Kızlar size sormak istediğim bir şey var. Emzik ne marka ve özellikte aldınız. bebeğin hangi emziği tutacağını nerden bileceğiz nasıl alacağız ? kararsız kaldım.
çok güzel olmuşş, eline sağlık canım :)
teşekkr ederim canııım :))
çok güzelmş cnm pastland danmı aldın nekadar ı bende yaptırıcamda ınstgramdan dusunuorum
evet benim dediğim de senin anlattığın anne memesi şeklinde silikon 0-6 ay içincanım ben aventin damaksız emziğini aldım. 0 mı ne yazıyodu üstünde. 6 aya kadar mı ne damaksız emzik kullanmaları gerekiyormuş. anne memesine daha yakın diye. daha sonra damaklıya geçeceklermiş.
Ever yaklasik 10 gundur boyleyim ve evet sanirim az bucuk normal bebeklere gore daha kilolu. 2 hafta once 1700 du. Yarin kontrole gidicem bakalim ne cikacak.Bu arada ikimizin de tahmini dogum zamanimiz ayni gun. Bu agri bnde 1 haftadir siddetlendi. Snde ne zamndir bu sekilde? Bir de bebeginin kilosu fazla mi?
Evet canım bitmiş bende şimdi ona bakıyordum. Ne alacağıma karar versem indirimini ona göre takip edeceğim :)
Canım akyurtta vardı geçen gün gördüm, bir de büyük marketlerde de ve bebek mağazalarında da var. çukurambardaki e-bebekte hepsi vardı, diğerlerinde de vardır muhakkak.
çok güzelmiş canım güle güle kullanınterliği ben de kendim hazırlayacağım, tüller, kurdeleler, fiyonklar falan bitti gitti :)
güle güle kullanın canım, iki tane boncuk yapıştırırsın üzerine hiç belli olmaz
Bence rekabet ettirmiyor buradaki marketlerde diger firmalar :S aklima baska bisi gelmedi.Canım ben Ankarada oturmuyorum ama burda bütün marketlerde var Büyük şehirlerde bulunamaması beni şaşırtıyor doğrusu
yok canım benim ağrım sadece kalça ağrısı senin o batma diye tarif ettiğin ağrı. üstüne basamıyorum bi süre ama aralıklarla oluyor. hep o ağrı yok. devamlı olmadığı için önemi yok dedi ama muayenede etti tabi. kasların iyi dedi. belinde ağrı varmı diye sordu mesela yoktu. benim o bel bacak ağrısı fıtık için fizik tedavi görmeden önce vardı. geçen sene gördüm ben tedaviyi şimdi batmalarım oluyo sadece. sende belkide fıtık vardı şimdi hamilelikte yükten dolayı kendini daha fazla gösterdi. yani senin anlattığın ağrılar benim fizik tedaviden önceki ağrılarım. eğer bu şekilde fıtığın varsa zaten sana normal doğum vermeyebilirler. fizik tedavi uzmanına görün canım. ben normal yapabilir miyim fıtığım vardı diye sormaya gitmiştim zaten. ama bir arkadaşımda var fıtık fizik tedavi uzmanı yapamazsın demiş. normal doğumda zaten kalçaya ve bele baskı uygulanıyo bu kaslarla kaldıramazsın demiş.senin kaslarına bakmaları lazım.
canım bu stickerları hangi siteden buldun? ben de sticker arıyorum da
Cnm stickerlarin arkasi yapistirmali oluyo mu?öyle ariyorum.zazzle dan mi bunlar?
Ever yaklasik 10 gundur boyleyim ve evet sanirim az bucuk normal bebeklere gore daha kilolu. 2 hafta once 1700 du. Yarin kontrole gidicem bakalim ne cikacak.
