2014 Aralık Anneleri

Bu arada pamugu gorduk bugun.oncelikle demir testi idrar testi tansiyon anne muayenesi derken sıra geldi pamugun kalp atışini dinlemeye.kuzumu 25 dk dinledik o kadar hareketliki uc hemşire de sasirdi.biri geldi biri gitti kalp atışıni buluyolar nst yi koyuyolar hareket ve atim sesinden korkup yer değiştirme yapiyor.oyle kalp aradilar.sonunda babasina verdiler cihazi ve o eliyle koymus gibi buldu 25 dk dinledik cihazdan cikti aldilar.ve gariptir kizimla konuştugum an kalbi 146 atiyor sustugum zaman 125 e düşüyor bu cok hosuma gitti.doktorda zil sesinden korktu ve sicradi cok eglenceliydi.randevular iki haftada bire düştü. Ve isin en guzel tarafi kizim artik dogum pozisyonunda kafa asagida yuzu soluma bakiyor sagimda sirti ve ayaklarida solumda.gobek cevremdeki kazima calismalarida parmaklarina ait elleriyle kasiyo beni :) plasentamiz midemin altinda en yukarida ortada. Erken doğum riski yok cok sukur normal gözüküyor hersey ve uc gun onden gidiyor.beni hic uzmedi kizim tam 1.5 kilo ve bende verdigim alti kilodan toplam 1.5 kilo geri aldim.hala kendi kilomda degilim ve bu durum beni cok mutlu ediyor. Her kiyafetim oluyor ve mutluyuz.darisi sizlerin başına inşallah. Saglicakla kalin bebisler ve anneleri..Bi iki gune resimleri atarim ins :*)

ne güzel ya hazırlamışsın kafan rahattır artık bende tam hazırlayamadım sadece yıkadım kıyafetlerini ütüleyip kaldırmak kaldı çantasına

oohhhhh ohhh daha ne kilo yok bebiş sağlıklı daha ne ister insan

oohhhhh ohhh daha ne kilo yok bebiş sağlıklı daha ne ister insan
Evet cnm elhamdulillah.kafama oyle bi yer etmiski en az 10 kilo alcam diye.hala almayi bekliom ama daha olmaz...nerdeyse 31 haftalik olduk ayniyiz buda kizimin bana hediyesi..ama kafin catlaklarim inanilmaz coooook.o da hediyem :) yikayin utuleykn herseyinizi insan bi rahatliyoki sormayin.bide odasini kurdummu tamamdir bizim icin...hergun azar azar boyicaz.uc renk aldik anca hallederiz.sizlwrede kolay gelsin simdiden

Hersey hazirlanmis bir de oda hazirlandiginda tamamdirr.... Ondan sonra sira bebisi beklemeye geliyorrr hayirlisiyla saglikla buyut bebisini icinde canim... Gule gule giysin cicilerinii..

Gunaydinn hanimlarr hepinize mutlu saglikli esenliklerle dolu bir gun dilerimm:)
(Ama kimsecikler yok galibaa)

Kızlar bi de ben baslayabilseydim hazırlıklara, hep bi usengeclik
Yarın Allah izin verirse uçakla tatile gitcem 6 gün kalip doncem
Uçak sıkıntı olur mu diye korkuyorum dua edin
Doktorum izin verdi, ucabilir diye
Bakalım sağlıkla döneriz inşallah
Bebekten önce son tatil

Ablamin oğlu 1 yaşında olduğu için ondan baya eşya geldi, eksikliklerini alicam yavaş yavaş. Tatile bi gidip geleyim de

Günaydın canım, sana da esenlik bol sağlık olsun

Seni de uyku tutmadı galiba benim gibi
Yok canim yaa nerdee uyku denen seyi iyice kaybettim ben galibaa sagolsunn sirt agrilari falan izin vermiyor sirtim cok agriyor uyumak mumkun degil.... Zaten yatakta yapacak isim olmayinca buraya geliyorum

Bunlar da oğluşum için ilk aldiklarim
Odası kasım da gelecek nasipse
Hepsi de cook cici yaaa bayildimm.... Gule gule giyersiniz insallah:)kirmizi papyonlu olann ozellikle coookkk daatluuuu

Aslında bunlar uyuyabilecegimiz son günler diye uyumak istiyorum ama nerdeee 7 de gozlerim açılıyor
Sağol güzelim cicilere yorumlarina
Senin bebeginin cinsiyeti ne, ilk çocuğun mu

Gunaydin sevgili aralik anneleri..Uzun zaman yazmayip bi soruyla karsiniza gelmek ayip olacak ama ilk siz geldiniz aklima.Haketesem de cevaplayan kisilere simdiden tesekkurler :)
30. haftamdayim.Ama ultrasonda bebegim 34 haftaya yakin gorundu son kontrolumde...Ondan onceki kontrolde de (2 ay once) 2 hafta buyuk gorunmustu..Doktor normal diyo.Ultrasonla bakti, "rahim kanalin uzun, erken dogum riskin yok" dedi..Yani ileriligi onemsemiyo..Devlet hastanesi, cok ayrinti da soramadim..Haftaya ozele gidicem ama size de bi danismak istedim.Benim durumumda olan var mi? (ilk kontrolume 5 haftalikken gitmistim ve 5 haftalik gorunmustu..Seker yuklemem de normal cikti)

Günaydın realist anne
Hiç duymadim ben o kadar ileride olan bebek
Maşallah kuzuna

Aramızda 1 gün var, senin bebek su an kaç gram, belki ordan kiyaslayabiliriz

Günaydınnn.
Ben cokk kasiniyorum.kollar baxaklar, karnim kisaca her yerimmm..benim gibi olan varmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…