- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Hergun olmasada yıyrm cnm. Ama yfak bi cıkolata hergun yıyorum. Kınder pinguiye alıştım onu yıyorum.bende patlamış mısır cok yıyorum buaralar. Sonra pişman oluyorumyaKizlar bisey sorucam bnde seker cikmadi ama hergün tatli bisey istiyo cnm.ya cikolata ya bisküvi yiyorum.Ya da tatli...Zarali mi acaba bebege ?Cnm istiyo resmen hergün aliskanlik Oldu bnde.Siz yiyo musunuz?
YARI ORTAPEDİK ALINMASI LAZIMMIŞ CANIM.
Kizlar bisey sorucam bnde seker cikmadi ama hergün tatli bisey istiyo cnm.ya cikolata ya bisküvi yiyorum.Ya da tatli...Zarali mi acaba bebege ?Cnm istiyo resmen hergün aliskanlik Oldu bnde.Siz yiyo musunuz?
Bende mutlaka tatlı bir şeyler yerim. Sütlü tatlı, çikolata olmadı sarelle kaşıklarım :) Başlarda hiç canım istemezdi tatlı ama şu son 1-1,5 aydır felaket istiyor. Bende de şeker çıkmadı ama ne bileyim canım istiyor illa ki :)Kizlar bisey sorucam bnde seker cikmadi ama hergün tatli bisey istiyo cnm.ya cikolata ya bisküvi yiyorum.Ya da tatli...Zarali mi acaba bebege ?Cnm istiyo resmen hergün aliskanlik Oldu bnde.Siz yiyo musunuz?
aynen öyle zaman çok yavaş ilerliyo sanki kendimi bildim bileli hamileymişim gibi geliyo bulantılarım azaldı ama kesilmedi doğuma da bulantıyla gidecem gibi bi his var içimde:)Bende de ayni sorun var gunde 15bin adima programlamistm simdi bide rahim kisalmasi cikti hic yuruyemiyorum. Bicaklar giriyorsu 2 ay gecseydi bi...
Allah yardımcımız olsun canım .. Umarım istediğin gibi alırsın raporunu .. Bizde ankaradayız esım onceden çık gez kafa dagıt derdi şimdi Kızılay'a falan yalnız gıtme dıyorGunaydn kızlar. Benm 14 ünde kontrolum var ozaman 30+5 oluyorum doktor rapor verırmı acaba calışamaz. Yada bı kaybım olurmu ben istesem. Bu olaylar benı cok strese soktu. Evden cıkmaya korkuyrm resmen. Hafta sonu başlar olaylar yıne napıcaz böyle bılmıyrum.
Tamam cnm cok sağol..şundan eminim işveren ne olursa olsun sana toplamda 16 hafta izin kullandırmak zorunda. seninle aynı durumda olan çok kişi var neticede, daha önce sezaryenle doğum yapan arkadaşlarımdan iznin yandığına dair bir şey duymadım hiçistersen alo 170i arayıp ayrıntılı bilgi al, en sağlıklı bilgiyi onlar verir.
aynen öyle zaman çok yavaş ilerliyo sanki kendimi bildim bileli hamileymişim gibi geliyo bulantılarım azaldı ama kesilmedi doğuma da bulantıyla gidecem gibi bi his var içimde:)
canım bu biraz doktorunun insiyatifine kalmış eğer isterse 14ünde ki kontrolde verir.bende ilçeye 100 km yolum var gidip gelemicem erken verir misiniz dedim gel 31+0da yazalım dedi.yani sıkıntı çıkarmazlar 10 gün bile olmuyor sonuçta.yazmıyorsa rapor al sende hiç yorma kendini.ben 15 gün yıllık izin aldım.32+0 da da çalışamaz alıcam.bugün bitiriyorum artık.daha pazartesi 30.haftam üstelik ve ben eşya topluyorum şu an.güzel bi duygu darısı başına:)Kızlar doktorumun asistanyla goruştum. Calışamaz raporu için 32 yi tam doldurunca verılıyo dıye bılıyorum dedı. Dogrumu bu. Pek emin degıldı. Doktorumda dogumdaymış goruşemedm onunla.
