ya cnm ben de inanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum. dün temizlik yaptık mesela. daha doğrusu eşim yaptı ben öyle ortalıkta dolaştım ama yine de yorulmuşum şu anda resmen topallayarak yürüyorum.Ay canim bnm biz niye boyle olduk yaaatopalim resmen. Esim de gecen aksam halime uzuldugunden isyan etti artik. Bu nasil hamilelik ya diyo neydi bu cektigin diyo. Ayakkabima corabima kadar o giydiriyo. Bnm agrim normaldi aslinda ama kendimi cok yordum bn de buyuk temzlk yaptm. Simdi de boyleyim yaa sirtustu bile yatamiyrm acidan. Yataktan kalkamiyorm. Sanki kemik kirilmista etime batiyo gibi..
ben de 59 la kaldım şu an 71 kiloyum 12 kg aldım toplamda normal bence. ama son 15-20 gündür hiç almadım daha doğrusu 300 gr almışım ona seviniyorum:) geçen ay 1 ayda 4 kg birden alınca dr ayar çekti biraz dikkat ettim hamur işi tatlı vs ağzıma sürmedim. bebek hep 1 hafta 10 gün önden gidiyordu benim. şimdi böyle biraz dikkat edince gerilemiş midir diye de kafama takmadan edemiyorum o ayrıHerkese iyi akşamlar ben 59 kilo ile hamile kalmıştım 72 oldum sizce çok mu sizler kaç kilo aldınız.
çok geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına çok sevindim aman dikkat kendini yormaKizlar alintilarinizi gördüm ama mobilden yapmak zor oluyor herkese çok tesekkur ederim desteklerini icin., iyiki varsiniz... Kendimi yormusum o yuzden olmuş... Riskli olduğum için lekelenme beni çok korkuttu ama sanirim biraz fazla panik yapmisim. Doguma giderken kim bilir nasil olcam? Rabbim hayirli saglikli doğumlar nasip etsin... sizleri de merakta biraktim kusura bakmayin.:) hakkinizi helal edin iyuki varsiniz.:)
ya cnm ben de inanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum. dün temizlik yaptık mesela. daha doğrusu eşim yaptı ben öyle ortalıkta dolaştım ama yine de yorulmuşum şu anda resmen topallayarak yürüyorum.
ya cnm ben de inanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum. dün temizlik yaptık mesela. daha doğrusu eşim yaptı ben öyle ortalıkta dolaştım ama yine de yorulmuşum şu anda resmen topallayarak yürüyorum.
bugün kontrolüm var zaten canım. 32. hafta raporumu da alıcam koca bir liste yaptım sorulacaklar listesi. bunu da sorucam. bir de ben uykusuzluk yaşıyorum. olur olmadık bi saatte uyanıp bi daha uyuyamıyorum. yatarken sürekli sağo sola yatmaktan yan taraflarım da çok ağrıyor. zor günler başladı benim içinAllah Allah sende de var demek.. bu haftaici gidip bi ortopediste goruneyim diyorum..
Normal zamanda bile taşınmak zor. Birde hamişken düşünemiyorum. Rabbim yardımcınız olsun. Çok işgüzar bu yöneticiler ya. Her ay aidat toplamayı biliyorsun ama iş yaptırmaya gelince bakınıyor. 2-3 aydır olmayan asönsör için bir tek siz mi tepki verdiniz. Diğerlerinin pek umrunda değil herhalde. Birlik olup yöneticinin biraz üzerine gidilse halledilebilir belki sizde düzeninizi değiştirmek zorunda kalmazsınız. Resmi olarak yöneticilik varsa, 2-3 aydır yapılmayan asansör için yönetici direkt suçlu sayılır. Şikayet edeceğiz falan deyin. Belki o zaman yapar.
tesekkur ederim olur tabi neden olmasin bwnde internette görmüştüm zaten benzerini yaptimben çok beğendim bende yapacam belki kopya çekerim senin yaptığından olmaz mı:=)
bence modeli bu canim unutmamislar hem kuşun da yok :) gözleri olsa agzi olmayacakmis bu sefer hoş olmazdi ama boyle hic rahatsız etmedi beni acikcasi güle güle kullan :)kızlar buda bizim battaniyemiz. Kullanışlı bir triko battaniye. Ama ayıcıkların gözlerini yapmayı unutmuşlar bizde eve gelince fark ettik.Eki Görüntüle 1267908
Yok cnm isim de oluyor sadece ismin ustunde swaroski tas istersen 220tl.ben tassiz alip kendim taş yapistrcam nasilsa dogum iznine de ayriliyorum bugun yaparim yavaş yavascanım senin adını unuttum ya bi an .. taşsız derken sadece çerçeve mi 150 tl .. isimsiz mi yani ..
