2014 Aralık Anneleri

Tıp fak.deyim cnm. Donanımı yeterli

eet canım kesinlikle dantel kalın kurdele yap bende öle planlıorum yalnız kapı süsü olarak halka diilde çerçeve içine isim yazdırsan daa hoş olur ismini unuttuğum arkadaş dün paylaşmıştı sanırım instagram takip edebiliosan et çok farklı süslemeler var hosgeldin yazısı da yatagın üzerine hoş durur bak begendiğim kapı süsünü paylaşıorum aşağıdaki linkte ..

http://www.bylavita.com/yeni-dogan-...pi-susu-modelleri-kiz-bebek-ve-erkek-bebek-1/

bence odalarımıza da mavi beyaz balonlar alalım hatta uçan balonları yatak başımıza asalım ama patlarsa sıkıntı valla korkarım ben .. ya o zamanlar bi gelsin doğum sorası herkese şımarmak istiyorum huysuz olmak istiyorumm şuan az huysuzum ya

Kizlar bisey sorucam bnde seker cikmadi ama hergün tatli bisey istiyo cnm.ya cikolata ya bisküvi yiyorum.Ya da tatli...Zarali mi acaba bebege ?Cnm istiyo resmen hergün aliskanlik Oldu bnde.Siz yiyo musunuz?

bende yiorum canım .. hemde aşırı ama maşallah kilo alımım yavaşladı bak sabah pekmez ekmek 3 kibrit kutusu kadar peynir ve haşlama yumurta yedim öğlen çorba et patates yoğurt aralarda kuru incir ve ikindide 2 dilim pasta ve tuzlu kurabiyeler .. dayanamıyorum ya resmen .. 1.5 lt den biraz fazla da su içmişim ve 1 bardak süt .. hafif başım dönüo die de nesquikle içtim sütü .. akşamda yerim bi güzel üzerine fındık ceviz .. geceleri 11 gibi bi açlık gelio buarada bikaç kaşık nutella evde olan her türlü çikolatadan gidiorum bende de şeker cıkmadı ama düşünüyorum da ihtiyacım olmasa öle kriz gibi yemem yani .. herşeyden çok yiorum meyve sebze sabahları yumurtaya dikkat ediorum tek korkum 10 gündür aynı kiloyum gecen ay 2.5 aldım bu ay nie böle oldu anlamıyorum ve korkuyorum bebeğim alıo mu almıo mu die .. 18 inde randevumuz var çok merak ediorum kaç kg olacak .. en son 1580 gramdı 1 ekimde .. vucudumuz su mu topluo ara sıra acaba .. bayramda o kdr baklavaya sarmaya ete kilo almadım şaşkınım 2 ay önce ayda 4 kg almıştım bulantılarım geçtiğinde.. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin bebişlerimize de ..

ay kuzu cok sevindim izne cıkmana ben zorlicam 37. haftayı iim hoşum dışardan ama geceleri hissedilio yorgunluk baya ya zor yani ..

Canım nasılsın. Her şey yolunda mı ? sancın falan oluyor mu ?

Bi ton ilaca rağmen sancılarım var. Dr lara kalsa hmn alıcaklar. Direniyorum bilmiyorum ne kadar gidecek. 34ü doldurmayı nasip etsin Rabbim..
Bu arada tefriciye için 500 demiştin onu sayıya ekledim. Yine de dönüş yaparsan sevinirim cnm. Toplam 4400 oldu çok şükür. Kalanı da ben tamamlıycam sayı geçmesin

amin canim.sabret ve moralini yuksek tut. senin pamuk dunyayi merak edenlerden seni merak ediyor annesi.melegime ulasayim diye acele ediyor demekki.bol bol konus onunla...

Allah yardımcın olsun canım .. Moralini iyi tut .. Dualarımız seninle bizi arada haberdar et lütfen ..

Masallah canim benim de sekerim düsük herhalde ya da bebek istiyo bilmiyorum yiyorum yani.Yemekle o kadar aram yok ama pasta börek tatli ve meyve cok yiyorum kiloda almiyorum fazla nereye gidiyo yediklerim anlamiyorum.Bebek hepsini kendine aliyo herhalde.Totalde bi o artiyo masallah.Hayirlisiyla seker komasina girmeden bi doguraydik su sipalari.Ben de bi sonraki pazartesi gidicem doktora soracagim bakalim niye kilom artmiyo fazla.Bebek iyi gidiyo masallah ama ben az aliyorum.Senin de az kalmis kontrole günlerimiz yakin bakalim kac kg olmus bebis.?
Canim Allah yardimcin olsun annelik ne zor sey sancilara ragmen onu düsünüyosun.Rabbim kolaylik versin beklerken.İns 34e kadar dayanir hayirlisiyla.

Allah sifa versin. Hayirli bi dogum nasip etsin ins.

Cnm durum kritik ve her an doğum olabilir. Her geçirdiğim günü kar sayıyorum. 32+6 olduk çk şükür

Canim Allah yardimcin olsun. Bol bol muz ye, sut ic, ac karnina uzum dut pekmezi ye. Cabuk kilo alir bebegin. Bnmki gunuyle uyumlu cikiyodu ama zayifti. Simdi iki hafta onde masallah. Bu ayi insallah cikarirsiniz kilosu da 3 kiloyu bulur cigerleri de gelismis olur. Moralini yuksek tutmaya calis. Zor biliyorum ama iyi dusun tamam mi..

Meyve

Evet benim kapi susumde bundan.tassiz olan 150tl taslisi da 220tl.arada 70 tl fark var.ben tassizini aldim kendim taş yapıştırıcam

Cnm ben de yazmistim ama farketmedin galiba.bu geceye kadar 100 tane okuyabilir dim demistim hatta 30 tane okudum.bu durumda okumayayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…