2014 Aralık Anneleri

Allah'im sana senden daha yakin canim bol bol dua et ins doldurur bebegin gününü.Dualarimiz seninle Rabbim yardimcin olsun.

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.
Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.
Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur.{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Merhaba kizlar,sizde de dogum yapanlar mı var yoksa, bebisler zamaninda gelsin insallah, bizde 4kez teyze olduk, yalniz bebişimizın biri pek iyi degil, sah damari ince ve ameliyata alinmasi lazim, o yuzden moraller 0.. ikizlerdi normalde, kucugumuz hasta olan, bos vakti olan Beyza icin Ya Şafi 1000kez cekerse tesbih svinirim.. hamilelern duasi kabul olur, insallah saglikla bebekleri kucaginiza alin..

Kızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerimiz vardı. Bnmle paylaşır mısınız?

Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?
Haşlama patates içine kaşar koy kumpir gibi ye bol bol. Kaşar, patetes,muz ve gece uyku arasında içilen süt birde tahin helvası kilo aldırıyor diye biliyorum. Rabbim yardımcın olsun. Sakın strese girme. Rahat ol. Rabbim karar vermiş doğacağı güne de saate de hiç üzülme. Ben annemler ile konuşayım tefriciye işini de çektirebildiği kadar çektirsin. 4444 tamamlamak çok kolay değil. Herkes eşine dostuna söylesin. Ben sana yarın tam sayıyı söylerim canım.
Son günler zor geçtiğinden olsa gerek 1 gün bile çok önemli :)

Tavsiyelerin için teşekkür canım. O günden beri kabız olmamaya daha cok dikkat ediyorum.doktorum da krem önerdi. Umarım çabuk geçer.

All
Sanirim ben de ondan oldum. Hamilelik oncesu de zaten biraz kotuydu durumum ama su an cok daha kotuye gidiyo. Artik dogumdan sonra gitcem dr'a
Allah yardımcımız olsun. Ben doktoruma ulaştım. Krem önerdi. Bence sen de danis ilerlemesin.cok zorlanıyorum simdiden.

Canım 500 tane alıyorum ben şimdilik. Daha fazla okutabilirsem sana haber vereceğim. Rabbim yardımcın olsun.

Merhaba kızlar. Doktordan geldim şimdi. Bebeklerim iyi çok şükür. Biri 1448 diğeri 1446 gram Kiloları çok yakın birbirine :) Karaciğer değerlerim biraz düşmüş progestana tekrar başladık. Nst de sancımda çıkmadı çok şükür. Rahim uzunluğumda aynı 3,5 cm. Bizden haberler böyle :)

Allah yardımcın olsun inşallah 34 tamamlarsınız canım Usg de kaç gr görünüyor bebeğin

Çok sevindim canım. Maş Allah bebişlerine. Sancı çıkmaması da çok güzel. Sağlıkla sorunsuz alalım kucaklarımıza inş Allah.

Kızlar şu an okunmuş olan 2500.
S swift @ anneysen sizi ekliyeyim Allah razı olsun. Ama bitince yine de haber verin olur mu?
@esr06 cnm sen de okuyunca sayısını verirsen ekliyeyim. Senden de Allah razı olsun.
@ doubleanne bu sabah 2200gr civarı ölçüldü cnm

55 İLE HAMİLE KALDIM SON BU AYDA ATAĞA GEÇTİM 68 OLMUŞUM DUN DR TARTTII
Iki bebek annesi olacaksin..ama bundan sonra dogumun kolay gecmesi icin yinede dikkat et bence canim.gerci sen ikizlerle hemencecik verirsin korkma.benim arkadaslar hep 23 kg ve uzeri ile dogurmus sokk olmustum duyunca...

Kızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerv ardı. Bnmle paylaşır mısınız?

Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?
Canim sakin strese girme o kadarda kucuk degilki.teyzemin kizida iki kusur dogurdu bi ay sonra yanaklari gidigina degiyodu.dogunca alir nolcakkk.dun haberde izledim 700 kusur gram dogmus dusunsene.seninki kocamaaaaan olmuss.rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.e

selamlar canım bayadır görmüyorum seni nasılsın nasıl gidiyor? değiştirdin mi doktorunu ? her şey yolundadır inşallah
İyiyim canim çok saol gorusemedik evet.. Eşimin tayini cikti diyarbakira geldik Dr da değişmiş oldu mecburen:) antep te düşünüyorum gerçi doğumu memleketinde Dr um da orda memnunum çok şükür.. Sen ne yaptin bebis nasil?

canım Allah şifa versin .. bende gece Ya Şafi çekeceğim.. sevgiler

Bnde 100 tane cekerim cnm Allah'in izniyle sagligina kavusur insallah bebis.

İlaç önermek yanlış ama bende de osmolac bir ise yaramadi sadece gaz olarak cikis yaptı doktoruma soyledim değiştirdi magnesie calsinee verdi. Iki gün de oyle bir rahatladım ki. Sen de bi sor istersen.ise yarayabilir.

Arkadaşım Rabbim yar ve yardımcı n olsun dualarımız seninle artık tıp çok ilerledi önce allaha sonra doktorlara emanet bebişler üzülme diyemem çünkü bunu başarmak imkansız ama sakın kötü şeyler düşünme bunu başarabilirsin. Herşey yolunda gider inşllh annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…