bencede çok uygun ben haftasonu aldım bu küvet takımını 50 TL verdim. giderli. ama bakıyorumda hiç bir farkı yok.
kızlar bizimde odası hazır ama park yatak almamız gerek hangi markayı alalım. içine yatağını nerden ne alalım bu ayın sonuna dek almamız gerek yoksa o koca yatağa ben indir kaldır yapamayacam veledi oraya yazın geçirirriz
koyayım canım akşam. üstte bi dolaba kaldırmıştım eşim gelince aldırayım ordan :) ankara ikeanın ordaki nata vega avm deki bi çantacıdan aldım.
bizimde odası herşeyiyile tam takır büyüyebilen karyolası var park yatağı kendi yanımıza koymak için alacaz ama ebebekten bir park yatak aldık geldik bir naylon kokusu adeta çin kokuyor gibi :) adi bayağı bişeydi derhal iade ettik kraft nasıl kokuyormuydu çokmu naylon hangmodeli kaç tlydi.. e bebekte joi var mesela en azından naylon ürün değil teksitldi ama 399 tlydi biz 200 civarı vermek istiyoz ya bakalımben kraft aldım cnm ebebekten kurduk cokta güzelmiş genelde park yataklar adi görünüyor fışır fışır oluyor ya bu öyle değil. hem her odaya taşıyabileceğim gibi birşey aldım bütün park yataklar kapılardan geçmiyormuş çocuk odamızdada büyüyen beşiğimiz var park yatağıda yatak odasına aldık.
Unnadodan baya bişey aldım. Genelde geç gönderiyo. tahmini kargoya veriliş tarihi yazıyo orda. genelde onu geçmiyo ama benim bu sefer o tarihi de aştı. yoğunluktan falan dediler. insan özür mahiyetinde bi indirim falan verir en azından yok kuru bi özür. bi de kargosu önceden 20tl üzeri bedavaydı şimdi 150 tl üzeri olmuş. unnadoyu sildim net alışverişlerimden.
canım faydası olur mu bilmiyorum ama ben elma suyu artttırıyomuş diye duymuştum. bende normalde elmayı çok severim çok yerim. benimde suyum fazlaymışdoğru olabilir yani. dene istersen. ama günde 2-3 elma yediğimi bilirim ben. doktor tarihine kadar deneyebilirsin.
nasıl kolaymı ben gibilerde yapabilir mi acaba renklendirilmesi nasıl oluyor maviyi nerden bulacam ben
bizimde odası herşeyiyile tam takır büyüyebilen karyolası var park yatağı kendi yanımıza koymak için alacaz ama ebebekten bir park yatak aldık geldik bir naylon kokusu adeta çin kokuyor gibi :) adi bayağı bişeydi derhal iade ettik kraft nasıl kokuyormuydu çokmu naylon hangmodeli kaç tlydi.. e bebekte joi var mesela en azından naylon ürün değil teksitldi ama 399 tlydi biz 200 civarı vermek istiyoz ya bakalım
biz chicco nun lullababy lx park yatağını aldık. kumaşı gayet güzel, naylonumsu değil. satıcı ısrarla içine yatak almaya gerek olmadığını söyledi, doktora da sorduk o da aynı şeyi söyledi.kızlar bizimde odası hazır ama park yatak almamız gerek hangi markayı alalım. içine yatağını nerden ne alalım bu ayın sonuna dek almamız gerek yoksa o koca yatağa ben indir kaldır yapamayacam veledi oraya yazın geçirirriz
desene baya güzel bişey oluyor sonra gelenlere hediye ediyorsun süpermiş valla.bunları internetten alabilirsem deneyebilirim yoksa çıkamam. beyaz sabunda herhangi bir marka var mıdır. kalıplarda büyükmü olması makul ufak mı olması hangisi kolay çıkarki acaba. kırılmasın birdecanım beyaz saf sabun alıosun bi kalıp bi de koku ve renk.. içi sıcak su dolu tencereye cezveyi koyup cezvene sabunları kaşar gibi dilimliyorsun eridiğinde yaklaşık 10-12 dk karıstırıp 2-3 damla renk 2-3 damla esans ekliosun ya da sabunu fırında da eritebilirsin mikrodalgada 1 dk da eriyor.. aynı sekilde renk-esans damlatıp karıstırıp kalıba döküyorsun ben yaklaşık 1 yıldan beri yaptığım için evde 10dan fazla kalıbım var ama genelde kalıplar pahalı satılıyor gittigidiyordan kalıp bakabilrisin instagramda da uygun satanlar var .. sonrasında istediğin gibi süslüyorsun asetat kutular ya da tül keseler vs .
eee içinde ne var park yatakalrın içi boş oluyor kuru yerde yatılmazkibiz chicco nun lullababy lx park yatağını aldık. kumaşı gayet güzel, naylonumsu değil. satıcı ısrarla içine yatak almaya gerek olmadığını söyledi, doktora da sorduk o da aynı şeyi söyledi.
kfart rumba park yatak mı oluyor bu model bacım. içine o gördüğüm visko yaylı yatağı almadınız dimi o yatakalr ilk 2 yıl zararlıda bebek omurları içinBİZİMKİ ÖYLE DEĞİL CNM YAAA BEN HİÇ NAYLON KOKUSU FALAN ALMADIM ÖZELLİKLERİDE ÇOK ÖNEMLİ HEPSİNDE SALLAMA APARATI YOK MESELA ONLARADA DİKKAT ET. BİZİM ALDIĞIMIZ ŞU Eki Görüntüle 1269051 Eki Görüntüle 1269052
biz chicco nun lullababy lx park yatağını aldık. kumaşı gayet güzel, naylonumsu değil. satıcı ısrarla içine yatak almaya gerek olmadığını söyledi, doktora da sorduk o da aynı şeyi söyledi.
