2014 Aralık Anneleri

Annem 76 ile hamile kalmış şuan 89 kilo...
13 kilo almış söyliyim didim İyi geceler herkese

Hangi site canim? Bn de arastiriyrm da bni de bi yonlendir :) sen ne yaptiracaksin hastane odasi icin? Bi de kapi susunu nerden halledeceksin?
canim kapi süsünü eminonunden aldim. kullanatmarket ve ozel gün baskilari diye iki site var stickeri ordan halledicem eminonunden kucuk kutu icinde bebek biblolari aldim 30tane ona sticker yapistircam bide mavi küçük puantiyeli karton torbalardan alicam icine 1 adet bebek cikolatasi bitanede biblodan koyup hediye gibi vericem. bide kapi susumu takmak icin altına tül almam lazim.onu alicam bu hafta. sonrada hepsini hazirliycam valizimi alinca insallah öyle iste :)

Ankara'da dalan roxy bulamadim haftasonu. daha once altunbilekler'den almistim 2 paket onu bitirdim ama camasirlarim bitmedi. Siz nereden aliyorsunuz Ankara'da bulabilen var mi, yoksa internetten soylicem. :S

Kizlar alintilarinizi gördüm ama mobilden yapmak zor oluyor herkese çok tesekkur ederim desteklerini icin., iyiki varsiniz... Kendimi yormusum o yuzden olmuş... Riskli olduğum için lekelenme beni çok korkuttu ama sanirim biraz fazla panik yapmisim. Doguma giderken kim bilir nasil olcam? Rabbim hayirli saglikli doğumlar nasip etsin... sizleri de merakta biraktim kusura bakmayin.:) hakkinizi helal edin iyuki varsiniz.:)

Geçmiş olsun bundan sonra daha dikkatli ol Çok şükür kötü bişey yokmuş

Geçmiş olsun. Bundan sonra kendine daha çok dikkat et. Haklısın çok zor bişey yatmak. İnsanın canı durmuyo. Ama çok az kaldı öyle düşün.

Ankara'da dalan roxy bulamadim haftasonu. daha once altunbilekler'den almistim 2 paket onu bitirdim ama camasirlarim bitmedi. Siz nereden aliyorsunuz Ankara'da bulabilen var mi, yoksa internetten soylicem. :S
Canım ben Ankarada oturmuyorum ama burda bütün marketlerde var Büyük şehirlerde bulunamaması beni şaşırtıyor doğrusu

Güanydınlar herkese,

Bugun bebisimin kiyafetlerini yikayip utuleyeyim dedim. Ayy ne zormus bu minicik kiyafetleri utulemek. Belim tutuldu resmen. Yarida biraktim. Artik yavas yavas halletmeye calisacagim.
Benimde yapmam gerekiyor ama nedense gözümde büyüyor. Bi başlayamadım bende :)
Eki Görüntüle 1267530 Arkadaşlar kendime lohusa tacı yaptım nasil olmuş
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Bende cumartesi malzemeleri aldım terlikle birden süsleyeceğim inş Allah.
Herkese iyi akşamlar ben 59 kilo ile hamile kalmıştım 72 oldum sizce çok mu sizler kaç kilo aldınız.
Bende 13 kilo aldım canım :) Çok değil merak etme. 8-9 alanlarda var tabi ama dün yeni komşumuz taşındı 30 kg aldığını söyleyince benim 13 kg gözüme hiç gözüktü

Kizlar yatarken yorgan örtülmüyorsa ne örtücez?battaniye de mi örtülmüyor nedrn acaba?Ne örtmeliyiz?
Doubleanne çok güzel vermiş cevabı. Bende aynen öyle düşünüyorum.
Battaniye örtülür canım niye örtülmesin ki Önce penye battaniye ile kundak yaparsın üzerinede yün battaniye örtersin

Canım çok şükür iyisiniz. Yorma bak kendini hele de riskin varken. Dikkat et gözünü seveyim. Okurken ben panik oldum resmen.

Swift günaydın canım :) Ben kızımı hep öyle örttüm Eli yüzü sıcacık olurdu Zaten genellikle evler kaloriferli Çok soğuklarda üzerine bir tane daha battaniye örtülebilir İlk defa anne olacaklar çok panik yapıyosunuz biraz daha rahat olun :)

Insallah canim.. cikolata ve biblo isini guzel dusunmussun.. hosuma gitti :) bn de hastane odasi icin sey dusundum. Kurabiye yaptiricam. Ikram sepetine koyucam onlari. Bi de cubuklu halka sekerler var ya onlardan alip uzerine etiket yapistirmayi dusunuyorum. Senin dedigin siteye de bakicam yazili baski icin. bi de iki katli servis tabagini susleyip iki katina mavii-beyaz badem sekerleri koyarim diyorum. Ben bebek sekerlerini eve gelenlere dagitirim diyorum. Ya da mevlidini okuttugumda dagitirim. Olmaz mi? Bi de kutu icinde sabun yapiyolar bebek figurlu faln. Onlar da cok hosuma gidiyo. Gecen hafta bi tanidigin yengesi dogum yapti da bna da bi kutu gondermisler fikir olsn diye. Cok hostu o da. Bu arada kapi susunun fotosunu atsana bkayim. Bn hala karar veremedim hastane kapisini nasil yapicama.

