2014 Aralık Anneleri

Yok jiz ben kendim dogmusum 5.750

hmm anladım canım benim sezeryan olacak. ilki sezeryan olduğu için.. dolayısıyla planlı olarak direkt doğuma gidicem inş.
evet cesaretlidir eşim oldukça. hatta benden çok istiyor doğuma girmeyi. zaten sezeryanda hiç bişey görmüyorlarmış perdenin arkasında olup bitiyo herşey. elimi titup rahatlatsın beni istiyoruz.

Bende aynıyım yaa gecede geç yatıyorum üstelik.. Bide inanılmaz saçmalıkta rüyalar görmeye başladım
Aynen 2 gecedir uyuyamıyorum bu gece biraz uyumuşum onda da aksiyon filmi izlemiş kadar oldum rüyamda mübarek. Tabi insanı içinde bulunduğumuz durumlarda etkiliyo rüyalar oluyo kabus

kızlar günaydın. dünden beri benim oğluş çok az hareket ediyor. sert kıpır kıpır tekmeleri oluyordu. dünden beri sırt üstü yatıyorum 2-3 defa hafif vuruyor sonrası yok. neden öyle oldu acaba? kafama takıldı. yarın randevumda normalmi sizce?

Bu heyecanın tarifi yok gerçekten hatta bence böle bi heyecan daha önce hiç yaşanmadı hatta tahmin bile edemezdim bu derece deli bi duygu olabileceğini çok şükür.bu hafta sonu bizde alışverişimizi yaptık odamızı aldık 20 gün içinde yada en geç 1 ay da gelicek arabası nı alamadım biraz daha araştırma yapıcam burda sordum ama cvp alamadım bide çanta beğenmedim senin çantalar harika nerden aldın canım internetten mi eğer paylaşırsan çok mutlu olurum.

günaydın arkadaşlarrr

elifcim hayırlı olsun iznin. izne ayrıldın ama erkencisin yine.. iş olsa yataktan kalkmak istmeyiz tatil günü erkenden uyanırız niye böyleeeeeeee:)

bende de ağrı sızı yok bir enerji bir enerji. evde pire gibi dolanıyorum habire bir yer düzenlemeye çalışıyorum. var mı benim gibi olan?

Günaydın kızlar,

bu konuda bilgim yok ama babylove cevap vermiş sanırım zaten :) rapor hakkın varsa ve kullanılıyorsa kullan tabi ki, aslında artık dinlenmemiz lazım yavaştan elimizi eteğimizi çekmemiz lazım işlerden güçlerden

maşallah canım sana da kuzucuğuna da :)
koşu bandında normalde bile bel ve kalça ağrısı yapıyor diyorlar canım, hamilelikte de ondan önermiyorlar sanırım.

uykusuz gecenin sabahından herkese günaydın :)
bu aralar uykusuzluk başladı bi de. bir gece uyursam ertesi gece uyuyamıyorum

aynı sıkıntı bende de var, gecede 4-5 kez kalkıyorum ve tekrar uyumam yarım saati falan buluyor. süt içiyorum uyumadan önce, duş alıyorum bazen sırf rahat uyuyabilmek için ama hiç kar etmiyor. bu gece saat 9dan sonra su içmeyi kesip bir de böyle deneyeceğim, tuvalete kalkmazsam belki daha rahat uyurum :)

bu haftalardan sonra hareketleri azalırmış yerleri daraldığı için. şu hamilelik takviminde mesajlarımızın altında çıkan yazılarda görmüştüm. buradan da arkadaşlar söylemişti.zaten 2-3 defa vuruyorsa sıkıntı yoktur canım, yarın gidecekmişsin zaten kuzucuğunun sağlıklı olduğunu görürsün inşallah, için rahat eder

sorma canım uyuyamıyorum. kızı kreşe gönderdim uyku muyku yok. gece boyunca da uyumadım. uyumayınca da ha bire kurup duruyorum

sorma canım uyuyamıyorum. kızı kreşe gönderdim uyku muyku yok. gece boyunca da uyumadım. uyumayınca da ha bire kurup duruyorum

kurma kurma relax ol. biz tecrübeliler kurarsak ilkler ne yapsın. bak ben ne genişim. 33 hafta bitiyor hala çöp almadım bebeğe. 1-2 hastane çıkışı tulum alıcam. abisininkileri arielle yıkadım kurutup hurça kaldırdım. tekrar bol durulama yapılıp ütülenecek yerleşecek. park yatağımız yıkanıp kuruyacak kurulacak. hastane çantası hazırlanacak..inşallah haftaya yapıcam tüm bunları.

