- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Hoşgeldinn :)Merhaba kızlar, günaydın.. ben de aralık annelerindenim, burayı henüz keşfettim.paylaşımlar harika..iyi vakit geçiricezzherkese mutlu doğumlar inşallah..
Bazi gunler çok sakin oluyorlar canim iki gündür benimki de öyle.. Kimildayasi yok.. Bazi günler de durmuyor.. Uyusun ki buyusun annesi:)günaydın kızlar ya bebişim 2-3 gündür çok hareketsiz çok endişeleniyorumarada böyle oluyor 2-3 gün hareketli olurken sonrasında ise hareketleri hiç yok denecek kadar az oluyor endişeleniyorum... bu günlerde hareketi yok denecek kadar az var mı böyle??
ahahhhBazi gunler çok sakin oluyorlar canim iki gündür benimki de öyle.. Kimildayasi yok.. Bazi günler de durmuyor.. Uyusun ki buyusun annesi:)
hıhh ne diye annesini korkutuyor kiCanim 32 haftadan sonra yeri daraldigi icin azalirmis. Bi yetiskin gibide uzun sureli olurmus uykulari telas etme.
sağol canım iyi ki varsınızzgünaydın sana da canım 32 ye girmişsin artık günde 10 hareket sayabiliyorsan sıkıntı yok demektir eskisi artık sürekli hareket edemiyorlar galiba benmki de artık yavaşladı 1 öncesine göre bende endişeleniyordum ama sanırım normal artık
hoşgeldin canımm amin inşallahhMerhaba kızlar, günaydın.. ben de aralık annelerindenim, burayı henüz keşfettim.paylaşımlar harika..iyi vakit geçiricezzherkese mutlu doğumlar inşallah..
Benimkide dun cok az hareket etti korktum. Essek sipalari ya hiic kafalarina gore annem korkarmi korkmazmi dusunmek yokBazi gunler çok sakin oluyorlar canim iki gündür benimki de öyle.. Kimildayasi yok.. Bazi günler de durmuyor.. Uyusun ki buyusun annesi:)
Selam aralık anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)[/QU
Merhaba, öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun, Allah sağ salim yavrunuza kavuştursun. Şu an anketinizi açtım, dolduruyorum ancak bir düşüncemi paylaşmak isterim, belki bir düzenleme yaparsınız. Ankette 1den 5e kadar şikayetçi olup olmadığımızı işaretliyoruz, ancak bir gariplik var gibi geldi bana. Örnekle açıklamak isterim: Karamsar ve kötü hissetme diye bi soru var, ben karamsar ve kötü hissetmediğim için 1i işaretledim ancak öyle hissetseydim 5i işaretlerdim. Fakat bir sonraki soruda enerjik ve mutlu hissetme var. Ben mutlu hissediyorum, bu durumda bir önceki soru gibi değerlendirirsek buna 1 vermemem gerekir ama ben mutlu hissettiğim için hiç şikayetçi değilim. Benim fikrim şu: Belki önce karamsar ve kötü hissetmemizi 1den 5e kadar değer olarak belirleyip sonra bundan şikayetçi miyiz değil miyiz onu işaretleyebilirdik. Kusura bakmayın, fikrimi belirtmek istedim, iyi çalışmalar :)
Selam aralık anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
Dualarımız seninle canım inşallah biraz daha kalır bebişinCnm durum kritik ve her an doğum olabilir. Her geçirdiğim günü kar sayıyorum. 32+6 olduk çk şükür
bende iyiyim çok şükür canım oğlumu görmeyeli bir ayı geçti hafta içi gidecem inşallah :) memleketinde olduğun da iyi olmuş canım daha rahat edersin:)İyiyim canim çok saol gorusemedik evet.. Eşimin tayini cikti diyarbakira geldik Dr da değişmiş oldu mecburen:) antep te düşünüyorum gerçi doğumu memleketinde Dr um da orda memnunum çok şükür.. Sen ne yaptin bebis nasil?
Hic soyleme canim benimki ayni babasi kimse karismasin ben içerde yiyip içip yatim diyo.. Biz de burada elimiz karnimizda tekme sayiyoruz.. ahhh ahh iste annelik boyle bi şey herhalde:)Benimkide dun cok az hareket etti korktum. Essek sipalari ya hiic kafalarina gore annem korkarmi korkmazmi dusunmek yok
Dogdugunda tahmin edemiyorum 5 dk da 1 kontrol ederim herhalde nefes aliyormu iyimi aciktimi alti temizmi? Ablam da oyle demisti gece uyuman mumkun degil 10 dk da bi uyanip kontrol ediceksin diyeHic soyleme canim benimki ayni babasi kimse karismasin ben içerde yiyip içip yatim diyo.. Biz de burada elimiz karnimizda tekme sayiyoruz.. ahhh ahh iste annelik boyle bi şey herhalde:)
canım bende bir şey merak ettim 32de bende ayrılacağm inşallah ama diyelim ki 40 da değilde 41 de geldi bebeğim bu durumda doğumdan sonra 7 haftam mı kalmış olacakAnalık halinde çalışma ve süt izni
Madde 74 - Kadın işçilerin doğumdan önce sekiz ve doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı haftalık
süre için çalıştırılmamaları esastır. Çoğul gebelik halinde doğumdan önce çalıştırılmayacak sekiz haftalık süreye iki hafta
süre eklenir. Ancak, sağlık durumu uygun olduğu takdirde, doktorun onayı ile kadın işçi isterse doğumdan önceki üç haftaya
kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, kadın işçinin çalıştığı süreler doğum sonrası sürelere eklenir. (Ek cümle: 13/2/2011-6111/76 md.) Kadın işçinin erken doğum yapması halinde ise doğumdan önce kullanamadığı çalıştırılmayacak süreler, doğum sonrası sürelere eklenmek suretiyle kullandırılır.
mevzuat.gov.tr de iş kanununa bakarsan bulursun canım, bütün ayrıntılar var ama bizi ilgilendiren esas kızım burası.
Ben de öyle dusundum bizim ufaklik tabi illa diyarbakır da dogarim derse napariz bilemem:) hayirlisi olsun.. İnş güzel haberlerle gelirsin tatlimbende iyiyim çok şükür canım oğlumu görmeyeli bir ayı geçti hafta içi gidecem inşallah :) memleketinde olduğun da iyi olmuş canım daha rahat edersin:)
Selam aralık anneleri,
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
Evet yaaa ben de yuzune bakar bakar aglarim herhalde:) resmen panik atak oldum hamile kalinca nerde o eski sogukkanli ben.. Neyse doğduklarında anaç ruhumuz depresir belki daha bi sakin oluruz umarim yani tek arzum..Dogdugunda tahmin edemiyorum 5 dk da 1 kontrol ederim herhalde nefes aliyormu iyimi aciktimi alti temizmi? Ablam da oyle demisti gece uyuman mumkun degil 10 dk da bi uyanip kontrol ediceksin diye
Canım bendede var o agrı bazen yattgm yerde kitleniyorum. Ama az bi iş yaptgmda oluyo daha cok. Hiçbişey yapmazsam o gün cok agrm olmuyoKizlaaarrr kimin kalca agrisi vardiii??? Gecti mi merak ettim.. bnmki gun gectkce kotulesiyo sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?