- 29 Nisan 2014
- 137
- 35
- 43
ikin i.bebegim..iki bucuk yasinda oglum var...o 42. haftada dogmusti...ona da hep 2 hafta geri" diyolardi kontrollerde :) neyse, gidip iyice ogreneyim dedogin gibi...Git konuş canım, inşallah iyi bir doktora denk gelirsin de ilgilenir
İlk bebeğin mi, cinsiyeti ne?
Kızlar merhaba. Iyısınızdr inşallh. Bebişin kıyaftlerıne hangı deterjanı kullanıcaksnz. Ve kac derecede yıkadnz. Tecrubesız bu anneye yardım lutfen
ikin i.bebegim..iki bucuk yasinda oglum var...o 42. haftada dogmusti...ona da hep 2 hafta geri" diyolardi kontrollerde :) neyse, gidip iyice ogreneyim dedogin gibi...
Günaydınnn.
Ben cokk kasiniyorum.kollar baxaklar, karnim kisaca her yerimmm..benim gibi olan varmiii
Iyyım bende canım cok şükür. Sagol cnm. Bende dalının sıvı deterjanını duşunuyrm ama bilemedm.merhaba iyiyiz sağol sen nasılsın? bende ilk kez anne olacağım nasipse ben kafama göre yaptım ve ilk deneyimimde anladım hata yaptığımı ben hacı şakirin makina olanını toz yani onu aldım ama 1 ölçek koydum ve 5 kez durulama yapmak zorunda kaldım demem o ki ölçeğin dörtte birini koy az koyy yani çok köpürüyorlar 30 da yıkadım ben hepsini
Iyyım bende canım cok şükür. Sagol cnm. Bende dalının sıvı deterjanını duşunuyrm ama bilemedm.
Doktoruna mutlaka söyle Karaciğer enzimleri yükselmiş olabilir aynı sorun bende de varGünaydınnn.
Ben cokk kasiniyorum.kollar baxaklar, karnim kisaca her yerimmm..benim gibi olan varmiii
Gunaydin cnmGunaydin sevgili aralik anneleri..Uzun zaman yazmayip bi soruyla karsiniza gelmek ayip olacak ama ilk siz geldiniz aklima.Haketesem de cevaplayan kisilere simdiden tesekkurler :)
30. haftamdayim.Ama ultrasonda bebegim 34 haftaya yakin gorundu son kontrolumde...Ondan onceki kontrolde de (2 ay once) 2 hafta buyuk gorunmustu..Doktor normal diyo.Ultrasonla bakti, "rahim kanalin uzun, erken dogum riskin yok" dedi..Yani ileriligi onemsemiyo..Devlet hastanesi, cok ayrinti da soramadim..Haftaya ozele gidicem ama size de bi danismak istedim.Benim durumumda olan var mi? (ilk kontrolume 5 haftalikken gitmistim ve 5 haftalik gorunmustu..Seker yuklemem de normal cikti)
Canim bosver takmaya bile degmez salla sonucta buyukluk sende kalmis sen saygi gostermissin ama onun umrunda olmamis bosverr yine haksiz olan o olmus....Bayramda konuşmadıgım kaynpedern yanına gttm eşimle. Sırf eşim kırılmasn uzulmesın diye gıttıgıme bin pişman olsm. Nefret ettgm halde ve yuzdeyuz ben haklı oldugum halde elini optum. Bayramını kutladm. Oda yuzumuZe bile bakmadı. Resmen bi tarafını dondu oyle oturdu karşımıza. Bizde az otrduk kalktk. Hıcbişey demeden eşime kalkalm dedım cıktım kapıya. Oyle sınır oldumkı. Dahada ölse eşimle boşanıcamı bilsem ne evime sokarm ne evine guderim. Ben insanlık yaptm onun yaptıgına bakın yanı
Aynen oyle cnm. Ama insan yıne sımırlenıyo uzuluyo. Ikı senedır bana yapmadgı kalmadı onun. Ben yıne saygımı bozmadm. Bikere cok fena kavga etmştk gecen sene ozamandan berı konuşmuyoduk. Artk elimn hatrını falan dınlemicem. Kapattm o sayfayı tamamen. Sonu neolursa olsun. Daha evimede almam kv yede soylicem onunla geliceksen sende gelme dıcem. Artık yettıler cunku.Canim bosver takmaya bile degmez salla sonucta buyukluk sende kalmis sen saygi gostermissin ama onun umrunda olmamis bosverr yine haksiz olan o olmus....
