- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Hanimlarr artik cantalari hazırlama vakti.ben iki canta yaptim.birisi benim icin digeri kizimin bakim cantasi. Internetten aldim ve inanilmaz birseyyyy.herkese tavsiye ederim.babymoov marka free hand modeli. icine koyduklarimi fotolayacagim sizin icin.fikir olsun diye.cok sukur bugun bitti.ben herseyimizi yikadim ve utuledim camasir askiligina hepsini astim yada katladim üzerini orttum.sirada odayi boyamak varrr.hepsini paylasirim insallah
Bu arada pamugu gorduk bugun.oncelikle demir testi idrar testi tansiyon anne muayenesi derken sıra geldi pamugun kalp atışini dinlemeye.kuzumu 25 dk dinledik o kadar hareketliki uc hemşire de sasirdi.biri geldi biri gitti kalp atışıni buluyolar nst yi koyuyolar hareket ve atim sesinden korkup yer değiştirme yapiyor.oyle kalp aradilar.sonunda babasina verdiler cihazi ve o eliyle koymus gibi buldu 25 dk dinledik cihazdan cikti aldilar.ve gariptir kizimla konuştugum an kalbi 146 atiyor sustugum zaman 125 e düşüyor bu cok hosuma gitti.doktorda zil sesinden korktu ve sicradi cok eglenceliydi.randevular iki haftada bire düştü. Ve isin en guzel tarafi kizim artik dogum pozisyonunda kafa asagida yuzu soluma bakiyor sagimda sirti ve ayaklarida solumda.gobek cevremdeki kazima calismalarida parmaklarina ait elleriyle kasiyo beni :) plasentamiz midemin altinda en yukarida ortada. Erken doğum riski yok cok sukur normal gözüküyor hersey ve uc gun onden gidiyor.beni hic uzmedi kizim tam 1.5 kilo ve bende verdigim alti kilodan toplam 1.5 kilo geri aldim.hala kendi kilomda degilim ve bu durum beni cok mutlu ediyor. Her kiyafetim oluyor ve mutluyuz.darisi sizlerin başına inşallah. Saglicakla kalin bebisler ve anneleri..Bi iki gune resimleri atarim ins :*)
Evet cnm elhamdulillah.kafama oyle bi yer etmiski en az 10 kilo alcam diye.hala almayi bekliom ama daha olmaz...nerdeyse 31 haftalik olduk ayniyiz buda kizimin bana hediyesi..ama kafin catlaklarim inanilmaz coooook.o da hediyem :) yikayin utuleykn herseyinizi insan bi rahatliyoki sormayin.bide odasini kurdummu tamamdir bizim icin...hergun azar azar boyicaz.uc renk aldik anca hallederiz.sizlwrede kolay gelsin simdidenoohhhhh ohhh daha ne kilo yok bebiş sağlıklı daha ne ister insan
Hanimlarr artik cantalari hazırlama vakti.ben iki canta yaptim.birisi benim icin digeri kizimin bakim cantasi. Internetten aldim ve inanilmaz birseyyyy.herkese tavsiye ederim.babymoov marka free hand modeli. icine koyduklarimi fotolayacagim sizin icin.fikir olsun diye.cok sukur bugun bitti.ben herseyimizi yikadim ve utuledim camasir askiligina hepsini astim yada katladim üzerini orttum.sirada odayi boyamak varrr.hepsini paylasirim insallah
Günaydın canım, sana da esenlik bol sağlık olsunGunaydinn hanimlarr hepinize mutlu saglikli esenliklerle dolu bir gun dilerimm:)
(Ama kimsecikler yok galibaa)
Yok canim yaa nerdee uyku denen seyi iyice kaybettim ben galibaa sagolsunn sirt agrilari falan izin vermiyor sirtim cok agriyor uyumak mumkun degil.... Zaten yatakta yapacak isim olmayinca buraya geliyorumGünaydın canım, sana da esenlik bol sağlık olsun
Seni de uyku tutmadı galiba benim gibi
Hepsi de cook cici yaaa bayildimm.... Gule gule giyersiniz insallah:)kirmizi papyonlu olann ozellikle coookkk daatluuuuBunlar da oğluşum için ilk aldiklarim
Odası kasım da gelecek nasipse
Günaydın realist anneGunaydin sevgili aralik anneleri..Uzun zaman yazmayip bi soruyla karsiniza gelmek ayip olacak ama ilk siz geldiniz aklima.Haketesem de cevaplayan kisilere simdiden tesekkurler :)
30. haftamdayim.Ama ultrasonda bebegim 34 haftaya yakin gorundu son kontrolumde...Ondan onceki kontrolde de (2 ay once) 2 hafta buyuk gorunmustu..Doktor normal diyo.Ultrasonla bakti, "rahim kanalin uzun, erken dogum riskin yok" dedi..Yani ileriligi onemsemiyo..Devlet hastanesi, cok ayrinti da soramadim..Haftaya ozele gidicem ama size de bi danismak istedim.Benim durumumda olan var mi? (ilk kontrolume 5 haftalikken gitmistim ve 5 haftalik gorunmustu..Seker yuklemem de normal cikti)
Aramızda 1 gün var, senin bebek su an kaç gram, belki ordan kiyaslayabilirizGunaydin sevgili aralik anneleri..Uzun zaman yazmayip bi soruyla karsiniza gelmek ayip olacak ama ilk siz geldiniz aklima.Haketesem de cevaplayan kisilere simdiden tesekkurler :)
30. haftamdayim.Ama ultrasonda bebegim 34 haftaya yakin gorundu son kontrolumde...Ondan onceki kontrolde de (2 ay once) 2 hafta buyuk gorunmustu..Doktor normal diyo.Ultrasonla bakti, "rahim kanalin uzun, erken dogum riskin yok" dedi..Yani ileriligi onemsemiyo..Devlet hastanesi, cok ayrinti da soramadim..Haftaya ozele gidicem ama size de bi danismak istedim.Benim durumumda olan var mi? (ilk kontrolume 5 haftalikken gitmistim ve 5 haftalik gorunmustu..Seker yuklemem de normal cikti)
boyunu kilosunu soylemedi..sadece "iri bebek" dedi...bu boyle olmayacak ya, ozele gidip adamakilli konusayimAramızda 1 gün var, senin bebek su an kaç gram, belki ordan kiyaslayabiliriz
Git konuş canım, inşallah iyi bir doktora denk gelirsin de ilgilenirboyunu kilosunu soylemedi..sadece "iri bebek" dedi...bu boyle olmayacak ya, ozele gidip adamakilli konusayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?