2014 Aralık Anneleri

biliyorum normal doğum kolay oluyor ama ne bileyim normali de sanki bünyem kaldırmaz ya da hayırlısı diyeyim hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
rabbim hayırlısını versin inşallah ben zorunlu sezeryan oldum ilkinde bundada mecburen yine sezeryan olacak

ayyy tek yumurta ikizleri mi Allah sağlıkla kavuştursun yaaaa

biliyorum normal doğum kolay oluyor ama ne bileyim normali de sanki bünyem kaldırmaz ya da hayırlısı diyeyim hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
Amin cnm bende dua ediyorum normal olsun diye sezeryan hiç istemıyorum ama son dk da bile planlar değişebiliyor. dediğin gibi hangisi hayırlıysa o olsun. sağlıklı gelsinlerde kucaklarımıza...

Aminnn Allah kimseyi evladından ayrı koymasın evlat acısı yasatmasın inşallh..

ayyy tek yumurta ikizleri mi Allah sağlıkla kavuştursun yaaaa
amin cümlemizi canım kızımın ilk 6 ayı sıkıntılı geçmişti şimdi düşünüyorum aynı olurlarsa ne yaparım diye bu aralar doğum yaklaştıkça üstesinden gelebilecekmiym diye tırsmaya başladım valla

Allah yardımcın olsun öncelikle ikiz annesi olmak denek 2 katı daha çok yorulmak demek ama ikiz çocukta nadir o yönden de çok şanslısın canım

Allah yardımcın olsun öncelikle ikiz annesi olmak denek 2 katı daha çok yorulmak demek ama ikiz çocukta nadir o yönden de çok şanslısın canım
rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin eşim dalga geçiyo doktor ırsı değil tek yumurta anneyle alakalı dedi 3 kızımız oluyo eşim bidaha bebiş yaparız üçüz olur diyooo

rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin eşim dalga geçiyo doktor ırsı değil tek yumurta anneyle alakalı dedi 3 kızımız oluyo eşim bidaha bebiş yaparız üçüz olur diyooo

neden olmasın ki canım ama Allah bunlara sağlık versin tabi bundan sonrasını düşünür müsün bu ikizlerden sonra bilemem ama zor yaaa

bende oluyor ara ara artık gittikçe de daha çok sıklaşacak
sabaha karşı uyurmuşum bende sağımdan soluma dönerken acayip sancı giriyo arkadaş doktora sormuş gecen bu günlerine şükredeceksin son ayda oturarak uyuyabileceksi demiş zaten benim göbüş atak yaptı bu hafta gecen hafta olan elbisem dün giydim zor oldurdum

evet artık her şey git gide zorlaşıyor bizim için bende yastığımı 2 ye çıkardım nefesim tıkanıyor

evet artık her şey git gide zorlaşıyor bizim için bende yastığımı 2 ye çıkardım nefesim tıkanıyor
çarpıntım artmaya başladı benimde ayaklarımı yuları kaldırıyorum rahatlıyorum gecen günlerde mide yanmam arttığından dolayı yastık sayısını arttırdım bende oturduğum yerde uyumuşum sabaha karşı cadı kızımın erken kalkası geliyo bu aralar 9 a kadar uyurdu sabahın 7 sinde depeme dikliyo

Hanimlarr artik cantalari hazırlama vakti.ben iki canta yaptim.birisi benim icin digeri kizimin bakim cantasi. Internetten aldim ve inanilmaz birseyyyy.herkese tavsiye ederim.babymoov marka free hand modeli. icine koyduklarimi fotolayacagim sizin icin.fikir olsun diye.cok sukur bugun bitti.ben herseyimizi yikadim ve utuledim camasir askiligina hepsini astim yada katladim üzerini orttum.sirada odayi boyamak varrr.hepsini paylasirim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…