di mi ya kusması ters dönmesi birde bunlar varrr ohooooooooo iyce uykusuz kalacaz deseneCANIM BELLİ Bİ SÜRE SİZİN ODANIZDA YATMASI LAZIM AYRI ODAYA 6 AYDAN SONRA GEÇİRMEN SAĞLIKLI OLAN SİZİN ODANIZDA AMA KENDİ BEŞİĞİNDE BEN KIZIMI GÖZ HİZAMDA GÖREBİLECEĞİM ŞEKİLDE BEŞİĞİNİ YATAĞIMA AYARLADIM O ŞEKİLDE YATIRMIŞTIM ALLAH KORUSUN KUSAR TERS DÖNER
park yatak almak şart anlaşıldı ama çok naylonumsu iyilerde 400 tl bakalım ne olacak .. telsiz önerilerini bekliyoz bacımtatlım tecrübeme dayanarak naçizane tavsiyem, odasını hazırla. odana da bi park yatak al. park yatak dediğin 250 lira bir şey, içine bir de uyku seti aldın mı 350ye mal olur.
ben odasına 16 aylıkken geçirdim. hep park yatakta uyudu. odasına geçişte de hiç sıkıntı yaşamadık maşallah. çocuğum 33 ay bitti 34e girdi, onun akranlarından hala anne babayla aynı odada uyuyanlar yalnız kalamayanlar var. o yüzden aklı çok ermeden 1 yaşını geçince ayrılmalı bence.
bu arada sesini duymazsam vs demişsin, ister odanda yatır ister odasında beraber yatın ıh dediği anda yataktan fırlarsın zaten. benim gibi uykusu alarmı duymayıp final sınavını kaçıracak kadar ağır biri bile bi ıh demeyle fırlıyorsa herkes uyanır. analık böyle bir şey:))
ama mutlaka bebek telsizi alın. hangi odada yatarsa yatsın, o uyurken sen mutfakta oturma odasına duşta orda burda olcan. telsiz elin ayağın olur.
Maşallah bebişlerımizehemde çok çabuk geçiyo zaman,bende 29+5 oldumm
Benimde oyle cnm hep asagi asagi vuruyo sipa. :)Kızlar benm bebiş artk hep kasıklarda. Hani elinle topragı falan kazırsınya aynen oyle hıssedıyrm. Bazen cok agrı yapıyo. Acaba neden hep orda. Eşimde dıyokı yol acıyo kendine
Ben doktoruma sordum 34 haftada dogum pozisyonu alor demisti. Ins benimki ters durmaz. Normal istiyorum cunku cokBenimde en son yandı. Hatta hep yan bebişim. Yuz ustu yatıyo ellerıylede yuzunu kapatıyo. İnş donerler. Üç hafta once boyleydı. 14 unde randevum var bakalm ozaman ne durumda olcak.
hey maşallah bacımmm 24 kasım örtmenelr gününnde geliyor demek.. hangi hastaneye gidecen belirledin mi? doktorun ufuk hastanesindemiydi öylemi anımsıyom nedün kontrole gittim arkadaşlar. bebeğim 1 hafta önde. ilki de sezaryan olduğu için 38+3 gibi alırız dedi. 24 kasıma denk geliyor. akrep olsun istiyordum yay olacak hayırlısı. sata göre 30+5 idik, usgye göre 31+5 ve 1900 olmuş danam. maşallah.
gelelim şekerimeeeee. aç gittim kan verdim. kahvaltı edip 1 saat sonra kan verdim.
açlık 95 tokluk 94.
boş yere diyet ettirdiler bana. şekerim dibe vurmuş karbonhidratsızlıktan şekersizlikten. ben yükleme yaptırdığım hafta üzüm kavun dondurma çok yemiştim ve de oğlum kreşe alışamıyor diye stresim çoktu.
