- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Peki yururken zorlaniyo musun? Ben aksayarak yuruyorumCanım bendede var o agrı bazen yattgm yerde kitleniyorum. Ama az bi iş yaptgmda oluyo daha cok. Hiçbişey yapmazsam o gün cok agrm olmuyo
canım bende bir şey merak ettim 32de bende ayrılacağm inşallah ama diyelim ki 40 da değilde 41 de geldi bebeğim bu durumda doğumdan sonra 7 haftam mı kalmış olacak
yazmazmıyım canım. buarada bugün halısını aldık......
ne uzun bi anketti öyleSelam aralık anneleri,
Ben de sizler gibi hamileyim ve mart annesi olacağım inşallah. Aynı zamanda da yüksek lisans öğrencisiyim. Tezim için de hamilelere ihtiyacım var. Bilimsel bir çalışma için yaklaşık 15 dakikanızı ayırıp anketimi tamamlayabilirseniz çok sevinirim. http://goo.gl/4lcEgp
Hepinize teşekkür ediyorum ve güzel bir hamilelik dönemi geçirmenizi temenni ediyorum :)
ben de aldım 1000 tane.Rabbim yardimcin olsun canım..dua et sürekli, bebiş iyi olur inşallahCnmm Allah razı olsun.
Canım ama memorial kendi hastalarına verıyor dimiAnkara'daki arkadaşlar, memorialın doğuma hazırlık kursları başlıyormuş 18 ekimde. Bilginiz olsun, ben katılacağım inşallahhh :)
Yok canm normal gunde okadar agrım olmuyo. Ev işiyle falan ugrasırsam yada iş yerınde yoruldugum zaman oluyo. Ayakta cok kaldgmda oluyo. Ama agrımda olmasa agırlıktan artık tek basıma uzandgm yerden kalkamıyrmPeki yururken zorlaniyo musun? Ben aksayarak yuruyorumyataktan kalkmakta zorlaniyo musun? Bnm acayip batiyo.
canım çok güzel olmuş bunlar. mevlütte mi dağıtıcaksın bunları? nerden aldın senmi yaptın? çok marifetlisin yaa
Gittim canim tosunumu gördüm cok şükür özlemişim vallahi en son 27 haftalikti gördüğümde. bidahaki kontrol 3 hafta sonra. simdi 32.haftadayiz. kilo almis uzamis bide ultrasona poz verdi gözleri acikti cok sasirdimCanim sen dr.a gidecektin gittin mi?? Yazdiysan kacirmis olabilirim
Yok canm normal gunde okadar agrım olmuyo. Ev işiyle falan ugrasırsam yada iş yerınde yoruldugum zaman oluyo. Ayakta cok kaldgmda oluyo. Ama agrımda olmasa agırlıktan artık tek basıma uzandgm yerden kalkamıyrm
Gittim canim tosunumu gördüm cok şükür özlemişim vallahi en son 27 haftalikti gördüğümde. bidahaki kontrol 3 hafta sonra. simdi 32.haftadayiz. kilo almis uzamis bide ultrasona poz verdi gözleri acikti cok sasirdim
Canim kiyafet olarak bi bol tulum al uzun kollu olanlardan dis tulum yani.sonra ic zibinda cok kullaniliyormus.altli ustlu takim kullanisli olmazmis bebisin gobusu icin.sonra penye battaniyeler al.iki tanede polar battaniye al.araban ile uyumlu bebek bakim cantasi al eldiven cok alma hem iyi degilmis hemde durmuyomus pek..kizsa cicili bicili kurdeleli dantelli bol parali alisverisler :)Kızlar iyi akşamlar yarın nasipse bebeğimin alışverişi için Sakarya ya gidiyorum daha hiç birşeyi ni almadık bakalım kaba taslak en gerekli olanları halletsek kafi kalanlar sonrada olur.bebek arabası için pek kararsızım model ler cazip die kullanışsız birşey almak istemiyorum görsel de önemli elbette ama kullanışlı olması daha önemli ne gibi tavsiyelerde bulunur sunuz bana genel olarak ve bu araba konusunda
bir de son sayfadaki sorular bizim normaldeki alışkanlıklarımızı mı soruyor yoksa hamilelikteki mi net değil. örneğin ben normalde hiç kahvaltı yapmam ama hamile kaldığımdan beri düzenli olarak yapıyorım. Meyve, sebze, et de aynı şekilde. Ya da mesela normalde asansör yerine merdiven çıkarım, yürürüm ama hamileliğimde olabildiğince az hareket etmem gerekti düşük riski yüzünden. egzersiz falan yapamadım normalde olduğu kadar bile. Belki burda da normaldeki alışkanlıklarımızı sorup hamileyken ne kadarını edğiştirdiğimizi belirleyenbilirsiniz. Bu son sayfadaki bazı sorular da önceki sorulara bağlı olduğu için anlamsız oluyor. Örneğin ben egzersiz yapma sorusuna mecburen hiç dediğim için sonraki egzersiz yaparken kalp atışlarım hızlanana kadar devam ederim sorusu benim için manasız kalıyor.
ne uzun bi anketti öylebaşarılar canımm
aynen ya kuzucanim poz verdi. canim 1900 küsürdü. 43 cmdi. minnakmi biraz?Aaayyy yavrum yaaa annesine gozlerini de acarmisssyerim onuu.. yaa bn de cok istiyodum ama 29 da gitmistim ben. Kilosu ne kadarmis boyu ne kadarmis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?