biz de haftasonu işbirden menekşe modelini aldık, bakalım inşallah memnun kalırız
Bende bakayım ikea daki yorganlara zaten hafif olması önemliymiş çok için. Üzerinde ağırlık hissetmemeliymiş.ben ikea da bi yorgan gördüm bebek yorganı diye satılıyor ama normal yorganlara göre ince tek kat çok güzeldi ama kalmamış malesef çok satılıyormuş. tekrar gidicem sırf onu almak için. fiyatı da çok uygun 29.90 tl
Aynen ya ev sahibinin şikayet etmesi lazım. Toparlanman Kasım'ı rahat bulur tbai ki.. Canım doğumdan sonra asansör olmasa da işine gelir bol bol merdiven inip çıkar kilo verirsin işin esprisi bu tabi ama önemli gerçekten. Ciddi anlamda konuşsanız ev sahibi ile ev arıyoruz bak bu yüzden falan diye.diğerleri hep ev sahibi, yapacak bir şey yok diye ses çıkarmıyorlar sanırım. asıl onların şikayet etmesi lazım ama anlamıyorum ki bu insanlarıbir taraftan da zaten taşınmaya kalksak da kasımı bulacak bekleyelim diyorum, merdiven inip çıkamayacak gibi olursam gider annemlerde kalırız ama yapmazlarsa bu sefer de perişan olacağız doğum vs derken. valla bir asansörün bu kadar canımı sıkacağını söyleseler inanmazdım hayatta ama resmen 2 gündür düşünüp duruyorum ne yapacağım ben diye
Canım sol tarafına yatmak bebeğe direk kan akışına sebep olduğu için çok güzel besliyormuş. Birde böyle dene ve yediklerine devam et bakalım. İnş Allah kilosunu toparlar.günaydın kızlar geldim hastaneden. hem iyi hem de kötü hblerle.
nst normal çıktı, çatı muayenem iyi normal doğuma uygunmuşum , oğluşum iyi ama hala düşük kilodadoktor haftaya kadar bekleteceğim dedi kilo aldıracakmışım. eğer kilo alırsa her şey normal. ya anlamıyorum nasıl bir doping uygulamalıyım. patates pekmez muz kaşar yiyorum artıracağım artık onları. bir de portakal suyu içmeye başladım günlük taze sıkılmış. doktor içebilirsin dedi. şu kilo işi çok cnmı sıkıyor
bu arada çatı muayenesinden hiç korkmayın 5 saniye bile sürmedi, rahat oluneşime söyledim diyor ki gözlerinde gördüm elinde tel olsa kk ya yazacaksın hemen diyor, ki gelir gelmez yazdım size hemen
Benim doktorum eski tahlilleri hiç istemedi. Sadece ikili taramayı ve ayrıntılıyı saklıyorum diğerlerini saklamıyorum birde usg görüntülerini saklıyorum hatıra diye. Sizde her seferinde istiyor mu ?Canım bu doktora daha yeni başladım. Benim tetkikler tahliller herşey başka başka hastanelerde. O evrakların hepsini toplayı tekrar dosya yapmak istesem 5-6 hastaneyi gezmem lazım. Off doğuma kadar bir de onunla uğraşacağım..
