2014 Aralık Anneleri

benim buldugum sitede 50 tanesini 20 tlye basiyo canim cok fazla sorup sorusturacak vaktimde yok zaten yinede saol canım.

Hangi site canim? Bn de arastiriyrm da bni de bi yonlendir :) sen ne yaptiracaksin hastane odasi icin? Bi de kapi susunu nerden halledeceksin?

Kizlarr zaten doktora gidiyorum dualariniza ihtiyacim var lütfen bol bol dua edin

Canim oncelikle sakin olmaya calis. Bebegin etkilenir. Kendini kasarsan bebegin de kasilir. Yat surekli. Dr.unun tavsiyelerine uy. Dualarim seninle tamam mi rahat olmaya calis. Doguma giderken bile panik olmamaliyiz. Bol bol dua et Ayetel Kursi oku bol bol. Ferahlik verir. Kolaylik verir.

kızlar iyi akşamlar. benim size bir sorum olacak. malum bebeklerimiz kış bebekleri olacak, ilk aylarda yorgan yastık.. kullanılmamalı deniyor,gece yatarken üstüne ne örtmeyi düşünüyorsunuz?

kızlar iyi akşamlar. benim size bir sorum olacak. malum bebeklerimiz kış bebekleri olacak, ilk aylarda yorgan yastık.. kullanılmamalı deniyor,gece yatarken üstüne ne örtmeyi düşünüyorsunuz?
uyku tulumu düşünüyorum ben ev kaloriferli bi de. artık onun için yakıcaz. bir de battaniye yorgan ağır olmamak koşuluyla hani hafif olanlardan elleri dışarıda kalacak şekilde de örtülüyor. ama ben gündüz örterim gece örtmem gibi geilyor bana

Ay sen de bnm gibisin o zamn. Bnm kalcamin sag tarafi. Yatakta saga donerken acidan canim cikiyo.
Of aynı benim de sağ tarafım yaa. O ağrıyan yere bastırıyorum hiç bir ağrı yok.
ama sağ adımımı atarken kilitleniyorum ben de. Benim de hareketlerim kısıtlanıyır. Hele ev taşıyoruz malum çok yoruluyorum. Geçen gece acıdan ağladım. Eşim napcağını şaşırdı. Öyle bir durumdayım ben de. Demek ikimiz de aynı durumdayız.

evet gece işi düşündürüyor. uyku tulumu şa astronot gibi olanlardan mı almak lazım yoksa inceler yeterli olur mu acaba?bizim ev de kaloriferli ama yine de üşür gibi geliyor

Ay canim bnm biz niye boyle olduk yaaa topalim resmen. Esim de gecen aksam halime uzuldugunden isyan etti artik. Bu nasil hamilelik ya diyo neydi bu cektigin diyo. Ayakkabima corabima kadar o giydiriyo. Bnm agrim normaldi aslinda ama kendimi cok yordum bn de buyuk temzlk yaptm. Simdi de boyleyim yaa sirtustu bile yatamiyrm acidan. Yataktan kalkamiyorm. Sanki kemik kirilmista etime batiyo gibi..

Bu arada ikimizin de tahmini dogum zamanimiz ayni gun. Bu agri bnde 1 haftadir siddetlendi. Snde ne zamndir bu sekilde? Bir de bebeginin kilosu fazla mi?

Herkese iyi akşamlar ben 59 kilo ile hamile kalmıştım 72 oldum sizce çok mu sizler kaç kilo aldınız.

Herkese iyi akşamlar ben 59 kilo ile hamile kalmıştım 72 oldum sizce çok mu sizler kaç kilo aldınız.
Cnm cok degil normal sanirim ama bn pek almadim almak istiyorum ama alamiyorum.Cok düzenli mi besleniyosun bnde yapayim ne yapiyosan?

Kizlar yatarken yorgan örtülmüyorsa ne örtücez?battaniye de mi örtülmüyor nedrn acaba?Ne örtmeliyiz?

aynen canım katılıyorum.doktorum sadece mide yüzeyini yumusatiyo, bebegi etkilemez demişti, için rahat olsun. cayır cayır yanan annelere birebir

ya canım geçmiş olsun, durumun nasil simdi, Allah yardimcin olsun..iyi olursun hemen insallah

çok aşırı sayilmaz ama tabi birazcik fazla olmuş olsun bebegin saglikli olsun veririz kilolari ben en son 27+0 da gitmistim 62 ile hamile kaldim 68 cikmistim o zaman su an kaç kiloyum bilmiyorum ama iyi gidiyorum her ay 1 kilo gibi bir istatistiğim var son iki ay kaldi toplamda 10-12 gibi biseyle tamamlayacak gibiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…