2014 Aralık Anneleri

arkadaşlar merhabalar.. 29+1 deyim.. erkek bir bebişomuz olacak kısmetse.. 27 aralık tahmini doğum tarihi.. ocak ayına sarkma ihtimali sizce nedir? ve 4d ultrason fotoğraflarıyla doğduğu andaki görüntüsü ne kadar birbirine benzer tecrubesi olan varmı? hepimize sağlıklı doğumlar

Cok gecmis olsun cnm. Insallah ciddi bisey yokturda normaldir agrilarin.

Masallah kiz bebisin kilosuna. Nasil aldirdin oyle

Sagol canim. Valla nasil aldirdim onceden zayifti bebisim uzuluyodum. Sonra her gun kesintisiz pekmez, muz, sut, yumurta yemeye basladim. Iki aydir da boyleyiz :) ama bu sefer de onune gecemicem gibi yedigim bebise yariyo. Ama umarim cok kilolu olmaz. Bak yuruyemez de oldum korkuyorum valla bi de genetik bisey. Annemin bebekleri hep kilolu dogardi. 4 kilo civari ya da 4 u gecerdi. Ama insallah bnmkisi 3 bucugu fazla gecmez. O da problem cunku.

Bitkisel kiremin adini yazsrmisin benimde belim agriyo geceleri donemiyorum

Gunaydın kızlar. Ya dün akşam cok fena kaburgamın arasına agrı gırdı ne oturabildim ne yatabildm. Bıtun gece agrıdı ya

Günaydın. Bende de birkaç gündür uyku problemi var. her yarım saat bir saatte uyanıyorum. sanırım uykusuz geceler başladı.

Sarkmaz canım. Genelde 5-10 gün öne gelir.

Gecti ama dimi canim yaa cunku boyle cekilmez.. dogumdan sonra dvm ederse cok zorlanirim. Bebegimle istedigim gibi ilgilenemem ortopediste gidicem ama bisi yapamicak tabii.. dogumdan snra mutlaka mr cektrmem lazm saol canm..
Geçti canım çok şükür bu hamileliğimde de şimdilik olmadı Bende çok korktum geçmicek diye Bir ayağımı sürüyerek yürümeye başlamıştım Çok hareketliydim ama hiç oturduğum yerde durmuyordum Birazda onun etkisi olmuştu sanırım

Evet canım aynen öyle, her şey 40 haftaya göre hesaplanıyor ve toplamda 16 hafta izinden aşağı da inmiyor yukarı da çıkmıyor. İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebişler :)
sağol canım cevabın için bu hiç iyi olmamış gerçekten

Merhaba hayırlı olsun :) Eğer normal doğumu beklersen sarkabilir Ben kızımı 41+1 de doğurmuştum yani muhtemel doğum tarihini 8 gün geçmişti Seninki belki erken gelir belli olmaz Ultrason görüntüsü doğuma yakın çekilmişse birebir aynı oluyor bebek Ama 20 haftalıkken çekilen usg çok farklı tabi uzaylıya benziyor bebekler

Ben 5.750 dogmusum kardeslermde 4.750 benim kizkardesimde 3 hafta oldu dogum yapali bebek hamileliginde 3 hafta onden gidiyordu. En son dr erken dogum olmasin diye yediklerine dikkat ettirdi. 37 haftalikken dogdu 4 kg

bakalım inşallah.. 29 haftalıktanda doner o zaman usg büyük ihtimal:s

arkadaşlar merhaba..öncelikle herkese sağlıkle ve de hayırlı doğumlar diliyorum.bi konuda yardımınıza ihtiyacım var,aşağıda linkte verdiğim ürünü alan oldu mu içinizde.ve hangi siteden ne kadara aldınız.ürün nasıl,kalitesi falan beğendiniz mi?almayı düşünüyorum ama çok ta ucuz bi ürün olmadığı için aldığıma değsin istiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitkisel kiremin adini yazsrmisin benimde belim agriyo geceleri donemiyorum
Arnica kremi canim.yuzde yuz icinde arnica bitkisi var.esim surdu ve masaj yapti acidan agladim resmen.is yapinca oluyor ama yoksa evde dinlenince bisey yok.annem kiz cocuklari bele daha fazla baski yapar diyor bilmiyorum ne derece dogru..voltaren kremde var ama doktor ona izin vermedi.en fazla dusuk dozajda agri kesiciye izin var birde bu kreme..hepinize bol dinlenmeli pazarlar hanimlar...sakin kendinizi yormayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…