Olabilir canım belkide arkası dönük imajı yaratmaya çalıştılarbence modeli bu canim unutmamislar hem kuşun da yok :) gözleri olsa agzi olmayacakmis bu sefer hoş olmazdi ama boyle hic rahatsız etmedi beni acikcasi güle güle kullan :)
Geçmiş olsun canım. Bu halde ağrı çekmek zor gerçekten. İnş Allah geçer gider. Çok yormamaya çalış kendini sen yinede. Arabanız da hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inş Allah.selam bacılar
uzun bir aradan sonra yine girecek zamanı buldum. sırt ağrısından uyuyamaz oldum artık vücudumun ağırlık merkezinin değiştiğinin iyice farkındayım.. hani ilk 5 6 ay size hiç karnım yok yok kilo almadım diye söylenirken tedirgin olurken şimdi şu son 1-2 ayda tam 10kgm aldım bu kadarı normalmi bilemeyecm hayırlısıyla 15 kgmı görmeden bir doğurabileydim.. birde bacak ağrımı şimdi vajinal kemiklerin ağrısı aldı.. sanki sağa sola açılyor gibi müthiş bir ağrı hele azcık çıkıp gezeyim 1 saat ayakta kalayım mahvoluyorum bayrama evi zor süpürttüm eşime evi de bok götüryor yine...bu süreçte bol bol nevresim takımı aldım 1i mavili diğeri turkuazlı mavili birde kırmızılı birşey ne bilem doğumdan sonra gelen kalan evi temizletmek gerek halıları yıkamaya vermedimki bayramın kanı eti pisliğide çıksın sonra veririz diye ama bakalım zamanımız kalmıyor onları vermek gerek
perdeler yıkanıp asılcak tabi bu işleri eşim halledecek ama zerree halim yokki adamı tetikliyimde yapsın o da zaten bir araba aldık onun sürüşlerini gerçekleştirmekte doğuma yetişemez belki ama sonrasında bizi hastaneye götürüp getirsin diye aracı almak farz oldu yoksa 5 yıllık evliliğimizde arabaya pekde ihtiyaç duymammıştık... tabi bunlar için doğumuda içine alan bir kredi çektik bakalım ne olacak uffffffffff uffffffffff neyse görüşürüzzz kızlar
Hayırlı haberler alırsın inş allah.slm kızlar artık wc de yaşamaya başlayacağım.. işyerinde bile sürekli wc deyim annelik ne zormuşperşembe kontrolüm var bakalım bıdık kaç kg olmuş 2 kg geçecek die ödüm kopuyor :)
Bu sabun için 2 kalıp kullanılıyor ve daha zahmetli. 3 TL çok iyi bir fiyat bunlar normalde 5 tl falan olması lazım.Kızlar herseyıyle tanesı 3 tl bu sabunların fazlamı sızce.
çok sağol bacım allah razı olsunBende bakayım ikea daki yorganlara zaten hafif olması önemliymiş çok için. Üzerinde ağırlık hissetmemeliymiş.
Aynen ya ev sahibinin şikayet etmesi lazım. Toparlanman Kasım'ı rahat bulur tbai ki.. Canım doğumdan sonra asansör olmasa da işine gelir bol bol merdiven inip çıkar kilo verirsin işin esprisi bu tabi ama önemli gerçekten. Ciddi anlamda konuşsanız ev sahibi ile ev arıyoruz bak bu yüzden falan diye.
Canım sol tarafına yatmak bebeğe direk kan akışına sebep olduğu için çok güzel besliyormuş. Birde böyle dene ve yediklerine devam et bakalım. İnş Allah kilosunu toparlar.
Benim doktorum eski tahlilleri hiç istemedi. Sadece ikili taramayı ve ayrıntılıyı saklıyorum diğerlerini saklamıyorum birde usg görüntülerini saklıyorum hatıra diye. Sizde her seferinde istiyor mu ?
Olabilir canım belkide arkası dönük imajı yaratmaya çalıştılarsağol canım.
Geçmiş olsun canım. Bu halde ağrı çekmek zor gerçekten. İnş Allah geçer gider. Çok yormamaya çalış kendini sen yinede. Arabanız da hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inş Allah.
Hayırlı haberler alırsın inş allah.
Bu sabun için 2 kalıp kullanılıyor ve daha zahmetli. 3 TL çok iyi bir fiyat bunlar normalde 5 tl falan olması lazım.
