2014 Aralık Anneleri

Canim cok gecmis olsun ben de memlekete gittigimde öyle olmustum.Balli limonlu su dene canim cok iyi geliyor.

Cok saol, sürekli bişeyler içiyorum ama ne yaparsan yap 1 haftadan önce geçmiyor işte bu meret ballı limonu da denerim, saol canım

bayramın en ateşli gününü geride bırakmanın tatlı yorgunluğu. oğluma bugün ilgi çok büyüktü herkes bişiye ihtiyacınız varmı diye sordu. karnımı sevdiler öptüler. oda şımardıkça sımardı sıpa tekmeler havada uçuştu herkese şov yaptı. milleti şimdiden kendine bağlama yollarını biliyo ben napıcam bununla yaa

kızlar kasım annelerinden biri doğum yaptı bileeee.... sıra bize geliyo yavaştan.. Allahım sağlıkla zamanında versin yavrularımızı bize..
Aralık anneleri diye okudum hani kim nerde diyordum yüreğim ağzıma geldi
Sıpa yaa. Anladılar sanırım misafirliği falan. bizimkide baya tekmelemiş

Masallah cnm ne güzel biz bu sene memlekete gidemedik.Tadini cikar bu ilginin.Bidaha ilgi bizdn sipalarimiza kayacak.Yapabildigin kadar naz yap

kızlar görümcemle bayram tebriği için konuşurken durum benim rahatsızlığıma geldi. işte kanama riskinin olduğunu falan anlattım. ne dese beğenirsiniz. sen böyle dedikçe bebek için hazırlık yapasım, bişey alasım gelmiyo dedi. bi anne adayına söylenecek laf mı bu ya. sanki herşey normal giden bir hamilelikte ölüm riski yok. Allahtan çok kafaya takan bi insan değilim. yoksa bütün gün ağlardım heralde.

cık cık cık çok yazık ama ya hamile bir insana bu denir mi yav takmamışsın kafana ne güzel ama o da söylediğnden utansın canım boşver

Şu tip insanlara gıcık oluyorum. Olmamak elde değil zaten. Sanki olumsuz olmaya programlanmışlar. Teselli edip moral vereceklerine tam tersini yapıyorlar.

Şu tip insanlara gıcık oluyorum. Olmamak elde değil zaten. Sanki olumsuz olmaya programlanmışlar. Teselli edip moral vereceklerine tam tersini yapıyorlar.
Kesinliklee katiliyorumm.... Cok sinir bozuyorlarr.... Elde olan morali de bozup sifirliyorlarr.....

anladım bende evdeyim bu bayramı hamilelikten dolayı evde geçiriyorum
Olsunn bayrami karnimizda canimizin icii bebislerle geciriyoruz bundan iyisi de olamaz herhalde onumuzdeki bayramlarda da insallah hayirlisiyla kucagimizda bebislerle bayrami geciririz:)

Olsunn bayrami karnimizda canimizin icii bebislerle geciriyoruz bundan iyisi de olamaz herhalde onumuzdeki bayramlarda da insallah hayirlisiyla kucagimizda bebislerle bayrami geciririz:)

evet selvboylum onlar sağlıklı olsun da biz kalalım kaldığımız yerde eşimde yok bu bayram asker yolu bekliyorum 2 hafta oldu gideli. annem kalacak doğuma kadar yanımdaa. eşim olaydı iyiydi ama malesef gitmek zorunda kaldı

Bir sey olmaz canim... Annen yaninda cok iyi olmus... Esin de hayirlisiyla gelir insallah...

öyle de insanın eşinin yanında olması daha güçlü yapıyor insanı canım o konuda canım sıkılmıyor değil

Aynen öle moral vereceğine olan moralimi de alıyodu azkalsın ama izin vermedim Yukarda Allah var. Allaha şükür bizim de inancımız var. Onun yazdığından ne bi geri ne bi ileri gidebiliriz zaten. biz elimizden gelen tedbiri alalım da gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…