2014 Aralık Anneleri

ya bende normal doğumdan korkuyorum ama doğum sonrası rahat olur diyolar sezeryan tercih etmiyorum bakalım doktorum bişey demedi daha
Ben resmen dua ediyorum artik bebisim ters olmasin sorun olmasin normal olayim diye. Sezeryanin agrisini acisini cekemem. Hic korkma gerekirse epidural yaptirirsin

Kızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerimiz vardı. Bnmle paylaşır mısınız?

Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?
Canim kasar peynir muz falan diyorlar. Aman daha gelmesin az daha beklesin. Gelecegi varsada sagligiyla gelsin insallahh

Bende de bugün haberler pek iç açıcı cı değil arkadaşlar bebeğim olması gerekenden 12 gün ilerde 31 . Haftadayım ve 1950gr doktorum şeker takibi verdi diyetisyen den yarın liste alıcam ve ona göre 1 haftalık takip yapılacak eğer şeker düşmesse insülin olacakmışinşlh herşey yolunda gider sorunsuz bi şekilde bebişlerimiz i sağlıkla kucağımıza alırız

Kızlar şu an okunmuş olan 2500.
anneysen sizi ekliyeyim Allah razı olsun. Ama bitince yine de haber verin olur mu?
cnm sen de okuyunca sayısını verirsen ekliyeyim. Senden de Allah razı olsun.
@ doubleanne bu sabah 2200gr civarı ölçüldü cnm

canım ben mesai bitimine kadar 55 tane okudum yarın yine devam edicem okuyabildiğim kadar okur sanada mutlaka haber veriririm hayırlı akşamlar..

Kizlar herkesin yazdığını okumaya çalışıyorum... tek tek cevap yazamıyorum ama Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. Annelikte hamilelikte çok zor ama Allahım dayanma gücü veriyo çok şükür. Dünyanın en güzel duygusu onun hareketlerini hissetmek, onun yanında olduğunu hissetmek...Rabbim herkese tattırsın inşallah... bende haberler iyi çok şükür çalışıyorum yürüyerek gidip geliyorum işe.. inşallah normal bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz.. herkese iyi akşamlar...

canım çok güzel düşünmüşsünnn

ben 100 tane okurum inşallah canım ama 2 günde rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle..

Bnde 100 tane cekerim cnm Allah'in izniyle sagligina kavusur insallah bebis.

kızlar saolunn kasım anneleri olarak duaya ihtiyacımız var beyza bebeğimiz için

Off kizlar yaa simdi gordum haberlerde bu ulkenin hali ne olacak yaa... Hamile kadinin icinde oldugu arabaya kadina saldirmislar 8 aylik bebegini kaybetmiss cok uzuldum cok kotu bir durum yaaa..hicmi vicdan yokk yazik yaa....Allah im sen cahillere akil ver ve su kotu gidisatimizi hayir eyle

Son düzenleme:
Canim ben de elimden geldigince okumaya calisicam.... Ne kadar okudugumu da sana bildiririm....Allah yar ve yardimcin olsun...

İlaç önermek yanlış ama bende de osmolac bir ise yaramadi sadece gaz olarak cikis yaptı doktoruma soyledim değiştirdi magnesie calsinee verdi. Iki gün de oyle bir rahatladım ki. Sen de bi sor istersen.ise yarayabilir.

Osmolac bende de işe yaramadı ve aynı şekilde magnesie calsinee verdi yanında da gliserinli fitil verdi. Ayrıca her sabah 4adet gün kurusu kayısı ye dedi ve sonuç muhteşemdi :) ama çektiğim acıyı asla unutmam herhalde. Şimdi çok dikkatli besleniyorum sıvı ağırlıklı inşallah bir daha olmaz

Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun Arkadaşlar,
Rabbim hepinize , hepimize kolay ve zamaninda dogum yapmayi nasip etsin insallah..

Ben 500 adet okudum eğer devam edebilirsem yazarım tekrar. Allah ım yardımcısı olsun bende ikiz bebek bekliyorum çok zor bi durum

Pardon canim ya aynisindan iki tane cikmisti alintinin... Hata veriyor... Demek istedigim asagidaki alintida:)

Bana da doktorum kabizlik icin magnesie calsinee verdi... Sen sadece onun faydasini gordun mu canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…