2014 Aralık Anneleri

Herkese hayirli cumalar kizlar.Allah bu mübarek günde tüm bebek bekleyen annelerin bebeklerini sagsalim kucaklarina almayi nasip etsin.Yavrularimiza hayirli kaderler yazsin.Evlat hasretiyle yanip tutusanlara hayirli evlatlar nasip etsin.Bizim de evlatlarimizi hayirli ,saglikli salih evlatlar eylesin.Amin.

Ta
Tamam bekliyorum cnm

Ta

Tamam bekliyorum cnm

Analık halinde çalışma ve süt izni
Madde 74 - Kadın işçilerin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık
süre için çalıştırılmamaları esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye iki hafta
süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki üç haftaya
kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir. (Ek cümle: 13/2/2011-6111/76 md.) Kadın işçinin erken doğum yapması halinde ise doğumdan önce kullanamadığı çalıştırılmayacak süreler, doğum sonrası sürelere eklenmek suretiyle kullandırılır.

mevzuat.gov.tr de iş kanununa bakarsan bulursun canım, bütün ayrıntılar var ama bizi ilgilendiren esas kızım burası.

Erken dogum kismina sezeryan planli oldugu icin giriyormu peki?

Ben resmen dua ediyorum artik bebisim ters olmasin sorun olmasin normal olayim diye. Sezeryanin agrisini acisini cekemem. Hic korkma gerekirse epidural yaptirirsin
evet canım hayırlısı valla bakalım yürüyüş yapıyım diyorum onada bebiş izin vermiyo hemen tekme atıyo çok karnım yok ama yinede daralıyo paşa :)

Günaydın canım.

Günaydın sanada. Amin.

Günaydınnn, hayırlı haberler ile gelin inş Allah.

Günaydın canım, Trilaylom hastanede.

Günaydın canım, gece hiç uyuyamadım uykusuzum resmen

Ay canim ben de gozumu kirpmadim bu gece. Bi de midem cok fena. Kusacak gibi oluyorum. Bnm kalca agrim var ya onun icin dr.umu aradim normal degilmis. Gel bi muayene ol ortopediste dedi bikac gun yormiyim kendimi bi de bikac gun yuruyusu kesicem eger gecmezse gidicem. Ins onemli bisi yoktur. Zamn azaldkca sorunlar cikiyo. Her an yuregimiz agzimizda zaten bebekler erken gelmesin diye. Trilayloma da cok uzuldum dua edicem onun icin.

Erken dogum kismina sezeryan planli oldugu icin giriyormu peki?

şundan eminim işveren ne olursa olsun sana toplamda 16 hafta izin kullandırmak zorunda. seninle aynı durumda olan çok kişi var neticede, daha önce sezaryenle doğum yapan arkadaşlarımdan iznin yandığına dair bir şey duymadım hiç istersen alo 170i arayıp ayrıntılı bilgi al, en sağlıklı bilgiyi onlar verir.

hayır canım,yanma durumu yok

1 hafta önce normal rapor al, olmaz mı? doktora anlatırsın durumu, mutlaka anlayışlı yaklaşır
Anlasm cnm neyse bi salı olsunda konuşurum kontrole gıdıcem. Bebişimide cok ozledm. Cok merak edıyorum. Buarada dişlerım cok fena. Diş etlerım dişimden ayrılıyo ya. Aksatmadan kontrole gtmem lazm

Anlasm cnm neyse bi salı olsunda konuşurum kontrole gıdıcem. Bebişimide cok ozledm. Cok merak edıyorum. Buarada dişlerım cok fena. Diş etlerım dişimden ayrılıyo ya. Aksatmadan kontrole gtmem lazm

benımde diş etlerim rezalett
korka korka fırçalıyorum
fırçalamayı bırak dokundugum anda kan fışkırıyo resmen
çürüyen 2 dişte cabası

Ya normalde dogum raporundan once erken dogum olsa bile doktorunun tekrar raporunu yazdigini biliyorum. Hic bir sekilde yasal olan dogum suren yanmiyor. 42 haftalik dogum yapsanda ayni islem yapiliyor.

benımde diş etlerim rezalett
korka korka fırçalıyorum
fırçalamayı bırak dokundugum anda kan fışkırıyo resmen
çürüyen 2 dişte cabası
Ayy bende yasadim onu cnm 2 ay once. Discim bana karbonatli su ile gargara yap kanamayi azaltir dedi. Hamilelikte mecburen cekilen 2 tane 20likte cabasi

evet canım hayırlısı valla bakalım yürüyüş yapıyım diyorum onada bebiş izin vermiyo hemen tekme atıyo çok karnım yok ama yinede daralıyo paşa :)
Bende de ayni sorun var gunde 15bin adima programlamistm simdi bide rahim kisalmasi cikti hic yuruyemiyorum. Bicaklar giriyor su 2 ay gecseydi bi...

Ayy bende yasadim onu cnm 2 ay once. Discim bana karbonatli su ile gargara yap kanamayi azaltir dedi. Hamilelikte mecburen cekilen 2 tane 20likte cabasi
Bende gargara yapıyrumda. Diş etkerım şişiyo anormal derecede kanıyo. Ve dişimden ayrıldı bazı diş etlerım dilime takılıyo hep

YARI ORTAPEDİK ALINMASI LAZIMMIŞ CANIM.
Kızlar doktorumun asistanyla goruştum. Calışamaz raporu için 32 yi tam doldurunca verılıyo dıye bılıyorum dedı. Dogrumu bu. Pek emin degıldı. Doktorumda dogumdaymış goruşemedm onunla.
32+2 de aldım ben. Sen 1 haftalık normal hastalık raporu al sonra çalışamaz alırsın 32 de.
Aynen döndüm durdum bende off çok zor valla. İnş Allah önemli bir şey değildir canım kalça ağrın. Dene bakalım yürüyüşten mi ki ? Aynen bende çok üzüldüm. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…