2014 Aralık Anneleri

canım 2-3 aylık bebek olacak en az 5 kilo, kucağında bebek varken tek omuzda çanta taşımak rahat değil. sırtta olunca gayet rahat. sırt çantası olunca babalar da hevesle takıyor.

huhuu babaların takması da önemli bu önemli tüyo için teşekkürler kuzu ya benim Yusufum gelio ama yine de çantada bi pembelik istiyorumm

kızlar bi şey sorcam. doğum hediyesi gibi bi şey alcak mı eşleriniz? böyle bi adetiniz var mı? ben söylemezsem bizimki akıl edemez ama zaten bi sürü masraf falan oluyo diye söylemesem mi acaba diyorum? siz ne yapıcaksınız?

valla ben istedim bile. doğum hediyesi ne alacaksın bana dedim. ne alayım dedi. isim kolye istedim. büyük kızım eşim ve küçük kızımın adını yazdırıcaz :)

8 buçuk kilo gayet normal ki...senin doktor mükemmeliyetçiymiş :)

elifçim bayrama kvye giderken 12 kilo almıştım. şeker diyeti yapıyordum biliyorsun. gitmeden önceki gün tokluk şekerimin 94e düştüğünü görünce gevşedim. kavun ve üzüm yemeye başladım. bayramda da benim beslenme düzenim ile 180 derece zıt sofralara oturdum. ne bir tas çorba pişiyor, ne zeytinyağlı yemek ne salata. sofraya sadece et ve turşu koyuluyor. turşu beni ödem yaptı. tüm bayram boyu yediğim 2 dilim x, 1 dilim y ve 2 dilim z .3-5 tane minik çikolata. ama evime geldim ertesi gün tartıya çıktım. 5 günde 5 kilo almışım. turşudan kaynaklı ödemdir dedim umursamadım. ama döneli 1 hafta oldu. sadece 2 gitti diğer 3 hala gitmedi ödemse niye gitmiyor. sonuç olarak aldım 15 i oğlumda 14le doğuma gitmiştim. bunda 33. haftada 15im. ama planlarım var, hala umudum var.
bugüne kadar oğlumu kreşten ben alıyordum. 5de işten çık, çocuğu al eve git saat 6 oluyordu. yemek ye sofra toplama vs saat oluyor 20,30. o saatten sonra çıkamıyordum yürüyüşe.
yarın servise başlayacak. dolayısıyla ben 17:15de evdeyim ve otomatik olarak yemek saatimiz de 1 saat öne çekilecek. bende akşamları yürüyüş yapabilicem.

ben 176 boy 64 kilo kaldım gebe. zayıf değildim kilolu değildim. normal. oğlumda 78le doğum yapmıştım. 40ı çıkmadan da vermiştim hepsini. 80li rakamları ilk defa gördüm. 90lıları görmesem bari(

bu arada ne büyük şirketmiş 11 gebe. bizim kurumda toplam 20 bayan var zaten. bunun 5i gebeydik. hepsi doğurdu gitti ben kaldım:)

hatta yanlış yazmışım şirket değil departmanda 11 hamileyiz 2014 fazlasıyla bereketli geldi bize aras holdingteyim canım oldukça kalabalığız :)))

evet çok kolay bişey değil hamilelik döneminde diyet yapmak. kendileri yapabiliyor sanki. zaten 2 saate bir midem kazınıyor resmen. kolay mı yemek yememek. yada ara öğünleri meyvelerle geçiştirmek. arada kaçırabiliyorsun. bana diyoduki beyaz hiçbirşey yemiceksin. sadece kepek ekmeği tüketeceksin. hamurişi yok. kızartma yok. meyve bile üzümü avuç içi kadar diyo. kolaysa sen yap. eskiden hamilesin ye sen derlermiş şimdi biz yiyemiyoruz. herşeyden yoksunuz.

aynen canım zaten bizim nesil bilinçli öle saldırmıyoruz ki yemeklere ama böle sanki çok büyük suç işlemişiz gibi gözleri pörtlete pörtlete çıkışıncada yeter dedim birde bana dioki sen 30 kilo daha alırsın yani onun hesabına göre 39 kilo ile doğuma girermişim töbe ya

bencede öyle. benim arkadaşım 80 kiloyla falan hamile kaldı 9 kilo ile doğum yapmış. doktor zaten bu kadar almama müsade etti diyo. ama bana doktorum 12-15 arası normal demişti baştan. hızlı aldım geçen aylarda o zaman kızdı.

huhuu babaların takması da önemli bu önemli tüyo için teşekkürler kuzu ya benim Yusufum gelio ama yine de çantada bi pembelik istiyorumm

bende sırt çantası aldım canım. tecrübeli annelerin hepsi sırt çantası dedi. bende babaya seçtirdim sen takarsın diye FB olduğu için bu modeli aldık. sarı lacivert çok hoşuna gitti rahatla erkeklerde taşır işte. gerçeklten bi zaman sonra şıklık değil rahatlık önemli oluyor. zaten şık bir yere yada düğüne falan gitmeye kalksan 1-2 saatlik yer için büyük boy kendi çantana bile birşeyler koyup gidebilirsin. mutlaka vardır büyük boy çantalarımız. ben öyle düşündüm.

bizde adet gibi değil ama genelde alan çok oluyor canım. benimde eşim biliyordu zaten doğum yaptıktan sonra mevlütte de takmam için spor bir altın set alıcak. set dediğimde bir kolye ve bileklik şeklinde. ben bakarım doğuma kadar sana söylerim hangisi olacağını falan dedim ama kabul etmedi. ne anladım onun hediyeliğinden dedi kendi gidip alacakmış.

Bende o deterjanı kullandım gayet güzel kokusuz organik ,ilk kıyafetlerini öyle yıkayayım dedim sonrası için belki diğerlerini kullanırım.

eet canım koca çantalarımıza da bişeyler sığar ama ben bi süre kendi çantamı iptal edip direk o bebek bakım çantası dediğimiz seylerle idare ederim diorum benim aradığım çanta da bu ; ama bulamadımmmmmm

http://www.adidas.com/us/fearless-club-bag/B01331.html

Eklentiler

• çanta.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 81
kaç kilo aldınız kızlar. ben bugün tartıldım 8,5 kilo olmuş. dahada var. herhalde 15i görücem ben

8,5 ne ki canım ya ben o kadar bulantıya kusmayla 11 kilo aldım. üstelik kuzucuğum da küçük yani öyle tosun falan da doğurmayacağım o kadar kiloya rağmen

Kız lar sizlere secenek sunuyorum benim bu modeller hoşuma gitti fikir amacıyla yolluyorum sizlere

Eklentiler

• IMG_10001831062536.webp
    65 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_9980961676234.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_9932421086170.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_9680374002091.webp
    19 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_9518347860431.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…