2014 Aralık Anneleri

Git konuş canım, inşallah iyi bir doktora denk gelirsin de ilgilenir
İlk bebeğin mi, cinsiyeti ne?
ikin i.bebegim..iki bucuk yasinda oglum var...o 42. haftada dogmusti...ona da hep 2 hafta geri" diyolardi kontrollerde :) neyse, gidip iyice ogreneyim dedogin gibi...

Kızlar merhaba. Iyısınızdr inşallh. Bebişin kıyaftlerıne hangı deterjanı kullanıcaksnz. Ve kac derecede yıkadnz. Tecrubesız bu anneye yardım lutfen

Kızlar merhaba. Iyısınızdr inşallh. Bebişin kıyaftlerıne hangı deterjanı kullanıcaksnz. Ve kac derecede yıkadnz. Tecrubesız bu anneye yardım lutfen

merhaba iyiyiz sağol sen nasılsın? bende ilk kez anne olacağım nasipse ben kafama göre yaptım ve ilk deneyimimde anladım hata yaptığımı ben hacı şakirin makina olanını toz yani onu aldım ama 1 ölçek koydum ve 5 kez durulama yapmak zorunda kaldım demem o ki ölçeğin dörtte birini koy az koyy yani çok köpürüyorlar 30 da yıkadım ben hepsini

ikin i.bebegim..iki bucuk yasinda oglum var...o 42. haftada dogmusti...ona da hep 2 hafta geri" diyolardi kontrollerde :) neyse, gidip iyice ogreneyim dedogin gibi...

maşallah yaa bana da doktor kilo söylemedi iri dedi haftasına göre insan kilosunu da sorar demi şte o an insan heyecan yapıyor

Iyyım bende canım cok şükür. Sagol cnm. Bende dalının sıvı deterjanını duşunuyrm ama bilemedm.

Kızlar bebek bakım cantası aldnzmı. Model sıte tavsıye edecek varmı. Ben cok kararszm

Gunaydin cnm
Benim kiz kardesimin basina geldi onunda 4 hafta ondeydi. Ama seker yuklemeside biraz yuksek cikmisti. Diyet verildi diyetle beraber bebekte fazla kg almadi herhalde ki 2 hafta ilerde gorundu tekrar kontrolunde. En son 37 haftalikti ama 40 haftalik gorunurken geldi bebis. Bi sorunda olmadi 4.140 kg dogdu tosuncuk. Masallahi var. Sende biraz yediklerine dikkat etsen cunku henuz 30 haftadasin daha cok kucuk.

Bayramda konuşmadıgım kaynpedern yanına gttm eşimle. Sırf eşim kırılmasn uzulmesın diye gıttıgıme bin pişman olsm. Nefret ettgm halde ve yuzdeyuz ben haklı oldugum halde elini optum. Bayramını kutladm. Oda yuzumuZe bile bakmadı. Resmen bi tarafını dondu oyle oturdu karşımıza. Bizde az otrduk kalktk. Hıcbişey demeden eşime kalkalm dedım cıktım kapıya. Oyle sınır oldumkı. Dahada ölse eşimle boşanıcamı bilsem ne evime sokarm ne evine guderim. Ben insanlık yaptm onun yaptıgına bakın yanı

Canim bosver takmaya bile degmez salla sonucta buyukluk sende kalmis sen saygi gostermissin ama onun umrunda olmamis bosverr yine haksiz olan o olmus....

Canim bosver takmaya bile degmez salla sonucta buyukluk sende kalmis sen saygi gostermissin ama onun umrunda olmamis bosverr yine haksiz olan o olmus....
Aynen oyle cnm. Ama insan yıne sımırlenıyo uzuluyo. Ikı senedır bana yapmadgı kalmadı onun. Ben yıne saygımı bozmadm. Bikere cok fena kavga etmştk gecen sene ozamandan berı konuşmuyoduk. Artk elimn hatrını falan dınlemicem. Kapattm o sayfayı tamamen. Sonu neolursa olsun. Daha evimede almam kv yede soylicem onunla geliceksen sende gelme dıcem. Artık yettıler cunku.

Kızlar bebek bakım cantası aldnzmı. Model sıte tavsıye edecek varmı. Ben cok kararszm
Canim benimkinin adi babymoov free hand.cok memnun kaldim netten almistim youtube da videosunu izleyip karar vermistim.sende bak istersen

Eklentiler

• IMG-20140925-WA0012.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG-20140925-WA0013.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 98
Canim benimkinin adi babymoov free hand.cok memnun kaldim netten almistim youtube da videosunu izleyip karar vermistim.sende bak istersen
Canm baktmda yurtdışında satısı gozukuyo. Baska bi sitede varmı satışı. Cok kullanışlı ve guzel bence

Al bendende o kadar bir yil aradan sonra herkesin israri uzerine aradim. Sadece cocugum icin.boyle islerin icine dusmesin diye..torun ve gelin diye kapimizda yalvaracaklari gunleri beklemeye devam...ektigini bicenin sonu her zaman husran olur. Mazlumun ahini alanin durumuda cok fena olur bu dunyada.allah yatakta inleye inleye cikartir bunun acisini.dunya tersine donmus diye bosuna demiyorlar.bizden kusur onlardan aff olmasi lszimken kusur onlardan aff bizden oluyor.affettigimiz halde bide biyerleri kalkio.bende cok sinirliyim.bundan sonra onlar dusunsun minmacik torunlarini gorememenin hasreti yureklerine coksun napalim...

Olabilir bende almanyadayim ya..siteye bakmadim yani.fiyat olarak kurtariyorsa al derim bence kargo ile gelir.cok buyuk cok kullanisli ve icinde tam set var.

Takma kafana cnm sen ustune duseni saygili bi sekilde yapmissin. Kayinpederine de ayip yani koca adam bayramda gonul mu kirilir. Esinde bu durumun farkindaysa artik bayramlarda zorlamaz seni herhalde. Yahu arkadas her erkegin ailesimi boyle. Ben 1 tane normal gormedim arkadas. Dertleri ne?

Merhaba hanımlar... bende antalyadan ilk çocuğuna hamile bi bayanım.. 29. Haftadayiz bi oğluşum olacak Allah izin verirse.. 24 aralık muhtemel doğum tarihi.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğurmayi ve kucağımıza almayi nasip etsin inşallah...

Hosgeldin canim. Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin. Hemen hemen ayni gun dogum tarihimiz. Bakalim kim once pirtlaticak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…