2014 Aralık Anneleri

ya cnm ben de inanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum. dün temizlik yaptık mesela. daha doğrusu eşim yaptı ben öyle ortalıkta dolaştım ama yine de yorulmuşum şu anda resmen topallayarak yürüyorum.

Herkese iyi akşamlar ben 59 kilo ile hamile kalmıştım 72 oldum sizce çok mu sizler kaç kilo aldınız.
ben de 59 la kaldım şu an 71 kiloyum 12 kg aldım toplamda normal bence. ama son 15-20 gündür hiç almadım daha doğrusu 300 gr almışım ona seviniyorum:) geçen ay 1 ayda 4 kg birden alınca dr ayar çekti biraz dikkat ettim hamur işi tatlı vs ağzıma sürmedim. bebek hep 1 hafta 10 gün önden gidiyordu benim. şimdi böyle biraz dikkat edince gerilemiş midir diye de kafama takmadan edemiyorum o ayrı

çok geçmiş olsun ciddi birşey olmamasına çok sevindim aman dikkat kendini yorma

ya cnm ben de inanılmaz kalça ağrısı yaşıyorum. dün temizlik yaptık mesela. daha doğrusu eşim yaptı ben öyle ortalıkta dolaştım ama yine de yorulmuşum şu anda resmen topallayarak yürüyorum.

Allah Allah sende de var demek.. bu haftaici gidip bi ortopediste goruneyim diyorum..

Tesadufe bak sen ben minok ucumuzde var bu siddetli agri ve tahmini dogum zamanimiz bile ayni gun..

Allah Allah sende de var demek.. bu haftaici gidip bi ortopediste goruneyim diyorum..
bugün kontrolüm var zaten canım. 32. hafta raporumu da alıcam koca bir liste yaptım sorulacaklar listesi. bunu da sorucam. bir de ben uykusuzluk yaşıyorum. olur olmadık bi saatte uyanıp bi daha uyuyamıyorum. yatarken sürekli sağo sola yatmaktan yan taraflarım da çok ağrıyor. zor günler başladı benim için

diğerleri hep ev sahibi, yapacak bir şey yok diye ses çıkarmıyorlar sanırım. asıl onların şikayet etmesi lazım ama anlamıyorum ki bu insanları bir taraftan da zaten taşınmaya kalksak da kasımı bulacak bekleyelim diyorum, merdiven inip çıkamayacak gibi olursam gider annemlerde kalırız ama yapmazlarsa bu sefer de perişan olacağız doğum vs derken. valla bir asansörün bu kadar canımı sıkacağını söyleseler inanmazdım hayatta ama resmen 2 gündür düşünüp duruyorum ne yapacağım ben diye

kızlar buda bizim battaniyemiz. Kullanışlı bir triko battaniye. Ama ayıcıkların gözlerini yapmayı unutmuşlar bizde eve gelince fark ettik.Eki Görüntüle 1267908
bence modeli bu canim unutmamislar hem kuşun da yok :) gözleri olsa agzi olmayacakmis bu sefer hoş olmazdi ama boyle hic rahatsız etmedi beni acikcasi güle güle kullan :)

bende de var canım kalça ağrısı ama bende bel fıtığı vardı ondan olduğunu düşündüm. fizik tedavi gördüğüm doktoruma gittim haftasonu. kasların çok iyi dedi. kalça ağrısı hamilelikte normal dedi. kronik ağrılar diyoruz onlara dedi. ama benim batma şeklinde oluyodu ara ara ve bi süre yürüyüşümü engelliyodu. eğer devamlı ağrı olursa tedavi gerektirir dedi. ara ara olması normal baskıdan dolayı dedi. haftaya tekrar bakıcak ve egzersiz vericek o ağrılar için. rahatlarsın dedi. birde yoga önerdi kalça ağrılarına

selam bacımmm ne olsun sırt ağrısı uykusuzluk yapıyor ancak 2 günde bir iyi uyuyabiliyorum. bebişin iri olması güzel ama doğum için benim bildiğim baş çevresi çapı önemli ki o da 36.haftada gerekli ölçümlerle iri çıkarsa sezeryan derler zaten vajinalda olsa yine 6- 8 dikiş olur büyük kafalı bebişlerde ne diyim amannnnn
ben sıkıldım bu hamişlikten daralyom hep evdeyim işe mişede gidemiyom bakalım ne olacak hayırlısıyla bir kucağımıza sağlıcakla alabileydik bebişlerimizii daha ne isterim allahtan... haydi bakalımmm bacım görüşürüz inşallah ben pek sık giremiyorum baya sıkıntılıyım şu sıralar öpüyoz sizi görüşüz

