Canim mecburen kullaniyorum.ise gidio gelirken 80km yol yapiyorum.esim de simdi askerde bugun gunubirlik esimin yanina gittim.400km kullandim mecburenaraç kullanıyor musunuz kızlar yaa. ben işe aracımla geliyorumda geçen gün bana bi haftadan sonra yasakmış falan dediler. öyle bişey var mı? ama benim servisim yok aracım olmazsa soğuklarda nasıl gidip gelirim işe. kafam takıldı ona.
Hadi yaa sira bize geliyor ama neden erken olmus ki acabaa??Kızlarrrr bugün annemden 1 hafta önde olan bir tanıdığımızın akrabası doğum yapmışş aralık annesiydi
İçim hoş oldu ya
Onları soramadım canım aklıma gelmedi ama gerçekten sıra geliyor bize doğru. Sanırım 15 gün öncesinden açılması varmış, doktoru yatış vermiş. ama bekleyememiş keretaHadi yaa sira bize geliyor ama neden erken olmus ki acabaa??
Hayirlisi olsun yaa.... Bebisi falan iyidir insallah...Onları soramadım canım aklıma gelmedi ama gerçekten sıra geliyor bize doğru. Sanırım 15 gün öncesinden açılması varmış, doktoru yatış vermiş. ama bekleyememiş kereta
1850 gr imiş, 2 gün kuvözde kalacakmış. İyimiş yani. :)Hayirlisi olsun yaa.... Bebisi falan iyidir insallah...
Ohh cok sukur....:) cok seviniyorum boyle guzel seyler duydukca... Allah anali babali buyutsun o zaman.... sira bize dee geliiyoorrr1850 gr imiş, 2 gün kuvözde kalacakmış. İyimiş yani. :)
İyi bayramlarrselammmm....kurban bayramınız mübarek olsun.
İyi bayramlarrIyi bayramlar kizlar.. nasil geciyor bakalim bayram tatili?? Umarim sikinti yoktur ve keyifler yerindedir...
Aaaaa kusura bakma da ne densizce söylenmiş laf bu .. Ben anlamıyorum insanları nasıl gaddarlar bu ay hamıle insana denır mı bu .. Aman düşünme sakın takma da kafaya söylenecek laf mı o ..kızlar görümcemle bayram tebriği için konuşurken durum benim rahatsızlığıma geldi. işte kanama riskinin olduğunu falan anlattım. ne dese beğenirsiniz. sen böyle dedikçe bebek için hazırlık yapasım, bişey alasım gelmiyo dedi. bi anne adayına söylenecek laf mı bu ya. sanki herşey normal giden bir hamilelikte ölüm riski yok. Allahtan çok kafaya takan bi insan değilim. yoksa bütün gün ağlardım heralde.
İyi bayramlarrselam kızlar, herkese iyi bayramlar olsun..
biz iyiyiz oğlumla, herkes iyidir inşallah
Canimm hayirli teskereler.benim de esim asker.2 ay oldu gideli.4 ayi kaldievet selvboylum onlar sağlıklı olsun da biz kalalım kaldığımız yerde eşimde yok bu bayram asker yolu bekliyorum 2 hafta oldu gideli. annem kalacak doğuma kadar yanımdaa. eşim olaydı iyiydi ama malesef gitmek zorunda kaldı
Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina gelen var mi? Varsa ne yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?