canım bu biraz doktorunun insiyatifine kalmış eğer isterse 14ünde ki kontrolde verir.bende ilçeye 100 km yolum var gidip gelemicem erken verir misiniz dedim gel 31+0da yazalım dedi.yani sıkıntı çıkarmazlar 10 gün bile olmuyor sonuçta.yazmıyorsa rapor al sende hiç yorma kendini.ben 15 gün yıllık izin aldım.32+0 da da çalışamaz alıcam.bugün bitiriyorum artık.daha pazartesi 30.haftam üstelik ve ben eşya topluyorum şu an.güzel bi duygu darısı başına:)[/QUOTE
Sagol canım bakalım salı günü konuşucam. Benmde cok işim var gecelklerım eksık canta yok kıyafetler yıkanıp utulenıcek ev temzlenıcek. Off say say bitmıyo. Yetıştıremem dıye endişeliyim hep
Sagol canım bakalım salı günü konuşucam. Benmde cok işim var gecelklerım eksık canta yok kıyafetler yıkanıp utulenıcek ev temzlenıcek. Off say say bitmıyo. Yetıştıremem dıye endişeliyim hepcanım bu biraz doktorunun insiyatifine kalmış eğer isterse 14ünde ki kontrolde verir.bende ilçeye 100 km yolum var gidip gelemicem erken verir misiniz dedim gel 31+0da yazalım dedi.yani sıkıntı çıkarmazlar 10 gün bile olmuyor sonuçta.yazmıyorsa rapor al sende hiç yorma kendini.ben 15 gün yıllık izin aldım.32+0 da da çalışamaz alıcam.bugün bitiriyorum artık.daha pazartesi 30.haftam üstelik ve ben eşya topluyorum şu an.güzel bi duygu darısı başına:)
Kizlar bisey sorucam bnde seker cikmadi ama hergün tatli bisey istiyo cnm.ya cikolata ya bisküvi yiyorum.Ya da tatli...Zarali mi acaba bebege ?Cnm istiyo resmen hergün aliskanlik Oldu bnde.Siz yiyo musunuz?
Yaaa yeme oyle seyler. Dogumdan sonra yapiscak hepsi uzerine. Tarcinli sut yap meyveli yogurt yap. Meyve ye ne bilim ama oyle seyler yemeBende mutlaka tatlı bir şeyler yerim. Sütlü tatlı, çikolata olmadı sarelle kaşıklarım :) Başlarda hiç canım istemezdi tatlı ama şu son 1-1,5 aydır felaket istiyor. Bende de şeker çıkmadı ama ne bileyim canım istiyor illa ki :)
al benden de o kadar ev bi yandan bebek hazırlıkları bi yandan.bi de unvan sınavım var ayın 26sına ders bile çalışcam :) o yüzden 30.da bırakıyorum.herkes diyo erken değil mi ya erken biliyorum ama dinlenmek istiyorum bebek doğmadan.zaten doğunca canımızın istediği an istediği gibi yatıp yuvarlanmak hayal olucak :)Sagol canım bakalım salı günü konuşucam. Benmde cok işim var gecelklerım eksık canta yok kıyafetler yıkanıp utulenıcek ev temzlenıcek. Off say say bitmıyo. Yetıştıremem dıye endişeliyim hep
CANIM ZATEN DOĞUM SONRASI İZNİN 8 HAFTABilemiyorum cnm bizim kurumdaki ozluk isleri bana oyle dedi. Dogum yaptigin tarihten itibaren 13 hafta iznin baslar, 3 hafta zaten dogumdan onceki zorunlu izin aktarilmaz dedi. Kafam karisti eger sizin dediginiz gibiyse nerde geciyor bu madde cikartip koyayim önlerine..
:) bende şimdi o durumdayım 30+3 olduk ama karnım çok az çıktı herkes sen gerçekten hamilemisin bizimi kandırıyosun modundaydı şimdi inanıyolar yavaş yavaş daha da inansınlar nerdeyse doğacak:)Daha 3 aylik hamileyken gratiste calisan bi kiz vardi minyon ama baya karni vardi. Biraz muhabbet ettik. Dedim kac aylik 7 ama dedi sanki 7 yildir tasiyorum. Hakliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?