selam bacılar
uzun bir aradan sonra yine girecek zamanı buldum. sırt ağrısından uyuyamaz oldum artık vücudumun ağırlık merkezinin değiştiğinin iyice farkındayım.. hani ilk 5 6 ay size hiç karnım yok yok kilo almadım diye söylenirken tedirgin olurken şimdi şu son 1-2 ayda tam 10kgm aldım bu kadarı normalmi bilemeyecm hayırlısıyla 15 kgmı görmeden bir doğurabileydim.. birde bacak ağrımı şimdi vajinal kemiklerin ağrısı aldı.. sanki sağa sola açılyor gibi müthiş bir ağrı hele azcık çıkıp gezeyim 1 saat ayakta kalayım mahvoluyorum bayrama evi zor süpürttüm eşime evi de bok götüryor yine...bu süreçte bol bol nevresim takımı aldım 1i mavili diğeri turkuazlı mavili birde kırmızılı birşey ne bilem doğumdan sonra gelen kalan evi temizletmek gerek halıları yıkamaya vermedimki bayramın kanı eti pisliğide çıksın sonra veririz diye ama bakalım zamanımız kalmıyor onları vermek gerek
perdeler yıkanıp asılcak tabi bu işleri eşim halledecek ama zerree halim yokki adamı tetikliyimde yapsın o da zaten bir araba aldık onun sürüşlerini gerçekleştirmekte doğuma yetişemez belki ama sonrasında bizi hastaneye götürüp getirsin diye aracı almak farz oldu yoksa 5 yıllık evliliğimizde arabaya pekde ihtiyaç duymammıştık... tabi bunlar için doğumuda içine alan bir kredi çektik bakalım ne olacak uffffffffff uffffffffff neyse görüşürüzzz kızlar

slm kızlar artık wc de yaşamaya başlayacağım.. işyerinde bile sürekli wc deyim annelik ne zormuş perşembe kontrolüm var bakalım bıdık kaç kg olmuş 2 kg geçecek die ödüm kopuyor :)

Kızlar herseyıyle tanesı 3 tl bu sabunların fazlamı sızce.

Eklentiler

• image.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 89
tamam canim atarim yaa sabundan daraldim artik herkes sabun veriyo hastane icin kuru pasta ve kutu meyvesuyu dagiticam onlar icinde yine karton puantiyeli tabak alicam. ben mevlüde kadife minik kuranlardan dusundum bide karton huni gibi kutu icinde akide sekeri dagiticam yine stickerli olucak. sabun arkadasim mevlutte dagitti inanki fikir güzel ama bi kenara atiyosun gidiyo ben oyle olsun istemiyorum.

slm kızlar artık wc de yaşamaya başlayacağım.. işyerinde bile sürekli wc deyim annelik ne zormuş perşembe kontrolüm var bakalım bıdık kaç kg olmuş 2 kg geçecek die ödüm kopuyor :)

ben de tuvaletteyim sürekli gece en az 3 sefer kalkıyorum.
ben senin aksine inşallah kilo almıştır diyorum, geçen gittiğim de biraz geri demişti doktor. hepimizin ayrı telaşı var işte :)

bence uygun canım, bu sabunlar 2 kalıpla oluyor çünkü genelde 5 lira civarıydı benim gördüklerim. bu iyiymiş.

bacım sabunlarda çok datlu ama ben ne kendim yapabilirim nede başka bişey en az 50 adette gerekir kendimi düşünürsek o yüzden 3tlden 150 lira yapar o bana fazla geliyor ben şu linkteki gibi lavantalı bir süs yaptırcam hemde set internetten alacam http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sekerli-bebek-odasi-susu-set-pembe-amp-mavi-121926786

kendimde beyaz ve mavili balonlar alırım belki ama bebişi patlar korkutur diye tedirginim olmasa kurdalelerle süslemeleri artırırım ama bu linktekini alıcam gibi yada keçeli çerçeveli dolap süsüde olabilir bakalım

evet canım doğru diyorsun, en mantıklısı gevşek kundak yapıp üstüne battaniye örtmek sanırım.

canım evet işbirden aldım benimki kardelen modeli. lateks olduktan sonra model çok fazla önemli mi bilmiyorum. önemli olan bebek yatağı için lateks olması dedi bana hem işbir hemde yatsan.
biz de haftasonu işbirden menekşe modelini aldık, bakalım inşallah memnun kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…