2014 Aralık Anneleri

Canim mecburen kullaniyorum.ise gidio gelirken 80km yol yapiyorum.esim de simdi askerde bugun gunubirlik esimin yanina gittim.400km kullandim mecburen

Kızlarrrr bugün annemden 1 hafta önde olan bir tanıdığımızın akrabası doğum yapmışş aralık annesiydi
İçim hoş oldu ya

Hadi yaa sira bize geliyor ama neden erken olmus ki acabaa??
Onları soramadım canım aklıma gelmedi ama gerçekten sıra geliyor bize doğru. Sanırım 15 gün öncesinden açılması varmış, doktoru yatış vermiş. ama bekleyememiş kereta

Onları soramadım canım aklıma gelmedi ama gerçekten sıra geliyor bize doğru. Sanırım 15 gün öncesinden açılması varmış, doktoru yatış vermiş. ama bekleyememiş kereta
Hayirlisi olsun yaa.... Bebisi falan iyidir insallah...

Iyi bayramlar kizlar.. nasil geciyor bakalim bayram tatili?? Umarim sikinti yoktur ve keyifler yerindedir...

Aaaaa kusura bakma da ne densizce söylenmiş laf bu .. Ben anlamıyorum insanları nasıl gaddarlar bu ay hamıle insana denır mı bu .. Aman düşünme sakın takma da kafaya söylenecek laf mı o ..

kızlar geçmişi okuyorum, tam okuyamasam da takip ediyorum. fananay arkadaşımız vardı artık gelmiyor mu?

Canimm hayirli teskereler.benim de esim asker.2 ay oldu gideli.4 ayi kaldi en nazlanacagim donemde esim yanimda yok

Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina gelen var mi? Varsa ne yaptınız.

Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina gelen var mi? Varsa ne yaptınız.

canım aslında hamilelikte en çok dikkat etmemiz gereken şeylerden biri kabız olmamak.. bunun için bol bol su içelim, taze meyve sebze yiyeim (özellikle posalı olanlardan), hareketsiz kalmayalım en azından yürümeye çalışalım, lifli gıdalara yönelelim örneğin beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek yiyelim ya da içeriğinde lif olan kahvaltılık gevreklerden yiyebiliriz, erik hoşafı içelim, kuru kayısı incir yiyelim.. Ama madem ki kabız oldun, hatta hemoroidin var, o zaman da yine bu dediklerimin yanısıra oturma banyosu yapabilirsin ama bunu doktoruna bi danış derim. sakın tuvalet ihtiyacını erteleme, nerede olursa olsun yap. kızkardeşim hemoroidden ameliyat oldu, doktor demişti avmde gezerken bile tuvaletiniz geldiyse beklemeyeceksiniz hemen gireceksiniz diye.. hemoroidin yüzünden kanama olduysa o bölgenin temizliğine dikkat et, ılık suyla düzenli olarak yıka, hata hafif masaj yapıp meme oluştuysa içeri itebilirsin.. bu konuda annem, kardeşim, bir sürü akrabam dertli oldukları için dikkat etmeye çalışıyorum, kabız olmak üzere olduğumu fark ettiğimde hemen önlem alıyorum ama yine de bazen başımıza geliyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…