Yok jiz ben kendim dogmusum 5.750Masallah esime valla evet o da 40. Haftayi gecmis k.validem öyle söylemisti.Bi de eskiler her seyi dogal yiyomus kisitlama olmaksizin ne bulurlarsa yiyorlarmis.Belki de gebelik sekerinden öyle oldu kocam yazikkk k.validem sadece dogumda doktora görünmüs seker mi biliyorlarmis.Sımdi biz böyle beslenemiyoruz ne yazik ki.Tabi o kadar da olmasin bizimkiler.Nasil doguracagiz anammm
Gecende Duygu diye bir arkadasta 5700 dogdum yazmisti burda bebegi de iyiydi herhalde genetik.
hmm anladım canım benim sezeryan olacak. ilki sezeryan olduğu için.. dolayısıyla planlı olarak direkt doğuma gidicem inş.Anladim canim sagol. Istek listesi derken dogum sirasindaki beklentilerimiz.. mesela hastanede dogum oncesindeki bekleyis sanci vs. Cekerken cok fazla alttan muayene istemiyorm. Sancimi sessiz ve rahatlatici bir ortamda cekmek istiyorum. Dogum sancilari basladiginda bu sureci dogal gecirmek istiyorum bebegim ve ben iyiysek kesem de patlamadiysa mudahaleyle keseye mudahale istemiyorm vs vs vs Bu tarz seyler... bu arada esin cok cesaretliymis. Bnmki duser bayilir
Bende aynıyım yaa gecede geç yatıyorum üstelik.. Bide inanılmaz saçmalıkta rüyalar görmeye başladımuykusuz gecenin sabahından herkese günaydın :)
bu aralar uykusuzluk başladı bi de. bir gece uyursam ertesi gece uyuyamıyorum
Günaydın Ya bende aynıyım Birgün sabah 4 de uyanıyorum tekrar uyuyamıyorum Ertesi gün 8 e kadar uyuyorumuykusuz gecenin sabahından herkese günaydın :)
evet cnm benımkıde lateks yaysızmıs bakalım aldık carsmada mobılya gelıcek yatakta
Aynen 2 gecedir uyuyamıyorum bu gece biraz uyumuşum onda da aksiyon filmi izlemiş kadar oldum rüyamda mübarek. Tabi insanı içinde bulunduğumuz durumlarda etkiliyo rüyalar oluyo kabusBende aynıyım yaa gecede geç yatıyorum üstelik.. Bide inanılmaz saçmalıkta rüyalar görmeye başladım
Bu heyecanın tarifi yok gerçekten hatta bence böle bi heyecan daha önce hiç yaşanmadı hatta tahmin bile edemezdim bu derece deli bi duygu olabileceğini çok şükür.bu hafta sonu bizde alışverişimizi yaptık odamızı aldık 20 gün içinde yada en geç 1 ay da gelicek arabası nı alamadım biraz daha araştırma yapıcam burda sordum ama cvp alamadım bide çanta beğenmedim senin çantalar harika nerden aldın canım internetten mi eğer paylaşırsan çok mutlu olurum.Eki Görüntüle 1268245 Uyku tulumumuz boyle Eki Görüntüle 1268273 ondeki canta bebegimin bakim cantasi.hastane icin iki ayri canta yaptim arkadaki pembe bana ait ondeki kizimin. Eki Görüntüle 1268274 odamizin rengide bu hanimlar.pembe sari ve gri.yere hali dosedik o da gri sadece kenarliklar kaldi.persembe gunude odamiz geliyr insallah.heyecanla yerlestirmeyi bekliyoruz :) Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu ve heyecani
canım bir soru daha sormak istiyorum eğer biliyorsan ve cevaplarsan sevinirim. 32de çalışabilir raporu alıp sonrasında normal rapor hakkımızı kullanabilir miyizben normalde nerdeyse hiç rapor kullanmadım aralıkta zaten çöp olacak raporlarımız...
bugün muayenemiz vardı annişler buluştuk kızımızla.32. hafta raporunu da aldım. daha doğrusu çalışamaz raporu aldım izne ayrılmış oldum yani. herşey yolunda çok şükür. sat a göre 32+2 usg ye göre 34+2 çıktı. 2 hafta öndeyiz yine. 2460 gr olmuş küçük prensesimiz. aslında çok şaşırdım son 2 haftadır kilo mu biraz kontrol altında tutmak için yediklerime çok dikkat ettim kıstım baya hatta kilo almadım. ama bebeğimin büyüme hızı değişmemiş :)
bu aralar çok kasılmalarım oluyordu.karnım bi anda taş gibi oluyo bi tarafa toplanıyo falan. aslında normal olduğunu biliyordum ama biraz sık olduğu için sordum. normalmiş. 32 den sonra artarmış. bebek büyüdüğü için bi de biraz iri olduğu için hareketleri çok güçlü olduğundan rahim bebeği koruma amaçlı kasılırmış. kabızlığı sordum bol su ,gün kurusu, biraz daha hareket falan dedi. onları yapıyorum dedim. activia, yovita yoğurtları önerdi. sabah akşam birer tane. yine de geçmezse magnezyum yazdı suda eriyenden. kalça ağrısına normal dedi üzerinde durmadı hatta. hatta ben sormadan bel kalça ağrıların olur dedi. koşu bandında hafif tempoda yürüyeyim mi diye sordum hayır dedi direkt :)hiç önermiyorum belini falan sakatlarsın dedi hatta. aklıma gelenler bunlar kızlar. umarım bilgilendirici olmuştur sizin için de.
uykusuz gecenin sabahından herkese günaydın :)
kızlar günaydın. dünden beri benim oğluş çok az hareket ediyor. sert kıpır kıpır tekmeleri oluyordu. dünden beri sırt üstü yatıyorum 2-3 defa hafif vuruyor sonrası yok. neden öyle oldu acaba? kafama takıldı. yarın randevumdanormalmi sizce?
