2014 Aralık Anneleri

Aynen oyle cnm. Şimdide kv yı kapıya bırakıyo aşadan o gelmiyo zaten. Artk hiç gelemez. Cocugumun yuzunu dahi gostermicem ona ben. Rabbime havale ettm artk bıktım ben beddua etmktende kırılmaktanda. Allahm evime adım atmayı nasıp etmesın ona inşş başka bişey dıyemıyrm
 
Kocam farknda ama ailem atsam atılmaz satsam satılmaz modunda. Benide zorlamadı hiç allah var yanı. Hep arayı bulmaya calıştı ama ınsan degıllerki. Dertlerı şu. Bizim eve kumanda edıcek o yonetıcek kocam ve ben onun isteklerınden cıkmıcaz. Kazanıcaz ona yedırıcez. Sabah akşam hizmet edıcez. Adamn istedıgı bu. E bende eşimde bi guzel agznn payını verdık. Bi kurus yararı olmadı üstüne bizi borc içinde bıraktı. Utanmadan bunları bekliyo iste. Bende bi gun evini resmen başına yıktım agzıma gelenı saydm. O gundur konuşmuyrz işte. Az bile yaptm. Bunlar başlangc daha neler var nelerr cnm
 
Biz oglusumla iyiyiz cok sukur. Bende ramazan bayraminin ertesi gunu sanci ile doktorda solugu almistim. Benimde bobregime baski yapip genisletmisti. O gunden sonra bir daha sancim olmai ama genisleme de duzelmedi. Dogumdan sonra eski haline donermis artik. Bana bol su ic, idrarini hic tutma, surekli sola yat demisti. Hepsini yaptim bir daha hic agrim olmadi. Sende yap aksatma. Ben uroloji bolumune de gitmistim ne olur ne olmaz diye. Ama mudahale edilecek bir durum yok demisti. Kendi doktorumda her muayne de takip etmisti artis var mi diye. Cok sukur yok. Sende kontrol ettir eger genisleme durmazsa ufak bir mudahale ile onlem alabiliyorlar haberin olsun. Rabbim sifa versin.
iyi bayramlar canim. Yasadigin sey cok ilginc. Herkes ozele gidemiyor ki eger sende kendi doktoruna gidip tekrar test yaptirmasaydin nerden bilecektin. bosuna dunyanin ilacini icirecekti. Karacigere ve vucuda ekstra bosa yuk. Nasil bir sorumsuzluktur bu anlamiyorum gercekten. Allah tan temiz cikmis senin cok sevindim canim.
iyi bayramlar canim sanada. Mas allah bebisine de.
Bazi insanlarla hic muhatap olmaya gerek yok senin gorumce de o tarzmis. Salla bosver. Kendi basina geldigi zaman anlar. Hamile bir bayanla konusurken her seye dikkat ediyorum valla aman bilmedigim bir sikintisi varsa uzulmesin diye. Ama insanlarimiz cok dusuncesiz.
burasi cok yogun degil dogru ama kasim annelerinin mas allahi var :) senide goruyorum orada sende benim gibi kasima kayma durumu fazla :)
Ayy cok heyecanli bizim de az kaldi düsününce inanamiyorum.Cantaniz hazir mi cnm sizin?Ben daha hic bi cicisini yikamadim bebisimin.Artik hazirlasak mi ki??
Ayyy canta demeyin bana bizimde hazir degil. Artik hazirlamak sart oldu. Az kaldi
mas allah pamuguna. Saglikla kucaklarimiza da aliriz ins allah.
Bunlar da oğluşum için ilk aldiklarim
Odası kasım da gelecek nasipse
cok guzeller canim. Gule gule kullanin ins allah
bu kadar ileri olmasi az da olsa rastlanan bir durum diye biliyorum ama riske atma bir doktora daha gorun bence.
Kızlar merhaba. Iyısınızdr inşallh. Bebişin kıyaftlerıne hangı deterjanı kullanıcaksnz. Ve kac derecede yıkadnz. Tecrubesız bu anneye yardım lutfen
merhaba canim ben dalan roxy aldim ama yikamadim daha. Hizlanmam gerekli az kalfi artik.
Canim sen uzerine duseni fazlasi ile yapmissin. Esinin hatri icin bir kez daha sans vermissin o kullanamamis artik senden cikti. Evet sinir bozucu ama soyle dusun artik sana kimse bir sey soyleyemez hakli oldugn halde yine bir buyukluk daha yaptin kiymet bilnmedi. Bosver esin anlamistir bir kez daha senin kiymetini ve bence ondan daha onemli bir sey yok. Sakin kafana takma onun yaptiklarini bosuna bebisini de uzme.
 
