yaparsın cnm senin oğluşdan kalma varmış benim hiç yoktu hep vermiştim. allahtan park yatağı vermemişim. hafta sonu balkonda onu yıkadı eşim. aynı gün kurudu topladık kaldırdık. yeni gibi oldu. çanta benim de hazır değil. çantayı aldım yeni. hem sırt çantası hem kol çantası hem el çantası olarak kullanılabilecek bi çanta buldum hemen aldım :) kıyafetler yıkanıp ütülenecek benim de. daha hiç başlamadım.
kurma kurma relax ol. biz tecrübeliler kurarsak ilkler ne yapsın. bak ben ne genişim. 33 hafta bitiyor hala çöp almadım bebeğe. 1-2 hastane çıkışı tulum alıcam. abisininkileri arielle yıkadım kurutup hurça kaldırdım. tekrar bol durulama yapılıp ütülenecek yerleşecek. park yatağımız yıkanıp kuruyacak kurulacak. hastane çantası hazırlanacak..inşallah haftaya yapıcam tüm bunları.
Canım evet süt kabızlık yapR ama süt aksine ishal yapar dıye biliyorum yanlış bılmıyorsam.. Valla hamılelik son aylara kadar kabızlık yasamadım hatta sindirimim gayet iyiykrb , son aylarda azaldı büyük wckızlar size iki şey danışacağım,
çoğu kimse kabızlıktan şikayet ederken benimki tam aksi. sabahları süt içiyorum, günde 1 muz yiyorum bunların hepsi normalde ishali engelleyen şeyler ama ben yine de kurtulamıyorum. benim gibi olan var mı? ne tüketebilirim bunların dışında?
bir de daha önce unnado'dan alışveriş yaptınız mı hiç? 2 hafta önce bir şeyler almıştım hala gelmedi ya hep böyle mi bu site? başka bir şeyler de almayı düşünüyordum ama böyleyse almayacağım çünkü kargo peşinde koşmam gerekiyor böyle olunca.
Ancak; ilgili, doğumdan önceki 3 üncü haftaya kadar iş yerinde çalışmak istiyor ise “doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir” şeklinde sağlık durumunun uygun olduğunu doktor raporu ile onaylatması gerekmektedir. Bu durumda ilgilinin 32 nci haftadan sonra doğum öncesi iznine ayrıldığı zamana kadar çalıştığı süreler doğum sonrası iznine eklenebilecek, rapor, mazeret, sevk gibi nedenlerle göreve devam etmediği süreler çalışılmış süre olarak değerlendirilmeyecektir. İlgili; doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabileceğine ilişkin doktor raporu almaz ise doğumdan önce çalışmış olsa dahi çalıştığı sürelerin doğumdan sonraki 8 haftalık sürenin sonuna eklenmesi mümkün olmayacaktır.nereden bakmak gerekir ki bilemedim şimdi çok karışık bir durum zatensağol canım cevabın için
koyayım canım akşam. üstte bi dolaba kaldırmıştım eşim gelince aldırayım ordan :) ankara ikeanın ordaki nata vega avm deki bi çantacıdan aldım.canım çantanın fotosunu koyabilir misin ya bu işler hiç planladığım gibi gitmio .. çanta hazır diil bi de daha beğenemedimm
bende hep öyle düşünüyorum. varya biri gaz verse yarını bile beklyemeceğim gidip bi baktırıcamama buda başa çıkmazki canım. sende su için bol bol meyve ye. ara öğün çok öenmliymiş su için. sulu şeyler tüket genelde ama ara öğünlerini meyvelerle geçirmeye çalış canım.
Canım evet süt kabızlık yapR ama süt aksine ishal yapar dıye biliyorum yanlış bılmıyorsam.. Valla hamılelik son aylara kadar kabızlık yasamadım hatta sindirimim gayet iyiykrb , son aylarda azaldı büyük wc
Unnadodan baya bişey aldım. Genelde geç gönderiyo. tahmini kargoya veriliş tarihi yazıyo orda. genelde onu geçmiyo ama benim bu sefer o tarihi de aştı. yoğunluktan falan dediler. insan özür mahiyetinde bi indirim falan verir en azından yok kuru bi özür. bi de kargosu önceden 20tl üzeri bedavaydı şimdi 150 tl üzeri olmuş. unnadoyu sildim net alışverişlerimden.kızlar size iki şey danışacağım,
çoğu kimse kabızlıktan şikayet ederken benimki tam aksi. sabahları süt içiyorum, günde 1 muz yiyorum bunların hepsi normalde ishali engelleyen şeyler ama ben yine de kurtulamıyorum. benim gibi olan var mı? ne tüketebilirim bunların dışında?
bir de daha önce unnado'dan alışveriş yaptınız mı hiç? 2 hafta önce bir şeyler almıştım hala gelmedi ya hep böyle mi bu site? başka bir şeyler de almayı düşünüyordum ama böyleyse almayacağım çünkü kargo peşinde koşmam gerekiyor böyle olunca.
