Canım ama memorial kendi hastalarına verıyor dimi
Kız olucak nasipse giysi konusunda temel ihtiyaçları alırım diyorum zaten her iki tarafta da ilk torun pek hevesli ler maşallah oyüzden asıl önemlileri bana düşüyor odası bebek arabası falan cicililer kısmına gelince ben kendimi tutamam kesin ama dediğin gibi kaptırmamak lazım paralar suyunu çeken kdr harcama mak en doğrusu sonrasında da ihtiyaçlar olucak ayyy çok heyecanlıyım ben yaa anlatamam size ömrümün en güzel alışverişi bu olucak sanırım Rabbim heves lerim izi hayırlara erdirsin inşllhCanim kiyafet olarak bi bol tulum al uzun kollu olanlardan dis tulum yani.sonra ic zibinda cok kullaniliyormus.altli ustlu takim kullanisli olmazmis bebisin gobusu icin.sonra penye battaniyeler al.iki tanede polar battaniye al.araban ile uyumlu bebek bakim cantasi al eldiven cok alma hem iyi degilmis hemde durmuyomus pek..kizsa cicili bicili kurdeleli dantelli bol parali alisverisler :)he bu arada cokta kaptirma hediyede gelir..
Aaaa cok guzelAnkara'daki arkadaşlar, memorialın doğuma hazırlık kursları başlıyormuş 18 ekimde. Bilginiz olsun, ben katılacağım inşallahhh :)
Agirlasiyoruz cnm normal. Benim kalca agriai 2 hafta once vardi smdi adet sancisi gibi vajinadan giriyor. Gerci rahim kisaligi varmis bende ondan oluyormus. Yat kalk butun gun offf... su aralik gelseydiiiKizlaaarrr kimin kalca agrisi vardiii??? Gecti mi merak ettim.. bnmki gun gectkce kotulesiyo sanki..
aynen ya kuzucanim poz verdi. canim 1900 küsürdü. 43 cmdi. minnakmi biraz?
Kızlar ya crazybebe'den hastane çıkışı veya başka birşey alan oldu mu?
Hastane çıkışı alacaktık hata verdi kaç kere denedik sinir oldum
Agirlasiyoruz cnm normal. Benim kalca agriai 2 hafta once vardi smdi adet sancisi gibi vajinadan giriyor. Gerci rahim kisaligi varmis bende ondan oluyormus. Yat kalk butun gun offf... su aralik gelseydiii
Agirlasiyoruz cnm normal. Benim kalca agriai 2 hafta once vardi smdi adet sancisi gibi vajinadan giriyor. Gerci rahim kisaligi varmis bende ondan oluyormus. Yat kalk butun gun offf... su aralik gelseydiii
Bilmiyorum ya bilinmeyen hata diyor gece gece ayar oldum. Yarın tekrar denicem, olmadı yeni üyelik alırımNiye ki olmadi yaa ben bi suru urun aldim. Iki gunde de elime ulasti. Kaliteli urunler. Tekrar uyelik yapsana.
Bilmiyorum ya bilinmeyen hata diyor gece gece ayar oldum. Yarın tekrar denicem, olmadı yeni üyelik alırım
Sağol canımm.
Geçmiş olsun Aynı sorunu ilk gebeliğimde bende yaşadım Topallıyordum resmen kalçamda ve belimde çok ağrı oluyordu Yaklaşık bir ay devam etti sonra kendiliğinden geçti Doğumdan önce geçmişti Doğumdan sonra bel ağrısı nedeniyle doktora gitmiştim Meğersem doğuştan omurga ile ilgili bir sorunım varmış Şimdi fazla ayakta kalmamaya çalış Doğumdan sonra bir film çektir benceBu arada senin de isin zor hep yatiyo musun? Yardimcin var mi? Gerci ben de hep yatiyorum cnku kalcamdan yuruyemiyorum :,( topallayarak.. ve baya canm yaniyo.
aklımda bulunsun yarın hepsine bakarım :)Bi problem vardir canim yarin tekrar denersin. Ama site guvenli. Eksiksiz gonderiyolar hepsini. Her urun farkli paketlerde ozenli bi sekilde ulasmisti elime. Bu arada bebekcaddesi.com da da cok guzel hastane cikislari var. Bi de baya uygun. 10'lu setler 40 tl-50 tl. Bn de bugun alt acma takimi, battaniye, kundak siparisi verdim. Bi bak istersen siteye.
Yok cnm ya ne yardimcisi yardim.edicek bisey yokki. Esim ve ben yasiyoruz evde sagolsun evde oldugu zaman utusunu bile kendi yapiyor mecburen. Bugun bi hava alaym diye disari cikaym dedim yok arkadas yuruyemiyorum bebek sanki taa vajnamda bicak gibi agri giriyor birden ahh dedirtiyor. Neyseki az kaldi sagligiyla zamaninda gelsinde tek tesellim o.Canim ama bnmkisi hareketlerimi kisitlayacak kadar agriyo ve batiyo.
Kumaslari nasil cnm crazybebe dekilerin? Ben hic netten almadm. Dokunarak aliyorum genelde kumaslara.Bi problem vardir canim yarin tekrar denersin. Ama site guvenli. Eksiksiz gonderiyolar hepsini. Her urun farkli paketlerde ozenli bi sekilde ulasmisti elime. Bu arada bebekcaddesi.com da da cok guzel hastane cikislari var. Bi de baya uygun. 10'lu setler 40 tl-50 tl. Bn de bugun alt acma takimi, battaniye, kundak siparisi verdim. Bi bak istersen siteye.
Amann sakin kasima bu aylar kasinmanin en cok olacagi aylar. Buz dolabina normal nemlendirici vucut kremlerinden koy arada kasinti tutunca ondan sur iyi geliyo soguk soguk. Gül suyuda iyi geliyo. Bide duş al olmazsa buz sur kasinan yere canim ama kasima. Ben gebelik alerjisi olmustum boyle atlattim bu sureyiYa kızlar göbeğim çok kötü kaşınıyo.. mustela sürüyorum normalde.. bi kaç gün sürmedim bugün sürünce felaket kaşınmaya başladı... tekrar sürüyorum ama dayanamıyorum bişey önerecek olan var mı.. bebe yağına alerjim var süremiyorum.. çatlağım da yok çok şükür ama olacak mı acaba( ahh çok kötüyüm...
Geçmiş olsun Aynı sorunu ilk gebeliğimde bende yaşadım Topallıyordum resmen kalçamda ve belimde çok ağrı oluyordu Yaklaşık bir ay devam etti sonra kendiliğinden geçti Doğumdan önce geçmişti Doğumdan sonra bel ağrısı nedeniyle doktora gitmiştim Meğersem doğuştan omurga ile ilgili bir sorunım varmış Şimdi fazla ayakta kalmamaya çalış Doğumdan sonra bir film çektir bence
Yok cnm ya ne yardimcisi yardim.edicek bisey yokki. Esim ve ben yasiyoruz evde sagolsun evde oldugu zaman utusunu bile kendi yapiyor mecburen. Bugun bi hava alaym diye disari cikaym dedim yok arkadas yuruyemiyorum bebek sanki taa vajnamda bicak gibi agri giriyor birden ahh dedirtiyor. Neyseki az kaldi sagligiyla zamaninda gelsinde tek tesellim o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?