eve gider gitmez muz yedim. 20 gündür muz yemiyordum:)
eşime de sınır 130 benim 124 çıktı dedim. diyete devam dedim. uğraşamam şimdi bayramda ye ye ye ye baskılarıyla:)))
Maşallah canımmKızlaaar bugün dediğim gibi kontrolüm vardı gittik bebişim 39 cm olmuş kilosu da 1390 gr. Normal dedi doktorum. Ama biraz suyum sınırda çıktı ama fazlalık bakımından onu takip edelim dedi bir de gebelik şekeri olunca dikkat etmek gerekiyor buna. Ama şimdilik her şey gayet iyi çok şükür. Şu anda oğlum yan duruyormuş rahimde o yüzden doğum şekliyle ilgili bir şey demek için çok erken dedi.bir de benim idrar yollarımda enfeksiyon ve bakteri çıktı onun için de ilaç verdi haftaya bir dha gideceğim. Bu arada ağda enfeksiyona neden olur mu dedim çünkü ağdacıya gidiyorum malum, yok herhangi bir şey yapmaz dedi. Benden haberler böyle bugünlük. Hııı bi de oğlum suratını elleriyle kapattığı için yüzünü göremedik. Belki haftaya görürüz bakalım merakla bekliyorum oğluşumu :)
Günaydııınbugün benim gibi öğlene kadar mesai yapan tüm annişlere kocaman günaydınlar efendim
ben böyleydim üstelik 5.ayımda bu sıkıntıları yaşadım gittik o sertleşmeler meğer rahim kasılmalarıymış derken magnezyum calsiyum ve günde 1 adet maden suyu ile şükür 2 ay sonra düzeldimm muhakkak git doktora de bu sıkıntılarını bana heyeti zorunlu tuttu mesela çalışamıyorum evdeyim hep. dinlenince azcık daha iyi oldu en azından o setleşmeler yok ki zaten son ay olması gerekiyor o sertleşmelerin rahmin doğuma hazırlanması için gerekliymiş ama benim baya erken başlamıştı o da erken doğum tedikleyicisi demişti dr acil şifalar diliyorum bacım dinlen bol bolGunaydin anneler ben pazartesi doktora gittim bebeğim. 1100 gram haftasina gore düşük birde aksamlari karnim çok sertlesiyo yatakta donemiyorum agirlasiyorum boyle olan varmi..
ayy canımm doğuma faydası var da yapmayanlar doğuramamış diye bişi yok tabiki,ben hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan beri ilişkiye devam ediyrum tabi hiç düşük tehlikem olmadı,benim bildiğim gebelikde sonlarına doğru ilişki doğuma neden olabiliyo,bazılarının günü gelip daha doğum başlamamışsa eşiyle ilşkiyi tavsiye ediyolarmış ki doğum belki başlar diye,ama seni anlayabiliyorum korkuyosun düşüğün olduğu için.ama o kadarda uzak durmamk lazım gibi geldiMerhaba arkadaşlar naslsiniz? Biraz geçmişi okudum da ilişki konusu geçmiş sanirim sizlere danismak istediğim birşey var beni anlayacaginizi dusunudugun için paylaşmak istedim. Benim ilk bebeğim düşük olduğu için biz esimle biraz korkuyiruz bu bebeğimde de ilk basta düşük tehlikesi yasadim ama kuşa surede toparlandik herşey yoluna girdi ve hala da öyle gidiyor çok şükür ama size birşey dicem biz hic beraber olmuyoruz eşim de korkuyo bende cekiniyorum bir iki kere denemek istedik ben kastım kendimi olmadiböyle giderse unutcam ben bu isi herşey ilk günkü gibi olucak çok endiselyim bi de doğuma çok faydasi var demissiniz iyice korktum doguramicam diye ben napabilirim bana akil verir misiniz
Tünaydııın inşallah canıımmTunaydinnnn hanimlar..almanyadan buzzz gibi soguk bir tatil sabahindan hepinize Öpücükler. ..disarisi buzz gibi evlerimiz simsicak olsunn..yorumlariniz icin tesekkurler..simdi daha iyiyiz hersey olacagina variyor..pamugum uyku durumunda e gece kusu oldugu icin gunduz uyuyorarefe gunu birbirimize bol bol dua etmeyi unutmayalimmm..allahim butun kk hamislerine kolay bir pirtlikta dogumlar
