- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Tamam bekliyorum cnmbabylove pardon 3 değil 5 hafta canım, çünkü 32-37 arasında rapor alıp çalışırsak 5 hafta iznimiz birikmiş oluyor. yani ne olursa olsun toplamda 16 hafta dolana kadar izinliyiz. yönetmeliği bulup özel mesaj atacağım sana birazdan.
Ta
Tamam bekliyorum cnm
Erken dogum kismina sezeryan planli oldugu icin giriyormu peki?Analık halinde çalışma ve süt izni
Madde 74 - Kadın işçilerin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık
süre için çalıştırılmamaları esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye iki hafta
süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki üç haftaya
kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir. (Ek cümle: 13/2/2011-6111/76 md.) Kadın işçinin erken doğum yapması halinde ise doğumdan önce kullanamadığı çalıştırılmayacak süreler, doğum sonrası sürelere eklenmek suretiyle kullandırılır.
mevzuat.gov.tr de iş kanununa bakarsan bulursun canım, bütün ayrıntılar var ama bizi ilgilendiren esas kızım burası.
evet canım hayırlısı valla bakalım yürüyüş yapıyım diyorum onada bebiş izin vermiyo hemen tekme atıyo çok karnım yok ama yinede daralıyo paşa :)Ben resmen dua ediyorum artik bebisim ters olmasin sorun olmasin normal olayim diye. Sezeryanin agrisini acisini cekemem. Hic korkma gerekirse epidural yaptirirsin
Günaydın canım.
Günaydın sanada. Amin.
Günaydınnn, hayırlı haberler ile gelin inş Allah.
Günaydın canım, Trilaylom hastanede.
Günaydın canım, gece hiç uyuyamadım uykusuzum resmen
32+0 da alabilirsin canım. ben 32+1de aldım.Kızlar doktorumun asistanyla goruştum. Calışamaz raporu için 32 yi tam doldurunca verılıyo dıye bılıyorum dedı. Dogrumu bu. Pek emin degıldı. Doktorumda dogumdaymış goruşemedm onunla.
Erken dogum kismina sezeryan planli oldugu icin giriyormu peki?
Onu biliyrm cnm 32 den önce alamazmıyım bir hafta once falan32+0 da alabilirsin canım. ben 32+1de aldım.
hayır canım,yanma durumu yokSon 3 haftalik izin yaniyor direk, sonuc olarak erken dogum yapmiyorum sezeryan ve 38. Haftada alinirsa otomatik 1 haftasini kullaniyorum 2 haftam yanmis oluyor, calisirken 32 ile 37 hafta dogum yaparsan anca onu dogum sonrasina ekliyorlar diye biliyorum.
1 hafta önce normal rapor al, olmaz mı? doktora anlatırsın durumu, mutlaka anlayışlı yaklaşırOnu biliyrm cnm 32 den önce alamazmıyım bir hafta once falan
normal rapor verebilir rahatsız diye doğum izni başlamaz diye biliyorum canım.Onu biliyrm cnm 32 den önce alamazmıyım bir hafta once falan
Anlasm cnm neyse bi salı olsunda konuşurum kontrole gıdıcem. Bebişimide cok ozledm. Cok merak edıyorum. Buarada dişlerım cok fena. Diş etlerım dişimden ayrılıyo ya. Aksatmadan kontrole gtmem lazm1 hafta önce normal rapor al, olmaz mı? doktora anlatırsın durumu, mutlaka anlayışlı yaklaşır
Anlasm cnm neyse bi salı olsunda konuşurum kontrole gıdıcem. Bebişimide cok ozledm. Cok merak edıyorum. Buarada dişlerım cok fena. Diş etlerım dişimden ayrılıyo ya. Aksatmadan kontrole gtmem lazm
Ayy bende yasadim onu cnm 2 ay once. Discim bana karbonatli su ile gargara yap kanamayi azaltir dedi. Hamilelikte mecburen cekilen 2 tane 20likte cabasibenımde diş etlerim rezalett
korka korka fırçalıyorum
fırçalamayı bırak dokundugum anda kan fışkırıyo resmen
çürüyen 2 dişte cabası
Bende de ayni sorun var gunde 15bin adima programlamistm simdi bide rahim kisalmasi cikti hic yuruyemiyorum. Bicaklar giriyorevet canım hayırlısı valla bakalım yürüyüş yapıyım diyorum onada bebiş izin vermiyo hemen tekme atıyo çok karnım yok ama yinede daralıyo paşa :)
Bende gargara yapıyrumda. Diş etkerım şişiyo anormal derecede kanıyo. Ve dişimden ayrıldı bazı diş etlerım dilime takılıyo hepAyy bende yasadim onu cnm 2 ay once. Discim bana karbonatli su ile gargara yap kanamayi azaltir dedi. Hamilelikte mecburen cekilen 2 tane 20likte cabasi
YARI ORTAPEDİK ALINMASI LAZIMMIŞ CANIM.kızlar yatak konusunda yardımcı olur musunuz bana, bizim yatak normalde 80*180, komidin geliyor küçülüyor 80*140 oluyor ama yatağını 80*180 alacağız tabi. çoğumuz aynı tip aldık zaten biliyorsunuz. bu ölçüdeki yataklar çocuk yatağı diye geçiyor ve gördüğüm kadarıyla bebek yatağı ve çocuk yatağı farklı özellikte oluyor. şimdi bizim nasıl bir yatak almamız gerekiyor? visco almayın diyorlar, full ortopedik almayın diyorlar, ne alacağız peki?
32+2 de aldım ben. Sen 1 haftalık normal hastalık raporu al sonra çalışamaz alırsın 32 de.Kızlar doktorumun asistanyla goruştum. Calışamaz raporu için 32 yi tam doldurunca verılıyo dıye bılıyorum dedı. Dogrumu bu. Pek emin degıldı. Doktorumda dogumdaymış goruşemedm onunla.
Aynen döndüm durdum bende off çok zor valla. İnş Allah önemli bir şey değildir canım kalça ağrın. Dene bakalım yürüyüşten mi ki ? Aynen bende çok üzüldüm. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin bebişlerimizi.Ay canim ben de gozumu kirpmadim bu gece. Bi de midem cok fena. Kusacak gibi oluyorum. Bnm kalca agrim var ya onun icin dr.umu aradim normal degilmis. Gel bi muayene ol ortopediste dedibikac gun yormiyim kendimi bi de bikac gun yuruyusu kesicem eger gecmezse gidicem. Ins onemli bisi yoktur. Zamn azaldkca sorunlar cikiyo. Her an yuregimiz agzimizda zaten bebekler erken gelmesin diye. Trilayloma da cok uzuldum dua edicem onun icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?