2014 Aralık Anneleri

Bazi gunler çok sakin oluyorlar canim iki gündür benimki de öyle.. Kimildayasi yok.. Bazi günler de durmuyor.. Uyusun ki buyusun annesi:)

Canim 32 haftadan sonra yeri daraldigi icin azalirmis. Bi yetiskin gibide uzun sureli olurmus uykulari telas etme.
hıhh ne diye annesini korkutuyor ki hayırlısıyla doğsun bir o zaman kokosunu yiyip gününü göstericem onaa

sağol canım iyi ki varsınızz

Merhaba, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun, Allah sağ salim yavrunuza kavuştursun. Şu an anketinizi açtım, dolduruyorum ancak bir düşüncemi paylaşmak isterim, belki bir düzenleme yaparsınız. Ankette 1den 5e kadar şikayetçi olup olmadığımızı işaretliyoruz, ancak bir gariplik var gibi geldi bana. Örnekle açıklamak isterim: Karamsar ve kötü hissetme diye bi soru var, ben karamsar ve kötü hissetmediğim için 1i işaretledim ancak öyle hissetseydim 5i işaretlerdim. Fakat bir sonraki soruda enerjik ve mutlu hissetme var. Ben mutlu hissediyorum, bu durumda bir önceki soru gibi değerlendirirsek buna 1 vermemem gerekir ama ben mutlu hissettiğim için hiç şikayetçi değilim. Benim fikrim şu: Belki önce karamsar ve kötü hissetmemizi 1den 5e kadar değer olarak belirleyip sonra bundan şikayetçi miyiz değil miyiz onu işaretleyebilirdik. Kusura bakmayın, fikrimi belirtmek istedim, iyi çalışmalar :)

benzer şekilde kabızlıktan şikayetçi değilim ama bu kabız olmadığım için. Kabız olsaydım şikayetçi olurdum ve bu oran ne kadar problem yaşadığıma bağlı olurdu. Yani siz şikayetçi olup olmadığımızı değil de bu sorunu yaşayığ yaşamadığımızı ölçüyorsunuz bu maddelerde.

bende iyiyim çok şükür canım oğlumu görmeyeli bir ayı geçti hafta içi gidecem inşallah :) memleketinde olduğun da iyi olmuş canım daha rahat edersin:)

Benimkide dun cok az hareket etti korktum. Essek sipalari ya hiic kafalarina gore annem korkarmi korkmazmi dusunmek yok
Hic soyleme canim benimki ayni babasi kimse karismasin ben içerde yiyip içip yatim diyo.. Biz de burada elimiz karnimizda tekme sayiyoruz.. ahhh ahh iste annelik boyle bi şey herhalde:)

Hic soyleme canim benimki ayni babasi kimse karismasin ben içerde yiyip içip yatim diyo.. Biz de burada elimiz karnimizda tekme sayiyoruz.. ahhh ahh iste annelik boyle bi şey herhalde:)
Dogdugunda tahmin edemiyorum 5 dk da 1 kontrol ederim herhalde nefes aliyormu iyimi aciktimi alti temizmi? Ablam da oyle demisti gece uyuman mumkun degil 10 dk da bi uyanip kontrol ediceksin diye

canım bende bir şey merak ettim 32de bende ayrılacağm inşallah ama diyelim ki 40 da değilde 41 de geldi bebeğim bu durumda doğumdan sonra 7 haftam mı kalmış olacak

bende iyiyim çok şükür canım oğlumu görmeyeli bir ayı geçti hafta içi gidecem inşallah :) memleketinde olduğun da iyi olmuş canım daha rahat edersin:)
Ben de öyle dusundum bizim ufaklik tabi illa diyarbakır da dogarim derse napariz bilemem:) hayirlisi olsun.. İnş güzel haberlerle gelirsin tatlim

Reactions: ple

bir de son sayfadaki sorular bizim normaldeki alışkanlıklarımızı mı soruyor yoksa hamilelikteki mi net değil. örneğin ben normalde hiç kahvaltı yapmam ama hamile kaldığımdan beri düzenli olarak yapıyorım. Meyve, sebze, et de aynı şekilde. Ya da mesela normalde asansör yerine merdiven çıkarım, yürürüm ama hamileliğimde olabildiğince az hareket etmem gerekti düşük riski yüzünden. egzersiz falan yapamadım normalde olduğu kadar bile. Belki burda da normaldeki alışkanlıklarımızı sorup hamileyken ne kadarını edğiştirdiğimizi belirleyenbilirsiniz. Bu son sayfadaki bazı sorular da önceki sorulara bağlı olduğu için anlamsız oluyor. Örneğin ben egzersiz yapma sorusuna mecburen hiç dediğim için sonraki egzersiz yaparken kalp atışlarım hızlanana kadar devam ederim sorusu benim için manasız kalıyor.

Dogdugunda tahmin edemiyorum 5 dk da 1 kontrol ederim herhalde nefes aliyormu iyimi aciktimi alti temizmi? Ablam da oyle demisti gece uyuman mumkun degil 10 dk da bi uyanip kontrol ediceksin diye
Evet yaaa ben de yuzune bakar bakar aglarim herhalde:) resmen panik atak oldum hamile kalinca nerde o eski sogukkanli ben.. Neyse doğduklarında anaç ruhumuz depresir belki daha bi sakin oluruz umarim yani tek arzum..

Kizlaaarrr kimin kalca agrisi vardiii??? Gecti mi merak ettim.. bnmki gun gectkce kotulesiyo sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…