2014 Aralık Anneleri

biz de haftasonu işbirden menekşe modelini aldık, bakalım inşallah memnun kalırız

o da lateks yatak canım. ben çok araştırdım gönlüm rahat yataktan dolayı. asla visco olmasın dediler. bebek için lateks olması gerekiyormuş. işbirin yataklarından da herkes memnun zaten. memnun kalırız inş.

Bende bakayım ikea daki yorganlara zaten hafif olması önemliymiş çok için. Üzerinde ağırlık hissetmemeliymiş.
Aynen ya ev sahibinin şikayet etmesi lazım. Toparlanman Kasım'ı rahat bulur tbai ki.. Canım doğumdan sonra asansör olmasa da işine gelir bol bol merdiven inip çıkar kilo verirsin işin esprisi bu tabi ama önemli gerçekten. Ciddi anlamda konuşsanız ev sahibi ile ev arıyoruz bak bu yüzden falan diye.
Canım sol tarafına yatmak bebeğe direk kan akışına sebep olduğu için çok güzel besliyormuş. Birde böyle dene ve yediklerine devam et bakalım. İnş Allah kilosunu toparlar.
Benim doktorum eski tahlilleri hiç istemedi. Sadece ikili taramayı ve ayrıntılıyı saklıyorum diğerlerini saklamıyorum birde usg görüntülerini saklıyorum hatıra diye. Sizde her seferinde istiyor mu ?
bence modeli bu canim unutmamislar hem kuşun da yok :) gözleri olsa agzi olmayacakmis bu sefer hoş olmazdi ama boyle hic rahatsız etmedi beni acikcasi güle güle kullan :)
Olabilir canım belkide arkası dönük imajı yaratmaya çalıştılar sağol canım.
Geçmiş olsun canım. Bu halde ağrı çekmek zor gerçekten. İnş Allah geçer gider. Çok yormamaya çalış kendini sen yinede. Arabanız da hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inş Allah.
slm kızlar artık wc de yaşamaya başlayacağım.. işyerinde bile sürekli wc deyim annelik ne zormuş perşembe kontrolüm var bakalım bıdık kaç kg olmuş 2 kg geçecek die ödüm kopuyor :)
Hayırlı haberler alırsın inş allah.
Kızlar herseyıyle tanesı 3 tl bu sabunların fazlamı sızce.
Bu sabun için 2 kalıp kullanılıyor ve daha zahmetli. 3 TL çok iyi bir fiyat bunlar normalde 5 tl falan olması lazım.

çok sağol bacım allah razı olsun

Aynen canim aynen ben de oyleyim. Gece uyku tutmuyo. Zatn 2 gibi uyuyorum on kere uyaniyrm. Sabah da 7 de ayaktayim. Aksam yemeginden snra 15-20 dk. Uyuyorum istemsiz sekilde uyuyakaliyorm tabi vucut dayanmiyo artik. Kalca agrisini sor canm ya cok makbule gecer. Bnm agrim o kadar hareketlerimi engelliyo ki hastaneye gitmek gozumde buyuyo valla. Bu arada dogum icin istek listesi hazirlayacak misin doktoruna vermk icin?

Bendeki batma seklindeki agri sadece hareket ederken oluyo. Yururken oluyo. Yatakta donemiyorum. Sabah yataktan kalkarken acidan 'Ah!' Diye inliyorum fena bisey. yani hareketsiz sekilde otururken ve yatarken agrimiyo. Kalcamin sag tarafi bnm. Belime ve bacagima da vuruyo. Ve sirtimin da sag tarafi batiyo. Belki de bende de fitik vardir.. yoga pozisyonu alirsam tutulurum kalkamam ben yaa bi de cok hareketliydim cok da guzel yuruyus yapiyodum. Bi haftadir bitti hepsi afedersin ama esimle kirk sekile girdik kalcamin batmasi yuzunden. Bnmkisi o derece siddetli bi agri. Seninki de mi boyle? Dogumda da zorlanicam gecmezse bu durum

Senin fikirlerin de guzel canim bnm hosuma gitti. Sabun bnm cevremde pek kimse yapmadigi icin ben yapabilirim. Beraberinde seker de dusunuyorm.

