Ben resmen dua ediyorum artik bebisim ters olmasin sorun olmasin normal olayim diye. Sezeryanin agrisini acisini cekemem. Hic korkma gerekirse epidural yaptirirsinya bende normal doğumdan korkuyorum ama doğum sonrası rahat olur diyolar sezeryan tercih etmiyorum bakalım doktorum bişey demedi daha
Canim kasar peynir muz falan diyorlar. Aman daha gelmesin az daha beklesin. Gelecegi varsada sagligiyla gelsin insallahhKızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerimiz vardı. Bnmle paylaşır mısınız?
Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?
Cok sevindim cnmm masallah bidiklara.İnşallah canım aminn :)
Ben de bi konuşacağım.All
Allah yardımcımız olsun. Ben doktoruma ulaştım. Krem önerdi. Bence sen de danis ilerlemesin.cok zorlanıyorum simdiden.
canım Allah şifa versin .. bende gece Ya Şafi çekeceğim.. sevgiler
Bnde 100 tane cekerim cnm Allah'in izniyle sagligina kavusur insallah bebis.
canım çok güzel düşünmüşsünnnMerhaba kizlar,sizde de dogum yapanlar mı var yoksa, bebisler zamaninda gelsin insallah, bizde 4kez teyze olduk, yalniz bebişimizın biri pek iyi degil, sah damari ince ve ameliyata alinmasi lazim, o yuzden moraller 0.. ikizlerdi normalde, kucugumuz hasta olan, bos vakti olan Beyza icin Ya Şafi 1000kez cekerse tesbih svinirim.. hamilelern duasi kabul olur, insallah saglikla bebekleri kucaginiza alin..
ben 100 tane okurum inşallah canım ama 2 günde rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle..
Bnde 100 tane cekerim cnm Allah'in izniyle sagligina kavusur insallah bebis.
Ben de elimden geldigince okumaya calisicam canim Allah yardimcilari olsunkızlar saolunn kasım anneleri olarak duaya ihtiyacımız var beyza bebeğimiz için
Canim ben de elimden geldigince okumaya calisicam.... Ne kadar okudugumu da sana bildiririm....Allah yar ve yardimcin olsun...Evet cnm Hastanedeyim. Geciktirmeye çalışılıyor ama durum iç açıcı değil. Ilaçlara rağmen kasılmalarım çok . Üstelik rahim ağzım sıfırlanmış bebeği sadece dikiş tutuyor. Ne kdr gecikirse o kdr kar. 34ü bitirebilmek için çok duaya ihtiyacım var. Tefriciyede sayı önemli. Okuyabilirsen çok sevinirim. 4444 tamamlanacak. Onun dışında da ne kdr dua o kdr saat bana
Aminn insallahh...Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun Arkadaşlar,
Rabbim hepinize , hepimize kolay ve zamaninda dogum yapmayi nasip etsin insallah..
İlaç önermek yanlış ama bende de osmolac bir ise yaramadi sadece gaz olarak cikis yaptı doktoruma soyledim değiştirdi magnesie calsinee verdi. Iki gün de oyle bir rahatladım ki. Sen de bi sor istersen.ise yarayabilir.
Dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun Arkadaşlar,
Rabbim hepinize , hepimize kolay ve zamaninda dogum yapmayi nasip etsin insallah..
Allah kabul etsin İkizlerin kaç haftalık ve cinsiyetleri ne Bende ikizlerime hamileyimBen 500 adet okikizlerudum eğer devam edebilirsem yazarım tekrar. Allah ım yardımcısı olsun bende ikiz bebek bekliyorum çok zor bi durum
Pardon canim ya aynisindan iki tane cikmisti alintinin... Hata veriyor... Demek istedigim asagidaki alintida:)Osmolac bende de işe yaramadı ve aynı şekilde magnesie calsinee verdi yanında da gliserinli fitil verdi. Ayrıca her sabah 4adet gün kurusu kayısı ye dedi ve sonuç muhteşemdi :) ama çektiğim acıyı asla unutmam herhalde. Şimdi çok dikkatli besleniyorum sıvı ağırlıklı inşallah bir daha olmaz
Bana da doktorum kabizlik icin magnesie calsinee verdi... Sen sadece onun faydasini gordun mu canim?Osmolac bende de işe yaramadı ve aynı şekilde magnesie calsinee verdi yanında da gliserinli fitil verdi. Ayrıca her sabah 4adet gün kurusu kayısı ye dedi ve sonuç muhteşemdi :) ama çektiğim acıyı asla unutmam herhalde. Şimdi çok dikkatli besleniyorum sıvı ağırlıklı inşallah bir daha olmaz
Amin canim Allah sifa versin insallah Beyza bebegeDua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?