2014 Aralık Anneleri

Canım bendede var o agrı bazen yattgm yerde kitleniyorum. Ama az bi iş yaptgmda oluyo daha cok. Hiçbişey yapmazsam o gün cok agrm olmuyo
Peki yururken zorlaniyo musun? Ben aksayarak yuruyorum yataktan kalkmakta zorlaniyo musun? Bnm acayip batiyo.

canım bende bir şey merak ettim 32de bende ayrılacağm inşallah ama diyelim ki 40 da değilde 41 de geldi bebeğim bu durumda doğumdan sonra 7 haftam mı kalmış olacak

Evet canım aynen öyle, her şey 40 haftaya göre hesaplanıyor ve toplamda 16 hafta izinden aşağı da inmiyor yukarı da çıkmıyor. İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebişler :)

Ankara'daki arkadaşlar, memorialın doğuma hazırlık kursları başlıyormuş 18 ekimde. Bilginiz olsun, ben katılacağım inşallahhh :)

ne uzun bi anketti öyle başarılar canımm

aslinda benim gibi evhamli anne adayları icin cok ideal, gerekli hatta.korkuyorum daha şimdiden yeterli olamicam diye.rahatlatir bu konuda biraz sanki demi

Peki yururken zorlaniyo musun? Ben aksayarak yuruyorum yataktan kalkmakta zorlaniyo musun? Bnm acayip batiyo.
Yok canm normal gunde okadar agrım olmuyo. Ev işiyle falan ugrasırsam yada iş yerınde yoruldugum zaman oluyo. Ayakta cok kaldgmda oluyo. Ama agrımda olmasa agırlıktan artık tek basıma uzandgm yerden kalkamıyrm

canım çok güzel olmuş bunlar. mevlütte mi dağıtıcaksın bunları? nerden aldın senmi yaptın? çok marifetlisin yaa

canim sen yatagi isbirden aldin dimi.bizde baktikta menekse modelini tavsiye etti buyukihtimal onu alicam da seninkide meneksemiydi ?

Yok canm normal gunde okadar agrım olmuyo. Ev işiyle falan ugrasırsam yada iş yerınde yoruldugum zaman oluyo. Ayakta cok kaldgmda oluyo. Ama agrımda olmasa agırlıktan artık tek basıma uzandgm yerden kalkamıyrm

Hmm anladim canim demekki ben cok zorlamisim kendimi. Cnku onceden bu kadar degildi...

Aaayyy yavrum yaaa annesine gozlerini de acarmisss yerim onuu.. yaa bn de cok istiyodum ama 29 da gitmistim ben. Kilosu ne kadarmis boyu ne kadarmis?

Kızlar iyi akşamlar yarın nasipse bebeğimin alışverişi için Sakarya ya gidiyorum daha hiç birşeyi ni almadık bakalım kaba taslak en gerekli olanları halletsek kafi kalanlar sonrada olur.bebek arabası için pek kararsızım model ler cazip die kullanışsız birşey almak istemiyorum görsel de önemli elbette ama kullanışlı olması daha önemli ne gibi tavsiyelerde bulunur sunuz bana genel olarak ve bu araba konusunda

Kizlar ya benimde bel agrim beni öldürecek. Bitkisel bi krem var onu surduk ancak rahatladim.bulasiklari makineye yerlestirene kadar bile dayanamiyorum...belim kalcama kuyruk sokumu taraflarina vuruyor..ha gayret sabir diye diye geciyor gunler bakalim.odamizi boyadik arkadan gelen işler mahfetti beni.ne kadarda temiz calissan boya sonucta bide ciril ciril renkler olunca is dahada zorlasti tabii.allah hepimize guc kuvvet versin insallah

Canim kiyafet olarak bi bol tulum al uzun kollu olanlardan dis tulum yani.sonra ic zibinda cok kullaniliyormus.altli ustlu takim kullanisli olmazmis bebisin gobusu icin.sonra penye battaniyeler al.iki tanede polar battaniye al.araban ile uyumlu bebek bakim cantasi al eldiven cok alma hem iyi degilmis hemde durmuyomus pek..kizsa cicili bicili kurdeleli dantelli bol parali alisverisler :) he bu arada cokta kaptirma hediyede gelir..

Öncelikle teşekkür ederim anketi doldurduğunuz için. Anketlerin daha önceden Türkçe geçerlilik güvenirlilik çalışması yapılmış, ben hazır olarak kullandım ve bu ölçekleri hamilelerde uygulamayı düşündüm. Hiç birini ben geliştirmedim yani. ama bana da saçma gelen yerleri yok değil tabi.

şikayetçi derken o sorunun varlığı bir bakıma ima ediliyor. kabızlıktan şikayetçiyim, kabızlık var demek oluyor yani. şimdi skala her soruda aynı olduğu için bazılarına tam oturuyor, bazılarına ise söyle böyle, anlıyorum ne demek istediğinizi yani.

Sağlıkla ilgili ölçekte ise, süresini daha açıklayıcı yazabilirdim, son zamanlarda ya da genel olarak gibi. hatta gebelikten önce ve sonrası gibi olsa daha iyi olurdu belki ama bu seferde anket çok uzun olurdu. zaten malum ölçekler pek kısa değil:)

ilginiz ve sorularınız için de ayrıca teşekkürler, siz de bu konuda bilgi sahibisiniz sanırım. başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…