bugün kontrolüm var zaten canım. 32. hafta raporumu da alıcam koca bir liste yaptım sorulacaklar listesi. bunu da sorucam. bir de ben uykusuzluk yaşıyorum. olur olmadık bi saatte uyanıp bi daha uyuyamıyorum. yatarken sürekli sağo sola yatmaktan yan taraflarım da çok ağrıyor. zor günler başladı benim için
bende de var canım kalça ağrısı ama bende bel fıtığı vardı ondan olduğunu düşündüm. fizik tedavi gördüğüm doktoruma gittim haftasonu. kasların çok iyi dedi. kalça ağrısı hamilelikte normal dedi. kronik ağrılar diyoruz onlara dedi. ama benim batma şeklinde oluyodu ara ara ve bi süre yürüyüşümü engelliyodu. eğer devamlı ağrı olursa tedavi gerektirir dedi. ara ara olması normal baskıdan dolayı dedi. haftaya tekrar bakıcak ve egzersiz vericek o ağrılar için. rahatlarsın dedi. birde yoga önerdi kalça ağrılarına
tamam canim atarim yaa sabundan daraldim artik herkes sabun veriyo hastane icin kuru pasta ve kutu meyvesuyu dagiticam onlar icinde yine karton puantiyeli tabak alicam. ben mevlüde kadife minik kuranlardan dusundum bide karton huni gibi kutu icinde akide sekeri dagiticam yine stickerli olucak. sabun arkadasim mevlutte dagitti inanki fikir güzel ama bi kenara atiyosun gidiyo ben oyle olsun istemiyorum.
Cok tatliii suslu hamiss.gule gule acisiz agrisiz gunlerde kullan insallah...cok zevkli degilmi ugrasmak..Eki Görüntüle 1267530 Arkadaşlar kendime lohusa tacı yaptım nasil olmuş
Canim bebege ilk alti ay kesinlikle hic birsey ortulmuyor.burnuna gelen en ufak bisey bile onu allah korusun nefessiz borakabilir..battaniye bize gore belki hafif ama onu minik bedeni icin degil...uyku tulumu giydirecegiz.yastikta kullanilmiyor kesinlikle...size eger resmi yukleyebilirsem atayim.her alti ayda bir kere uyku tulumu degismesi lazim..ister uzun kollu var ister kisa kollu zaten alt kismi fermuarli oluyor.acip alt degisimi yapabiliyorsun.boyun kismi citcitini kapattiktan sonra kesinlikle boynunu sarmali buyuk olmamali.giydikten sonrada 10 cm bosluk kalmali alt tarafta.ben etraflica arastirdim bunu.sonra allah korusun sabah bi kalkmissin bebegin nefes almiyorKizlar yatarken yorgan örtülmüyorsa ne örtücez?battaniye de mi örtülmüyor nedrn acaba?Ne örtmeliyiz?
Kızlar herseyıyle tanesı 3 tl bu sabunların fazlamı sızce.
bacım sabunlarda çok datlu ama ben ne kendim yapabilirim nede başka bişey en az 50 adette gerekir kendimi düşünürsek o yüzden 3tlden 150 lira yapar o bana fazla geliyor ben şu linkteki gibi lavantalı bir süs yaptırcam hemde set internetten alacam http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sekerli-bebek-odasi-susu-set-pembe-amp-mavi-121926786
kendimde beyaz ve mavili balonlar alırım belki ama bebişi patlar korkutur diye tedirginim olmasa kurdalelerle süslemeleri artırırım ama bu linktekini alıcam gibi yada keçeli çerçeveli dolap süsüde olabilir bakalım
alınıyo canım bende 2 aya kadar hiç almamıştım son 2 ayda 8 kg birden aldım.yani vücut ayarlıyo kendini galiba.o kilo bizim kaderimiz,alınacak :) bundan sonra nolcak bakalım...selam bacılar