sorma canım uyuyamıyorum. kızı kreşe gönderdim uyku muyku yok. gece boyunca da uyumadım. uyumayınca da ha bire kurup duruyorumgünaydın arkadaşlarrr
elifcim hayırlı olsun iznin. izne ayrıldın ama erkencisin yine.. iş olsa yataktan kalkmak istmeyiz tatil günü erkenden uyanırız niye böyleeeeeeee:)
bende de ağrı sızı yok bir enerji bir enerji. evde pire gibi dolanıyorum habire bir yer düzenlemeye çalışıyorum. var mı benim gibi olan?
sorma canım uyuyamıyorum. kızı kreşe gönderdim uyku muyku yok. gece boyunca da uyumadım. uyumayınca da ha bire kurup duruyorum
Günaydın kızlar,
bu konuda bilgim yok ama babylove cevap vermiş sanırım zaten :) rapor hakkın varsa ve kullanılıyorsa kullan tabi ki, aslında artık dinlenmemiz lazım yavaştan elimizi eteğimizi çekmemiz lazım işlerden güçlerden
maşallah canım sana da kuzucuğuna da :)
koşu bandında normalde bile bel ve kalça ağrısı yapıyor diyorlar canım, hamilelikte de ondan önermiyorlar sanırım.
aynı sıkıntı bende de var, gecede 4-5 kez kalkıyorum ve tekrar uyumam yarım saati falan buluyor. süt içiyorum uyumadan önce, duş alıyorum bazen sırf rahat uyuyabilmek için ama hiç kar etmiyor. bu gece saat 9dan sonra su içmeyi kesip bir de böyle deneyeceğim, tuvalete kalkmazsam belki daha rahat uyurum :)
bu haftalardan sonra hareketleri azalırmış yerleri daraldığı için. şu hamilelik takviminde mesajlarımızın altında çıkan yazılarda görmüştüm. buradan da arkadaşlar söylemişti.zaten 2-3 defa vuruyorsa sıkıntı yoktur canım, yarın gidecekmişsin zaten kuzucuğunun sağlıklı olduğunu görürsün inşallah, için rahat eder
yaparsın cnm senin oğluşdan kalma varmış benim hiç yoktu hep vermiştim. allahtan park yatağı vermemişim. hafta sonu balkonda onu yıkadı eşim. aynı gün kurudu topladık kaldırdık. yeni gibi oldu. çanta benim de hazır değil. çantayı aldım yeni. hem sırt çantası hem kol çantası hem el çantası olarak kullanılabilecek bi çanta buldum hemen aldım :) kıyafetler yıkanıp ütülenecek benim de. daha hiç başlamadım.kurma kurma relax ol. biz tecrübeliler kurarsak ilkler ne yapsın. bak ben ne genişim. 33 hafta bitiyor hala çöp almadım bebeğe. 1-2 hastane çıkışı tulum alıcam. abisininkileri arielle yıkadım kurutup hurça kaldırdım. tekrar bol durulama yapılıp ütülenecek yerleşecek. park yatağımız yıkanıp kuruyacak kurulacak. hastane çantası hazırlanacak..inşallah haftaya yapıcam tüm bunları.
Hani nerde sizin cicislerrr..sende resimlerini atsana canimm.meraklandim cimcimenin kiyafetleri icin..araba konusu cok zor haklisin.ben maxi cosi tercih ettim.ama tabi oralarda fazla olabilir fiyati..benim pamugun cantasi babymoov marka free hand modeli.ben almanyadayim canim.birisi daha sormustu sadece yurt disi satisi varmis yani kargo ile tabikide evine getirirler.biraz tuzluya mal olabilir.200 liraya yakin para verdik.arkadaki cantayi ise iki uc yil once yves rocher diye bi markadan almistim.tr dede var.kozmetik urunleri satiliyor.ama suan bu canta yoktur zannetmiyorum..cok sagol begendigin icinde...biz odayi boyadik hali dosendi simdi persembe gunune oda gelecek merakla bekliyoruz bende son hazirliklari yapiyorumBu heyecanın tarifi yok gerçekten hatta bence böle bi heyecan daha önce hiç yaşanmadı hatta tahmin bile edemezdim bu derece deli bi duygu olabileceğini çok şükür.bu hafta sonu bizde alışverişimizi yaptık odamızı aldık 20 gün içinde yada en geç 1 ay da gelicek arabası nı alamadım biraz daha araştırma yapıcam burda sordum ama cvp alamadım bide çanta beğenmedim senin çantalar harika nerden aldın canım internetten mi eğer paylaşırsan çok mutlu olurum.
yaparsın cnm senin oğluşdan kalma varmış benim hiç yoktu hep vermiştim. allahtan park yatağı vermemişim. hafta sonu balkonda onu yıkadı eşim. aynı gün kurudu topladık kaldırdık. yeni gibi oldu. çanta benim de hazır değil. çantayı aldım yeni. hem sırt çantası hem kol çantası hem el çantası olarak kullanılabilecek bi çanta buldum hemen aldım :) kıyafetler yıkanıp ütülenecek benim de. daha hiç başlamadım.
inşallah canım yaa. görsem rahatlıycam valla. ne zormuş anne olmakdaha doğmadan telaşlanmaya başladık bile. bide yüzünü görsek nasıl olucaz bilmem
Cnm bunların fiyatlarını biliyormusunn
ben de çok merak ediyorum ya en son gittiğimde bebek birkaç gün geri ve biraz suyun azalmış demişti. randevumuz da haftaya ama bir yandan da bu hafta gitsem mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?