inşallah canım yaa. görsem rahatlıycam valla. ne zormuş anne olmak daha doğmadan telaşlanmaya başladık bile. bide yüzünü görsek nasıl olucaz bilmem

yaparsın cnm senin oğluşdan kalma varmış benim hiç yoktu hep vermiştim. allahtan park yatağı vermemişim. hafta sonu balkonda onu yıkadı eşim. aynı gün kurudu topladık kaldırdık. yeni gibi oldu. çanta benim de hazır değil. çantayı aldım yeni. hem sırt çantası hem kol çantası hem el çantası olarak kullanılabilecek bi çanta buldum hemen aldım :) kıyafetler yıkanıp ütülenecek benim de. daha hiç başlamadım.

Hani nerde sizin cicislerrr..sende resimlerini atsana canimm.meraklandim cimcimenin kiyafetleri icin..araba konusu cok zor haklisin.ben maxi cosi tercih ettim.ama tabi oralarda fazla olabilir fiyati..benim pamugun cantasi babymoov marka free hand modeli.ben almanyadayim canim.birisi daha sormustu sadece yurt disi satisi varmis yani kargo ile tabikide evine getirirler.biraz tuzluya mal olabilir.200 liraya yakin para verdik.arkadaki cantayi ise iki uc yil once yves rocher diye bi markadan almistim.tr dede var.kozmetik urunleri satiliyor.ama suan bu canta yoktur zannetmiyorum..cok sagol begendigin icinde...biz odayi boyadik hali dosendi simdi persembe gunune oda gelecek merakla bekliyoruz bende son hazirliklari yapiyorum

güle güle kullanın çantanızı. benim nike sırt çantam var, memnunum. neyle yıkadınız park yatağı canım? hava soğudu bakalım bizimki kaç günde kuruyacak. oğlum 17 aydan beri odasında yatıyor, odasında yatmaya başladığının ertesi günü bizim odadaki park yatağı kaldırdık. hiç yanımıza gelmek istemedi maşallah. şimdi bebek yanımızda yatacak, nasıl karşılayacak bilemiyorum. sen miniği yanında mı yatırcan, ablasının odasında mı? bizim planımız şöyle. ev 4+1. salon oturma odası yatak odamız oğlumun odası ve çalışma odası. bu yıl bu şekilde devam edip, seneye çalışma odasını iptal edip o odaya abimizi geçiricez. arabalı yatak odası falan alırız. abisinin şimdiki odasına da minik geçer. ama 1 yıl minik bizimle kalacak. inşallah tepki vermez abişimiz.

inşallah canım yaa. görsem rahatlıycam valla. ne zormuş anne olmak daha doğmadan telaşlanmaya başladık bile. bide yüzünü görsek nasıl olucaz bilmem

ben de çok merak ediyorum ya en son gittiğimde bebek birkaç gün geri ve biraz suyun azalmış demişti. randevumuz da haftaya ama bir yandan da bu hafta gitsem mi diye düşünüyorum

ben de çok merak ediyorum ya en son gittiğimde bebek birkaç gün geri ve biraz suyun azalmış demişti. randevumuz da haftaya ama bir yandan da bu hafta gitsem mi diye düşünüyorum

bende hep öyle düşünüyorum. varya biri gaz verse yarını bile beklyemeceğim gidip bi baktırıcam ama buda başa çıkmazki canım. sende su için bol bol meyve ye. ara öğün çok öenmliymiş su için. sulu şeyler tüket genelde ama ara öğünlerini meyvelerle geçirmeye çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…