- 12 Ekim 2014
- 4
- 1
- 3
- 40
Cok gecmis olsun cnm. Insallah ciddi bisey yokturda normaldir agrilarin.
Masallah kiz bebisin kilosuna. Nasil aldirdin oyle
Bitkisel kiremin adini yazsrmisin benimde belim agriyo geceleri donemiyorumKizlar yadonemiyorum l agrim beni öldürecek. Bitkisel bi krem var onu surduk ancak rahatladim.bulasiklari makineye yerlestirene kadar bile dayanamiyorum...belim kalcama kuyruk sokumu taraflarina vuruyor..ha gayret sabir diye diye geciyor gunler bakalim.odamizi boyadik arkadan gelen işler mahfetti beni.ne kadarda temiz calissan boya sonucta bide ciril ciril renkler olunca is dahada zorlasti tabii.allah hepimize guc kuvvet versin insallah
Sarkmaz canım. Genelde 5-10 gün öne gelir.arkadaşlar merhabalar.. 29+1 deyim.. erkek bir bebişomuz olacak kısmetse.. 27 aralık tahmini doğum tarihi.. ocak ayına sarkma ihtimali sizce nedir? ve 4d ultrason fotoğraflarıyla doğduğu andaki görüntüsü ne kadar birbirine benzer tecrubesi olan varmı? hepimize sağlıklı doğumlar
Geçti canım çok şükür bu hamileliğimde de şimdilik olmadı Bende çok korktum geçmicek diye Bir ayağımı sürüyerek yürümeye başlamıştım Çok hareketliydim ama hiç oturduğum yerde durmuyordum Birazda onun etkisi olmuştu sanırımGecti ama dimi canim yaa cunku boyle cekilmez.. dogumdan sonra dvm ederse cok zorlanirim. Bebegimle istedigim gibi ilgilenememortopediste gidicem ama bisi yapamicak tabii.. dogumdan snra mutlaka mr cektrmem lazm saol canm..
sağol canım cevabın için bu hiç iyi olmamış gerçektenEvet canım aynen öyle, her şey 40 haftaya göre hesaplanıyor ve toplamda 16 hafta izinden aşağı da inmiyor yukarı da çıkmıyor. İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebişler :)
Merhaba hayırlı olsun :) Eğer normal doğumu beklersen sarkabilir Ben kızımı 41+1 de doğurmuştum yani muhtemel doğum tarihini 8 gün geçmişti Seninki belki erken gelir belli olmaz Ultrason görüntüsü doğuma yakın çekilmişse birebir aynı oluyor bebek Ama 20 haftalıkken çekilen usg çok farklı tabi uzaylıya benziyor bebeklerarkadaşlar merhabalar.. 29+1 deyim.. erkek bir bebişomuz olacak kısmetse.. 27 aralık tahmini doğum tarerkenihi.. ocak ayına sarkma ihtimali sizce nedir? ve 4d ultrason fotoğraflarıyla doğduğu andaki görüntüsü ne kadar birbirine benzer tecrubesi olan varmı? hepimize sağlıklı doğumlar
Saol canım şimdi sitesinden baktım hemde ücretsizmiş ..Herkese açıkmış canım, şimdi baktım sitesinde öyle yazıyor.
Aradım rezervasyon yaptırdım .. Sende geliyormusun canımHerkese açıkmış canım, şimdi baktım sitesinde öyle yazıyor.
Ben 5.750 dogmusum kardeslermde 4.750Sagol canim. Valla nasil aldirdim onceden zayifti bebisim uzuluyodum. Sonra her gun kesintisiz pekmez, muz, sut, yumurta yemeye basladim. Iki aydir da boyleyiz :) ama bu sefer de onune gecemicem gibiyedigim bebise yariyo. Ama umarim cok kilolu olmaz. Bak yuruyemez de oldum korkuyorum valla bi de genetik bisey. Annemin bebekleri hep kilolu dogardi. 4 kilo civari ya da 4 u gecerdi. Ama insallah bnmkisi 3 bucugu fazla gecmez. O da problem cunku.
Saatleri cok erken ya ben popomu kaldiramam kiAradım rezervasyon yaptırdım .. Sende geliyormusun canım
Aman kaldırma :) ben bi gıdıyon ya yaptıgım bişi yok zaten .. Bende gelirsin dıyordum burdan kızlarda gelir belki bu vesileyle tanıştırdıkSaatleri cok erken ya ben popomu kaldiramam ki
Merhaba hayırlı olsun :) Eğer normal doğumu beklersen sarkabilir Ben kızımı 41+1 de doğurmuştum yani muhtemel doğum tarihini 8 gün geçmişti Seninki belki erken gelir belli olmaz Ultrason görüntüsü doğuma yakın çekilmişse birebir aynı oluyor bebek Ama 20 haftalıkken çekilen usg çok farklı tabi uzaylıya benziyor bebekler
Aman kaldırma :) ben bi gıdıyon ya yaptıgım bişi yok zaten .. Bende gelirsin dıyordum burdan kızlarda gelir belki bu vesileyle tanıştırdık
Benimde çok yürüdüğümde oluyor.Dinlenince geçiyorcanım benim var ama nedense haftasonu olmuyor haftaiçi oluyor genelde ve artmadı aynı tempoda devam ediyor kendisi.. azalarak bitmesi dileğimm
Arnica kremi canim.yuzde yuz icinde arnica bitkisi var.esim surdu ve masaj yapti acidan agladim resmen.is yapinca oluyor ama yoksa evde dinlenince bisey yok.annem kiz cocuklari bele daha fazla baski yapar diyor bilmiyorum ne derece dogru..voltaren kremde var ama doktor ona izin vermedi.en fazla dusuk dozajda agri kesiciye izin var birde bu kreme..hepinize bol dinlenmeli pazarlar hanimlar...sakin kendinizi yormayinBitkisel kiremin adini yazsrmisin benimde belim agriyo geceleri donemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?