Kizlar yatarken yorgan örtülmüyorsa ne örtücez?battaniye de mi örtülmüyor nedrn acaba?Ne örtmeliyiz?
Canim bebege ilk alti ay kesinlikle hic birsey ortulmuyor.burnuna gelen en ufak bisey bile onu allah korusun nefessiz borakabilir..battaniye bize gore belki hafif ama onu minik bedeni icin degil...uyku tulumu giydirecegiz.yastikta kullanilmiyor kesinlikle...size eger resmi yukleyebilirsem atayim.her alti ayda bir kere uyku tulumu degismesi lazim..ister uzun kollu var ister kisa kollu zaten alt kismi fermuarli oluyor.acip alt degisimi yapabiliyorsun.boyun kismi citcitini kapattiktan sonra kesinlikle boynunu sarmali buyuk olmamali.giydikten sonrada 10 cm bosluk kalmali alt tarafta.ben etraflica arastirdim bunu.sonra allah korusun sabah bi kalkmissin bebegin nefes almiyor ( tam bir facia olur

kızlar kolonya şişesi alıp doldurun hem zahmetsiz hem kalıcı .. hem hesaplı tabi .. ya da kavanozlara renkli drajeler koyabilirsiniz

alınıyo canım bende 2 aya kadar hiç almamıştım son 2 ayda 8 kg birden aldım.yani vücut ayarlıyo kendini galiba.o kilo bizim kaderimiz,alınacak :) bundan sonra nolcak bakalım...

Bu arada siteyi inceledim bikac sticker begendim :) fiyat da gayet makul. Seker kavanozunu kurdeleyle susleyip etiket yapistiririm. Halka sekerlerin uzerine de yapistiririm. Kurabiyeler icin mavi karton bi kutu mu alsam?? Bak sunlari begendim ekliyorum:) en cok 1.yi begendim tabi:) guzel fikir verdin canim sagol

Eklentiler

• Screenshot_2014-10-13-12-50-34-1.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2014-10-13-12-50-21-1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2014-10-13-12-36-29-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 113

yok canım benim ağrım sadece kalça ağrısı senin o batma diye tarif ettiğin ağrı. üstüne basamıyorum bi süre ama aralıklarla oluyor. hep o ağrı yok. devamlı olmadığı için önemi yok dedi ama muayenede etti tabi. kasların iyi dedi. belinde ağrı varmı diye sordu mesela yoktu. benim o bel bacak ağrısı fıtık için fizik tedavi görmeden önce vardı. geçen sene gördüm ben tedaviyi şimdi batmalarım oluyo sadece. sende belkide fıtık vardı şimdi hamilelikte yükten dolayı kendini daha fazla gösterdi. yani senin anlattığın ağrılar benim fizik tedaviden önceki ağrılarım. eğer bu şekilde fıtığın varsa zaten sana normal doğum vermeyebilirler. fizik tedavi uzmanına görün canım. ben normal yapabilir miyim fıtığım vardı diye sormaya gitmiştim zaten. ama bir arkadaşımda var fıtık fizik tedavi uzmanı yapamazsın demiş. normal doğumda zaten kalçaya ve bele baskı uygulanıyo bu kaslarla kaldıramazsın demiş. senin kaslarına bakmaları lazım.

kızlar kolonya şişesi alıp doldurun hem zahmetsiz hem kalıcı .. hem hesaplı tabi .. ya da kavanozlara renkli drajeler koyabilirsiniz

sen kolonya mı hazırladın canım? ben de mantar tıpalı şişe ve renkli kolonyayı aldım ama şimdiden doldursam uçar mı acaba diye korkuyorum. dolduran var mı kızlar böyle?

Bizim sabunlar da bu modelin aynısı canım, ben de 3 liraya aldım tanesini. Gayet iyi bence piyasa için. aynı sabuna 7 lira diyen de oldu bana
kızlaaar meraba uzun zamandır giremiyodum şeker ve tansiyonla uğraşıyodum şimdi iyiyiz şükür bakın ben misafirlere şunları yapıyorum çok ucuza mal oldu...

Eklentiler

• 10656215_263746483819053_613561096_n.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar anestezı uzmanı aynı ve ebe olan bi kuzenım var. Kesınlıkle sezeryan tavsıye ederım diyo. Epidurel+spinal yaptr ne agrı acı hcbişey cekmezsn dıyo. Kafamı cok karıştrdıya. Boşuna agrı acı cekme normal yaparak. Ekstra bi durum olsa zaten sezeryana alıcaklar diyo.

canım bu stickerları hangi siteden buldun? ben de sticker arıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…