- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
annemde benden korkuyorahhh yice tabi o kadar sabirsizlikla bekliyoruz. Esim diyor simdidem ben Eymen e acimaya basladim dogurmasan mi? Neden dedim cocukta sıkılmadık yer birakmassin diyor
zealeeeeeeeeee bacımmm nasılsınn sende durumlar nasıl doğumun ne zamana neye karar verdin normal doğum mu ??? bende heyet raporluyum riskten dolayı işe mişede gitmiyorum son haftalarda uyuyamazda olsum gündüzleride halisülasyonlar görüyom sanki arkamda biri var biri geçip gidiyor ben mutfaktayken evin içinde gezen bir görüntü var gibi bişey deliriyormuyum ne ama uykusuzluktan olduğunu düşünyorum... hele bir sağ salim doğurabileydik veledi bezini pışpışını yapsın babası.. uğraşmayacamm katıyım o konuda hatta benden çok ilgilenmeli ... ya bakalım...sizinde odanız şimdiden hayırlı ola... bizim oda hazır ama yanımızda yatması için park yatak sepet vs.. ne alsak bilemedik.. aslında bir park yatak aldık e bebek mağazasından ama acaip dandik çıktı hemen iade ettik şimdide kararsızız az da kalıyor zaman ya bakalım
Cok guzel olmuslar canim ellerine saglik.
Ayyy cokk guzel olmuslarr ellerine saglikk cokk begendim:) kapi susunu sen mi yaptinn?
Ayy canim kiyaman ben de oturdugum yerden kalkamiyorun bazen kilo alsam cok nasil oldurdum bilemiyorum.Allah yardimcimiz olsun zor zamanlar yaklasiyor.Dün piknige gittik yere oturdum en basta ama kalkabilmek ne mümkün.Esime dedim tut beni diye.Diyo ki nasil bir kalkis buTesbih böcegi gibi kalakaldim.Bacaklari actim zor kalktim.
Ayy canim yaa kiyamam guzel hava ama bizim neyimizeyurumek kadar kalkmak da zor valla... Yattigim yerden kalkana kadar binbir takla atiyorumm:) Allah yardimcimiz olsunn....
Lohusa terliklerim, tacim ve oglusumun odasinin kapi susuudogum yaptigimda minik kuzum yanimda yatacagi icin yatak odamin kapisini krem-mavi tullerle paketleyip fiyonk yapacagim. Bir de hazir kapi susumuz ve ikram sepetimiz var. Onlari da paylasirim daha sonra.
çok beğendim bende Ellerine sağlıkLohusa terliklerim, tacim ve oglusumun odasinin kapi susuudogum yaptigimda minik kuzum yanimda yatacagi icin yatak odamin kapisini krem-mavi tullerle paketleyip fiyonk yapacagim. Bir de hazir kapi susumuz ve ikram sepetimiz var. Onlari da paylasirim daha sonra.
evet, kilo soak aklima gelmedi o anda..insan herseyi unutuyo :))maşallah yaa bana da doktor kilo söylemedi iri dedi haftasına göre insan kilosunu da sorar demi şte o an insan heyecan yapıyor
Marifetli hatunsun walla nasıl yaptın kız? Hayatta beceremem
hmm, ultrasonda gorundigune gore dogmus yani...eger oyle olursa 6 haftam kalmis :) dogru diyosun, yeme dikkat edeyim.biraz..rahat yiyorum...13 kilo aldim..ama sekerim normal..diyet filan da demedi doktor ama ben dikkat edeyim..sagol cevabin icinGunaydin cnm
Benim kiz kardesimin basina geldi onunda 4 hafta ondeydi. Ama seker yuklemeside biraz yuksek cikmisti. Diyet verildi diyetle beraber bebekte fazla kg almadi herhalde ki 2 hafta ilerde gorundu tekrar kontrolunde. En son 37 haftalikti ama 40 haftalik gorunurken geldi bebis. Bi sorunda olmadi 4.140 kg dogdu tosuncuk. Masallahi var. Sende biraz yediklerine dikkat etsen cunku henuz 30 haftadasin daha cok kucuk.
Kızlar merhaba nasılsınız :) lohusa pijama takımlarınızı aldınız mı aldıysanız bedenini ne aldınız ?ya bende alacam ama bulunduğum yerde çok güzel bulamadım. İnternette çok güzel var oradan getirteyim diyorum ama ne beden getirtecem bilmiyorum. Hamile kalmadan önceki pijamaların hep medium. Acaba large mı getirtsem xlarge mi
Rica ederim cnm bebegin kilolu olmasi saglikli olmasi anlamina gelmiyo ne yazikki. 38 haftadan once dogurma dayanhmm, ultrasonda gorundigune gore dogmus yani...eger oyle olursa 6 haftam kalmis :) dogru diyosun, yeme dikkat edeyim.biraz..rahat yiyorum...13 kilo aldim..ama sekerim normal..diyet filan da demedi doktor ama ben dikkat edeyim..sagol cevabin icin
Walla bayildim kocan dogru secim.yapmis tasarruflu hatunAyy iltifat ediyosun sagolinternette biraz arastirma yaptim. Sonra kafamda fikir olustu. Zatn elim yatkin. Tasarim da yapiyrm aslnda. Az da dikis biliyorm :) ama bu hazirlklar zor isler daha dogrusu karni burnundaykn zor oluyo ama zevkle ugrasiyrm. Bi de piyasadaki lohusa aksesuarlari cok abartili geldi bana. Tamam bn de susu severim ama abartisini degil. Ayrica kapi susu 0 tl ye mal oldu malum dikis nakisla ugrastigim icin elimde malzemem vardi onlari degerlendirdim.
İyiyim cok sukur. Tabi ki kalkarken biraz zorlaniyorum ama oyle cok degil. Bende her hangi bir agri falan yok su anda. İlerde ne olur bilemiyorum tabi. Malum her turlu agri gebeliktenTesekkur ederiz swift teyzesi :) bu arada nasilsin? Ben kalcamin agrisindan zor yuruyorm. Oturup kalkarken cok zorlaniyrm. Ozellikle su 2-3 gundur topalliyorum resmn. Sende de var mi bu tarz agrilar?
Canim valla harika olmus esime bile gösterdim cok begendi o da bnde yapacam daha terlik ve tac bakalim bi silikon tabancasi ve terlik bulabileydimLohusa terliklerim, tacim ve oglusumun odasinin kapi susuudogum yaptigimda minik kuzum yanimda yatacagi icin yatak odamin kapisini krem-mavi tullerle paketleyip fiyonk yapacagim. Bir de hazir kapi susumuz ve ikram sepetimiz var. Onlari da paylasirim daha sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?