2014 Aralık Anneleri

Bnmkisi 29 dayken 32 haftalik gorunuyodu. 1720 gramdi. Su an 2 kiloyu gecmistir diye tahmin ediyorum. Doner insallah annesi mrk etme. Inanir misin dogum sancin geldiginde bile bebek donebiliyomus. O yuzden son ana dek beklemk lazm.
insallah dedigin gibi olur doktorda 36ya kadar bekleyelim dedi umudumu hala yitirmedim zaten.

bende hastane kapısına basucuma afıs bastırdım çikolatalarım bebek şekerim ve lolıpop tarzı şekerler için etiket yaptırdım aynı temadan., ben tanıdıgım bı gozlukçu magazanın reklam işini yapan bi yere yaptrdım hatta kızımada bi tişort alıp aynı baskıyı tısortede yaptrdm abla oldu dıe yazıo hem daha ekonomik oluo sitelerde tane uzerınden ucret alıolar dıe bılıorum bir sor bakalım etrafına tanıdıgın magaza varsa araya bırını koyup yaptırısn normalde yapmıolar parası az bırde cok zaman alıo dıolar yararlı olabildıysem cok sewınırım

evet, çoğu ankette oluyor böyle ufak tefek problemler. bu konularda eğitim aldım evet, öğretmenim, ünvtede research dersleri, ölçme değerlendirme dersleri malum.. mesleğe başladıktan sonra da okul gelişim yönetim ekipleri ve proje hazırlama işleri sayesinde bu anket hazırlamalarıyla epey uğraştım bi ara. meşakkatli işler, kola gelsin, başarılar dilerim. :)

Aradım rezervasyon yaptırdım .. Sende geliyormusun canım

Evet canım inşallah, ama eşimi ikna edemedim yalnız da gitmek istemiyorum
İlk hafta beslenme ile ilgili olacakmış, 3 ve 4. Haftalar bizim için çok faydalı olacak doğum için nefes egzersizleri falan yapılacakmış

yalnız değilsin canım ben geliyorum :) gel gel sende .. buradan birilerini daha ayartmaya calısıyorum ama belli olmaz bu vesileyle tanısmıs oluruz belki.. bende baktım konulara evet ilk iki hafta pek bize uygun değil sanki gecti bizden :) bu arada benım eşim gelir mi bilmıyorum cok da ısrar etmıyorum gel diye cmtsi işe gidip gitmemesi pek belli olmuyor

Ben 5.750 dogmusum kardeslermde 4.750 benim kizkardesimde 3 hafta oldu dogum yapali bebek hamileliginde 3 hafta onden gidiyordu. En son dr erken dogum olmasin diye yediklerine dikkat ettirdi. 37 haftalikken dogdu 4 kg

Yok artiiiikkk sen 6 kilo mu dogmussun MASSALLAH yani 5,750 bildigin 6 kilo iste :) gerci bn de zamannda dogsaymisim 5 kilo olurmusum ama 5 750 ne yaa

Ben 5.750 dogmusum kardeslermde 4.750 benim kizkardesimde 3 hafta oldu dogum yapali bebek hamileliginde 3 hafta onden gidiyordu. En son dr erken dogum olmasin diye yediklerine dikkat ettirdi. 37 haftalikken dogdu 4 kg

Maşallahh :) ben de 3800 doğmuşum, kardeşlerim hep 4ün üzerinde ve eşim de 4,5 doğmuş ama benim bebikim minik ya onunla alakası yok sanırım. Veya ben iyi bakamıyorum kuzucuğuma

Anladım canım, yani gelmezse kardeşimle gideceğim ama eşimle gitmeyi isterim birlikte bakacağız sonuçta :) o zaman bi sıkıntı olmazsa cumartesi günü tanışırız inşallah :)

Kızlar ya bulantılarım bitti mide yanması başladı bu sefer de nasıl baş edeceğim bununla, neler iyi gelir acaba? Siz de yaşıyor musunuz, ne yiyip ne içiyorsunuz?

Kızlar ya bulantılarım bitti mide yanması başladı bu sefer de nasıl baş edeceğim bununla, neler iyi gelir acaba? Siz de yaşıyor musunuz, ne yiyip ne içiyorsunuz?
3 gün byunca ne yesem yandı boğazıma kadar benimdee nmidem,sıcak çorba falan içtim ama hemen geçmedi,sonra kendiliğinden gitti

Canim uç gün ben de çektim mide yanmasini doktorum gaviscon şurup verdi günde uç defaya kadar kullanilabiliyo inan çektiğine degmez basta tereddut ettim kullanmasam mi diye ama aninda kesiyo. Bi de iki yudum soğuk sut iç o da ise yariyo

Cok guzel olmus canim. Gule gule kullanin.
Merhaba kızlar, günaydın.. ben de aralık annelerindenim, burayı henüz keşfettim.paylaşımlar harika..iyi vakit geçiricezzherkese mutlu doğumlar inşallah..
Hosgeldin canim. Hayirli olsun bebisin.

3 gün byunca ne yesem yandı boğazıma kadar benimdee nmidem,sıcak çorba falan içtim ama hemen geçmedi,sonra kendiliğinden gitti

İnşallah bi daha yaşamazsın canım aynen ben de ne yesem yanma yapıyor, inşallah geçer benimki de

Soğuk süt içiyorum ama pek faydası olmuyor, gaviscon iyi geliyorsa kullanayım ben de. Randevuma da 2 hafta var olmazsa doktorumu arayıp sorarım. Saol canım :)

aminn inşallahh geçerr

ya kizlarr cook kotu oldum ben simdi bende plasenta previa vardi doktorum kanama riskin var demiştilekelenme de olursa gel demişti simdi lekelenmem var çok kotuyum çok korkuyorum bugün evde çok ayaktaydim yordum kendimi is falan yapmistim keşke yapmasaydim
Kizlar dualariniza cook ihtiyacim var lütfen bana bol bol dua edinedin dualariniza ihtiyacim var... İnşallah kotu bir şey olmaz

Canim dikkat et kendine niye o kadar yordun kendini bi de boyle bi durumun var yaa.. dr.unu ara sor bakalim. Peki dvm ediyo mu lekelenme?

benim buldugum sitede 50 tanesini 20 tlye basiyo canim cok fazla sorup sorusturacak vaktimde yok zaten yinede saol canım.

Canım sıkıntı stres yapma kendine doktorunu ara, ulaş hemen.

Yorma kendini o kadar. Gerci kime diyorum ayni sorun bende de var ve pek dinlendigim soylenemez. Aslinda yatmamiz lazim bol bol. Ihmal etme hemen git dr'a. Dr'un orda degilse bile acilde ilgilensinler. Dr'unuda ararlar gelir belki

Bugun bebisimin kiyafetlerini yikayip utuleyeyim dedim. Ayy ne zormus bu minicik kiyafetleri utulemek. Belim tutuldu resmen. Yarida biraktim. Artik yavas yavas halletmeye calisacagim.

Kizlarr zaten doktora gidiyorum dualariniza ihtiyacim var lütfen bol bol dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…