Al venden de okdr. Bayramlar cocukken guzeloff nedense bi türlü bayram seyran sevemedim gitti
off normaldede sevmem hamileyken dahada kötü zaten merdiven inmek çıkmak problem şimdi bide kapı kapı dolaş bana göre değil yahadi yaaa,bende hep sevmişimdirr bayramlarıı
aynen tabiki bu sevgisizliğimi çocuklarıma geçirmemeye özen göstericem en azından onların aklı erdiğinde evde bi bayram heyecanı yaşasınlar bizim çocukluğumuzun bayramlarını anne olarak eve getirmeye çalışıcam bakalım nekadar başarıcamAl venden de okdr. Bayramlar cocukken guzel
bizde de aynı sorun var ikimizde yaklaşamıyoruz birbirimize. korkuyoruz aynı şeyleri yaşamışız ben iki kez düşük yaptım. bi şey olmaz diyorlar korkma bi kere ora açıldı ilk seferki gibi mümkünatı yok olmaz bir de zaten bebek ister istemez baskı yaptığı için eskisine göre daha geniş oralarMerhaba arkadaşlar naslsiniz? Biraz geçmişi okudum da ilişki konusu geçmiş sanirim sizlere danismak istediğim birşey var beni anlayacaginizi dusunudugun için paylaşmak istedim. Benim ilk bebeğim düşük olduğu için biz esimle biraz korkuyiruz bu bebeğimde de ilk basta düşük tehlikesi yasadim ama kuşa surede toparlandik herşey yoluna girdi ve hala da öyle gidiyor çok şükür ama size birşey dicem biz hic beraber olmuyoruz eşim de korkuyo bende cekiniyorum bir iki kere denemek istedik ben kastım kendimi olmadiböyle giderse unutcam ben bu isi herşey ilk günkü gibi olucak çok endiselyim bi de doğuma çok faydasi var demissiniz iyice korktum doguramicam diye ben napabilirim bana akil verir misiniz
anladım canımm,bizde geçen bayram herkesi es geçtik mecbur bu bayram herkese gidecez,hamileyken arabayla zor oluyo bi zaman sonra,durup dinlenmek iyi geliyo ama çabuk yorulyo insanoff normaldede sevmem hamileyken dahada kötü zaten merdiven inmek çıkmak problem şimdi bide kapı kapı dolaş bana göre değil ya
Canim dun gece benimde oyleydi. Sicak su torbasi iyi geldi. Sicak dusta dene. Magnezyum vermedimi dr?Iyi geceler kizlar.sirtim cok agriyor.aglamak uzereyim artik.ne yana yatsam agriyor yurusem agriyor.2 dk ayakta dursam belim kopmus gibi hissediyorum
sende haklısın canim oda isin farklı bi boyutu halimize bin şükür allah eksikliklerini gostermesin. benim derdim kendimle mizmizim benHanimlar hanimlar dua edinki gidipte el opecek kapilariniz var.hayat boyle tersine iste.bizde onun ozlemindeyiz hic kimsecikler yok ne el opecek ne bayramlasacak.yarin bayram namazi haricinde hayatimiz ayni olacakevimizde ne bi bayram temizligu ne bi baklava borek...gelenmi varki? Bayramlar ulkemizde güzel. Kv ilede kp ilede ana ilede baba ilede es dost akraba ileee turkiyede guzel.kiymetini bilin..sizlerin yerinde olmak isterdim.hepinize simdiden hayirli bayramlar. ..
