vala ben o ara kata çarşafı serip öylece yatırmayı düşünüyorum, belki altına ince bi battaniye yada yorgan koyarım sadece. zaten sert yerde yatırmayı öneriyorlar.
Merhaba kızlar, bende de aynı problem uyumak sıkıntı,tuvalete git gel sabah oluyor ,bölük pörçük uykular ,hep sol tarafa yatmaktan sol tarafım ağrıyo artıksorma canım uyuyamıyorum. kızı kreşe gönderdim uyku muyku yok. gece boyunca da uyumadım. uyumayınca da ha bire kurup duruyorum
evet canım eşimin işi dolayısıyla. ben de o süre boyunca ücretsiz izinde olucam. bebişi de büyütmüş olucam iyi olacakloc bende de var, ok canım loc ile yıkayayım.
eşinin işi dolayısıyla gidiyorsunuz snaırım. sen ne yapıcan bu durumda ücretsiz izin mi veriliyor sana?
..
K
Kadin dogum disinda baska bolumden yada saglik ocagindan aile hekiminden alabilirsin, ikinde ben calisabilir raporluyken gidip beyin cerrahinden belden rapor almistim bir sıkıntı olmadı, simdi yine aynisini yapmayi dusunuyorum 10 gun falan aliyim diyorum.
Günaydın kızlar,
bu konuda bilgim yok ama babylove cevap vermiş sanırım zaten :) rapor hakkın varsa ve kullanılıyorsa kullan tabi ki, aslında artık dinlenmemiz lazım yavaştan elimizi eteğimizi çekmemiz lazım işlerden güçlerden
sağolun kızlar bugün gittim ve 32. hafta iznimi başlattımAncak; ilgili, doğumdan önceki 3 üncü haftaya kadar iş yerinde çalışmak istiyor ise “doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir” şeklinde sağlık durumunun uygun olduğunu doktor raporu ile onaylatması gerekmektedir. Bu durumda ilgilinin 32 nci haftadan sonra doğum öncesi iznine ayrıldığı zamana kadar çalıştığı süreler doğum sonrası iznine eklenebilecek, rapor, mazeret, sevk gibi nedenlerle göreve devam etmediği süreler çalışılmış süre olarak değerlendirilmeyecektir. İlgili; doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabileceğine ilişkin doktor raporu almaz ise doğumdan önce çalışmış olsa dahi çalıştığı sürelerin doğumdan sonraki 8 haftalık sürenin sonuna eklenmesi mümkün olmayacaktır.
Bu maddeden benim anladığım herhangi bir rapor alsak rapor aldığımız hafta doğum sonrasına aktarılmıyor. Yani doğum izninden gidiyo o hafta.
desene baya güzel bişey oluyor sonra gelenlere hediye ediyorsun süpermiş valla.bunları internetten alabilirsem deneyebilirim yoksa çıkamam. beyaz sabunda herhangi bir marka var mıdır. kalıplarda büyükmü olması makul ufak mı olması hangisi kolay çıkarki acaba. kırılmasın birde
desene baya güzel bişey oluyor sonra gelenlere hediye ediyorsun süpermiş valla.bunları internetten alabilirsem deneyebilirim yoksa çıkamam. beyaz sabunda herhangi bir marka var mıdır. kalıplarda büyükmü olması makul ufak mı olması hangisi kolay çıkarki acaba. kırılmasın birde
unnadodan alışveriş yaptım geç geldi bir daha yapmadım.
bende ishal değil de ishale yakın yoğunlukta ik kez oluyor günde. demir ve magnezyum yapıyor beni.
