- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
insallah dedigin gibi olur doktorda 36ya kadar bekleyelim dedi umudumu hala yitirmedim zaten.Bnmkisi 29 dayken 32 haftalik gorunuyodu. 1720 gramdi. Su an 2 kiloyu gecmistir diye tahmin ediyorum. Doner insallah annesi mrk etme. Inanir misin dogum sancin geldiginde bile bebek donebiliyomus. O yuzden son ana dek beklemk lazm.
bende hastane kapısına basucuma afıs bastırdım çikolatalarım bebek şekerim ve lolıpop tarzı şekerler için etiket yaptırdım aynı temadan., ben tanıdıgım bı gozlukçu magazanın reklam işini yapan bi yere yaptrdım hatta kızımada bi tişort alıp aynı baskıyı tısortede yaptrdm abla oldu dıe yazıo hem daha ekonomik oluo sitelerde tane uzerınden ucret alıolar dıe bılıorum bir sor bakalım etrafına tanıdıgın magaza varsa araya bırını koyup yaptırısn normalde yapmıolar parası az bırde cok zaman alıo dıolar yararlı olabildıysem cok sewınırımyaa bileniniz varsa yazsin ben simdi hastanede dagitmak icin küçük bebek biblosu aldim üzerine sticker bastirmak istiyorum hosgeldin bebegim tarzında vede ayni sticker baskili küçük karton torbalar yaptirip hem o bibloyu bi adette bebek cikolatasi koyup hastanede hediyelik olsun istiyorum. sticker baski isi yapan bildiginiz bi site varmi?
Öncelikle teşekkür ederim anketi doldurduğunuz için. Anketlerin daha önceden Türkçe geçerlilik güvenirlilik çalışması yapılmış, ben hazır olarak kullandım ve bu ölçekleri hamilelerde uygulamayı düşündüm. Hiç birini ben geliştirmedim yani. ama bana da saçma gelen yerleri yok değil tabi.
şikayetçi derken o sorunun varlığı bir bakıma ima ediliyor. kabızlıktan şikayetçiyim, kabızlık var demek oluyor yani. şimdi skala her soruda aynı olduğu için bazılarına tam oturuyor, bazılarına ise söyle böyle, anlıyorum ne demek istediğinizi yani.
Sağlıkla ilgili ölçekte ise, süresini daha açıklayıcı yazabilirdim, son zamanlarda ya da genel olarak gibi. hatta gebelikten önce ve sonrası gibi olsa daha iyi olurdu belki ama bu seferde anket çok uzun olurdu. zaten malum ölçekler pek kısa değil:)
ilginiz ve sorularınız için de ayrıca teşekkürler, siz de bu konuda bilgi sahibisiniz sanırım. başarılar dilerim.
Aradım rezervasyon yaptırdım .. Sende geliyormusun canım
yalnız değilsin canım ben geliyorum :) gel gel sende .. buradan birilerini daha ayartmaya calısıyorum ama belli olmaz bu vesileyle tanısmıs oluruz belki.. bende baktım konulara evet ilk iki hafta pek bize uygun değil sanki gecti bizden :) bu arada benım eşim gelir mi bilmıyorum cok da ısrar etmıyorum gel diye cmtsi işe gidip gitmemesi pek belli olmuyorEvet canım inşallah, ama eşimi ikna edemedim yalnız da gitmek istemiyorum
İlk hafta beslenme ile ilgili olacakmış, 3 ve 4. Haftalar bizim için çok faydalı olacak doğum için nefes egzersizleri falan yapılacakmış
Ben 5.750 dogmusum kardeslermde 4.750benim kizkardesimde 3 hafta oldu dogum yapali bebek hamileliginde 3 hafta onden gidiyordu. En son dr erken dogum olmasin diye yediklerine dikkat ettirdi. 37 haftalikken dogdu 4 kg
Ben 5.750 dogmusum kardeslermde 4.750benim kizkardesimde 3 hafta oldu dogum yapali bebek hamileliginde 3 hafta onden gidiyordu. En son dr erken dogum olmasin diye yediklerine dikkat ettirdi. 37 haftalikken dogdu 4 kg
yalnız değilsin canım ben geliyorum :) gel gel sende .. buradan birilerini daha ayartmaya calısıyorum ama belli olmaz bu vesileyle tanısmıs oluruz belki.. bende baktım konulara evet ilk iki hafta pek bize uygun değil sanki gecti bizden :) bu arada benım eşim gelir mi bilmıyorum cok da ısrar etmıyorum gel diye cmtsi işe gidip gitmemesi pek belli olmuyor
3 gün byunca ne yesem yandı boğazıma kadar benimdee nmidem,sıcak çorba falan içtim ama hemen geçmedi,sonra kendiliğinden gittiKızlar ya bulantılarım bitti mide yanması başladı bu sefer denasıl baş edeceğim bununla, neler iyi gelir acaba? Siz de yaşıyor musunuz, ne yiyip ne içiyorsunuz?