evet gece işi düşündürüyor. uyku tulumu şa astronot gibi olanlardan mı almak lazım yoksa inceler yeterli olur mu acaba?bizim ev de kaloriferli ama yine de üşür gibi geliyor
yok yok üşümez korkma ben astronot gibi değil de böyle elbise gibi olanlardan aldım. kolları açıkta bildiğin elyaf yorgan yani içinde üşümez. bir de çok hassas alışmasınlar yeni doğanların sadece bazıları çok hareketli oluyor diğerleri koyduğun gibi kalıyor dilerim fazla hareketli olmaz olmadı kundak yap mümkünatı yok açamaz zaten yarım kundak gevşek dert etme sen zaten iki dakikada bir uyanıcaz :) yok nefes alıyor mu yok acıktı mı? biz bırakmayız bebişleri tek :)

canim sen yatagi isbirden aldin dimi.bizde baktikta menekse modelini tavsiye etti buyukihtimal onu alicam da seninkide meneksemiydi ?

canım evet işbirden aldım benimki kardelen modeli. lateks olduktan sonra model çok fazla önemli mi bilmiyorum. önemli olan bebek yatağı için lateks olması dedi bana hem işbir hemde yatsan.

Bizde ablamın çocuklarını hep öyle örttük. Hiç te sorun olmadı. Evet dediğin gibi evler kaloriferli olduğu için pek sorun da olmuyor.
Bazen panik yapıp endişelenmekten bu günlerin zevkine varamıyoruz :)
Bu arada deneyimli anne olarak sana sorayım. Yorgan kullanmaya ne zaman başladın. Bİrde elyaf kullandın demi. Hazırlar hep öyle zaten.

kızlarr günaydın. nasılsınız bakalım .. cumartesi yine iş hallettim ve maalesef deli gibi para harcadım. ben anlamıyorum ya her çıkışımda 300-400 TL para gidiyor. su gibi anlamıyorum valla. kapı süsümü yaptırıyorum birde kolonya şişesi hastaneye götürmek için. kapı süsümle takım olacak ve isim yazılacak üstüne. kolonya şişesine çok meraklıydım. devamlı kullanacağım bişey olucak. bide oğluşuma dar paça pantolon kazak ve şişme yelek aldım. aman allahım görseniz minyatür gibi. eğer netten bulursam fotoları atarım. banyo havlumuzu aldık sadece havlu aldım özdilekten. bornozlu takım almadım lazım olmaz ilk zamanlar diye. lohusa terliklerine çok pahalı söylüyorlar pastaland ta 55 TL dedi kadın onu almadım. kullandıkları terlik madam kokodaki 10 TL lik terlik kızlar ya. üstüne süs aldım. yapıştırıcam kendim. işte bu kadarr

kızlar kapı süsümüz ve kolonyamız bu tabi bu örnek. bizimkinin kolonyasının da üstüne çiçek biraz aşağıya alınıp swarovski taşlarla poyraz yazacak.

Eklentiler

• kapı süsü.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 157
  • kolonya.webp
    10 KB · Görüntüleme: 141
Günaydın canım sanada. Farkına varmıyoruz ama dünyanın parası gidiyor :) Dar paça pant. çok yakışıyor ya bende aldım şimdiden :) Giydiririz küçük adamlarımıza :) Kendin yaparsan tabi ki daha ucuza mal oluyor hazır olanlar çok pahalı dediğin gibi. Güle güle kullanın aldıklarınızı ve dağıtın misafirliklerinizi de.

Rabbim tekrarini yasatmasin canm bnm.. bebisin zamaninda gelsin ins. Ama kendini yorma artik bosver isi gucu. Insan kendini tutamiyo biliyorum ama yardim etmk isteyenlerin teklifini kabul et. Kendmden biliyrm da :) artik gerek yok bn yaparim demiyorum cnku iki can tasiyoruz ve cok az zamn kaldi. Sabret az daha. Dun ben nerdeyse hic is yapmadim diyebilirim. Yemegim vardi onu isittim snra da bulasiklari attim makineye. Tek yaptigim bu oldu. Cnku artik nefes darligi da cekiyorum. Nabzim faln firliyo. Daha cok dikkat edicez artik.

kızlar kapı süsümüz ve kolonyamız bu tabi bu örnek. bizimkinin kolonyasının da üstüne çiçek biraz aşağıya alınıp swarovski taşlarla poyraz yazacak.
oyy güzellermiş. zevkle kullanırsın inş Alah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…