2014 Aralık Anneleri

Ya sorma cnm bende esenyurt tarafnda oturuyrm evde bile korkuyla duruyrm. İki gundur ofis kapalı. Haberlerı izledkce aglıyorum. Kadnn biri dogum için hastaneye goturuyomuş eşi yolunu kesmişler gecırmemişler bebek ölmüş. Akşama kadar agladım resmen.

İnanmıyorum ya O taraflarda çok karışık canım Rabbim korusun sizi İnşallah biran önce refaha çıkarız ülke olarak Şuan en çok çocuklarım için endişeleniyorum ben Böyle bir kaosun içine bebek dünyaya getiricez Allahım beterindem korusun Kızımı kreşe gönderirken bile tedirginim

Allah merhamet versin kalplerine.Bende cok gergindim bugün hickirarak agladim hatta bir ara.Bebegim ben aglayinca o kadar cok tepiniyoki karnimda kiyamam aglama diyo sanki.Simdi muzik dinliyoruz kizlar rahatlatti inanin.Akilli telefonu olan varsa mutlaka denesinler Radyobebek diye bir program var anne karni müzikleri dinliyoruz seviyo sanki bazi sarkilarda tepik atiyo.Rahatladim biraz yoksa gerginlikten firlayacagim bugün.

Amin canım Haberleri izlememeye çalışıyorum bende ama bir şekilde haber alıyoruz ve sevdiğimiz insanlar kaosun tam ortasında kalmış durumda Bu aralar bende çok gerginim bebeklerimiz için rahat olmamız gerekiyor

Off evet bu durumlar beni de cok uzuyorr yaaa...
Muzik dinlemek iyi olmus canim tam boyle rahat rahat sakin sakin ohhh:)

tirilaylom canim senin icin salat-ı tefriciye okudum ozel mesaj atmistim haberin olsun.... Cok gecmis olsun tekrardan Allah yardimcin olsun...
BayanBilinmeyen canim ben zeyy88 icin de Ya Şafi cektim sana da ozel mesajla bildirdim sayilarini falan da... Allah onlarin da yardimcisi olsun saglikla guzel haberle donerler insallah...

Canim ya bizim son 3 haftalik iznin 2 haftasi yaniyor gibi, benim dr kasim 15 ile 20 arasi aliriz diyor. Ben raporumu 8 i itibari ile aldim 5 hafta calisinca kasim ayinin 10 u gibi 37. Hafta bitio. Ben izne ciktiktan bir hafta sonra dogum yapiyor oluyorum ee benim 2 haftalik izin yanmis oluyor bu hesaba gore yanlismiyim???

Ayy canim sepetler cok tatliii :) gule gule kullan ins.. is guc bitmiyo anacimm valla. Ben de bu hafta halledicem minigimin kiyafetlerini yikayip utulicemm. Hediyelerimizin gelmesini bekliyorum bn de :) bikac bisey daha alicam. Bn pijamalarimi hallettim cok sukur. Kalan eksiklerimizi internetten halledicem bi cogunu. Az kaldi heyecan dorukta bizde :) dun esimle duygulandik sarildik aglastik beraber Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin. Evlatlarimiza da saglikla gelmeyi nasip etsin ins. Sen cok bunaltma kendini isler biter gider stres olma bebisini dusun tatlim bn de enerjigim ama kalcamin agrisindan batmasindan yuruyemiyorm fenayim iyice agirlastim.

Cnm iznin dogum sonrasina aktarilir yanmaz
Son 3 haftalik izin yaniyor direk, sonuc olarak erken dogum yapmiyorum sezeryan ve 38. Haftada alinirsa otomatik 1 haftasini kullaniyorum 2 haftam yanmis oluyor, calisirken 32 ile 37 hafta dogum yaparsan anca onu dogum sonrasina ekliyorlar diye biliyorum.

Yok canım benim bildiğimde sen ne zaman doğum yaparsan yap iznin 16 hafta. ister erken doğum yap ister geç.

Günaydın kızlar :))
Günaydın duble annemiz
Herkese benden de günaydın
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Sağ salim geldik tatile
2 gün oldu güzel geçiyor
4 gün daha buradayiz
Oğluşum da iyi sanırım tekmeliyor çok şükür

Tüm hasta bebekler için Allahım acil şifa versin
Hastanede erken doğum riski olan arkadaşımıza da kolaylıklar inşallah bebeği bir kaç hafta tutunur içinde
Hepimize kolay doğumlar olsun
Hayırlı cumalar, aminnm

canım torba yasa ile değişti. yanmıyor. 38 de doğurunca iki hafta doğum sonuna ekleniyor.. diye biliyorum. bizim kurumda 5 hamileydik. ikisi doğurdu. personeldekiler biliyor bu durumda ne olduğunu. sorucam onlara. ama doğum izin işlerine bakan arkadaş bayram dönüşü yıllık izin aldı. ptesi sorarım artık.

Gunaydin canim kim hastanede erken dogum riskiyle??

Ben de geceleri kabusa donenlerdenim
Zaten 2 haftadir belimde bir noktaya bir agri girdi, cikmakbilmiyor. Biraz yorulayim kilitleniyorum resmen. Aksam saati bacak agrilarim basliyor. Gece uygun pozisyiny bulana kadar canin cikiyir. Bi de bir gecede 5 kez tuvalete kalkiyorum. Su sayili gunler bir gecemiyor artik tum dertler son bulsun yavrumuza kavusalim

Geçmiş olsun canım Allah korusun tüm melekleri. Allahın izniyle hepsi geçer düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…