Evet benim kapi susumde bundan.tassiz olan 150tl taslisi da 220tl.arada 70 tl fark var.ben tassizini aldim kendim taş yapıştırıcam
Teşekkürler canım bi deneyim bakalım işe yarayacak mı... çok sağol iyi gecelerAmann sakin kasima bu aylar kasinmanin en cok olacagi aylar. Buz dolabina normal nemlendirici vucut kremlerinden koy arada kasinti tutunca ondan sur iyi geliyo soguk soguk. Gül suyuda iyi geliyo. Bide duş al olmazsa buz sur kasinan yere canim ama kasima. Ben gebelik alerjisi olmustum boyle atlattim bu sureyi
Kumaslari nasil cnm crazybebe dekilerin? Ben hic netten almadm. Dokunarak aliyorum genelde kumaslara.
yaa bileniniz varsa yazsin ben simdi hastanede dagitmak icin küçük bebek biblosu aldim üzerine sticker bastirmak istiyorum hosgeldin bebegim tarzında vede ayni sticker baskili küçük karton torbalar yaptirip hem o bibloyu bi adette bebek cikolatasi koyup hastanede hediyelik olsun istiyorum. sticker baski isi yapan bildiginiz bi site varmi?
Yok ya temizligi falan kalk otur bi gun supur bi gun sil yavas yavas yapiyorum doktor sadece eskisi gibi carsi pazar yurume dedi ki ben 3 4 saat yuruyus yapardim. Simdi nasil bunaliyorum bilemezsin. Evet Allahtan bizimkiler bayagi destek. Burda ne kocalar okuyorum bi derdim var bolumunde. Allahim bozmasin bizimkileriSana diyorum da ben de her isimi kendim yapiyrm. Hani ozel durumun var ya belki dedim annen fln gelip gidiyodur.. son zamnda hic temizlik yapmiyrm biraktim artik. Gunluk isleri yapiyorum. Yemek, bulasik, camasir, utu.. bnmki utu yapamiyo ama sagolsun elinden geleni yapiyo. Yarin da evi supurup silecek. Ayakkabima corabima kadar giydirip cikariyo Allah razi olsun eslerimizden. Yapmayanlar da var valla.
Kizlaaarrr kimin kalca agrisi vardiii??? Gecti mi merak ettim.. bnmki gun gectkce kotulesiyo sanki..
Ya kızlar göbeğim çok kötü kaşınıyo.. mustela sürüyorum normalde.. bi kaç gün sürmedim bugün sürünce felaket kaşınmaya başladı... tekrar sürüyorum ama dayanamıyorum bişey önerecek olan var mı.. bebe yağına alerjim var süremiyorum.. çatlağım da yok çok şükür ama olacak mı acaba( ahh çok kötüyüm...
Benim var ve geçmediKizlaaarrr kimin kalca agrisi vardiii??? Gecti mi merak ettim.. bnmki gun gectkce kotulesiyo sanki..
Ay aynı benim de batıyor ve 80 lik nineler gibi yürüyorum :):)Peki yururken zorlaniyo musun? Ben aksayarak yuruyorumyataktan kalkmakta zorlaniyo musun? Bnm acayip batiyo.
Kilo vericez bi sure daha devam edelim:)canım kayısı yağı öneririm bende mustela kullanıyorum şimdi bitmek üzere kayısı yağı ile devam ediim diorum benimde göbeğim sipsivri çatlamadı ama kalçam çatladı gıcık oldum burdan bi arkadas vaselin ve o marka kremleri önerdi .. aklında bulunsun .. ya bişey sorcam bi de çatlak kremini doğumdan sora kullanacak mıyız?
Benim var ve geçmedigeçecek gibi de gözükmüyor. Sanırım kilodan kaynaklanıyor..
Bi dra sorsana cnm ys. Bnde ole rahimde batmayla gittim. Kisalik cikti. Allah korusunAma bnmkisi hareketlerimi kisitlayacak derecede ve cok aci veriyo
Ay aynı benim de batıyor ve 80 lik nineler gibi yürüyorum :):)
Bi dra sorsana cnm ys. Bnde ole rahimde batmayla gittim. Kisalik cikti. Allah korusun
Magnezyum aliyomsn?Iki hafta oncesinde herseyim normaldi canm yaa ama gidicem onumuzdeki hafta.
buldum canim özel gün baskilari diye bi site buldum kullan at markettende karton torba alicam. stickeri kendim yapistiricam.canım nerede yaşıyorsun büyük kırtasiyeler yapıyor mesela beşiktaşta deha ozalit var internet adresleri de var sor istersen..sticker için swiftciğimin önerdiği site zazzle harika .. baby sticker yazman yeterli
Magnezyum aliyomsn?
saglikli dogsunda baska bi derdim yok zaten canim. seninki kac kilo? bizim kafa buyuklugu normale dondu ama pasamin kendisi donmedi. sirf bu yüzden sezaryan olmak istemiyorum.Masallah kuzucugaayoo minik sayilmaz. Gayet normal bi kiloyla dogar. Fazlasi da iyi degil diyolar dogum zor oluyomus. Sagligi iyi olsun yeter. Bnmki tombis mesela. Nasil dogurcam diye dusunuyorum normal istiyorum bi de. Bu arada anne babanin genetigiyle de alakali. Ben 7 aylik dogmusum ve 2850 gr. Esim de 4 kiloya yakin dogmus.
saglikli dogsunda baska bi derdim yok zaten canim. seninki kac kilo? bizim kafa buyuklugu normale dondu ama pasamin kendisi donmedi. sirf bu yüzden sezaryan olmak istemiyorum.
Cok gecmis olsun cnm. Insallah ciddi bisey yokturda normaldir agrilarin.Evet aliyorum 2 aydir faln. Su an sabah aksam hatta. Dr.a gorunmem sart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?