2014 Aralık Anneleri

Umarim her sey yolunda gider. Drunu. Tum beslenme tavsiyesine uy. Bir de hastane yeterince bu konuda donanimli mi bunu da arastirin lutfen. Bebek erken gelirse, gereken her seyi yapabilecek seviyedeler mi? Yok sevketme durumu varsa, muhtemel ginderilecek hastane drlariyla gorusun. Her ihtmali goz onune almakta fayda var.
biz tabi ki her seyin en guzeli i dusunelim ama lutfen hastane, dr konusunu atlamayin.

Ben inaniyorum, coook tatli ve sagliklu bir bebikin olacak:) yeter ki kendini uzme, strese sokma..

Günaydın kızlar :))
Günaydın canım.
Günaydın sanada. Amin.
Günaydın canlarım bugün bizde doktora gitcez ayyy neler dicek acaba meraktayım hiç nst ye bağlanmadım belki bugün bağlar sezeryan içinde günümüzü kesinleştirir miki
Günaydınnn, hayırlı haberler ile gelin inş Allah.
Gunaydin canim kim hastanede erken dogum riskiyle??
Günaydın canım, Trilaylom hastanede.
Gunaydin kizlar... nasilsiniz bakalim??
Günaydın canım, gece hiç uyuyamadım uykusuzum resmen

günaydın kızlar,
bayram tatilinde öyle bir grip oldum ki, dönüşte de iki gün izin aldım bugün geldim işe. istanbul'a gittik ama hastalıktan hiç bir şey anlamadım desem yeridir. artık hazırlıkları hızlandırma vakti, yavaş yavaş telaş sarmaya başladı beni. ağırlaşmaya da başladık inşallah yetiştiririz.
hep buralardaydım aslında, yazdıklarınızı okudum ama cevap veremedim cepten girdiğim için. riskli hamilelik yaşayan arkadaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza bebişleri.
tirilaylom ne kadar okundu canım tefriciye, ben de bugün okuyabildiğim kadar okuyup akşam mesaj atarım sayısını.

Gunaydn kızlar. Benm 14 ünde kontrolum var ozaman 30+5 oluyorum doktor rapor verırmı acaba calışamaz. Yada bı kaybım olurmu ben istesem. Bu olaylar benı cok strese soktu. Evden cıkmaya korkuyrm resmen. Hafta sonu başlar olaylar yıne napıcaz böyle bılmıyrum.

DOĞUM SONRASI İZNİNİNE EKLENİYO CANIM KALAN SÜRE MESALA BEN İKİZ OLDUĞU İÇİN EN GEÇ 37 DE ALIRIZ DEDİ DOKTOR KALAN HASTALARINI DOĞUM SONRASI İZNİNE EKLİCEZ DEDİ

kızlar yatak konusunda yardımcı olur musunuz bana, bizim yatak normalde 80*180, komidin geliyor küçülüyor 80*140 oluyor ama yatağını 80*180 alacağız tabi. çoğumuz aynı tip aldık zaten biliyorsunuz. bu ölçüdeki yataklar çocuk yatağı diye geçiyor ve gördüğüm kadarıyla bebek yatağı ve çocuk yatağı farklı özellikte oluyor. şimdi bizim nasıl bir yatak almamız gerekiyor? visco almayın diyorlar, full ortopedik almayın diyorlar, ne alacağız peki?

Günaydın kızlar :))

Günaydın 2014 ün en güzell anneleri
biz bugün beşik ve dolabımızın siparişini veriyoruz inş 45 gün diyorlar çok uzun inş anlaşıp 35 güne teslimat yaptıracağız o da 15 kasım yapıyor sonra hemen yerleştiririm inş zaten 24kasım da izne ayrılıyorum ..
bizim prens çok çok hareketli önceden hem geceleri hissederdim şimdi sabah akşam durmuyor maşallah
Sırt ağrılarım ve yorgunluk haricinde çok şükür bi problem yok canlar haftasonu Kadir Has avm ye gidicez bakalım neler var anne-bebek ürünleri üzerine bir avm olduğunu öğrendimm bakmadan geçmiim diorum pijama takımlarım duruo onları bu haftasonu ya da haftaya hallediim istiorum vee haftaya cumartesi Haşim İşcan'dayız inş Yusuf'un arabası hazır olsunn artık .. eylülü boş geçirdik resmen bu ay hızlanmak istiyorum .. çantada bulamadım hala istediğim gibi ne olck bu halim acaba ..

evet canım instagramdan. ben herşeyimi ordan hallediyorum valla. taç terlik kapı süsü oda süsleme vs.
evet çok dantel güpürle süslüyorlar. ben de önce öyle süsleyip asıcam. bitirnce paylaş eminim çok şık olur

Kızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerimiz vardı. Bnmle paylaşır mısınız?

Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?
şimdi gördüm çok geçmiş olsun. tefriciye bilmiyorum ama netten bulup okuyabilirm. sayı tamamlanmadıysa 100 tane okuyabilirm. bitirince mesaj atarım

canım kapı süsünü önce hastane odasında kullancam sonra evde inş .. kapıdan sonra duvarına bile asılır bence o..

günaydın anneler.. her sabah tomalarla uyanıyorum artık ellerinde koca koca silahlar la çok korkuyorum.. her an bir olay çıkacak die

Tamamda devlet zaten seni son 3 hafta zorunlu izine cikartiyor istesekde bunu aktarma yapamiyoruz diye biliyorum, sonucta benim 10 kasima kadar calismam lazim. 15 den sonra bebegi alirlarsa bir hafta kullanmis olucam 2 hafta yanmis olucak ben bizim kurummdakine sordum bana yanar dedi. 5 haftalik calisabir surede dogum yaparsan anca oyle aktarilir iznin tamami dedi

DOĞUM SONRASI İZNİNİNE EKLENİYO CANIM KALAN SÜRE MESALA BEN İKİZ OLDUĞU İÇİN EN GEÇ 37 DE ALIRIZ DEDİ DOKTOR KALAN HASTALARINI DOĞUM SONRASI İZNİNE EKLİCEZ DEDİ
Bilemiyorum cnm bizim kurumdaki ozluk isleri bana oyle dedi. Dogum yaptigin tarihten itibaren 13 hafta iznin baslar, 3 hafta zaten dogumdan onceki zorunlu izin aktarilmaz dedi. Kafam karisti eger sizin dediginiz gibiyse nerde geciyor bu madde cikartip koyayim önlerine..

bilgi eksikliği olabilir canım, çünkü eklenmesi gerekir. şimdi senin doğum iznine ayrıldığında yasal olarak kullanman gereken 3 hafta iznin kalmış olsun, 8 hafta da doğum sonrası izin var toplamda 11 hafta izinlisin. izne ayrıldıktan sonra ne zaman doğum yaparsan yap, izne ayrıldığın günden itibaren 11 hafta süresince izinli sayılırsın. kanun böyle.

Doktordan geldim kizlarrrr hala dönmemıs tosunum ama gozunu acti gordum cok tuhafmis hicbi problem yok tuzu azalt suyun biraz fazla gibi dedi benim bobreklerime oglumun bobreklerime bakti oglumunkiler biraz genismis belki cisi vardir yoksada dogumdan sonra geçiyo dedi. eger donmezse 38de aliriz dedi. esinlede 36ya kadar devam dedi. kilosu boyu karni uyumlu kafa yine az biraz büyük oda kafası yukarda oldugu için kafa yassilasiyor ondanda bukadar fark cikar sorun yok dedi. yani eger sezayan olursam oglum donmedigi icin olucam ölçümleri iyi cunku.

babylove pardon 3 değil 5 hafta canım, çünkü 32-37 arasında rapor alıp çalışırsak 5 hafta iznimiz birikmiş oluyor. yani ne olursa olsun toplamda 16 hafta dolana kadar izinliyiz. yönetmeliği bulup özel mesaj atacağım sana birazdan.

Kızlar doktorumun asistanyla goruştum. Calışamaz raporu için 32 yi tam doldurunca verılıyo dıye bılıyorum dedı. Dogrumu bu. Pek emin degıldı. Doktorumda dogumdaymış goruşemedm onunla.

Günaydın herkese. Bizim de dün kontrolümüz vardı. Benim suyum fazlaydı biraz çok şükür normal seviyeye düşmüş. Bebişimiz de kafasını aşağı dönmüş:) geçen hafta yan duruyodu. Ama hala doğum şeklini konuşmak için erken dedi doktor. Şu anda her şeyim normal çok şükür inşallah böyle devam eder. Yalnız bizim oğlan çok nazlı kaç haftadır yüzünü göstermiyor:) ama pipisini her seferinde gösteriyo maşallah:)) eşek sıpam benim

8 hafta dogum sonrasi izin zaten var bide 32 ile 37 arasi 5 haflalik izinide aktarinca 8+5=13 dogum yaptigin andan itibaren gecerli olan budur diyor. 3 haftayi dogum yaptiktan sonra iptal oluyor aktarilmiyor diye idda ediyor. Internetten ona bakiyorum simdi 657 de tam bi aciklamada yok neyse bakalim olmadi arayip sorcam biyerlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…