Eskisi gibi zatif ve duzgun yuruyebilmeyi ozledim resmen. Kendimi penguen gibi hissediyirum :)
Bn de 17-18 gun once gtmistim kontrole. Bnmki de 1720 gramdi. Senn dedign gbi iki hafta onde. Ya bu agri fitiktan da olabiliyomus cok endiselendim bennormal doguma da engel.. hamilelikten once sadece yorulunca sirt agrim oluyodu. 5. Aydan sonra sirt agrisi siddetlendi. Simdi de kalcam batiyo. Belki de fitik var offff
Yok canım ya stok falan yapmam. Sadece 1 tane alacağım. Onu almazsa o zaman başka alır denerim. Tecrübe falan kalmadı valla. Sanki hiç yeni doğan tutmamış gibi acemi hissediyorum kendimi :)canım bu minik kuzular hareketsiz olmuyorlar mı zaten ilk zamanlarda. yani dönme vs olmaz diye biliyorum küçük bebeklerde, o yüzden yorganın tehlikeli olacağı aklıma gelmemişti benim de
bir de yüz üstü yatırma meselesi var ya sen tecrübelisin sorayım, yüz üstü yatırabilmek için yastıklar varmış onlardan kullandın mı hiç, güvenli olur mu acaba?
bak canım zaten diğer arkadaşların dedikleri de benimkinden sanırım. bence çok fazla alıp stok yapma, ablan da söylemiştir zaten sen tecrübelisin :)
canım ben aventin damaksız emziğini aldım. 0 mı ne yazıyodu üstünde. 6 aya kadar mı ne damaksız emzik kullanmaları gerekiyormuş. anne memesine daha yakın diye. daha sonra damaklıya geçeceklermiş.
canım ben e-bebek'in mağazasından almıştım direk gidipte. bu modeldi diye hatırlıyorum. deseni böyle çünkü. damaksız.
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-emzik-free-0-6-ay-2li_PAV-SCF18023
canım bu minik kuzular hareketsiz olmuyorlar mı zaten ilk zamanlarda. yani dönme vs olmaz diye biliyorum küçük bebeklerde, o yüzden yorganın tehlikeli olacağı aklıma gelmemişti benim de
bir de yüz üstü yatırma meselesi var ya sen tecrübelisin sorayım, yüz üstü yatırabilmek için yastıklar varmış onlardan kullandın mı hiç, güvenli olur mu acaba?
bak canım zaten diğer arkadaşların dedikleri de benimkinden sanırım. bence çok fazla alıp stok yapma, ablan da söylemiştir zaten sen tecrübelisin :)
Cvp yazdim resimdeki ekledim cnm bakabilirsinn..dedigim gibi sen nasil rahat edecegini dusunuyorsan oyle kararlar ver.resim daha ekleyebilirsem eklerim herseyi yukleyemiyorum boyut yuzundenayy Allah korusun cnm,haklisin.Uyku seti almayayim mi bn simdi ?Yada alsam 6 aydan sonra mi kullanirim? Uyku tulumu ince mi olacak cnm uzun kol mu kisa kol mu alacaksin sen?Evimiz dogalgazli.Kisa kolllu alirsak tek tulum kollari üsümez mi? Battaniye filan gündüz mü örtecegiz o zmn yoksa su an bosa mi?
bebekten bebeğe değişir canım ama ilk 1-2 ay çok kımıldayamazlar yatırdığımız yerde kalırlar. benimki 3-4 aylıkken kımıldaya kımıldaya kendini öne atıyordu, yatırıp üstünü örtüyordum gece, 2 saat sonra bir bakıyordum ki battaniyeden 2 karış yukarı çıkmış üstünü açmış :))
ben ilk 1 ay yan yatış yastığı kullandım. sonra kullanamadım, çünkü tosunum sığmadı yan yatış yastığına. yüzüstü yatırdım sonrasında da.
http://www.ilkebebe.com/UrunResimle...be-433-Eko-Guvenli-Yan-Yatis-Yastigi-6160.jpg
di mi onuda yapmak ggerek bacımkızlar kolonya şişesi alıp doldurun hem zahmetsiz hem kalıcı .. hem hesaplı tabi .. ya da kavanozlara renkli drajeler koyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?