- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Ya sorma cnm bende esenyurt tarafnda oturuyrm evde bile korkuyla duruyrm. İki gundur ofis kapalı. Haberlerı izledkce aglıyorum. Kadnn biri dogum için hastaneye goturuyomuş eşi yolunu kesmişler gecırmemişler bebek ölmüş. Akşama kadar agladım resmen.Sürekli kötü haberler gelmeye başladı şu sıralar yaÇok etkileniyorum kızlar ben Çok yakın bir arkadaşımın eşi polis Bu sene diyarbakıra tayinleri çıktı Arkadaşım da att Ambulansda çalışıyor. İki gün önce maskeli bir grup arkadaşımında içinde bulunduğu ambulansın önünü kesmiş yakmak için İçerde ağır bir hasta varmış bir şekilde insafa gelmişler Allahım ya kız o kadar korkmuş ki 3 yaşında bir oğlu var Yazık ya ne günlere kaldık biz böyle
İnanmıyorum yaYa sorma cnm bende esenyurt tarafnda oturuyrm evde bile korkuyla duruyrm. İki gundur ofis kapalı. Haberlerı izledkce aglıyorum. Kadnn biri dogum için hastaneye goturuyomuş eşi yolunu kesmişler gecırmemişler bebek ölmüş.tedirginim, dar agladım resmen.
Amin canım Haberleri izlememeye çalışıyorum bende ama bir şekilde haber alıyoruz ve sevdiğimiz insanlar kaosun tam ortasında kalmış durumda Bu aralar bende çok gerginim bebeklerimiz için rahat olmamız gerekiyorAllah merhamet versin kalplerine.Bende cok gergindim bugün hickirarak agladim hatta bir ara.Bebegim ben aglayinca o kadar cok tepiniyoki karnimda kiyamam aglama diyo sanki.Simdi muzik dinliyoruz kizlar rahatlatti inanin.Akilli telefonu olan varsa mutlaka denesinler Radyobebek diye bir program var anne karni müzikleri dinliyoruz seviyo sanki bazi sarkilarda tepik atiyo.Rahatladim biraz yoksa gerginlikten firlayacagim bugün.
Off evet bu durumlar beni de cok uzuyorr yaaa...Allah merhamet versin kalplerine.Bende cok gergindim bugün hickirarak agladim hatta bir ara.Bebegim ben aglayinca o kadar cok tepiniyoki karnimda kiyamam aglama diyo sanki.Simdi muzik dinliyoruz kizlar rahatlatti inanin.Akilli telefonu olan varsa mutlaka denesinler Radyobebek diye bir program var anne karni müzikleri dinliyoruz seviyo sanki bazi sarkilarda tepik atiyo.Rahatladim biraz yoksa gerginlikten firlayacagim bugün.
Allah kabul etsin İkizlerin kaç haftalık ve cinsiyetleri ne Bende ikizlerime hamileyim
Allah kabul etsin İkizlerin kaç haftalık ve cinsiyetleri ne Bende ikizlerime hamileyim
Bana da doktorum kabizlik icin magnesie calsinee verdi... Sen sadece onun faydasini gordun mu canim?
Canim ya bizim son 3 haftalik iznin 2 haftasi yaniyor gibi, benim dr kasim 15 ile 20 arasi aliriz diyor. Ben raporumu 8 i itibari ile aldim 5 hafta calisinca kasim ayinin 10 u gibi 37. Hafta bitio. Ben izne ciktiktan bir hafta sonra dogum yapiyor oluyorum ee benim 2 haftalik izin yanmis oluyor bu hesaba gore yanlismiyim???ben de bugün aldım 32+0 da çalışabilir raporumu. benim dr da geçen salı baktım bakmıycam dedi, sadece raporu imzaladı yolladı. hislerini anlıyorum:) 2 hafta sonra gel dedi. biz şimdi 37+0 da çalışacak mıyız? yoksa son günümüz 36+6 mı olacak. o kadar bunaldım ki 1 günün derdine düştüm iyi mi:)
yazmazmıyım canım. buarada bugün halısını aldık sponge boblu ananesi aldı ve ilk bezinide ananesi aldı prima premium care aldım kızlar umarım sorun yaşamayız. bayramdada koçtaştan sepet seti aldık.
http://www.koctas.com.tr/sepetler-ve-kutular/korsan-kopek-sepet/17247-23880/
çok güzel şeyler var gidip bakın kızlar. bitek perdesi ve beşik kılıfını terziden almak kaldı. park yatağınıda halası alacakmış istediğim modeli söyledim. annem bugün kıyafetlerini yıkadı odasına serdik yarın dolapları temizleyip ütüsüne başlıycaz inşallah bakalım evin bebişkoma hazır olması 2 haftayı bulucak heralde. yarın bide evin halılarınıda yıkamaya vericem off çok iş varmış saydıkça bitmediğini farkediyorumayrıca daha gidip valiz ve gecelik işimi halletmedim. bu arada bazen çok enerjik oluyorum bazende dökülüyorum resmen
Son 3 haftalik izin yaniyor direk, sonuc olarak erken dogum yapmiyorum sezeryan ve 38. Haftada alinirsa otomatik 1 haftasini kullaniyorum 2 haftam yanmis oluyor, calisirken 32 ile 37 hafta dogum yaparsan anca onu dogum sonrasina ekliyorlar diye biliyorum.Cnm iznin dogum sonrasina aktarilir yanmaz
Yok canım benim bildiğimde sen ne zaman doğum yaparsan yap iznin 16 hafta. ister erken doğum yap ister geç.Son 3 haftalik izin yaniyor direk, sonuc olarak erken dogum yapmiyorum sezeryan ve 38. Haftada alinirsa otomatik 1 haftasini kullaniyorum 2 haftam yanmis oluyor, calisirken 32 ile 37 hafta dogum yaparsan anca onu dogum sonrasina ekliyorlar diye biliyorum.
Günaydın duble annemizGünaydın kızlar :))
Canim ya bizim son 3 haftalik iznin 2 haftasi yaniyor gibi, benim dr kasim 15 ile 20 arasi aliriz diyor. Ben raporumu 8 i itibari ile aldim 5 hafta calisinca kasim ayinin 10 u gibi 37. Hafta bitio. Ben izne ciktiktan bir hafta sonra dogum yapiyor oluyorum ee benim 2 haftalik izin yanmis oluyor bu hesaba gore yanlismiyim???
Günaydın duble annemiz
Herkese benden de günaydın
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Sağ salim geldik tatile
2 gün oldu güzel geçiyor
4 gün daha buradayiz
Oğluşum da iyi sanırım tekmeliyor çok şükür
Tüm hasta bebekler için Allahım acil şifa versin
Hastanede erken doğum riski olan arkadaşımıza da kolaylıklar inşallah bebeği bir kaç hafta tutunur içinde
Hepimize kolay doğumlar olsun
Hayırlı cumalar, aminnm
Geçmiş olsun canım Allah korusun tüm melekleri. Allahın izniyle hepsi geçer düzelir.Günaydın duble annemiz
Herkese benden de günaydın
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Sağ salim geldik tatile
2 gün oldu güzel geçiyor
4 gün daha buradayiz
Oğluşum da iyi sanırım tekmeliyor çok şükür
Tüm hasta bebekler için Allahım acil şifa versin
Hastanede erken doğum riski olan arkadaşımıza da kolaylıklar inşallah bebeği bir kaç hafta tutunur içinde
Hepimize kolay doğumlar olsun
Hayırlı cumalar, aminnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?