Takma. Benim babamda da ayninsorun var. Bunca sene ben size baktim simdi siz bana bakacaksiniz hesabi. Ama bir babaliginida gormedik. Allah anneme uzun omur versin annem calisip babama bakti tam aksine. Boyleleri birde calis bana yedir derler. Ailede nasil buyutulduyse aynisini bekliyorlar demekki.Baba olmakla baba olmak arasinda fark var. Simdi hic birimiz gorusmuyoruz annem dahil. Gerekirse sende oylr yaparsin. Esinde senin yaninda oldugu surece kp ne derse desin bosver. Bebisini uzme. Boyle gelinlerine damatlarina torunlarina iskence eden insanlarn ben hic huzurlu öldügünu gormedim duymadim. Sen yine hanimefendiligini bozma bisey olursa esin zaten babasinin ne oldugunun farkinda Allahtan birde bu durumlarda aileci esler var.
 
burasi cok yogun degil dogru ama kasim annelerinin mas allahi var :) senide goruyorum orada sende benim gibi kasima kayma durumu fazla :).
Evet ben benim sezeryan olcagi icin bastan beri kasim oldugunu biliyordum o yuzden kasim annelerinin yanina da ugruyorum... Sonucta aralik gorunumlu kasim annesiyim
 
Ay hava guzel yuruyus yapayim dedm yuruyemiyorum ya la
 
Kizlar ben de camasirlar icin dalan roxy alicaktim ama daha bulamadim bi tane sivi aldim e-bebekten baby&me sivi deterjan.Yumusatici gerekyirmez yaziyo durulama bol yaptirmayi düsünüyorum.Zaten ben kendi camasirlarima da 5 durulama yaptiriyorum koku ,deterjan kalmasin diye
Kizlar ya ben cok sik yag sürmüyorum ama karnima bu bebis hormonlardan mi bilmem göbisime cok kil yaptiSizin nasil?ins dogumdan sonra gecer .
 
Ay hava guzel yuruyus yapayim dedm yuruyemiyorum ya la
Ayy canim kiyaman ben de oturdugum yerden kalkamiyorun bazen kilo alsam cok nasil oldurdum bilemiyorum.Allah yardimcimiz olsun zor zamanlar yaklasiyor.Dün piknige gittik yere oturdum en basta ama kalkabilmek ne mümkün.Esime dedim tut beni diye.Diyo ki nasil bir kalkis buTesbih böcegi gibi kalakaldim.Bacaklari actim zor kalktim.
 
Dua edin kızlar bana rahat rahat gidip döneyim, oğluşum uçak basıncından etkilenmesin
Canim Allah yardimcin olsun kasma kendini.Doktorun uygun görmüs bisey olmaz Allah'in izniyle.Sag salim gidin gelin bebisinle insallllahhh
 

Ben de ayni deterjandan aldim canim :) o tuylenme hormonalmis dogumdan sonra dokulecekmis. Benim de gobisim ayni durumda. Allahtan sarisinim da tuyler cok belli olmuyo. Aman olursa da olsun gerci. Gecici zaten bunlar.. bu arada lohusa terligim, tacim ve bebisimin odasinin kapi susu bitti paylasicam simdi
 
Lohusa terliklerim, tacim ve oglusumun odasinin kapi susuu dogum yaptigimda minik kuzum yanimda yatacagi icin yatak odamin kapisini krem-mavi tullerle paketleyip fiyonk yapacagim. Bir de hazir kapi susumuz ve ikram sepetimiz var. Onlari da paylasirim daha sonra.
 

Eklentiler

  • 20141007_163701.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 144
  • 20141007_162704-1.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 145
Hosgeldin canim. Benimde ilk bebegim ve oglum olacak senin gibi :) ben 33. Haftamdayim. Amin ins allah canim.
Evet yaramazlıklara başladı. Yerim onun totosunuuu
ahhh yice tabi o kadar sabirsizlikla bekliyoruz. Esim diyor simdidem ben Eymen e acimaya basladim dogurmasan mi? Neden dedim cocukta sıkılmadık yer birakmassin diyor
Evet ben benim sezeryan olcagi icin bastan beri kasim oldugunu biliyordum o yuzden kasim annelerinin yanina da ugruyorum... Sonucta aralik gorunumlu kasim annesiyim
Dogru aralik gorunumlu kasim annesi seni
Ay hava guzel yuruyus yapayim dedm yuruyemiyorum ya la
o kadar mi agirlastin canim ya. Oturup kalkmak problem de yurumekte su anda bir sikinti yasamiyorum ben.
Ben yumusatici tuller haricinde kendi kiyafetlerimizede kullanmiyorum zaten. Bu arada 5 kez durulama cok degil mi kuzum yaa kendiniz icin de. Ben bebisimin kiyafetlerini az miktar roxy ile yikayip ekstra 1 durulama yaptirmayi dusunuyorum. Yeterli olur bence.
 
Ay hava guzel yuruyus yapayim dedm yuruyemiyorum ya la
Ayy canim yaa kiyamam hava guzel ama bizim neyimize yurumek kadar kalkmak da zor valla... Yattigim yerden kalkana kadar binbir takla atiyorumm:) Allah yardimcimiz olsunn....
 
Ay hava guzel yuruyus yapayim dedm yuruyemiyorum ya la
Ayy canim yaa kiyamam guzel hava ama bizim neyimizeyurumek kadar kalkmak da zor valla... Yattigim yerden kalkana kadar binbir takla atiyorumm:) Allah yardimcimiz olsunn....
 
Cok guzel olmuslar canim ellerine saglik.
 
Ayyy cokk guzel olmuslarr ellerine saglikk cokk begendim:) kapi susunu sen mi yaptinn?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…