2014 Aralık Anneleri

vala ben o ara kata çarşafı serip öylece yatırmayı düşünüyorum, belki altına ince bi battaniye yada yorgan koyarım sadece. zaten sert yerde yatırmayı öneriyorlar.

ay günah nasıl yatırcan mukavva gibi bir şey o ara kat

sorma canım uyuyamıyorum. kızı kreşe gönderdim uyku muyku yok. gece boyunca da uyumadım. uyumayınca da ha bire kurup duruyorum
Merhaba kızlar, bende de aynı problem uyumak sıkıntı,tuvalete git gel sabah oluyor ,bölük pörçük uykular ,hep sol tarafa yatmaktan sol tarafım ağrıyo artıkAnne olmak zor işmiş gerçekten bir an önce zaman geçse de kucağımıza alsak bebeklerimizi,yarın kontrol var merak içindeyim iyice hareketleri azaldı napıyor içeride acaba oğluşum,kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik,odamızda hazırlanıyor haftaya biter heralde çantamıda hazırlayıp son halini gösteririm size inşallah

kızlar kasım anneleri göbek şove başlamış :) valla hepside gayet doğuma hazır ve fitler bakalım biz ne haldeyiz :)

loc bende de var, ok canım loc ile yıkayayım.
eşinin işi dolayısıyla gidiyorsunuz snaırım. sen ne yapıcan bu durumda ücretsiz izin mi veriliyor sana?

..
evet canım eşimin işi dolayısıyla. ben de o süre boyunca ücretsiz izinde olucam. bebişi de büyütmüş olucam iyi olacak

sağolun kızlar bugün gittim ve 32. hafta iznimi başlattım erkendi aslında ama verdi doktorum raporu

canım bak benim yaptıklarımı ekliorum sabunda marka yok kilosu 15 herkes aynı fiyata satıyor saf beyaz sabun ..
bu taç kalıbı 25 tl civarında genelde canım bunları ben arkadaşım kızı için yapıorum kendime de mavisini yapcam ins .. pembelerin tonları en başta böle oldu ama şimdi açık pembeye döndüm hepsi bitince yine foto atarımm

canım bak benim yaptıklarımı ekliorum sabunda marka yok kilosu 15 herkes aynı fiyata satıyor saf beyaz sabun ..
bu taç kalıbı 25 tl civarında genelde canım bunları ben arkadaşım kızı için yapıorum kendime de mavisini yapcam ins .. pembelerin tonları en başta böle oldu ama şimdi açık pembeye döndüm hepsi bitince yine

aynen benimde öyle canım ya. uykum bölük pörçük olduğundan herhalde gün içnidede halsiz kalıyorum. hiç canım temizlik falan yapmak istemiyor. bide çalışıyorum bu uykusuzlukla işe geliyorum benimde 2-3 gündür hareketleri azaldı korktum bende ama sağolsun burda kızlar normal dedi. yeri daraldığı için normalmiş. ben yine büyüdükçe daha çok hareket edicek. daha sert hareketleri olacak sanıyordum

canım 2-3 aylık bebek olacak en az 5 kilo, kucağında bebek varken tek omuzda çanta taşımak rahat değil. sırtta olunca gayet rahat. sırt çantası olunca babalar da hevesle takıyor.

çok güzel olmuş canım yaa. desenide çok hoşuma gitti

ben 15 aldım sen ne diyon şekerim. 8,5 öp de başına koy

ya benim doktor hala aldığım kilodan memnun değil bide. çok alma hızlı alma. iyisin dediğini duymadım. hala şunu yeme bunu yeme. sıkıldım hamile kaldığımdan beri diyet yapmaktan. şekerde yok bide. suyum biraz fazla sınırıda aşmamış hani. sinir oluyorum ama şöylede bişey var bizim aramızda 3 hafta falan var. bende daha 3 haftada da alırım.

bende sırf bu yüzden doktor değiştirdim 9 kilo için yapmadığını bırakmadı ayrıca herşeyi çok fazla büyütüyordu gereksiz yere beni çok strese soktu sıkıldım gerçekten ve doktor değiştirdim bazen gerçekten çok fazla abarta biliyorlar bende şeker sınırda çıkmıştı öyle kötü senaryolar yazdıki eve gelidiğimde bitmiş durumdaydım ve hergün ölçtüm ve hiçbir sıkıntı olmadı test öncesinde biraz fazla şekerli yemiştim ondan şaştı bunu söylememe rağmen beni çok yıprtmıştı

ben 15 aldım sen ne diyon şekerim. 8,5 öp de başına koy
sen hangi ara 15 aldın ya. en son kilo bile vermiştin. tamamen bıraktın mı diyeti. bi anda bu kadar kilo almış olamazsın ödemdir o. var mı şişlik. ben de pek yok şişlik mesela. biraz ellerimde var bi de dudaklar botokslu gibi :) 12 kg aldım çoğunluğu yağ demek ki benimkilerin

biz aynıyız o zaman. kaç kiloyla hamile kaldın? ben 61 le kaldım 69,5 geliyorum. boyumda 1,68 cm falan. bunlar önemli mi acaba kilo alımında

bende 1,65 im hayatım 63 ile kaldım şuan 72 im ya bizim şirkette 11 hamileyiz benim gibi balık etli olanlar şaşırtıcı derecede çok az kilo aldı ama zayıflar inanılmaz şişti benim tezim zayıfların çok kilo aldığı yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…