2014 Aralık Anneleri

kizlar yavastan yüzüm sismeye baslamis galiba.bugun annemin günü vardi kadinlar dudaklar biraz silikonlanmis dedi e artik 8e girdik normal degilmi yani?

ohhh ne güzeş sikayetler basladı dayanın yoldaşlarım az kaldııı

Kizlar birmax diye bi siteden kutu alanlar filan vardi kart gecmiyo mi acaba havale diyo da sitede?agaydin arkadasimiz burda mi acaba o da almisti bilen varsa sevinirim

yaa bileniniz varsa yazsin ben simdi hastanede dagitmak icin küçük bebek biblosu aldim üzerine sticker bastirmak istiyorum hosgeldin bebegim tarzında vede ayni sticker baskili küçük karton torbalar yaptirip hem o bibloyu bi adette bebek cikolatasi koyup hastanede hediyelik olsun istiyorum. sticker baski isi yapan bildiginiz bi site varmi?

günaydın kızlar ya bebişim 2-3 gündür çok hareketsiz çok endişeleniyorum arada böyle oluyor 2-3 gün hareketli olurken sonrasında ise hareketleri hiç yok denecek kadar az oluyor endişeleniyorum... bu günlerde hareketi yok denecek kadar az var mı böyle??

Günaydın herkese kızlar
Trilaylom arkadaşım Allah sifani versin, sana ve bebisine hayırlı doğum nasip etsin
1000 adet ya Şafi okudum canım
Allah sana dayanma gucu versin ki, bebeğin karnında biraz daha dursun

günaydın sana da canım 32 ye girmişsin artık günde 10 hareket sayabiliyorsan sıkıntı yok demektir eskisi artık sürekli hareket edemiyorlar galiba benmki de artık yavaşladı 1 öncesine göre bende endişeleniyordum ama sanırım normal artık

Merhaba kizlar bayramda giremedim hic okuyamadimda ama hazirliklara basladim artik bende oncelikle kutularimi yapiyorum sonra cikolata tepsimi hazirladim kapi susumde devam ediyo bi ondan bi ondan yapiyorumm artik sona geliyoruz ne kadar heyecanli yaa ins yarinda yatagii alicam haftaya hazir olucak sanirim oglusumun odasi resimleri umarim ekleyebilirim

Eklentiler

• IMG-20141005-WA0010.webp
    109,1 KB · Görüntüleme: 111
Bana da doktorum kabizlik icin magnesie calsinee verdi... Sen sadece onun faydasini gordun mu canim?
Evet bana kayısı falan fayda etmiyor.hamilelikten öncede vardı çünkü kabızlık kefir iciyordum o iyi geliyordu.hamilelikte kan hapi verdi doktor o da kabiz yapiyor malum,saolsun sanki çok düzenli yapabiliyormusum gibi artik hem kefir hem ilac kullanıyorum. Simdilik iyiyim.

Selam aralık anneleri,

Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)

Canim 32 haftadan sonra yeri daraldigi icin azalirmis. Bi yetiskin gibide uzun sureli olurmus uykulari telas etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…