2014 Aralık Anneleri

saol canım inşallah. o günleride görürüz sağlıcakla hepimiz sen aldınmı canım çalışabilir raporunu?
Aldım canım. Bayram dönüşü çarşamba 32+2 de aldım ama rapora 32 haftalık gebelik diye yazdılar.

kızlar kapı süsümüz ve kolonyamız bu tabi bu örnek. bizimkinin kolonyasının da üstüne çiçek biraz aşağıya alınıp swarovski taşlarla poyraz yazacak.

Cok hoslar canm kapi susunu nereye yaptiriyosun? Bir de fiyati ne kadar bn de yaptiricam da..

günaydın kızlar cuma günü kontrolümüz vardı şükür herşey yolunda 30 haftamıza girdik ve sonunda hangi hastanede doğum yapacağıma da karar verdik inşallah sıkıntı olmaz z.burnu Avrasya hospital da yapacağım kısmetse

Cnm cok degil normal sanirim ama bn pek almadim almak istiyorum ama alamiyorum.Cok düzenli mi besleniyosun bnde yapayim ne yapiyosan?
Ben de biraz fazla aldım gibi geliyor çünkü daha 10 hafta var.Hayırlısı sağlıklı olur inş bebeklerimiz.Kahvaltıya dikkat ediyorum süt ve ayran oldukça çok tükettim badem fındık tükettim hergün et olmasına çalışıyorum yemekte az da olsa.bu şekilde beslenmem

Aldım canım. Bayram dönüşü çarşamba 32+2 de aldım ama rapora 32 haftalık gebelik diye yazdılar.

yani 32+ da alınabiliyor dimi. ben son günlere kadar çalışmak istiyorum senin gibi o zaman 32 lerde almak daha mı mantıklı. çünkü üstüne 5 hafta koy diyolar. o tarihin üstüne en fazla 5 hafta koyup çalışamaz almak zorundaymışız. ne kadar geç alırsak o kadar iyimi olur?

Cok hoslar canm kapi susunu nereye yaptiriyosun? Bir de fiyati ne kadar bn de yaptiricam da..

saol canım. Bursa'da pastaland diye bir yer var oraya yaptırıyorum. ama nettende sipariş verebiliyorsun galiba. kapı süsüne 140 TL dedi canım. isim yazmak biraz pahalıymış. harfi 5 TL dedi. 130 TL normalde isimsiz dedi ama ben Poyraz enes yazdırıcam bide pahalıya çıkıyordu isim uzun. sonra 10 TL aldı isme. yakından daha hoş duruyo aslında. taşlarla. ben sana sitenin adresini attım canım. diğer modellerinede bakarsın.

http://ink361.com/app/users/ig-1369445051/pastaland_cumhuriyet/photos
http://www.pastaland.com.tr/

Hadi gözün aydın en zor kararlardan birisi hastane ve doktor seçmek. Bebişin de iyiymiş. Sevindim.
Canım benim 32. haftam bayrama denk geldiği için 32+2 de aldım. Bana da doktorum ne kadar geç o kadar iyi dedi. Doktorumlar konuşup karar verdik biz bu tarihe. Sende doktoruna sor. Normalde 32 bitmeden alınıyor diye biliyorum.
aaa hakkaten yok. acaba modeli mi böyle dicem ama olmaz herhalde
Yok yok bildiğin unutmuşlar bence :) boncuk dikerim dedim eşim dedi bebiş için sağlıklı olmaz siyak ipten birşeyler yap. Düşünceli kocacım çok dikkat eder böyle şeylere :)

Ankara'da dalan roxy bulamadim haftasonu. daha once altunbilekler'den almistim 2 paket onu bitirdim ama camasirlarim bitmedi. Siz nereden aliyorsunuz Ankara'da bulabilen var mi, yoksa internetten soylicem. :S

Canım akyurtta vardı geçen gün gördüm, bir de büyük marketlerde de ve bebek mağazalarında da var. çukurambardaki e-bebekte hepsi vardı, diğerlerinde de vardır muhakkak.

kızlar kapı süsümüz ve kolonyamız bu tabi bu örnek. bizimkinin kolonyasının da üstüne çiçek biraz aşağıya alınıp swarovski taşlarla poyraz yazacak.

çok güzelmiş canım güle güle kullanın terliği ben de kendim hazırlayacağım, tüller, kurdeleler, fiyonklar falan bitti gitti :)

kızlar buda bizim battaniyemiz. Kullanışlı bir triko battaniye. Ama ayıcıkların gözlerini yapmayı unutmuşlar bizde eve gelince fark ettik.Eki Görüntüle 1267908

güle güle kullanın canım, iki tane boncuk yapıştırırsın üzerine hiç belli olmaz

değiştir canım batteniyeyi nerden aldın ki? zor mu olur değiştirmek

aynen. hatta haftasonu bi dükkandan ben hazır süsler buldum. direk terliğin üstüne dikiyorsun. aldım onu kçük güllerle kalp şekli yapmışlar. tam terliğin üstünü kapatıcak gibi. uğraştırmıcak bile ama ben hazır lohusa terliklerini havlu terliklerine yaptıklarını gördüm. sizde öylemi yapcaksınız. genelde o madam cocoda ki 10 TL lik havlu terlikler. onları hastanede giyersek altları çok pislenmezmi?

