- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
rabbim hayırlısını versin inşallah ben zorunlu sezeryan oldum ilkinde bundada mecburen yine sezeryan olacakbiliyorum normal doğum kolay oluyor ama ne bileyim normali de sanki bünyem kaldırmaz ya da hayırlısı diyeyim hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
verilecek çok güzel bi cevap var görümcene ama terbiyeli hanımlarız sonuçta biz gebeliğin başından beri riskliyiz doktor kadar çok riskten bahsettiki alalım bile dedi tek yumurta ikizleri çok riskli dedi rabbimize havale ettik allaha şükür herşey iyi gidiyo etrafımızdakiler sürekli destek oluyo görümceler felan insan kafaya ne kadar takarsa elayı o kadar çok çağırıyo en iyi allah a havele edecen
rabbim hayırlısını versin inşallah ben zorunlu sezeryan oldum ilkinde bundada mecburen yine sezeryan olacak
bi kardiyolojiye görün canım çok kafaya takıyosanbakalım zaman ne gösterecek canım hayırlısı olsun benim kalple ilgili geçmşte sorunum olmuştu ondan evhamlandım sanırım
Amin cnm bende dua ediyorum normal olsun diye sezeryan hiç istemıyorum ama son dk da bile planlar değişebiliyor. dediğin gibi hangisi hayırlıysa o olsun. sağlıklı gelsinlerde kucaklarımıza...biliyorum normal doğum kolay oluyor ama ne bileyim normali de sanki bünyem kaldırmaz ya da hayırlısı diyeyim hangisi hayırlıysa o olsun inşallah
anne ve bebek arasındaki bağ çok ama çok farklı varya yine sezeryanın aşamalrı aklıma geliyo nefesim daralıyo resmen ama ikizlerimi düşündükçe kucağıma sağ salim aldığımı farklı bi mutluluk kaplıyo içimi rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat farklı bişey
amin cümlemizi canım kızımın ilk 6 ayı sıkıntılı geçmişti şimdi düşünüyorum aynı olurlarsa ne yaparım diye bu aralar doğum yaklaştıkça üstesinden gelebilecekmiym diye tırsmaya başladım vallaayyy tek yumurta ikizleri mi Allah sağlıkla kavuştursun yaaaa
bi kardiyolojiye görün canım çok kafaya takıyosan
amin cümlemizi canım kızımın ilk 6 ayı sıkıntılı geçmişti şimdi düşünüyorum aynı olurlarsa ne yaparım diye bu aralar doğum yaklaştıkça üstesinden gelebilecekmiym diye tırsmaya başladım valla
evet canım bişeyler yiyip sol yana yatip hareketleri sayabilirsinhımmm bak bunu ben bilmiyordum sola yatınca daha mı hareketli oluyorlarmış enteresan yaa
Amin cnm bende dua ediyorum normal olsun diye sezeryan hiç istemıyorum ama son dk da bile planlar değişebiliyor. dediğin gibi hangisi hayırlıysa o olsun. sağlıklı gelsinlerde kucaklarımıza...
Aminnn Allah kimseyi evladından ayrı koymasın evlat acısı yasatmasın inşallh..[/QUOT
evet sağlıkla kucağımıza alalım inşallah daha önemli bişey yok çünkü
evet canım bişeyler yiyip sol yana yatip hareketleri sayabilirsin
rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin eşim dalga geçiyo doktor ırsı değil tek yumurta anneyle alakalı dedi 3 kızımız oluyo eşim bidaha bebiş yaparız üçüz olur diyoooAllah yardımcın olsun öncelikle ikiz annesi olmak denek 2 katı daha çok yorulmak demek ama ikiz çocukta nadir o yönden de çok şanslısın canım
rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin eşim dalga geçiyo doktor ırsı değil tek yumurta anneyle alakalı dedi 3 kızımız oluyo eşim bidaha bebiş yaparız üçüz olur diyooo
sabaha karşı uyurmuşum bende sağımdan soluma dönerken acayip sancı giriyo arkadaş doktora sormuş gecen bu günlerine şükredeceksin son ayda oturarak uyuyabileceksi demiş zaten benim göbüş atak yaptı bu hafta gecen hafta olan elbisem dün giydim zor oldurdumbende oluyor ara ara artık gittikçe de daha çok sıklaşacak
rabbim nasip ederse sezonu kapatırım gibime geliyo 3 çocuktan sonra göze alamamneden olmasın ki canım ama Allah bunlara sağlık versin tabi bundan sonrasını düşünür müsün bu ikizlerden sonra bilemem ama zor yaaa
rabbim nasip ederse sezonu kapatırım gibime geliyo 3 çocuktan sonra göze alamam
sabaha karşı uyurmuşum bende sağımdan soluma dönerken acayip sancı giriyo arkadaş doktora sormuş gecen bu günlerine şükredeceksin son ayda oturarak uyuyabileceksi demiş zaten benim göbüş atak yaptı bu hafta gecen hafta olan elbisem dün giydim zor oldurdum
çarpıntım artmaya başladı benimde ayaklarımı yuları kaldırıyorum rahatlıyorum gecen günlerde mide yanmam arttığından dolayı yastık sayısını arttırdım bende oturduğum yerde uyumuşum sabaha karşı cadı kızımın erken kalkası geliyo bu aralar 9 a kadar uyurdu sabahın 7 sinde depeme dikliyoevet artık her şey git gide zorlaşıyor bizim için bende yastığımı 2 ye çıkardım nefesim tıkanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?