Umarim her sey yolunda gider. Drunu. Tum beslenme tavsiyesine uy. Bir de hastane yeterince bu konuda donanimli mi bunu da arastirin lutfen. Bebek erken gelirse, gereken her seyi yapabilecek seviyedeler mi? Yok sevketme durumu varsa, muhtemel ginderilecek hastane drlariyla gorusun. Her ihtmali goz onune almakta fayda var.Evet cnm Hastanedeyim. Geciktirmeye çalışılıyor ama durum iç açıcı değil. Ilaçlara rağmen kasılmalarım çok . Üstelik rahim ağzım sıfırlanmış bebeği sadece dikiş tutuyor. Ne kdr gecikirse o kdr kar. 34ü bitirebilmek için çok duaya ihtiyacım var. Tefriciyede sayı önemli. Okuyabilirsen çok sevinirim. 4444 tamamlanacak. Onun dışında da ne kdr dua o kdr saat bana
Günaydın canım.Günaydın kızlar :))
Günaydın sanada. Amin.Günaydın duble annemiz
Herkese benden de günaydın
İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
Sağ salim geldik tatile
2 gün oldu güzel geçiyor
4 gün daha buradayiz
Oğluşum da iyi sanırım tekmeliyor çok şükür
Tüm hasta bebekler için Allahım acil şifa versin
Hastanede erken doğum riski olan arkadaşımıza da kolaylıklar inşallah bebeği bir kaç hafta tutunur içinde
Hepimize kolay doğumlar olsun
Hayırlı cumalar, aminnm
Günaydınnn, hayırlı haberler ile gelin inş Allah.Günaydın canlarım bugün bizde doktora gitcez ayyy neler dicek acaba meraktayım hiç nst ye bağlanmadım belki bugün bağlar sezeryan içinde günümüzü kesinleştirir miki
Günaydın canım, Trilaylom hastanede.Gunaydin canim kim hastanede erken dogum riskiyle??
Günaydın canım, gece hiç uyuyamadım uykusuzum resmenGunaydin kizlar... nasilsiniz bakalim??
DOĞUM SONRASI İZNİNİNE EKLENİYO CANIM KALAN SÜRE MESALA BEN İKİZ OLDUĞU İÇİN EN GEÇ 37 DE ALIRIZ DEDİ DOKTOR KALAN HASTALARINI DOĞUM SONRASI İZNİNE EKLİCEZ DEDİCanim ya bizim son 3 haftalik iznin 2 haftasi yaniyor gibi, benim dr kasim 15 ile 20 arasi aliriz diyor. Ben raporumu 8 i itibari ile aldim 5 hafta calisinca kasim ayinin 10 u gibi 37. Hafta bitio. Ben izne ciktiktan bir hafta sonra dogum yapiyor oluyorum ee benim 2 haftalik izin yanmis oluyor bu hesaba gore yanlismiyim???
Günaydın kızlar :))
evet canım instagramdan. ben herşeyimi ordan hallediyorum valla. taç terlik kapı süsü oda süsleme vs.canımm bende böle kapı süsü yapacağım inşsen instagramdan mı sipariş ettin bi yerden mi aldın ?
hastane odasına da bunu astıktan sonra iki şerit olarak tül dantel geçiyorlar çok asil duruyor aklında bulunsun .. bende öle yapmayı planlıorum şimdilik
şimdi gördüm çok geçmiş olsun. tefriciye bilmiyorum ama netten bulup okuyabilirm. sayı tamamlanmadıysa 100 tane okuyabilirm. bitirince mesaj atarımKızlar bebeğin anne karnında çok kilo alması için formüllerimiz vardı. Bnmle paylaşır mısınız?
Her an doğum yapabilirim. Tefriciye bilen okuyabilecek olan var mı acabaa?
evet canım instagramdan. ben herşeyimi ordan hallediyorum valla. taç terlik kapı süsü oda süsleme vs.
evet çok dantel güpürle süslüyorlar. ben de önce öyle süsleyip asıcam. bitirnce paylaş eminim çok şık olur
Bilemiyorum cnm bizim kurumdaki ozluk isleri bana oyle dedi. Dogum yaptigin tarihten itibaren 13 hafta iznin baslar, 3 hafta zaten dogumdan onceki zorunlu izin aktarilmaz dedi. Kafam karisti eger sizin dediginiz gibiyse nerde geciyor bu madde cikartip koyayim önlerine..DOĞUM SONRASI İZNİNİNE EKLENİYO CANIM KALAN SÜRE MESALA BEN İKİZ OLDUĞU İÇİN EN GEÇ 37 DE ALIRIZ DEDİ DOKTOR KALAN HASTALARINI DOĞUM SONRASI İZNİNE EKLİCEZ DEDİ
Tamamda devlet zaten seni son 3 hafta zorunlu izine cikartiyor istesekde bunu aktarma yapamiyoruz diye biliyorum, sonucta benim 10 kasima kadar calismam lazim. 15 den sonra bebegi alirlarsa bir hafta kullanmis olucam 2 hafta yanmis olucak ben bizim kurummdakine sordum bana yanar dedi. 5 haftalik calisabir surede dogum yaparsan anca oyle aktarilir iznin tamami dedi
8 hafta dogum sonrasi izin zaten var bide 32 ile 37 arasi 5 haflalik izinide aktarinca 8+5=13 dogum yaptigin andan itibaren gecerli olan budur diyor. 3 haftayi dogum yaptiktan sonra iptal oluyor aktarilmiyor diye idda ediyor. Internetten ona bakiyorum simdi 657 de tam bi aciklamada yok neyse bakalim olmadi arayip sorcam biyerlere..bilgi eksikliği olabilir canım, çünkü eklenmesi gerekir. şimdi senin doğum iznine ayrıldığında yasal olarak kullanman gereken 3 hafta iznin kalmış olsun, 8 hafta da doğum sonrası izin var toplamda 11 hafta izinlisin. izne ayrıldıktan sonra ne zaman doğum yaparsan yap, izne ayrıldığın günden itibaren 11 hafta süresince izinli sayılırsın. kanun böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?