2014 Aralık Anneleri

bencede çok uygun ben haftasonu aldım bu küvet takımını 50 TL verdim. giderli. ama bakıyorumda hiç bir farkı yok.

bende almıştım fiyatını bile hatırlamıom ebebekten ogünkü alışverişime 100 tl vermiştim oyuncaklar falanda almıştım banyoyla ilgili şeyler almıştım anlayacağın ne yapalım cnm biz kazık yemişiz almayanlar yemesin bari canımız sağolsun :)

ben kraft aldım cnm ebebekten kurduk cokta güzelmiş genelde park yataklar adi görünüyor fışır fışır oluyor ya bu öyle değil. hem her odaya taşıyabileceğim gibi birşey aldım bütün park yataklar kapılardan geçmiyormuş çocuk odamızdada büyüyen beşiğimiz var park yatağıda yatak odasına aldık.

kızlar birde bebeğimizin eşyalarını bu ay sonu gibi yıkayım diyom arkdşm jokerlerden frendliy diye bebek deterjanı almış sıvısından onu ısrarla önerdi sizler ne dersiniz bana kalsa dilin veya hacışakir alacaktım bilmediğimden ama onlar iyi değilmişmiş ne etsekki

bizimde odası herşeyiyile tam takır büyüyebilen karyolası var park yatağı kendi yanımıza koymak için alacaz ama ebebekten bir park yatak aldık geldik bir naylon kokusu adeta çin kokuyor gibi :) adi bayağı bişeydi derhal iade ettik kraft nasıl kokuyormuydu çokmu naylon hangmodeli kaç tlydi.. e bebekte joi var mesela en azından naylon ürün değil teksitldi ama 399 tlydi biz 200 civarı vermek istiyoz ya bakalım

aynen benimkine de 11 ekim diyordu kargo tarihine ve hala verilmemiş. bugün turuncukasa.com dan baya bişey aldım bakalım onlar ne zaman gelecek :)

hmm evet olabilir :) elma severim canım, yerim ama önce ishale iyi geliyor mu ona bakmam lazım. daha beter olmayayım sonra

nasıl kolaymı ben gibilerde yapabilir mi acaba renklendirilmesi nasıl oluyor maviyi nerden bulacam ben

canım beyaz saf sabun alıosun bi kalıp bi de koku ve renk.. içi sıcak su dolu tencereye cezveyi koyup cezvene sabunları kaşar gibi dilimliyorsun eridiğinde yaklaşık 10-12 dk karıstırıp 2-3 damla renk 2-3 damla esans ekliosun ya da sabunu fırında da eritebilirsin mikrodalgada 1 dk da eriyor.. aynı sekilde renk-esans damlatıp karıstırıp kalıba döküyorsun ben yaklaşık 1 yıldan beri yaptığım için evde 10dan fazla kalıbım var ama genelde kalıplar pahalı satılıyor gittigidiyordan kalıp bakabilrisin instagramda da uygun satanlar var .. sonrasında istediğin gibi süslüyorsun asetat kutular ya da tül keseler vs .

BİZİMKİ ÖYLE DEĞİL CNM YAAA BEN HİÇ NAYLON KOKUSU FALAN ALMADIM ÖZELLİKLERİDE ÇOK ÖNEMLİ HEPSİNDE SALLAMA APARATI YOK MESELA ONLARADA DİKKAT ET. BİZİM ALDIĞIMIZ ŞU

biz chicco nun lullababy lx park yatağını aldık. kumaşı gayet güzel, naylonumsu değil. satıcı ısrarla içine yatak almaya gerek olmadığını söyledi, doktora da sorduk o da aynı şeyi söyledi.

desene baya güzel bişey oluyor sonra gelenlere hediye ediyorsun süpermiş valla.bunları internetten alabilirsem deneyebilirim yoksa çıkamam. beyaz sabunda herhangi bir marka var mıdır. kalıplarda büyükmü olması makul ufak mı olması hangisi kolay çıkarki acaba. kırılmasın birde

biz chicco nun lullababy lx park yatağını aldık. kumaşı gayet güzel, naylonumsu değil. satıcı ısrarla içine yatak almaya gerek olmadığını söyledi, doktora da sorduk o da aynı şeyi söyledi.
eee içinde ne var park yatakalrın içi boş oluyor kuru yerde yatılmazki

kfart rumba park yatak mı oluyor bu model bacım. içine o gördüğüm visko yaylı yatağı almadınız dimi o yatakalr ilk 2 yıl zararlıda bebek omurları için

bende ilk etapta chicco düşünüyordum görüntüsünü beğeniyordum ama bu park yatağın sallanma aparatı falan yok o yüzden almadım. özellikleride incelemekte fayda var

kfart rumba park yatak mı oluyor bu model bacım. içine o gördüğüm visko yaylı yatağı almadınız dimi o yatakalr ilk 2 yıl zararlıda bebek omurları için

evet rumba cnm üstüne pamuklu ince yatakta aldık bu ortopedik yatak visko değil en alt kademeye indirince bu kalın yatağında olması gerekecekmiş yani park yatak alınca 2 farklı yatak almak gerekiyormuş onu öğrendik.

ben sadece o incelerinden alsam olur muki zaten aşağı katına 6 ay sonra geçilmezmi ozamanda yaz gelir ve ben gerçek karyolasına işbirden yatak alıp takmayı düşünyom. böyle çokçok masraf olacak yoksaa..
Kızlar kontrolden cıktm. Hersey cok iyi msşallahh. Bebişim aşayada donmuş. Kılosu herseyı cok iyi
gözün aydın bacım aşağıya dönmesi gerekyormu bukadar erkenden. yani dönmüş olsada tekrar düzelmezmi ne bilem merakımdan soruyom ne dedi doktor

kızlar facebookta sabuncunuz ayla butik diye biri biberon ve ayak şeklindeki sabunların tanesini 1 tl den satıyor.yarına kadarlıkmış.bakın isterseniz.ben sipariş vermeyi düşünüyorum.

unnadodan alışveriş yaptım geç geldi bir daha yapmadım.
bende ishal değil de ishale yakın yoğunlukta ik kez oluyor günde. demir ve magnezyum yapıyor beni.

deneyimli anne olarak sana bebek bakım çantasını sormak istiyorum canım nasıl bişey olmalı sırt çantası rahat olur mu ..
benim çantam nike sırt çantası canım. http://www.google.com.tr/search?q=n...l-icin-nike-sirt-canta-modelleri.html;700;586 böyle birşey

canım benim ablam 48 yaşında. iki çocuğu da sezaryen oldu. kızı geldi 23e oğlu geldi 16ya. hala üşütsem dikiş yerlerim ağrır sızlar der, sezaryeni kötüler. onların jenerasyonda mı bir sorun var, o zamanki teknoloji mi iyi değilmiş bilmem. ben çok memnunum. ne ağrı bildim ne sızı. 50 tane doğursam 50side sezaryen olsun isterim :)

loc bende de var, ok canım loc ile yıkayayım.
eşinin işi dolayısıyla gidiyorsunuz snaırım. sen ne yapıcan bu durumda ücretsiz izin mi veriliyor sana?

Kraft 504 benimki . çok memnunum.

Kızlar kontrolden cıktm. Hersey cok iyi msşallahh. Bebişim aşayada donmuş. Kılosu herseyı cok iyi

gözün aydın canım.. maşallah..

cnm bizim park yatağımız kraft ama 5 sene önce almıştık. fiyatını inan hatırlamıyorum. zaten biz modeli beğenip görümcem almıştı. yatağını da bellonadan almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…