2014 Aralık Anneleri

Teşekkürler canım bi deneyim bakalım işe yarayacak mı... çok sağol iyi geceler

Kumaslari nasil cnm crazybebe dekilerin? Ben hic netten almadm. Dokunarak aliyorum genelde kumaslara.

Ben cok begendim canim ya..kiyafetlerin ici de disi da yumusacik. %100 pamuk yaziyo zatn. Begenmezsen iade aliyolar. Mali guzel oldugu icin garanti veriyo tabi ki.. cok asiri guzel renkli takimlar tulumlar yok ama citcitli badileri ayakli pijamalari faln cok guzel. Hatta urunler sitedeki resimlerdekinden daha guzel diyebilirim. Bn bi tane smokin citcitli badi aldim burdaki arkadaslar da cok begendi. 2-3 takim da citcitli badi ve pijama aldim. Bi penye tulum bi de takim aldim.

canım nerede yaşıyorsun büyük kırtasiyeler yapıyor mesela beşiktaşta deha ozalit var internet adresleri de var sor istersen..sticker için swiftciğimin önerdiği site zazzle harika .. baby sticker yazman yeterli

Yok ya temizligi falan kalk otur bi gun supur bi gun sil yavas yavas yapiyorum doktor sadece eskisi gibi carsi pazar yurume dedi ki ben 3 4 saat yuruyus yapardim. Simdi nasil bunaliyorum bilemezsin. Evet Allahtan bizimkiler bayagi destek. Burda ne kocalar okuyorum bi derdim var bolumunde. Allahim bozmasin bizimkileri

canım kayısı yağı öneririm bende mustela kullanıyorum şimdi bitmek üzere kayısı yağı ile devam ediim diorum benimde göbeğim sipsivri çatlamadı ama kalçam çatladı gıcık oldum burdan bi arkadas vaselin ve o marka kremleri önerdi .. aklında bulunsun .. ya bişey sorcam bi de çatlak kremini doğumdan sora kullanacak mıyız?

Kilo vericez bi sure daha devam edelim:)

canım nerede yaşıyorsun büyük kırtasiyeler yapıyor mesela beşiktaşta deha ozalit var internet adresleri de var sor istersen..sticker için swiftciğimin önerdiği site zazzle harika .. baby sticker yazman yeterli
buldum canim özel gün baskilari diye bi site buldum kullan at markettende karton torba alicam. stickeri kendim yapistiricam.

saglikli dogsunda baska bi derdim yok zaten canim. seninki kac kilo? bizim kafa buyuklugu normale dondu ama pasamin kendisi donmedi. sirf bu yüzden sezaryan olmak istemiyorum.

saglikli dogsunda baska bi derdim yok zaten canim. seninki kac kilo? bizim kafa buyuklugu normale dondu ama pasamin kendisi donmedi. sirf bu yüzden sezaryan olmak istemiyorum.

Bnmkisi 29 dayken 32 haftalik gorunuyodu. 1720 gramdi. Su an 2 kiloyu gecmistir diye tahmin ediyorum. Doner insallah annesi mrk etme. Inanir misin dogum sancin geldiginde bile bebek donebiliyomus. O yuzden son ana dek beklemk lazm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…