Ins. ciddi bi kanama degildir. Dualarimiz seninle.Kizlarr zaten doktora gidiyorumdualariniza ihtiyacim var lütfen bol bol dua edin
benim buldugum sitede 50 tanesini 20 tlye basiyo canim cok fazla sorup sorusturacak vaktimde yok zaten yinede saol canım.
Kizlarr zaten doktora gidiyorumdualariniza ihtiyacim var lütfen bol bol dua edin
uyku tulumu düşünüyorum ben ev kaloriferli bi de. artık onun için yakıcaz. bir de battaniye yorgan ağır olmamak koşuluyla hani hafif olanlardan elleri dışarıda kalacak şekilde de örtülüyor. ama ben gündüz örterim gece örtmem gibi geilyor banakızlar iyi akşamlar. benim size bir sorum olacak. malum bebeklerimiz kış bebekleri olacak, ilk aylarda yorgan yastık.. kullanılmamalı deniyor,gece yatarken üstüne ne örtmeyi düşünüyorsunuz?
canım ya geçmiş olsun habersiz bırakma bizi dualarım seninleKizlarr zaten doktora gidiyorumdualariniza ihtiyacim var lütfen bol bol dua edin
Of aynı benim de sağ tarafım yaa. O ağrıyan yere bastırıyorum hiç bir ağrı yok.Ay sen de bnm gibisin o zamn. Bnm kalcamin sag tarafi. Yatakta saga donerken acidan canim cikiyo.
evet gece işi düşündürüyor. uyku tulumu şa astronot gibi olanlardan mı almak lazım yoksa inceler yeterli olur mu acaba?bizim ev de kaloriferli ama yine de üşür gibi geliyoruyku tulumu düşünüyorum ben ev kaloriferli bi de. artık onun için yakıcaz. bir de battaniye yorgan ağır olmamak koşuluyla hani hafif olanlardan elleri dışarıda kalacak şekilde de örtülüyor. ama ben gündüz örterim gece örtmem gibi geilyor bana
Of aynı benim de sağ tarafım yaa. O ağrıyan yere bastırıyorum hiç bir ağrı yok.
ama sağ adımımı atarken kilitleniyorum ben de. Benim de hareketlerim kısıtlanıyır. Hele ev taşıyoruz malum çok yoruluyorum. Geçen gece acıdan ağladım. Eşim napcağını şaşırdı. Öyle bir durumdayım ben de. Demek ikimiz de aynı durumdayız.
Of aynı benim de sağ tarafım yaa. O ağrıyan yere bastırıyorum hiç bir ağrı yok.
ama sağ adımımı atarken kilitleniyorum ben de. Benim de hareketlerim kısıtlanıyır. Hele ev taşıyoruz malum çok yoruluyorum. Geçen gece acıdan ağladım. Eşim napcağını şaşırdı. Öyle bir durumdayım ben de. Demek ikimiz de aynı durumdayız.
Canim Allah yardimcin olsun insallah haberdar et bizi,dualarimiz seninle.Kizlarr zaten doktora gidiyorumdualariniza ihtiyacim var lütfen bol bol dua edin
Cnm cok degil normal sanirim ama bn pek almadim almak istiyorum ama alamiyorum.Cok düzenli mi besleniyosun bnde yapayim ne yapiyosan?Herkese iyi akşamlar ben 59 kilo ile hamile kalmıştım 72 oldum sizce çok mu sizler kaç kilo aldınız.
Hoşbulduk canim.cok saol, seninki de hayirli olsunnn insallaahhCok guzel olmus canim. Gule gule kullanin.
Hosgeldin canim. Hayirli olsun bebisin.
aynen canım katılıyorum.doktorum sadece mide yüzeyini yumusatiyo, bebegi etkilemez demişti, için rahat olsun. cayır cayır yanan annelere birebirCanim uç gün ben de çektim mide yanmasini doktorum gaviscon şurup verdi günde uç defaya kadar kullanilabiliyo inan çektiğine degmez basta tereddut ettim kullanmasam mi diye ama aninda kesiyo. Bi de iki yudum soğuk sut iç o da ise yariyo
Battaniye örtülür canım niye örtülmesin ki Önce penye battaniye ile kundak yaparsın üzerinede yün battaniye örtersinKizlar yatarken yorgan örtülmüyorsa ne örtücez?battaniye de mi örtülmüyor nedrn acaba?Ne örtmeliyiz?
ya canım geçmiş olsun, durumun nasil simdi, Allah yardimcin olsun..iyi olursun hemen insallahya kizlarr cook kotu oldum ben simdi bende plasenta previa vardi doktorum kanama riskin var demiştilekelenme de olursa gel demişti simdi lekelenmem var çok kotuyum çok korkuyorum bugün evde çok ayaktaydim yordum kendimi is falan yapmistim keşke yapmasaydim
Kizlar dualariniza cook ihtiyacim var lütfen bana bol bol dua edinedin dualariniza ihtiyacim var... İnşallah kotu bir şey olmaz
çok aşırı sayilmaz ama tabi birazcik fazla olmuş olsun bebegin saglikli olsun veririz kilolari ben en son 27+0 da gitmistim 62 ile hamile kaldim 68 cikmistim o zaman su an kaç kiloyum bilmiyorum ama iyi gidiyorum her ay 1 kilo gibi bir istatistiğim var son iki ay kaldi toplamda 10-12 gibi biseyle tamamlayacak gibiyim :)Herkese iyi akşamlar ben 59 kilo ile hamile kalmıştım 72 oldum sizce çok mu sizler kaç kilo aldınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?