- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
Günaydın herkese kızlarBi ton ilaca rağmen sancılarım var. Dr lara kalsa hmn alıcaklar. Direniyorum bilmiyorum ne kadar gidecek. 34ü doldurmayı nasip etsin Rabbim..
Bu arada tefriciye için 500 demiştin onu sayıya ekledim. Yine de dönüş yaparsan sevinirim cnm. Toplam 4400 oldu çok şükür. Kalanı da ben tamamlıycam sayı geçmesin
İyi geceler annisler. Yarın direksiyon sınavm var dua edin geçmem icinAllah rahatlik versin hepinize
Amin inşalllah :) Teşekkür ederimm..Başarılar canım
İnşallah gecersin de kardeşini gezdirirsin bi güzel
Cnmm Allah razı olsun.Günaydın herkese kızlar
Trilaylom arkadaşım Allah sifani versin, sana ve bebisine hayırlı doğum nasip etsin
1000 adet ya Şafi okudum canım
Allah sana dayanma gucu versin ki, bebeğin karnında biraz daha dursun
Evet bana kayısı falan fayda etmiyor.hamilelikten öncede vardı çünkü kabızlık kefir iciyordum o iyi geliyordu.hamilelikte kan hapi verdi doktor o da kabiz yapiyor malum,saolsun sanki çok düzenli yapabiliyormusum gibiBana da doktorum kabizlik icin magnesie calsinee verdi... Sen sadece onun faydasini gordun mu canim?
Canim 32 haftadan sonra yeri daraldigi icin azalirmis. Bi yetiskin gibide uzun sureli olurmus uykulari telas etme.günaydın kızlar ya bebişim 2-3 gündür çok hareketsiz çok endişeleniyorumarada böyle oluyor 2-3 gün hareketli olurken sonrasında ise hareketleri hiç yok denecek kadar az oluyor endişeleniyorum... bu günlerde hareketi yok denecek kadar az var mı böyle??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?