Canim benimkinin adi babymoov free hand.cok memnun kaldim netten almistim youtube da videosunu izleyip karar vermistim.sende bak istersenKızlar bebek bakım cantası aldnzmı. Model sıte tavsıye edecek varmı. Ben cok kararszm
Canm baktmda yurtdışında satısı gozukuyo. Baska bi sitede varmı satışı. Cok kullanışlı ve guzel benceCanim benimkinin adi babymoov free hand.cok memnun kaldim netten almistim youtube da videosunu izleyip karar vermistim.sende bak istersen
Al bendende o kadar bir yil aradan sonra herkesin israri uzerine aradim. Sadece cocugum icin.boyle islerin icine dusmesin diye..torun ve gelin diye kapimizda yalvaracaklari gunleri beklemeye devam...ektigini bicenin sonu her zaman husran olur. Mazlumun ahini alanin durumuda cok fena olur bu dunyada.allah yatakta inleye inleye cikartir bunun acisini.dunya tersine donmus diye bosuna demiyorlar.bizden kusur onlardan aff olmasi lszimken kusur onlardan aff bizden oluyor.affettigimiz halde bide biyerleri kalkio.bende cok sinirliyim.bundan sonra onlar dusunsun minmacik torunlarini gorememenin hasreti yureklerine coksun napalim...Bayramda konuşmadıgım kaynpedern yanına gttm eşimle. Sırf eşim kırılmasn uzulmesın diye gıttıgıme bin pişman olsm. Nefret ettgm halde ve yuzdeyuz ben haklı oldugum halde elini optum. Bayramını kutladm. Oda yuzumuZe bile bakmadı. Resmen bi tarafını dondu oyle oturdu karşımıza. Bizde az otrduk kalktk. Hıcbişey demeden eşime kalkalm dedım cıktım kapıya. Oyle sınır oldumkı. Dahada ölse eşimle boşanıcamı bilsem ne evime sokarm ne evine guderim. Ben insanlık yaptm onun yaptıgına bakın yanı
Takma kafana cnm sen ustune duseni saygili bi sekilde yapmissin. Kayinpederine de ayip yani koca adam bayramda gonul mu kirilir. Esinde bu durumun farkindaysa artik bayramlarda zorlamaz seni herhalde. Yahu arkadas her erkegin ailesimi boyle. Ben 1 tane normal gormedim arkadas. Dertleri ne?Bayramda konuşmadıgım kaynpedern yanına gttm eşimle. Sırf eşim kırılmasn uzulmesın diye gıttıgıme bin pişman olsm. Nefret ettgm halde ve yuzdeyuz ben haklı oldugum halde elini optum. Bayramını kutladm. Oda yuzumuZe bile bakmadı. Resmen bi tarafını dondu oyle oturdu karşımıza. Bizde az otrduk kalktk. Hıcbişey demeden eşime kalkalm dedım cıktım kapıya. Oyle sınır oldumkı. Dahada ölse eşimle boşanıcamı bilsem ne evime sokarm ne evine guderim. Ben insanlık yaptm onun yaptıgına bakın yanı
Hosgeldin canim. Allah sagligiyla kucagina almayi nasip etsin. Hemen hemen ayni gun dogum tarihimiz. Bakalim kim once pirtlaticak:)Merhaba hanımlar... bende antalyadan ilk çocuğuna hamile bi bayanım.. 29. Haftadayiz bi oğluşum olacak Allah izin verirse.. 24 aralık muhtemel doğum tarihi.. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli doğurmayi ve kucağımıza almayi nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?