2014 Aralık Anneleri

Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina gelen var mi? Varsa ne yaptınız.

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve yapmadığım bişey kalmadı ve sonuç hala hüsran. Sabah aç karına kayısı yedim litrelerce su içtim ekşi elma yedim günde iki kez magnezyum kullanıyorum fitil kullanıyorum ama yok yok yok. En son dün doktorumu aradım osmolac diye bi şurup verdi dün akşam ve sabah içtim ama hala yok. Artık bana verdiği sıkıntıdan Ağlıyorum

kızlar üç gecedir uyumakta zorlanıyorum. sırtım çok ağrıyo, ağırlaşmaya başladık artık. bu arada öğretmen olanlar izne ayrılıp erken doğum yapsak bile kalan izinler doğum sonrasına ekleniyormuş haberiniz olsun. ben hemen bu çarşamba 32+1'de ayrılıyorum izne.

sola değil canım sağa yatmamalıyız.sol tarafa yatınca bebege daha fazla kan ve besin ulaşıyormuş
Ben sol diye biliyorum cnm. Doktorumda sola yat bebek rahatsiz olur tekmeler demisti tekme saymak istiyosan diye

Canimm hayirli teskereler.benim de esim asker.2 ay oldu gideli.4 ayi kaldi en nazlanacagim donemde esim yanimda yok

sana da hayırlı tezkereler canım. ama hakikaten en olması gereken zamanda yoklar seninki ağustosta gitmiş benimki de ağustosta gidecekti ama onu eylüle ertelemişler üzüldük ama elden ne gelir

geçmiş olsun tatlım henüz başıma gelmedi inşallah da gelmez tabi seninki de geçer hemen inşallah

hımmm bak bunu ben bilmiyordum sola yatınca daha mı hareketli oluyorlarmış enteresan yaa

bende oluyor ara ara artık gittikçe de daha çok sıklaşacak

Kizlar atv de ender sarac var bi adam aradi esim 17 gun oldu normal dogum yapali sutu yetmiyo dedi. Adam en etkili uzum ve incir dedi ama taze olanindan blendrdan gecirlip gunde 2 defa icilcekmis. Blendr sebebi de oksitlenmesi lazim ddi. Dere otu ve rezeneyide soyledi ama en iyisi uzum ve incir dedi. Aklimizda bulunsn. Ama kişa gelcek uzum ve inciri nerden bulcaksak

hımmm bak bunu ben bilmiyordum sola yatınca daha mı hareketli oluyorlarmış enteresan yaa
Sola yatinca plesenta bebege baski yaptigindan rahat edemiyomus. Nette de okumustm. Bende sola yatamiyorum. Ya sagda yada sirt ustu uyuyabiliyorum. Oyy daha bunlar iyi gunlermiz :)

Kizlar gecmisi hemen okuyabildim bayram telasindan az yazmis herkesBayramdan 10 gün sonra 32.haftam olucak bnde izine ayrilacak gibiyim bakalim ögretmenim ben de.Ama bebek dogduktan sonra 2 aylik olunca iznim bitecek cok kötüBen rapor ve ücretsiz izin alirim diyorum ama bakalim cok kücükler ya...

Evet canim yaa bayram telasindan da kimse bu aralar girmiyor buraya ama kasim annelerinin masallahi var yaa ben de sirf yattigim icin yapacak isim olmuyor buraya geliyorum ama kimseler olmuyorr:) bu arada kasim annislerinden ikiz bekleyen arkadasimiz dogum yapmis:) izin icin de gonlunden ne geciyorsa o olur insallah...

Sola yatinca plesenta bebege baski yaptigindan rahat edemiyomus. Nette de okumustm. Bende sola yatamiyorum. Ya sagda yada sirt ustu uyuyabiliyorum. Oyy daha bunlar iyi gunlermiz :)

ama sola yatmak gerekiyor kan akışı için.. ben solda yatıyorum genelde ama evet dedğin gibi sola yatınca daha da hareketleniyor yavruşum

bende kasım annelerini okuyorum sende ara ara yazıyorsun bende onları okudukça heyecanlanıyorum valla

Ayy cok heyecanli bizim de az kaldi düsününce inanamiyorum.Cantaniz hazir mi cnm sizin?Ben daha hic bi cicisini yikamadim bebisimin.Artik hazirlasak mi ki??

bende kasım annelerini okuyorum sende ara ara yazıyorsun bende onları okudukça heyecanlanıyorum valla
Evet ben de oraya gidiyorum... zatenn aralik gorunumlu kasim annesiyim aynen ya onlardan boyle guzel haberler duyunca sira bize de geliyor diye ben de heyecanlaniyorumm heyecanlanmamak elde degil yaa.... ama ben bi yandan da bu durumdan kurtulabilir miyim diye endise etmiyor da degilimm

ya kolay dğil bir taraftan heyecan kavuşma arzusu bir yandan da nasıl dünyaya getireceğmiz endişesi var allah yardımcımız olsun hepimizini bende bu zamana kadar normal isterken vakit yaklaştıkça normalden tırsmaya başladım bile

Yok canim benim daha cantam tam hazir degil artik havalar iyice bozuyor yikasan iyi olur canim... Ben malesef bebisimin alisverisini yapmadim yaa esim ve bebisimin ablasi yaptilarr onlar aldilar cicilerii:) benim eksiklerim var... Kalanlari da tamamlamak lazim artikk
Ayy cok heyecanli bizim de az kaldi düsününce inanamiyorum.Cantaniz hazir mi cnm sizin?Ben daha hic bi cicisini yikamadim bebisimin.Artik hazirlasak mi ki??

Amin insallah.... Niye tirsiyon ki normal dogumdan en iyisini sen bilirsin ama pirt diye dogurmak varken sezeryan ne oluyor sahsen benim de mecburi sezeryan yani normal dogumda dogurup kurtuluveriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…