ne bilim bacım öyle diyenlerde var ailemden ama annem halam teyzem yani 50 yaş ve üstü eski toprak kadınlar onlarda normal doğum diyor ama gel gör ki doktor eşleri hemşireler vs bunlar tutturmuş sezeryanda sezeryan diye ama bende yine normal doğumm diye kendimi şartlıyorum inşallah allahım bir avazda kurtarsın hepimiziboyle diyenleri duydukça çok sasiriyorum ya bana herkes normal doğum diyor çok tavsiye ediyolar kendi annem sezeryan olmuş mecburi tabi ama bana sakın düşünme bile kizin git normal dogur insan bebeğini bile benimseyemiyo ilgilenemiyo dedi. Çevrede sezeryan olup tavsiye etmeyen çok kişi var ama normal doğurup o kadar zorluk sanci falan çekip de normal doğurma diyen kimse yok herkes bana cesaret veriyo 1 günlük birşey dogurup eve geliyorsun herşey bitiyor diyorlar
aynen öyle biz zaten her gün gitsek doymayız
neler neler yiyorum bir bilsen :) ama çok da alakası yokmuş sanırım, bünyeyle alakalıymış daha çok. bakalım inşallah bu kontrolde iyi çıkar her şey
sütün ishal yaptığını duymamıştım bakbenim de 1-2 hafta öncesine kadar hiç sıkıntım yoktu, ne olduysa bulantılarım bitip de düzenli yemek yemeye başladığımda oldu. anlamadım ki ne acayip bir bünyem var
nasıl kolaymı ben gibilerde yapabilir mi acaba renklendirilmesi nasıl oluyor maviyi nerden bulacam bencanım yapmak gerek mi bilmiorum herseyi yapasım gelio poff .. sabunları 50 yapcam ins benmari yapmaya basladım ocakta hıphızlı oluyor 2 taç kalıbı aldım haftasonu hızlı hızlı gidiyor suan yakın arkadasımın kızı için başladımm .. pembeler de harika oldu ya
acaba bu küvetlere sevi bebenin mikrofiberli altlığı olur mu onu aldım önceden küvetini hepsiburadan sipariş verecem diye bekeltyom kararsızımarkadaşlar günaydın uzun zamandır girmiyordum nasılsınız? hemde girmişken sizinle birşey paylaşmak istedim gerçi artık yavaş yavaş alınacaklar yapılacaklar yapılmıştır belki birinizin işine yarar dedim :)))Eki Görüntüle 1269028
cüneyt gençle başladım şükran çakmak la devam ediyorum... şükran çakmak ve epidural normal doğum yapacam İNAŞALLAHBebegin sezaryenle alinmasini ipek boceginin kozasini delmek ya da yumurtayi kendi catlamadan kirmaya benzetiyorlar. Bence planli sezaryen cok fena. Dogal dogumun stresi cok yuksek olacaksa onu bebege yansitmak da iyi degil ama hic degilse zamaninda yani bebek dogmak istediginde olacaksa daha anlasilir.hangi doktora gidiyorsunuz dogal icin?[/Q
sağol canım.güle güle kullanın çantanızı. benim nike sırt çantam var, memnunum. neyle yıkadınız park yatağı canım? hava soğudu bakalım bizimki kaç günde kuruyacak. oğlum 17 aydan beri odasında yatıyor, odasında yatmaya başladığının ertesi günü bizim odadaki park yatağı kaldırdık. hiç yanımıza gelmek istemedi maşallah. şimdi bebek yanımızda yatacak, nasıl karşılayacak bilemiyorum. sen miniği yanında mı yatırcan, ablasının odasında mı? bizim planımız şöyle. ev 4+1. salon oturma odası yatak odamız oğlumun odası ve çalışma odası. bu yıl bu şekilde devam edip, seneye çalışma odasını iptal edip o odaya abimizi geçiricez. arabalı yatak odası falan alırız. abisinin şimdiki odasına da minik geçer. ama 1 yıl minik bizimle kalacak. inşallah tepki vermez abişimiz.
acaba bu küvetlere sevi bebenin mikrofiberli altlığı olur mu onu aldım önceden küvetini hepsiburadan sipariş verecem diye bekeltyom kararsızım
canım küvetler standarttır diye düşünüyorum ama altlığı al git dene :) çünkü fiyatlar uygun gibi geldi bana
kızlar bizimde odası hazır ama park yatak almamız gerek hangi markayı alalım. içine yatağını nerden ne alalım bu ayın sonuna dek almamız gerek yoksa o koca yatağa ben indir kaldır yapamayacam veledi oraya yazın geçirirrizsağol canım.
park yatağı açtık önce kurduk yani. loc varya amway in ürünü. deterjan kokusu falan kalmasın diye ondan döktük life. çok da güzel köpürdü. dayanamadım azcık da kosla koydum :) bolca da duruladık mis gibi oldu. merak etme güneşli olmasa da çok kolay kuruyor. naylon gibi ya zaten.
biz miniği öncelikle yanımızda yatırcaz. ablasına genç odası almıştık geçen sene. dolabı, çamaşırlığ,ı kitaplığı, falan baya büyük olan bir model almıştık. yani ikisinin eşyalarını da alır. yanımızdan ayırınca ona da bi yatak alırız diyorduk ama yurt dışına taşınacağımız için eşyaları götürecekmiyiz götürmeyecekmiyiz hiç bişey belli değil
ya öyle yapam gerçi kova maşrapa bunaları kansorojen ve petrol türevli plastik olmasın diye baya iyisinden aldık ama küvete zaten 1buçuk yıl kullancak ondada sevi bebenn filesi var olursa alalımcanım küvetler standarttır diye düşünüyorum ama altlığı al git dene :) çünkü fiyatlar uygun gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?