kfart rumba park yatak mı oluyor bu model bacım. içine o gördüğüm visko yaylı yatağı almadınız dimi o yatakalr ilk 2 yıl zararlıda bebek omurları için
ben sadece o incelerinden alsam olur muki zaten aşağı katına 6 ay sonra geçilmezmi ozamanda yaz gelir ve ben gerçek karyolasına işbirden yatak alıp takmayı düşünyom. böyle çokçok masraf olacak yoksaa..evet rumba cnm üstüne pamuklu ince yatakta aldık bu ortopedik yatak visko değil en alt kademeye indirince bu kalın yatağında olması gerekecekmiş yani park yatak alınca 2 farklı yatak almak gerekiyormuş onu öğrendik.
gözün aydın bacım aşağıya dönmesi gerekyormu bukadar erkenden. yani dönmüş olsada tekrar düzelmezmi ne bilem merakımdan soruyom ne dedi doktorKızlar kontrolden cıktm. Hersey cok iyi msşallahh. Bebişim aşayada donmuş. Kılosu herseyı cok iyi
kızlar facebookta sabuncunuz ayla butik diye biri biberon ve ayak şeklindeki sabunların tanesini 1 tl den satıyor.yarına kadarlıkmış.bakın isterseniz.ben sipariş vermeyi düşünüyorum.canım beyaz saf sabun alıosun bi kalıp bi de koku ve renk.. içi sıcak su dolu tencereye cezveyi koyup cezvene sabunları kaşar gibi dilimliyorsun eridiğinde yaklaşık 10-12 dk karıstırıp 2-3 damla renk 2-3 damla esans ekliosun ya da sabunu fırında da eritebilirsin mikrodalgada 1 dk da eriyor.. aynı sekilde renk-esans damlatıp karıstırıp kalıba döküyorsun ben yaklaşık 1 yıldan beri yaptığım için evde 10dan fazla kalıbım var ama genelde kalıplar pahalı satılıyor gittigidiyordan kalıp bakabilrisin instagramda da uygun satanlar var .. sonrasında istediğin gibi süslüyorsun asetat kutular ya da tül keseler vs .
unnadodan alışveriş yaptım geç geldi bir daha yapmadım.kızlar size iki şey danışacağım,
çoğu kimse kabızlıktan şikayet ederken benimki tam aksi. sabahları süt içiyorum, günde 1 muz yiyorum bunların hepsi normalde ishali engelleyen şeyler ama ben yine de kurtulamıyorum. benim gibi olan var mı? ne tüketebilirim bunların dışında?
bir de daha önce unnado'dan alışveriş yaptınız mı hiç? 2 hafta önce bir şeyler almıştım hala gelmedi ya hep böyle mi bu site? başka bir şeyler de almayı düşünüyordum ama böyleyse almayacağım çünkü kargo peşinde koşmam gerekiyor böyle olunca.
benim çantam nike sırt çantası canım. http://www.google.com.tr/search?q=n...l-icin-nike-sirt-canta-modelleri.html;700;586 böyle birşeydeneyimli anne olarak sana bebek bakım çantasını sormak istiyorum canım nasıl bişey olmalı sırt çantası rahat olur mu ..
ne bilim bacım öyle diyenlerde var ailemden ama annem halam teyzem yani 50 yaş ve üstü eski toprak kadınlar onlarda normal doğum diyor ama gel gör ki doktor eşleri hemşireler vs bunlar tutturmuş sezeryanda sezeryan diye ama bende yine normal doğumm diye kendimi şartlıyorum inşallah allahım bir avazda kurtarsın hepimizi
sağol canım.
park yatağı açtık önce kurduk yani. loc varya amway in ürünü. deterjan kokusu falan kalmasın diye ondan döktük life. çok da güzel köpürdü. dayanamadım azcık da kosla koydum :) bolca da duruladık mis gibi oldu. merak etme güneşli olmasa da çok kolay kuruyor. naylon gibi ya zaten.
biz miniği öncelikle yanımızda yatırcaz. ablasına genç odası almıştık geçen sene. dolabı, çamaşırlığ,ı kitaplığı, falan baya büyük olan bir model almıştık. yani ikisinin eşyalarını da alır. yanımızdan ayırınca ona da bi yatak alırız diyorduk ama yurt dışına taşınacağımız için eşyaları götürecekmiyiz götürmeyecekmiyiz hiç bişey belli değil
kızlar bizimde odası hazır ama park yatak almamız gerek hangi markayı alalım. içine yatağını nerden ne alalım bu ayın sonuna dek almamız gerek yoksa o koca yatağa ben indir kaldır yapamayacam veledi oraya yazın geçirirriz
Kızlar kontrolden cıktm. Hersey cok iyi msşallahh. Bebişim aşayada donmuş. Kılosu herseyı cok iyi
cnm bizim park yatağımız kraft ama 5 sene önce almıştık. fiyatını inan hatırlamıyorum. zaten biz modeli beğenip görümcem almıştı. yatağını da bellonadan almıştıkkızlar bizimde odası hazır ama park yatak almamız gerek hangi markayı alalım. içine yatağını nerden ne alalım bu ayın sonuna dek almamız gerek yoksa o koca yatağa ben indir kaldır yapamayacam veledi oraya yazın geçirirriz
vala ben o ara kata çarşafı serip öylece yatırmayı düşünüyorum, belki altına ince bi battaniye yada yorgan koyarım sadece. zaten sert yerde yatırmayı öneriyorlar.eee içinde ne var park yatakalrın içi boş oluyor kuru yerde yatılmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?