Canım çok geçmiş olsun öncelikle Ne zamandır yoksun Bende de başlarda olmuştu böbrek büyümesi ama çok hafif bir büyüme vardı ona rağmen ağrım oluyodu Bol su iç Gebelikte görülen böbrek büyümesi bebek doğana kadar geçmiyormuş Yalnızca ağrısı hafiflermiş Doktor bana hiç idrara sıkışma ve bol su iç demişti çok şükür büyüme durdu Çok az bir ağrım kaldı Dikkat et kendine canım öptümKızlar uzun zaman oldu yazamadım..nasılsınız bebişler nasıl? Bişi sorucam sobama ..dün bel ağrım oldu çok fena..öğlene doğru böbrek ağrısına döndü..gece yatmadan önce de sağ kasığımda her hareketimde batma oldu.bugün doktoruma gittim böbreklerde büyüme olmuş dedi.bebeğin baskısından dolayı.ultrasonla bebeğe baktı gayet ii hareketli maşallah..ama benim ağrım 3 dkda bir 10 Sn sürekli devam edio..ve hep aynı yerde sadece sağ boşluğumda..Dr rahim ağzıma da baktı kapalı erken doğum riski yok dedi..ama bu Ağrı neyin nesi geçmedi gitti..Ağrıdan ağladım demin her hareketimde iki büklüm kalıyorum napcam böle bilmem
Canim gecmis olsun. 28-32 hafta arasi dr raporu ile alıyorlar ucaga. 32den sonra dr binebilkir diye rapor versede almıyorlarGünaydın kızlar. biliyosunuz plasenta previa marjinal var bende. biraz çekilse de hala tam olarak çekilmiş değil ve ani kanamayla doğum riskim var ve malesef Vandaki özel hastaneler böyle durumlara müdahale etmiyolarmış. üniversite hastanesine gönderiyolarmış. üniversite hastanesini de bi görseniz devletten beter. doktorlar kasap gibi. gelen insan mı hayvan mı umursamıyolar. bi çok arkadaşımı oraya gönderdiler doğuma ve hepsi ayrı bi sorunla döndü. Ben de oyüzden doğum için ailemin yanına Kocaeliye gitmeyi planlıyorum. sözde 37'e kadar çalışıp iznimi doğum sonrası değerlendirmek istiyodum. şimdi 35. haftada gideyim diyorum ama yine de aklıma takılıyo geç mi olur acaba uçak yolculuğu için? erken gitsem sonra bebeğime kim bakacak erken başlamam gerekecek okula. kimsem de yok burda. ne yapacağımı şaşırdım.
Elifcim kaysiyi hisaf yap ic. Turuncu kaysi kurusu ile ddeğil kahverengi kaysi kurusu ile.kayısıyı yiyorum da suyunu içmiyordum cnm onu da içeyim yarın sabah aç karna. inş iyi gelir yaaaa
benimkinin senden tek farki hediye almaz nakit verir. Benim aldigimi begenmezsin belki kendin al der.ben kayınvaldemi öpüp başıma koyayım o zaman ya :) hergün arar. hem de eşimi değil beni arar mutlaka. ulaşamazsa panik atağa bağlar. sık sık hediyeler alır.doğum günüm, evlilik yıldönümümüzü hiç atlamaz. hele aldığını kullanırsam dünyalar onun olur. zevklidir de allah için.çocuklarına aşırı düşkün olduğu için gelinle iyi anlaşması gerektiğini bilir zekidir oldukça :). 60 yaşında ama ruhu 18. bir kokoştur bir kokoşturama neticede kv. bebiş olunca ister istemez müdahale edecek biliyorum aşırı sahiplenme duygusundan mütevellit. sabredicem ben de artık :)
3 yildir kullaniyiruz yakmiyir canimKizlarrr sebamedin sampuani goz yakiyo diye duydum.vazgectim almaktan.net bilgisi olan var miii??
