2014 Aralık Anneleri

Herkese iyi bayramlar kizlar.
Gecen hafta usutmusum biraz atesim cikti sabah bi kalktim gögüsüm karnim kizarik doktora gittim isilik dedi.krwm verdi ve kasintiyi onleyici ilac.sadece kremi kullandim.hiraz hafiflemisti din yine artti kizarikliklar karnimin ustu göğüsler.
Bu sefer ilac degil zeytinyagi suedum gwce bi kac defa sabah az da olsa hafiflemisti ama cokkk kasiniyooo kollarim bacaklarim herywrim yaa.daha nw yapabilirimkii

Canim gecmis olsun. 28-32 hafta arasi dr raporu ile alıyorlar ucaga. 32den sonra dr binebilkir diye rapor versede almıyorlar
35. haftanın sonuna kadarmış uçağa kabul. yani 36 başladığı an almıyolar. türk hava yolları böyle. ben de kısmetse 10 kasımda gidiyorum. yani 34. hafta içinde.

Ben y
35. haftanın sonuna kadarmış uçağa kabul. yani 36 başladığı an almıyolar. türk hava yolları böyle. ben de kısmetse 10 kasımda gidiyorum. yani 34. hafta içinde.
Ben yanlis hatirliyormusum demekki canim cok.sevindim. insallah iyi gecer yolculugun ailenin yaninda dogumunu yaparsin.

Gunaydın guzel hamişler :) ohh Ankara'nın kuru soğuğundan sonra Denizli'nin güneşli sıcak havası bi guzel geldi ki :) ev ahalisi kurban kesmeye gitti bdni evde kaldım .. Hepinizin bayramı mubarek olsun Allah kabul etsin inşallahkurbanlarınızı , dualarınızı .. Iyi bayramlaf

Hayırlı bayramlar kızlar, kuzucuklarımıza sarılacağımız çoook güzel bayramlar yaşarız inş hepimiz :)
Biz istanbula geldik, arabada klimadan üşüttüm mü ne olduysa 2 gündür kendime gelemiyorum. Burnum tıkalı boğazım yanıyor, bacaklarım ağrıyor. Neyse ki kurban işini eşim hallediyor, hiç bir şeye dokundurmuyorlar sağolsunlar, yatıyorum sürekli.
Dünden beri içtiğim ıhlamurun limonun haddi hesabı yok, inşallah düzelirim

Iyi bayramlar kizlarrr hepinize dün bebisimi gördüm cok sükür.İcım rahatladi biraz .Allah hickimseyi evladiyla sinamasin kizlar hep duam bu. Bidahaki bayram kuzucuklarimizla saglikli sihhatli bayramlar nasip etsin Rabbim hepimize.
Bebisim 29+5 te bebisim 1650 gr olmus masallah 35,5 filanmis boyu ama bacak boyuna göre ölçüyor ultrason yaklasik bu boy dedi.Kafa asagida ayaklari gögsüme döndürmüs tekmeler canimi yakiyo ondanmis meger.Daha döner herhalde bol bol.Bakalim cikolata kistiyle normal dogum olabilir engel degil dedi.Ama ne olur bilemem tabi.Aralik basi gibi gözüküyo ultrasona göre dogum ama ne olur bilemem.Hepimizin yavrularina saglik versin Rabbim.

Canim cok gecmis olsun ben de memlekete gittigimde öyle olmustum.Balli limonlu su dene canim cok iyi geliyor.

Maşallah bebişe. geçmiş olsun:)

Canim benim korkmussundur eminim bnde korktum dikkat edemedim mi diye acaba. Sen de uyurken mi dönmüssün? Fazla kilo almayinca herseyi yapcam gibi geliyo onun sikiscagini düsünemiyosun bazen.Annen ne dedi cnm sıkısmaz miymis?

Canim benim korkmussundur eminim bnde korktum dikkat edemedim mi diye acaba. Sen de uyurken mi dönmüssün? Fazla kilo almayinca herseyi yapcam gibi geliyo onun sikiscagini düsünemiyosun bazen.Annen ne dedi cnm sıkısmaz miymis?

Kan dolasımı ıcın sola ve yuz üstü yatmayın diyolar bebiş rahatsız olsa zaten patır patır uyandırırdı

Kizlar bebisin bazi esyalari geldi.artik hepsini odayi kurduktan sonra cekecegim ve paylasacagim. Internetten vermistim siparisleri cok araştırma yapmistim.coook hosuma gitti aldiklarim :) hali ve boya islemlerimiz icinde bi yapi markete gittik eve dönüş kabus gibiydi.evde asansor olmaliiiiii.merdivenleri nasil cikacagimi sasirdimm.benim icin otuzuncu hafta bildiginiz donum haftasi oldu.birde hic kilo almadim hatta verdim.bu durumda oldugum halde inanilmaz birsekilde agirlastim benim islere hiz verip bu ayin sonu olmadan en gec uc hafta icinde herseyimi bitirmis olmam lazim buna karar verdim.hem kendime hem pamuga eziyet edemem..odayi otuzuna varmadan kuranlar cok sansliiiii.belimin agrisi bacaklarimda resmen herkes bayram sonrasi alisveris yapsin bebisleri uzmek bize yakismaz :) hayirli bayramlar tekrar

evet canim cok korktum uykumdayken güzelce uyumusum üstüne. yok bisi olmaz dedi ondan önce doktor tanidik vardi onada sordum sen oturma yatma pozisyonunu herzaman ona göre ayarliycak halin yok korkma dedi. sol yanina yatmaya calis ama uyku sirasinda yapilan hareketlere yapilacak biside yok canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…