Allah Allah sende de var demek.. bu haftaici gidip bi ortopediste goruneyim diyorum..
selam bacımmm ne olsun sırt ağrısı uykusuzluk yapıyor ancak 2 günde bir iyi uyuyabiliyorum. bebişin iri olması güzel ama doğum için benim bildiğim baş çevresi çapı önemli ki o da 36.haftada gerekli ölçümlerle iri çıkarsa sezeryan derler zaten vajinalda olsa yine 6- 8 dikiş olur büyük kafalı bebişlerde ne diyim amannnnnUykusuz kalma, bebek mi uyutmuyor? Ne riski hayirdir?
Dogum seklinde benim karar vermem diye bir durum yok burada...hersey yolundaysa illa ki vajinal dogum olur. Sezeryan orani zaten düsük. Bebegin kafasi yukarida, dogum sancin geldiginde döner o önemli degil diyorlar mesela. Türkiyede direk sezeryan sebebi :/
Ama bebek biraz iriymis, 36. hafta tekrar ölcüm yapilacak, sezeryan ihtimali var dedi dün doktorum, biraz moralim bozuldu. Ben her ikisinden de korkuyorum o ayri ama vajinal dogumdan yanayim ideolojik olarak. Yeter ki saglikla gelsinler, icabinda ameliyat da oluruz mecburen =(
tamam canim atarim yaa sabundan daraldim artik herkes sabun veriyo hastane icin kuru pasta ve kutu meyvesuyu dagiticam onlar icinde yine karton puantiyeli tabak alicam. ben mevlüde kadife minik kuranlardan dusundum bide karton huni gibi kutu icinde akide sekeri dagiticam yine stickerli olucak. sabun arkadasim mevlutte dagitti inanki fikir güzel ama bi kenara atiyosun gidiyo ben oyle olsun istemiyorum.Insallah canim.. cikolata ve biblo isini guzel dusunmussun.. hosuma gitti :) bn de hastane odasi icin sey dusundum. Kurabiye yaptiricam. Ikram sepetine koyucam onlari. Bi de cubuklu halka sekerler var ya onlardan alip uzerine etiket yapistirmayi dusunuyorum. Senin dedigin siteye de bakicam yazili baski icin. bi de iki katli servis tabagini susleyip iki katina mavii-beyaz badem sekerleri koyarim diyorum. Ben bebek sekerlerini eve gelenlere dagitirim diyorum. Ya da mevlidini okuttugumda dagitirim. Olmaz mi? Bi de kutu icinde sabun yapiyolar bebek figurlu faln. Onlar da cok hosuma gidiyo. Gecen hafta bi tanidigin yengesi dogum yapti da bna da bi kutu gondermisler fikir olsn diye. Cok hostu o da. Bu arada kapi susunun fotosunu atsana bkayim. Bn hala karar veremedim hastane kapisini nasil yapicama.
slm kızlar artık wc de yaşamaya başlayacağım.. işyerinde bile sürekli wc deyim annelik ne zormuşperşembe kontrolüm var bakalım bıdık kaç kg olmuş 2 kg geçecek die ödüm kopuyor :)
Kızlar herseyıyle tanesı 3 tl bu sabunların fazlamı sızce.
bacım sabunlarda çok datlu ama ben ne kendim yapabilirim nede başka bişey en az 50 adette gerekir kendimi düşünürsek o yüzden 3tlden 150 lira yapar o bana fazla geliyor ben şu linkteki gibi lavantalı bir süs yaptırcam hemde set internetten alacam http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sekerli-bebek-odasi-susu-set-pembe-amp-mavi-121926786Kızlar herseyıyle tanesı 3 tl bu sabunların fazlamı sızce.
yok yok üşümez korkma ben astronot gibi değil de böyle elbise gibi olanlardan aldım. kolları açıkta bildiğin elyaf yorgan yani içinde üşümez. bir de çok hassas alışmasınlar yeni doğanların sadece bazıları çok hareketli oluyor diğerleri koyduğun gibi kalıyor dilerim fazla hareketli olmaz olmadı kundak yap mümkünatı yok açamaz zaten yarım kundak gevşek dert etme sen zaten iki dakikada bir uyanıcaz :) yok nefes alıyor mu yok acıktı mı? biz bırakmayız bebişleri tek :)
biz de haftasonu işbirden menekşe modelini aldık, bakalım inşallah memnun kalırızcanım evet işbirden aldım benimki kardelen modeli. lateks olduktan sonra model çok fazla önemli mi bilmiyorum. önemli olan bebek yatağı için lateks olması dedi bana hem işbir hemde yatsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?