- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
35. haftanın sonuna kadarmış uçağa kabul. yani 36 başladığı an almıyolar. türk hava yolları böyle. ben de kısmetse 10 kasımda gidiyorum. yani 34. hafta içinde.Canim gecmis olsun. 28-32 hafta arasi dr raporu ile alıyorlar ucaga. 32den sonra dr binebilkir diye rapor versede almıyorlar
Ben yanlis hatirliyormusum demekki canim cok.sevindim. insallah iyi gecer yolculugun ailenin yaninda dogumunu yaparsin.35. haftanın sonuna kadarmış uçağa kabul. yani 36 başladığı an almıyolar. türk hava yolları böyle. ben de kısmetse 10 kasımda gidiyorum. yani 34. hafta içinde.
Canim cok gecmis olsun ben de memlekete gittigimde öyle olmustum.Balli limonlu su dene canim cok iyi geliyor.Hayırlı bayramlar kızlar, kuzucuklarımıza sarılacağımız çoook güzel bayramlar yaşarız inş hepimiz :)
Biz istanbula geldik, arabada klimadan üşüttüm mü ne olduysa 2 gündür kendime gelemiyorum. Burnum tıkalı boğazım yanıyor, bacaklarım ağrıyor. Neyse ki kurban işini eşim hallediyor, hiç bir şeye dokundurmuyorlar sağolsunlar, yatıyorum sürekli.
Dünden beri içtiğim ıhlamurun limonun haddi hesabı yok, inşallah düzelirim
Maşallah bebişe. geçmiş olsun:)Iyi bayramlar kizlarrr hepinize dün bebisimi gördüm cok sükür.İcım rahatladi biraz .Allah hickimseyi evladiyla sinamasin kizlar hep duam bu. Bidahaki bayram kuzucuklarimizla saglikli sihhatli bayramlar nasip etsin Rabbim hepimize.
Bebisim 29+5 te bebisim 1650 gr olmus masallah 35,5 filanmis boyu ama bacak boyuna göre ölçüyor ultrason yaklasik bu boy dedi.Kafa asagida ayaklari gögsüme döndürmüs tekmeler canimi yakiyo ondanmis meger.Daha döner herhalde bol bol.Bakalim cikolata kistiyle normal dogum olabilir engel degil dedi.Ama ne olur bilemem tabi.Aralik basi gibi gözüküyo ultrasona göre dogum ama ne olur bilemem.Hepimizin yavrularina saglik versin Rabbim.
Cok agrin varsa devam et cnm .magnezyumaYok canim magnezyum sadece 3 ay once ayaklarim agridiginda kullanmistim.
Canim benim korkmussundur eminim bnde korktum dikkat edemedim mi diye acaba. Sen de uyurken mi dönmüssün? Fazla kilo almayinca herseyi yapcam gibi geliyo onun sikiscagini düsünemiyosun bazen.Annen ne dedi cnm sıkısmaz miymis?vallai geçen gün uykumda karnımın üstüne doğru yatmışım bi uyandımki korkudan hemen annemi aradım annem bişi olmaz dedi kuzumda içerde fingir fingirdi içim rahatladı ama o uyanışımı tarif etmem mümkün değil
Canim benim korkmussundur eminim bnde korktum dikkat edemedim mi diye acaba. Sen de uyurken mi dönmüssün? Fazla kilo almayinca herseyi yapcam gibi geliyo onun sikiscagini düsünemiyosun bazen.Annen ne dedi cnm sıkısmaz miymis?
sola değil canım sağa yatmamalıyız.sol tarafa yatınca bebege daha fazla kan ve besin ulaşıyormuşKan dolasımı ıcın sola ve yuz üstü yatmayın diyolar bebiş rahatsız olsa zaten patır patır uyandırırdı
Canim benim korkmussundur eminim bnde korktum dikkat edemedim mi diye acaba. Sen de uyurken mi dönmüssün? Fazla kilo almayinca herseyi yapcam gibi geliyo onun sikiscagini düsünemiyosun bazen.Annen ne dedi cnm sıkısmaz miymis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?