2014 Aralık Anneleri

Kızlar size sormak istediğim bir şey var. Emzik ne marka ve özellikte aldınız. bebeğin hangi emziği tutacağını nerden bileceğiz nasıl alacağız ? kararsız kaldım.

canım ben aventin damaksız emziğini aldım. 0 mı ne yazıyodu üstünde. 6 aya kadar mı ne damaksız emzik kullanmaları gerekiyormuş. anne memesine daha yakın diye. daha sonra damaklıya geçeceklermiş.

çok güzelmş cnm pastland danmı aldın nekadar ı bende yaptırıcamda ınstgramdan dusunuorum

evet pastalandtan aldım cumhuriyet caddesindeki şubesine gittim. burda kapı süsü küçük durmuş aslında enine daha geniş. dört taraflı tül bağlıyorsun ortaya bunu asıyorsun. canım bana 130 TL dedi bunu. ismide sawarovski taşlarla işliyolarmış. harf başına 5 tl dedi ama benim isim olduğu için çok yüksek oluyo falan dedim. sonra 140 a kapı süsünü aldım. 40 a da kolonyayı. kolonyayada isim yazacaklar. zaten pastaland_cumhuriyet instagramdan ekle. orda daha çok modelleri var ama ben buna bayıldım. ordada görünce. çok farklı duruyodu

canım ben aventin damaksız emziğini aldım. 0 mı ne yazıyodu üstünde. 6 aya kadar mı ne damaksız emzik kullanmaları gerekiyormuş. anne memesine daha yakın diye. daha sonra damaklıya geçeceklermiş.
evet benim dediğim de senin anlattığın anne memesi şeklinde silikon 0-6 ay için

Bu arada ikimizin de tahmini dogum zamanimiz ayni gun. Bu agri bnde 1 haftadir siddetlendi. Snde ne zamndir bu sekilde? Bir de bebeginin kilosu fazla mi?
Ever yaklasik 10 gundur boyleyim ve evet sanirim az bucuk normal bebeklere gore daha kilolu. 2 hafta once 1700 du. Yarin kontrole gidicem bakalim ne cikacak.
Eskisi gibi zatif ve duzgun yuruyebilmeyi ozledim resmen. Kendimi penguen gibi hissediyirum :)

Cok tesekkurler :)

Of yaa keske hamile kalmadan once mr cektirseymisim simdi cok pismanim ins yoktur fitik faln ama mutlaka gidicem dr.a saol canm.

Bn de 17-18 gun once gtmistim kontrole. Bnmki de 1720 gramdi. Senn dedign gbi iki hafta onde. Ya bu agri fitiktan da olabiliyomus cok endiselendim ben normal doguma da engel.. hamilelikten once sadece yorulunca sirt agrim oluyodu. 5. Aydan sonra sirt agrisi siddetlendi. Simdi de kalcam batiyo. Belki de fitik var offff

inşallah yoktur canım. endişelenme. belki sadece kas ağrısıdır. kasların zayıftır baskıdan dolayı ağrı yapıyorda olabilir ama çok ilerlemeden haftan doktora görün bence. kas problemi bile olsa egzersiz verir iyi gelir o sana evde yaparsın rahatlatıyor çok

Yok canım ya stok falan yapmam. Sadece 1 tane alacağım. Onu almazsa o zaman başka alır denerim. Tecrübe falan kalmadı valla. Sanki hiç yeni doğan tutmamış gibi acemi hissediyorum kendimi :)

canım ben e-bebek'in mağazasından almıştım direk gidipte. bu modeldi diye hatırlıyorum. deseni böyle çünkü. damaksız.

http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-emzik-free-0-6-ay-2li_PAV-SCF18023

sAğolcanım ya araştırıp birde link eklemişsin. İnceleyeyim bende bakayım.

Canim bak bizim uyku tulumumuz bu ilk alti ay icin.bizim evde dogalgazli merkezi sistem ve cok sicak oluyor.ve cok asiri sicaga alistirmak dogru degil diyorlar.kiyafetleri hep kadife tulum zaten o yuzden kollarida usumez zannetmiyorum..ben yurt disindayim.ve yurt disindaki arkadaslar bilir ebeler kesinlikle bizden cok daha tecrubeliler.ebemiz ne diyorsa onu yapiyoruz cunku bircok seye sahit olmuslat.etrafimdaki herkes ayni seyi soyledi.hatta senede uc kere tulum degistiren bile varmis.ben uyku setinide aldim.ilk alti ay gunduz uykusu buyuk besiginde odasinda olacak gece uykusu resimdeki anne yani besikte olacak.battaniyeleri vs. Herseyi aldik biz.penyede polarda yunde orgude hepside var.gunduz vakti sarilir tabikide.yorganimiz yuzde doksan kus tuyu yuzde on kaz tuyu coook hafif bir yorgan.300 liraya yakin para verdik.alti ay yada bir yas sonrasi ancak kullanacak sanirim ama olsun aldik yatagi hazir olsun nevtesimini gecireyim temiz temiz dursun dedik..uyku tulumunun da uzun kollu olmasi daha iyi olur sanirim..erkek cocuklari icin oda onerilmiyor ama cunku erkek cocuklari daha cok terlermis ve sicagi pek sevmezmis.e tabi yazdiklarim doktor istatistikleri..bakrsin sizlerinki sever sicagi..kendiniz nasil rahat edeceginizi dusunuyorsaniz oyle kararlar alin bence.

bebekten bebeğe değişir canım ama ilk 1-2 ay çok kımıldayamazlar yatırdığımız yerde kalırlar. benimki 3-4 aylıkken kımıldaya kımıldaya kendini öne atıyordu, yatırıp üstünü örtüyordum gece, 2 saat sonra bir bakıyordum ki battaniyeden 2 karış yukarı çıkmış üstünü açmış :))
ben ilk 1 ay yan yatış yastığı kullandım. sonra kullanamadım, çünkü tosunum sığmadı yan yatış yastığına. yüzüstü yatırdım sonrasında da.
http://www.ilkebebe.com/UrunResimle...be-433-Eko-Guvenli-Yan-Yatis-Yastigi-6160.jpg

Cvp yazdim resimdeki ekledim cnm bakabilirsinn..dedigim gibi sen nasil rahat edecegini dusunuyorsan oyle kararlar ver.resim daha ekleyebilirsem eklerim herseyi yukleyemiyorum boyut yuzunden

anladım canım, bundan ben de alacağım da bir de yüzüstü yatırmak için nefes almasını sağlayan gözenekli yastıklar varmış onlardan da alsam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…