uzun bir aradan sonra yine girecek zamanı buldum. sırt ağrısından uyuyamaz oldum artık vücudumun ağırlık merkezinin değiştiğinin iyice farkındayım.. hani ilk 5 6 ay size hiç karnım yok yok kilo almadım diye söylenirken tedirgin olurken şimdi şu son 1-2 ayda tam 10kgm aldım bu kadarı normalmi bilemeyecm hayırlısıyla 15 kgmı görmeden bir doğurabileydim.. birde bacak ağrımı şimdi vajinal kemiklerin ağrısı aldı.. sanki sağa sola açılyor gibi müthiş bir ağrı hele azcık çıkıp gezeyim 1 saat ayakta kalayım mahvoluyorum bayrama evi zor süpürttüm eşime evi de bok götüryor yine...bu süreçte bol bol nevresim takımı aldım 1i mavili diğeri turkuazlı mavili birde kırmızılı birşey ne bilem doğumdan sonra gelen kalan evi temizletmek gerek halıları yıkamaya vermedimki bayramın kanı eti pisliğide çıksın sonra veririz diye ama bakalım zamanımız kalmıyor onları vermek gerek
perdeler yıkanıp asılcak tabi bu işleri eşim halledecek ama zerree halim yokki adamı tetikliyimde yapsın o da zaten bir araba aldık onun sürüşlerini gerçekleştirmekte doğuma yetişemez belki ama sonrasında bizi hastaneye götürüp getirsin diye aracı almak farz oldu yoksa 5 yıllık evliliğimizde arabaya pekde ihtiyaç duymammıştık... tabi bunlar için doğumuda içine alan bir kredi çektik bakalım ne olacak uffffffffff uffffffffff neyse görüşürüzzz kızlar
tamam canim atarim yaa sabundan daraldim artik herkes sabun veriyo hastane icin kuru pasta ve kutu meyvesuyu dagiticam onlar icinde yine karton puantiyeli tabak alicam. ben mevlüde kadife minik kuranlardan dusundum bide karton huni gibi kutu icinde akide sekeri dagiticam yine stickerli olucak. sabun arkadasim mevlutte dagitti inanki fikir güzel ama bi kenara atiyosun gidiyo ben oyle olsun istemiyorum.
Bendeki batma seklindeki agri sadece hareket ederken oluyo. Yururken oluyo. Yatakta donemiyorum. Sabah yataktan kalkarken acidan 'Ah!' Diye inliyorum fena bisey. yani hareketsiz sekilde otururken ve yatarken agrimiyo. Kalcamin sag tarafi bnm. Belime ve bacagima da vuruyo. Ve sirtimin da sag tarafi batiyo. Belki de bende de fitik vardir.. yoga pozisyonu alirsam tutulurum kalkamam ben yaabi de cok hareketliydim cok da guzel yuruyus yapiyodum. Bi haftadir bitti hepsi afedersin ama esimle kirk sekile girdik kalcamin batmasi yuzunden. Bnmkisi o derece siddetli bi agri. Seninki de mi boyle? Dogumda da zorlanicam gecmezse bu durum
Bizim sabunlar da bu modelin aynısı canım, ben de 3 liraya aldım tanesini. Gayet iyi bence piyasa için. aynı sabuna 7 lira diyen de oldu banaKızlar herseyıyle tanesı 3 tl bu sabunların fazlamı sızce.
kızlar kolonya şişesi alıp doldurun hem zahmetsiz hem kalıcı .. hem hesaplı tabi .. ya da kavanozlara renkli drajeler koyabilirsiniz
kızlaaar meraba uzun zamandır giremiyodum şeker ve tansiyonla uğraşıyodum şimdi iyiyiz şükür bakın ben misafirlere şunları yapıyorum çok ucuza mal oldu...Bizim sabunlar da bu modelin aynısı canım, ben de 3 liraya aldım tanesini. Gayet iyi bence piyasa için. aynı sabuna 7 lira diyen de oldu bana
Çok şık olmuşlar. Ellerine sağlık.kızlaaar meraba uzun zamandır giremiyodum şeker ve tansiyonla uğraşıyodum şimdi iyiyiz şükür bakın ben misafirlere şunları yapıyorum çok ucuza mal oldu...
Bu arada siteyi inceledim bikac sticker begendim :) fiyat da gayet makul. Seker kavanozunu kurdeleyle susleyip etiket yapistiririm. Halka sekerlerin uzerine de yapistiririm. Kurabiyeler icin mavi karton bi kutu mu alsam?? Bak sunlari begendim ekliyorum:) en cok 1.yi begendim tabi:) guzel fikir verdin canim sagol
teşekkür ederim tatlım :)Çok şık olmuşlar. Ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?