2014 Aralık Anneleri

Amin insallah.... Niye tirsiyon ki normal dogumdan en iyisini sen bilirsin ama pirt diye dogurmak varken sezeryan ne oluyor sahsen benim de mecburi sezeryan yani normal dogumda dogurup kurtuluveriyorsun

ne bileyim cesaretim kırılıyor her geçen gün kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor git gide belki de bundandır

Ayy cok heyecanli bizim de az kaldi düsününce inanamiyorum.Cantaniz hazir mi cnm sizin?Ben daha hic bi cicisini yikamadim bebisimin.Artik hazirlasak mi ki??

Bende bu aksam yıkamaya basladım walla beyazlarını yıkadım sımdı renklilerini attım. Sonra nevresım battaniyelere gecicem. Asarken bile bi acayip oluyo insan. Bundan sonra bizden cok bebek camasırı yıkıcaz

Bende bu aksam yıkamaya basladım walla beyazlarını yıkadım sımdı renklilerini attım. Sonra nevresım battaniyelere gecicem. Asarken bile bi acayip oluyo insan. Bundan sonra bizden cok bebek camasırı yıkıcaz
tabi yaa ne de olsa bunlar artik rahatligin son aylarii

ne bileyim cesaretim kırılıyor her geçen gün kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor git gide belki de bundandır
Walla sezeryanı hiç aklından gecirme cnm sırf dogumdan korkuyorum diye. Normalde tamam sancı cekıyorsun ama okadar oda bi kaç saat. Ama sezeryanın dikiş acısı var. Normal dogumla ertesi gun ayaga kalkıp bebişinin altını bile değişirsin kendi işini kendin yaparsın ama kız kardesım dogurdu 15 gun once ilk 4 gun ben değiştirdim altını bebegın eğilemıyordu dikişlerden. Bana da antreman oldu

tabi yaa ne de olsa bunlar artik rahatligin son aylarii

Aynen. Şimdi bende ablamla onu konusuyordum acaba ozaman depresyona girermiyim? Simdi altıma bi esofman cekip istedigim yere gidebiliyorum ozaman dısarı bile cıkamıcam dedim. Tek cevabı : Cıkmak istemiceksin ki

Aynen. Şimdi bende ablamla onu konusuyordum acaba ozaman depresyona girermiyim? Simdi altıma bi esofman cekip istedigim yere gidebiliyorum ozaman dısarı bile cıkamıcam dedim. Tek cevabı : Cıkmak istemiceksin ki
Tabi ki de cikmak istemiceksin kii cok dogruu:)
Ama kis bebisi olmak guzel yaa bebis biraz buyuyene kadar yaz geliyor ve zor zamanlar geride kalmis oluyorr....

Ayy bnde yikamaya baslayayim bari hazir olsun canta ne olur ne olmaz.Allah'in izniyle insallah günlerini tamamlarlar ama belli mi olur.Kiyafetleri camasir yikama torbasiyla mi attin canim?

Ayy bnde yikamaya baslayayim bari hazir olsun canta ne olur ne olmaz.Allah'in izniyle insallah günlerini tamamlarlar ama belli mi olur.Kiyafetleri camasir yikama torbasiyla mi attin canim?

Yok canım önce makınayı boş calıstırdım bi yıkama sonra kıyafetleri attım. Bişeycikte olmadı. Kızkardesım de torba aldı ama kullanamadı bebegin kakası ha bire kıyafete gectigi için amaaan ugrasamam dedi atıverdi

verilecek çok güzel bi cevap var görümcene ama terbiyeli hanımlarız sonuçta biz gebeliğin başından beri riskliyiz doktor kadar çok riskten bahsettiki alalım bile dedi tek yumurta ikizleri çok riskli dedi rabbimize havale ettik allaha şükür herşey iyi gidiyo etrafımızdakiler sürekli destek oluyo görümceler felan insan kafaya ne kadar takarsa elayı o kadar çok çağırıyo en iyi allah a havele edecen

insan aklında kurmaya başlıyo çok stres yapma canım doğum anında rabbim öyle bi ruh hali veriyoki insana anlatamam tek düşündüğün bebişin oluyo insan herşeyi unutuyo

biran bile gözünn önünden ayıramayacaksın kızıın kakasnın kokusu bile burnumda tüterdi işe gittiğide

bende bu bayram tatilini yavrumun kıyafetlerini yıkayarak geçrdim en son battaniyeleri kalmıştı şimdi onları da astım biraz rahatladım sanki

biliyorum normal doğum kolay oluyor ama ne bileyim normali de sanki bünyem kaldırmaz ya da hayırlısı diyeyim hangisi hayırlıysa o olsun inşallah

Ne güzel bir aşk !
anne ve bebek arasındaki bağ çok ama çok farklı varya yine sezeryanın aşamalrı aklıma geliyo nefesim daralıyo resmen ama ikizlerimi düşündükçe kucağıma sağ salim aldığımı farklı bi mutluluk kaplıyo içimi rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat farklı bişey

insan aklında kurmaya başlıyo çok stres yapma canım doğum anında rabbim öyle bi ruh hali veriyoki insana anlatamam tek düşündüğün bebişin oluyo insan herşeyi unutuyo

bakalım zaman ne gösterecek canım hayırlısı olsun benim kalple ilgili geçmşte sorunum olmuştu ondan evhamlandım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…