2014 Aralık Anneleri

ahhh yice tabi o kadar sabirsizlikla bekliyoruz. Esim diyor simdidem ben Eymen e acimaya basladim dogurmasan mi? Neden dedim cocukta sıkılmadık yer birakmassin diyor
annemde benden korkuyor kendi yavrum gibi görüyorum zaten her alışverişinide ben yaptım. Annem olaya sadece yapım ve taşıma aşamasında dahil olmuş oluyor Bana çok durdu gibi geliyor yaa babamla ikimiz çıksın hadi diye bekliyoruz

Uykusuz kalma, bebek mi uyutmuyor? Ne riski hayirdir?

Dogum seklinde benim karar vermem diye bir durum yok burada...hersey yolundaysa illa ki vajinal dogum olur. Sezeryan orani zaten düsük. Bebegin kafasi yukarida, dogum sancin geldiginde döner o önemli degil diyorlar mesela. Türkiyede direk sezeryan sebebi :/

Ama bebek biraz iriymis, 36. hafta tekrar ölcüm yapilacak, sezeryan ihtimali var dedi dün doktorum, biraz moralim bozuldu. Ben her ikisinden de korkuyorum o ayri ama vajinal dogumdan yanayim ideolojik olarak. Yeter ki saglikla gelsinler, icabinda ameliyat da oluruz mecburen =(

Cok guzel olmuslar canim ellerine saglik.

Tesekkur ederiz swift teyzesi :) bu arada nasilsin? Ben kalcamin agrisindan zor yuruyorm. Oturup kalkarken cok zorlaniyrm. Ozellikle su 2-3 gundur topalliyorum resmn. Sende de var mi bu tarz agrilar?

Daha yeni gelebildim eve kızlar ama yürürken 4 5 defa vajinama bıcak gibi agrı girdi cıktı gece uyurkende olmustu. Kardesım normal rahım genişliyor bende 4 ayda basladı o bıcak gibi girmeler dedi. ama yok yürüyüşüm bile değişmiş onu farkettim. Hızlı yürümeyi bırak normal bile yürüyemiyorum paytak paytak eneeeemmm hala kendime inanamıyorum bu aya kadar geldikmi yahu

Ben de aynıyım walla 1 ay sonra vinçle kaldırıcaklar bizi

Ayy canim yaa kiyamam guzel hava ama bizim neyimizeyurumek kadar kalkmak da zor valla... Yattigim yerden kalkana kadar binbir takla atiyorumm:) Allah yardimcimiz olsunn....

Son aylarda düşünemiyorum bizi burda birbirimize yakınırız artık

Swiftcim walla bugun oldu bende de bu zorlanma sastım kaldım sancı giriyo arada. Gecicek inş

Marifetli hatunsun walla nasıl yaptın kız? Hayatta beceremem

Kızlar merhaba nasılsınız :) lohusa pijama takımlarınızı aldınız mı aldıysanız bedenini ne aldınız ?ya bende alacam ama bulunduğum yerde çok güzel bulamadım. İnternette çok güzel var oradan getirteyim diyorum ama ne beden getirtecem bilmiyorum. Hamile kalmadan önceki pijamaların hep medium. Acaba large mı getirtsem xlarge mi

çok beğendim bende Ellerine sağlık

Marifetli hatunsun walla nasıl yaptın kız? Hayatta beceremem

Ayy iltifat ediyosun sagol internette biraz arastirma yaptim. Sonra kafamda fikir olustu. Zatn elim yatkin. Tasarim da yapiyrm aslnda. Az da dikis biliyorm :) ama bu hazirlklar zor isler daha dogrusu karni burnundaykn zor oluyo ama zevkle ugrasiyrm. Bi de piyasadaki lohusa aksesuarlari cok abartili geldi bana. Tamam bn de susu severim ama abartisini degil. Ayrica kapi susu 0 tl ye mal oldu malum dikis nakisla ugrastigim icin elimde malzemem vardi onlari degerlendirdim.

hmm, ultrasonda gorundigune gore dogmus yani...eger oyle olursa 6 haftam kalmis :) dogru diyosun, yeme dikkat edeyim.biraz..rahat yiyorum...13 kilo aldim..ama sekerim normal..diyet filan da demedi doktor ama ben dikkat edeyim..sagol cevabin icin

Canim acikcasi ben de senin gibi dusunuyodum yani onceden mediumsa simdi large ya da xl olur diyodum ama oyle degil. Ben iki takim aldim ikisi de medium. Cnku lohusa pijamalari biraz buyuk oluyo. Karin bolgesi de genis oluyo pijamanin. Bnm pijamalar dogum yapinca biraz bol bile gelebilir. Kac kilo aldigina da bagli. Ben 5-6 kilo aldim. Ilk 3 ay da 3 kilo vermistim. Sen de bnm gibiysen m al. Bir de hangi siteden alacaksan iletisime gec bedenler hakkinda bilgi al derim.

hmm, ultrasonda gorundigune gore dogmus yani...eger oyle olursa 6 haftam kalmis :) dogru diyosun, yeme dikkat edeyim.biraz..rahat yiyorum...13 kilo aldim..ama sekerim normal..diyet filan da demedi doktor ama ben dikkat edeyim..sagol cevabin icin
Rica ederim cnm bebegin kilolu olmasi saglikli olmasi anlamina gelmiyo ne yazikki. 38 haftadan once dogurma dayan

Walla bayildim kocan dogru secim.yapmis tasarruflu hatun benim hic hevesim yok nedense oda suslemede falan. Ins normal yaparimda bi kac saate cikiveririm

Tesekkur ederiz swift teyzesi :) bu arada nasilsin? Ben kalcamin agrisindan zor yuruyorm. Oturup kalkarken cok zorlaniyrm. Ozellikle su 2-3 gundur topalliyorum resmn. Sende de var mi bu tarz agrilar?
İyiyim cok sukur. Tabi ki kalkarken biraz zorlaniyorum ama oyle cok degil. Bende her hangi bir agri falan yok su anda. İlerde ne olur bilemiyorum tabi. Malum her turlu agri gebelikten

Canim valla harika olmus esime bile gösterdim cok begendi o da bnde yapacam daha terlik ve tac bakalim bi silikon tabancasi ve terlik bulabileydim

Ben yumusatici tuller haricinde kendi kiyafetlerimizede kullanmiyorum zaten. Bu arada 5 kez durulama cok degil mi kuzum yaa kendiniz icin de. Ben bebisimin kiyafetlerini az miktar roxy ile yikayip ekstra 1 durulama yaptirmayi dusunuyorum. Yeterli olur bence.[/QUOTE]
Haklisin cnm ama makineye bakinca hep kapaginds köpük kalmis oluo bn ondan huylaniyorum hamile kaldigimdan beri sanki tenimden kanima kariscakmis gibi salak bi pimpirik iste 5 cok ama sanki durulanmiyo gibi geliyor.Biraz tasarruf etmeliyim sanki.

Pijama takimlarini bnde m aliyorum bnde 5 kilo filan aldim önce 3 verdim sonra 5 aldim m bile büyük oluyo lohusa pijamalari gercekten büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…