canım 2-3 aylık bebek olacak en az 5 kilo, kucağında bebek varken tek omuzda çanta taşımak rahat değil. sırtta olunca gayet rahat. sırt çantası olunca babalar da hevesle takıyor.
valla ben istedim bile. doğum hediyesi ne alacaksın bana dedim. ne alayım dedi.kızlar bi şey sorcam. doğum hediyesi gibi bi şey alcak mı eşleriniz? böyle bi adetiniz var mı? ben söylemezsem bizimki akıl edemez ama zaten bi sürü masraf falan oluyo diye söylemesem mi acaba diyorum? siz ne yapıcaksınız?
8 buçuk kilo gayet normal ki...senin doktor mükemmeliyetçiymiş :)ya benim doktor hala aldığım kilodan memnun değil bide. çok alma hızlı alma. iyisin dediğini duymadım. hala şunu yeme bunu yeme. sıkıldım hamile kaldığımdan beri diyet yapmaktan. şekerde yok bide. suyum biraz fazla sınırıda aşmamış hani. sinir oluyorumama şöylede bişey var bizim aramızda 3 hafta falan var. bende daha 3 haftada da alırım.
sen hangi ara 15 aldın ya. en son kilo bile vermiştin. tamamen bıraktın mı diyeti. bi anda bu kadar kilo almış olamazsın ödemdir o. var mı şişlik. ben de pek yok şişlik mesela. biraz ellerimde var bi de dudaklar botokslu gibi :) 12 kg aldım çoğunluğu yağ demek ki benimkilerin
bende 1,65 im hayatım 63 ile kaldım şuan 72 imya bizim şirkette 11 hamileyiz benim gibi balık etli olanlar şaşırtıcı derecede çok az kilo aldı ama zayıflar inanılmaz şişti benim tezim zayıfların çok kilo aldığı yönünde
elifçim bayrama kvye giderken 12 kilo almıştım. şeker diyeti yapıyordum biliyorsun. gitmeden önceki gün tokluk şekerimin 94e düştüğünü görünce gevşedim. kavun ve üzüm yemeye başladım. bayramda da benim beslenme düzenim ile 180 derece zıt sofralara oturdum. ne bir tas çorba pişiyor, ne zeytinyağlı yemek ne salata. sofraya sadece et ve turşu koyuluyor. turşu beni ödem yaptı. tüm bayram boyu yediğim 2 dilim x, 1 dilim y ve 2 dilim z .3-5 tane minik çikolata. ama evime geldim ertesi gün tartıya çıktım. 5 günde 5 kilo almışım. turşudan kaynaklı ödemdir dedim umursamadım. ama döneli 1 hafta oldu. sadece 2 gitti diğer 3 hala gitmedi ödemse niye gitmiyor. sonuç olarak aldım 15 ioğlumda 14le doğuma gitmiştim. bunda 33. haftada 15im. ama planlarım var, hala umudum var.
bugüne kadar oğlumu kreşten ben alıyordum. 5de işten çık, çocuğu al eve git saat 6 oluyordu. yemek ye sofra toplama vs saat oluyor 20,30. o saatten sonra çıkamıyordum yürüyüşe.
yarın servise başlayacak. dolayısıyla ben 17:15de evdeyim ve otomatik olarak yemek saatimiz de 1 saat öne çekilecek. bende akşamları yürüyüş yapabilicem.