Canim uç gün ben de çektim mide yanmasini doktorum gaviscon şurup verdi günde uç defaya kadar kullanilabiliyo inan çektiğine degmez basta tereddut ettim kullanmasam mi diye ama aninda kesiyo. Bi de iki yudum soğuk sut iç o da ise yariyoKızlar ya bulantılarım bitti mide yanması başladı bu sefer denasıl baş edeceğim bununla, neler iyi gelir acaba? Siz de yaşıyor musunuz, ne yiyip ne içiyorsunuz?
Cok guzel olmus canim. Gule gule kullanin.Merhaba kizlar bayramda giremedim hic okuyamadimda ama hazirliklara basladim artik bende oncelikle kutularimi yapiyorum sonra cikolata tepsimi hazirladim kapi susumde devam ediyo bi ondan bi ondan yapiyorumm artik sona geliyoruz ne kadar heyecanli yaa ins yarinda yatagii alicam haftaya hazir olucak sanirim oglusumun odasi resimleri umarim ekleyebilirim
Hosgeldin canim. Hayirli olsun bebisin.Merhaba kızlar, günaydın.. ben de aralık annelerindenim, burayı henüz keşfettim.paylaşımlar harika..iyi vakit geçiricezzherkese mutlu doğumlar inşallah..
3 gün byunca ne yesem yandı boğazıma kadar benimdee nmidem,sıcak çorba falan içtim ama hemen geçmedi,sonra kendiliğinden gitti
Canim uç gün ben de çektim mide yanmasini doktorum gaviscon şurup verdi günde uç defaya kadar kullanilabiliyo inan çektiğine degmez basta tereddut ettim kullanmasam mi diye ama aninda kesiyo. Bi de iki yudum soğuk sut iç o da ise yariyo
aminn inşallahh geçerrİnşallah bi daha yaşamazsın canım aynen ben de ne yesem yanma yapıyor, inşallah geçer benimki de
Soğuk süt içiyorum ama pek faydası olmuyor, gaviscon iyi geliyorsa kullanayım ben de. Randevuma da 2 hafta var olmazsa doktorumu arayıp sorarım. Saol canım :)
ya kizlarr cook kotu oldum ben simdi bende plasenta previa vardi doktorum kanama riskin var demiştilekelenme de olursa gel demişti simdi lekelenmem var çok kotuyum çok korkuyorum bugün evde çok ayaktaydim yordum kendimi is falan yapmistim keşke yapmasaydim
Kizlar dualariniza cook ihtiyacim var lütfen bana bol bol dua edinedin dualariniza ihtiyacim var... İnşallah kotu bir şey olmaz
benim buldugum sitede 50 tanesini 20 tlye basiyo canim cok fazla sorup sorusturacak vaktimde yok zaten yinede saol canım.bende hastane kapısına basucuma afıs bastırdım çikolatalarım bebek şekerim ve lolıpop tarzı şekerler için etiket yaptırdım aynı temadan., ben tanıdıgım bı gozlukçu magazanın reklam işini yapan bi yere yaptrdım hatta kızımada bi tişort alıp aynı baskıyı tısortede yaptrdm abla oldu dıe yazıo hem daha ekonomik oluo sitelerde tane uzerınden ucret alıolar dıe bılıorum bir sor bakalım etrafına tanıdıgın magaza varsa araya bırını koyup yaptırısn normalde yapmıolar parası az bırde cok zaman alıo dıolar yararlı olabildıysem cok sewınırım
Canım sıkıntı stres yapma kendine doktorunu ara, ulaş hemen.ya kizlarr cook kotu oldum ben simdi bende plasenta previa vardi doktorum kanama riskin var demiştilekelenme de olursa gel demişti simdi lekelenmem var çok kotuyum çok korkuyorum bugün evde çok ayaktaydim yordum kendimi is falan yapmistim keşke yapmasaydim
Kizlar dualariniza cook ihtiyacim var lütfen bana bol bol dua edinedin dualariniza ihtiyacim var... İnşallah kotu bir şey olmaz
Yorma kendini o kadar. Gerci kime diyorum ayni sorun bende de var ve pek dinlendigim soylenemez. Aslinda yatmamiz lazim bol bol. Ihmal etme hemen git dr'a. Dr'un orda degilse bile acilde ilgilensinler. Dr'unuda ararlar gelir belkiya kizlarr cook kotu oldum ben simdi bende plasenta previa vardi doktorum kanama riskin var demiştilekelenme de olursa gel demişti simdi lekelenmem var çok kotuyum çok korkuyorum bugün evde çok ayaktaydim yordum kendimi is falan yapmistim keşke yapmasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?