Canim bosuna panik yapiyorsun bir sey olsa kipirdamazdi.5 dakikalik bir sıkısmadan bir sey olmaz ama bu koca gobislerle o pozisyonu bir daha denemeyin benceKizlar ya su cinsellik olayini kafama taktigim icin esime söyledim o da korkmadi anlatinca yaptik ama icim icimi yiyo esimede anlatamiyorum kizicak diye yardim edin nolur.Ben üstte oldum ama esime dogru egildim karnimda acima filan olmadi ama esime dogru yapisikti karnim.Acaba bebegi sikistirdim mi bilmeden o sirada?yavrum oynayip duruyo ama bin pisman oldum yaptigima.Akil verin nolur sikismis midir acimadi ama karnim üstteydim.Sikistiysa bisey olur mu 5 dk filan.Naptim ben esim gelir gelmez üstüne atlarsan al sana
canim evet faydali oldugunu soyluyorlar ama yapmayanlar doguramayacak diye birsey yok tabiki de. Tamam bazi olumsuzluklardan dolayi korkuyorsunuz ama yavastan baslayin. Doktor risk yok diyorsa beklemeyin bence.Merhaba arkadaşlar naslsiniz? Biraz geçmişi okudum da ilişki konusu geçmiş sanirim sizlere danismak istediğim birşey var beni anlayacaginizi dusunudugun için paylaşmak istedim. Benim ilk bebeğim düşük olduğu için biz esimle biraz korkuyiruz bu bebeğimde de ilk basta düşük tehlikesi yasadim ama kuşa surede toparlandik herşey yoluna girdi ve hala da öyle gidiyor çok şükür ama size birşey dicem biz hic beraber olmuyoruz eşim de korkuyo bende cekiniyorum bir iki kere denemek istedik ben kastım kendimi olmadiböyle giderse unutcam ben bu isi herşey ilk günkü gibi olucak çok endiselyim bi de doğuma çok faydasi var demissiniz iyice korktum doguramicam diye ben napabilirim bana akil verir misiniz
Hayirli bayramlar canim sanada.KıLar ben cıkıyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar hepinize. Bebişlerınıze ve kendinize cook dikkat edın. Optum hepinizi
Gule gule kullanin canim aldiklarinizi.Slm kizlar bu sabah esimle ciktik alisveris yaptik. Arefe diye erken ciktik ki ortalik kalabaliklasmadan da hallettik. Iki takim pijama aldim. Biri krem rengi, digeri bebek mavisi. Sabahligim uzun dizlere kadar. Ikisiyle de uyumlu oluyo ve degistirip giyerim. Dikissiz kulotlar aldim hastane icin. Emzirme sutyeni aldim. Kabi oluyo ama bedeni sikti o yuzden ara kopca aldim. Hala bedeninde kararsizim bi buyugunu 90 bedenini mi alsaydim acaba..? O da buyuk gelirdi, bilemedim.. korse aldim sadece karin cevresi icin. Dogumdan sonra giyicem. bebisimi gene es gecmedimona da biraz buyuyunce giyebilecegi 5'li zibin seti aldim. Alt ust takim. Tam kisin giyebilecegi bisey kadife. Kucuk silikon kelebek gogus ucu koruyucusu aldim. Veee kapi susu icin, lohusa taci ve terligi icin malzeme aldim. Bayramdan sonra hepsini bitirip burda paylasicam ins..
Canim park yatagin kenarlari zaten yumusak kenar koruyucusuna gerek yok ki.kızlar ben park beşik alıcam da onun için uyku seti nasıl almam gerek,kenar korumalıkları olan mı daha iyi olur sizcee
evet canım,bende araştırıp sorup kenarlık almamaya karar verdimmCanim park yatagin kenarlari zaten yumusak kenar koruyucusuna gerek yok ki.
rica ederim canim ne demekevet canım,bende araştırıp sorup kenarlık almamaya karar verdimmteşekkür ederimm
hadi yaaa,bende hep sevmişimdirr bayramlarııoff nedense bi türlü bayram seyran sevemedim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?