ben 176 boy 64 kilo kaldım gebe. zayıf değildim kilolu değildim. normal. oğlumda 78le doğum yapmıştım. 40ı çıkmadan da vermiştim hepsini. 80li rakamları ilk defa gördüm. 90lıları görmesem bari(
bu arada ne büyük şirketmiş 11 gebe. bizim kurumda toplam 20 bayan var zaten. bunun 5i gebeydik. hepsi doğurdu gitti ben kaldım:)
bende sırf bu yüzden doktor değiştirdim 9 kilo için yapmadığını bırakmadı ayrıca herşeyi çok fazla büyütüyordu gereksiz yere beni çok strese soktu sıkıldım gerçekten ve doktor değiştirdim bazen gerçekten çok fazla abarta biliyorlar bende şeker sınırda çıkmıştı öyle kötü senaryolar yazdıki eve gelidiğimde bitmiş durumdaydım ve hergün ölçtüm ve hiçbir sıkıntı olmadı test öncesinde biraz fazla şekerli yemiştim ondan şaştı bunu söylememe rağmen beni çok yıprtmıştı
evet çok kolay bişey değil hamilelik döneminde diyet yapmak. kendileri yapabiliyor sanki. zaten 2 saate bir midem kazınıyor resmen. kolay mı yemek yememek. yada ara öğünleri meyvelerle geçiştirmek. arada kaçırabiliyorsun. bana diyoduki beyaz hiçbirşey yemiceksin. sadece kepek ekmeği tüketeceksin. hamurişi yok. kızartma yok. meyve bile üzümü avuç içi kadar diyo. kolaysa sen yap. eskiden hamilesin ye sen derlermiş şimdi biz yiyemiyoruz. herşeyden yoksunuz.
bende 1,65 im hayatım 63 ile kaldım şuan 72 imya bizim şirkette 11 hamileyiz benim gibi balık etli olanlar şaşırtıcı derecede çok az kilo aldı ama zayıflar inanılmaz şişti benim tezim zayıfların çok kilo aldığı yönünde
huhuu babaların takması da önemli bu önemli tüyo için teşekkürler kuzu ya benim Yusufum gelio ama yine de çantada bi pembelik istiyorumm
kızlar bi şey sorcam. doğum hediyesi gibi bi şey alcak mı eşleriniz? böyle bi adetiniz var mı? ben söylemezsem bizimki akıl edemez ama zaten bi sürü masraf falan oluyo diye söylemesem mi acaba diyorum? siz ne yapıcaksınız?
8 buçuk kilo gayet normal ki...senin doktor mükemmeliyetçiymiş :)
Bende o deterjanı kullandım gayet güzel kokusuz organik ,ilk kıyafetlerini öyle yıkayayım dedim sonrası için belki diğerlerini kullanırım.kızlar birde bebeğimizin eşyalarını bu ay sonu gibi yıkayım diyom arkdşm jokerlerden frendliy diye bebek deterjanı almış sıvısından onu ısrarla önerdi sizler ne dersiniz bana kalsa dilin veya hacışakir alacaktım bilmediğimden ama onlar iyi değilmişmiş ne etsekki
çok güzel olmuş canım yaa. desenide çok hoşuma gitti
bende sırt çantası aldım canım. tecrübeli annelerin hepsi sırt çantası dedi. bende babaya seçtirdim sen takarsın diyeFB olduğu için bu modeli aldık. sarı lacivert çok hoşuna gitti rahatla erkeklerde taşır işte. gerçeklten bi zaman sonra şıklık değil rahatlık önemli oluyor. zaten şık bir yere yada düğüne falan gitmeye kalksan 1-2 saatlik yer için büyük boy kendi çantana bile birşeyler koyup gidebilirsin. mutlaka vardır büyük boy çantalarımız. ben öyle düşündüm.
Kızlar kontrolden cıktm. Hersey cok iyi msşallahh. Bebişim aşayada donmuş. Kılosu herseyı cok iyi
eet canım koca çantalarımıza da bişeyler sığar ama ben bi süre kendi çantamı iptal edip direk o bebek bakım çantası dediğimiz seylerle idare ederim diorum benim aradığım çanta da bu ; ama bulamadımmmmmm
http://www.adidas.com/us/fearless-club-bag/B01331.html
kaç kilo aldınız kızlar. ben bugün tartıldım 8,5 kilo olmuş. dahada var. herhalde 15i görücem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?