Kızlar ben hemoroid oldum.iki gün oldu.bayram nedeniyle doktoru da aramadim.basina gelen var mi? Varsa ne yaptınız.
site değiştikten sonra girenler azaldı ya. bitteride görmüyorumkızlar geçmişi okuyorum, tam okuyamasam da takip ediyorum. fananay arkadaşımız vardı artık gelmiyor mu?
Ben sol diye biliyorum cnm. Doktorumda sola yat bebek rahatsiz olur tekmeler demisti tekme saymak istiyosan diyesola değil canım sağa yatmamalıyız.sol tarafa yatınca bebege daha fazla kan ve besin ulaşıyormuş
Canimm hayirli teskereler.benim de esim asker.2 ay oldu gideli.4 ayi kaldien nazlanacagim donemde esim yanimda yok
kızlar üç gecedir uyumakta zorlanıyorum. sırtım çok ağrıyo, ağırlaşmaya başladık artık. bu arada öğretmen olanlar izne ayrılıp erken doğum yapsak bile kalan izinler doğum sonrasına ekleniyormuş haberiniz olsun. ben hemen bu çarşamba 32+1'de ayrılıyorum izne.
Sola yatinca plesenta bebege baski yaptigindan rahat edemiyomus. Nette de okumustm. Bende sola yatamiyorum. Ya sagda yada sirt ustu uyuyabiliyorum. Oyy daha bunlar iyi gunlermiz :)hımmm bak bunu ben bilmiyordum sola yatınca daha mı hareketli oluyorlarmış enteresan yaa
Kizlar gecmisi hemen okuyabildim bayram telasindan az yazmis herkesBayramdan 10 gün sonra 32.haftam olucak bnde izine ayrilacak gibiyim bakalim ögretmenim ben de.Ama bebek dogduktan sonra 2 aylik olunca iznim bitecek cok kötü Ben rapor ve ücretsiz izin alirim diyorum ama bakalim cok kücükler ya...
Sola yatinca plesenta bebege baski yaptigindan rahat edemiyomus. Nette de okumustm. Bende sola yatamiyorum. Ya sagda yada sirt ustu uyuyabiliyorum. Oyy daha bunlar iyi gunlermiz :)
Evet canim yaa bayram telasindan da kimse bu aralar girmiyor buraya ama kasim annelerinin masallahi var yaaben de sirf yattigim icin yapacak isim olmuyor buraya geliyorum ama kimseler olmuyorr:) bu arada kasim annislerinden ikiz bekleyen arkadasimiz dogum yapmis:) izin icin de gonlunden ne geciyorsa o olur insallah...
Ayy cok heyecanli bizim de az kaldi düsününce inanamiyorum.Cantaniz hazir mi cnm sizin?Ben daha hic bi cicisini yikamadim bebisimin.Artik hazirlasak mi ki??Evet canim yaa bayram telasindan da kimse bu aralar girmiyor buraya ama kasim annelerinin masallahi var yaaben de sirf yattigim icin yapacak isim olmuyor buraya geliyorum ama kimseler olmuyorr:) bu arada kasim annislerinden ikiz bekleyen arkadasimiz dogum yapmis:) izin icin de gonlunden ne geciyorsa o olur insallah...
Evet ben de oraya gidiyorum... zatenn aralik gorunumlu kasim annesiyimbende kasım annelerini okuyorum sende ara ara yazıyorsun bende onları okudukça heyecanlanıyorum valla
Evet ben de oraya gidiyorum... zatenn aralik gorunumlu kasim annesiyimaynen ya onlardan boyle guzel haberler duyunca sira bize de geliyor diye ben de heyecanlaniyorumm heyecanlanmamak elde degil yaa.... ama ben bi yandan da bu durumdan kurtulabilir miyim diye endise etmiyor da degilimm
Ayy cok heyecanli bizim de az kaldi düsününce inanamiyorum.Cantaniz hazir mi cnm sizin?Ben daha hic bi cicisini yikamadim bebisimin.Artik hazirlasak mi ki??
Amin insallah.... Niye tirsiyon ki normal dogumdan en iyisini sen bilirsin ama pirt diye dogurmak varken sezeryan ne oluyorya kolay dğil bir taraftan heyecan kavuşma arzusu bir yandan da nasıl dünyaya getireceğmiz endişesi var allah yardımcımız olsun hepimizini bende bu zamana kadar normal isterken vakit yaklaştıkça normalden tırsmaya başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?