her gun oglumu krese birakip ise gidiyiru..aksam oglumu alip eve gidiyorum. Ustrlik ankaralilar bilir ostimden geciyorum oto sanayinin icinden. ben bayanim diye 100 metre oteden bagiran renkte bir arabayla.cokda sikistiriyorlar. Oglum bile farkinda kasti yol vermemelerin vs .anne bu kammon neden saaagıgıç diyor. Saygisiz :) son gune kadar kullamdim ilk gebelikte. Yine kullamirim.araç kullanıyor musunuz kızlar yaa. ben işe aracımla geliyorumda geçen gün bana bi haftadan sonra yasakmış falan dediler. öyle bişey var mı? ama benim servisim yok aracım olmazsa soğuklarda nasıl gidip gelirim işe. kafam takıldı ona.
kizlar dogumdan sonra 2 ay kadar istesekte islanmiyoruz sut hormonu onluyir islakligi. Ne yapsaniz kar:))Canm bu konuda bn de bisi paylasayim hic eksik kalmiyimbnm arkadasima dr ilk hamileliginin son ayinda her gun iliski demisti catisi dardi galiba tam hatirlamiyorum. ama tabi bi risk yksa.. bebisi 4 kiloya yakin dogdu ve normal dogum. Bir ikinmaya dogurmus bn de uygulamayi planliyorum ama bnm koca da tirsiyo manyak :) ben yanasmasam hiiiiicc yaniii.. gecen sefer sagolsun bnm kiskanc oglusum bi tane gecirmisti babasina
oglumda 36da basladim Yine de yara oldu kan revan oldum. Bu kez daha erken baslayayim diyorum.Kızlar gogus ucu kremını kullanmaya basladnzmı. Nezamn baslamamz lazm. . Ben daha baslamadm.
dogrudur ben 3 yil once 250 aldim kraft 504 modelini. Simdi 400 olmistirpark yatak almak şart anlaşıldı ama çok naylonumsu iyilerde 400 tl bakalım ne olacak .. telsiz önerilerini bekliyoz bacım
sende haklısın canim oda isin farklı bi boyutu halimize bin şükür allah eksikliklerini gostermesin. benim derdim kendimle mizmizim ben
heyy allahım yaaaa, demek o ilaçları alsam desem dayayacaklar ilaç da ilaç,geçmiş olsun canımmm,doktoru hastaneyi doğru seçmek önemliKizlar herkese iyi bayramlar
Carsamba gunu kasigimda ağrı var diye eve geldim oglen. Dinlenince gecer diye. Gecmedi. Saat oldu 21. O saatte nerde dr bulunur. Etlik zubeyde hanim dogum evine gittik. Catalda muayene ettiler. Hayvan gibi jelsiz daldi uyuz dr.canim yandi. Sonra normal.usg. nst. Bebekte birsey yok dendi. Idrar yolu emfeksiyonu olabilir cis ver. Ok. Verdik. Bir sonuc cikti ki an allahim. Kanalizasyon cukurundan numune aldilar sanki mikrop kaynıyor. Idrarda yanma agri varmi yok. Bu idrarla agri olmamasi imkamsiz dediler. Fitil antibiyotik allah ne verdiyse yazdi. Almam bem bu ilaclari dedim. Sabah kemdi dr gittik. Muayene etti. Bebekte birsey yok. Idrar verdim. Sonuc tertemiz. Gece 22.30daki idrar testi igrenc . Sabah 10 temiz. Bi idrar daha verdim. O da temiz.2 ayri laborant paralel tahlil yapti dr ricasiyla. Temiz temuz temiz. Geceki neydi peki.allah kimseyi dusurmesin o dogumevine.
Usutmussun demekki dedi dr. Belime yun yelegi sardik kusak gibi. Yattim uyudum. Agri kalmadi.
teşekkür edeimmmmBütün annişlere bebişleriyle birlikte kutlayacakları mutlu bayramlar diliyorum
Inşallah canımteşekkür edeimmmmbütün bayramlarımızz onlarla geçsin inşallahh
Yok canim magnezyum sadece 3 ay once ayaklarim agridiginda kullanmistim.Canim dun gece benimde oyleydi. Sicak su torbasi iyi geldi. Sicak dusta dene. Magnezyum vermedimi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?