benim çantam nike sırt çantası canım. http://www.google.com.tr/search?q=nike max air&nord=1&biw=1516&bih=847&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Y_o8VJLJEIHB7gb-4YC4DA&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=0.95#nord=1&tbm=isch&q=nike sırt çantası siyah&facrc=_&imgdii=_&imgrc=VuYAY3scvPiQYM%3A;Qw87pkJoig-xzM;http%3A%2F%2Fwww.xmodelleri.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F09%2Fokul-icin-Nike-sirt-canta-modelleri2.jpg;http%3A%2F%2Fwww.xmodelleri.com%2Fokul-icin-nike-sirt-canta-modelleri.html;700;586 böyle birşey
canım çantan güzelmiş ya ben de sırt çantası düşünmeye başladım adidastaki modeli bulamazsam bu tarz bişey aliim en güzeli teşekkür ederimm
Merhaba kızlar, bende de aynı problem uyumak sıkıntı,tuvalete git gel sabah oluyor ,bölük pörçük uykular ,hep sol tarafa yatmaktan sol tarafım ağrıyo artıkAnne olmak zor işmiş gerçekten bir an önce zaman geçse de kucağımıza alsak bebeklerimizi,yarın kontrol var merak içindeyim iyice hareketleri azaldı napıyor içeride acaba oğluşum,kıyafetlerimizi yıkadık ütüledik,odamızda hazırlanıyor haftaya biter heralde çantamıda hazırlayıp son halini gösteririm size inşallah
kızlar kasım anneleri göbek şove başlamış :) valla hepside gayet doğuma hazır ve fitler bakalım biz ne haldeyiz :)
kızlar kasım anneleri göbek şove başlamış :) valla hepside gayet doğuma hazır ve fitler bakalım biz ne haldeyiz :)
canım bak benim yaptıklarımı ekliorum sabunda marka yok kilosu 15 herkes aynı fiyata satıyor saf beyaz sabun ..
bu taç kalıbı 25 tl civarında genelde canım bunları ben arkadaşım kızı için yapıorum kendime de mavisini yapcam ins .. pembelerin tonları en başta böle oldu ama şimdi açık pembeye döndüm hepsi bitince yine
kaç kilo aldınız kızlar. ben bugün tartıldım 8,5 kilo olmuş. dahada var. herhalde 15i görücem ben
canım bak benim yaptıklarımı ekliorum sabunda marka yok kilosu 15 herkes aynı fiyata satıyor saf beyaz sabun ..
bu taç kalıbı 25 tl civarında genelde canım bunları ben arkadaşım kızı için yapıorum kendime de mavisini yapcam ins .. pembelerin tonları en başta böle oldu ama şimdi açık pembeye döndüm hepsi bitince yine foto atarımm Eki Görüntüle 1269225
kaç kilo aldınız kızlar. ben bugün tartıldım 8,5 kilo olmuş. dahada var. herhalde 15i görücem ben
ay çok merak ettim şuan onları
ben 15 aldım sen ne diyon şekerim. 8,5 öp de başına koy
vala canım 9 kilo aldım bende 30 haftadayım
ya benim doktor hala aldığım kilodan memnun değil bide. çok alma hızlı alma. iyisin dediğini duymadım. hala şunu yeme bunu yeme. sıkıldım hamile kaldığımdan beri diyet yapmaktan. şekerde yok bide. suyum biraz fazla sınırıda aşmamış hani. sinir oluyorumama şöylede bişey var bizim aramızda 3 hafta falan var. bende daha 3 haftada da alırım.
sen hangi ara 15 aldın ya. en son kilo bile vermiştin. tamamen bıraktın mı diyeti. bi anda bu kadar kilo almış olamazsın ödemdir o. var mı şişlik. ben de pek yok şişlik mesela. biraz ellerimde var bi de dudaklar botokslu gibi :) 12 kg aldım çoğunluğu yağ demek ki benimkilerinben 15 aldım sen ne diyon şekerim. 8,5 öp de başına koy
biz aynıyız o zaman. kaç kiloyla hamile kaldın? ben 61 le kaldım 69,5 geliyorum. boyumda 1,68 cm falan. bunlar önemli mi acaba kilo alımında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?