Kızımda kış bebeğiydi benim İlk 6 ay bu şekilde idare ettik sonra yaz geldi 1 yaşına girdiğinde yorgan aldım hazır elyaflardan ama benim kız tepinmekten sürekli üstünü açıyordu Bir kış da tulumla idare ettik 2 yaşına geldiğinde yorganına sevimli bir nevresim geçirdim çok hoşuna gitti :) Uykusu yokken bile yatağına girip yorganı üstüne çekiyordu :)) Yani 2 yaşında başladık yorgan örtmeye

Günaydın kızlar,
hatasonu çıktık kızımızın bir iki kıyafet eksiği vardı almayı düşündüğüm, onları aldık. joker bebede indirim vardı, gayet uygun oldu, bir sürü de kıyafet almış oldum. bu hafta annemle de çıkıp hastane için gerekenleri alıp valizimi hazırlayacağım inş..

bu arada sanırım bu halimle ev taşımak zorunda kalacağım oturduğumuz apartmanın asansörü neredeyse 2 aydır çalışmıyor ve biz 4. kattayız. asansörün düşme tehlikesi varmış, yenisi takılacakmış vs vs ev sahibiyle yönetici sürekli oyaladılar ha bugün ha yarın yapılacak diye. biz bu eve bin lira kira veriyoruz ki ev ararken ilk baktığımız şey asansör oluyordu. eşimin babası rahatsız yürüyemiyor, adamı çağıramıyoruz şimdi asansör yok diye dün eşim aradı, kasımın ilk haftası kesin yapılacak dediler. şimdi de bu adamlara güven olmaz deyip ev aramaya başladık, nasıl yapacağım bilmiyorum ev taşımak zaten zor ve artık 30lu haftalardayız of
ne kadar uzattım ya, anlatmaya ihtiyacım varmış demek ki

terlik alacaktım ama buradan bir arkadaş bornoz takımının terliğini süsleyeceğini söyledi benim de kafama yattı ben de öyle yapacağım. altı pislense de atarsın makineye tertemiz olur canım ben atıyorum terliği, paspaslarla birlikte falan. tertemiz çıkıyor :)

evet benim hazır gördüklerimde öyleydi. bornoz takım terlikleri gibi havlu terlikti. 55 TL dediler bide. bende öyle yapayım bari güzel duruyor. atar yıkarız doğru

değiştir canım batteniyeyi nerden aldın ki? zor mu olur değiştirmek
O tek kaldı demişti daha gösterirken. O yüzden değiştiremem. Başka da beğendiğim yoktu zaten. Birde böyle küçük şeyleri pek problem etmiyorum. Hamişlikten önce alır kafalarına atardım ama ama böyle şeylerin gereksiz olduğunu anladım sanırım artık İki ip büker dikerim ben oraya :)
Şahsen ben hastanede böyle süslü terlik kullanmam. Zaten kaygan zeminde tehlikeli olur diye düşünüyorum. Ev için yapıyorum ben ve bornoz setimin terliklerini süsleyeceğim yeni almayacağım. Ben evde pek terlik giyebilen biri değilim boşa masraf yapmak istemiyorum. Ev botlarını daha çok kullanıyorum hatta kışın sürekli onlarlayım. Utanmasam yatağa da onlarla gireceğim. Hastane için normal bir terlik götürürüm.
Yorgan aynı yorgan ama süslenince değişti demek ki SAğol canım bilgi için.
Normal zamanda bile taşınmak zor. Birde hamişken düşünemiyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Çok işgüzar bu yöneticiler ya. Her ay aidat toplamayı biliyorsun ama iş yaptırmaya gelince bakınıyor. 2-3 aydır olmayan asönsör için bir tek siz mi tepki verdiniz. Diğerlerinin pek umrunda değil herhalde. Birlik olup yöneticinin biraz üzerine gidilse halledilebilir belki sizde düzeninizi değiştirmek zorunda kalmazsınız. Resmi olarak yöneticilik varsa, 2-3 aydır yapılmayan asansör için yönetici direkt suçlu sayılır. Şikayet edeceğiz falan deyin. Belki o zaman yapar.

kızlar iyi akşamlar. benim size bir sorum olacak. malum bebeklerimiz kış bebekleri olacak, ilk aylarda yorgan yastık.. kullanılmamalı deniyor,gece yatarken üstüne ne örtmeyi düşünüyorsunuz?
ben ikea da bi yorgan gördüm bebek yorganı diye satılıyor ama normal yorganlara göre ince tek kat çok güzeldi ama kalmamış malesef çok satılıyormuş. tekrar gidicem sırf onu almak için. fiyatı da çok uygun 29.90 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…