Oyyy cok guzelmis. Hastayim zaten adidasin cantalarina. Bende 1 tane var spor canta ama spor cantasi fazla buyuk gelireet canım koca çantalarımıza da bişeyler sığar ama ben bi süre kendi çantamı iptal edip direk o bebek bakım çantası dediğimiz seylerle idare ederim diorum benim aradığım çanta da bu ; ama bulamadımmmmmm
http://www.adidas.com/us/fearless-club-bag/B01331.html
göreceksin ilkinden daha hızlı kilo vereceksin. yaşları birbirine yakın iki erkek çocuk :)elifçim bayrama kvye giderken 12 kilo almıştım. şeker diyeti yapıyordum biliyorsun. gitmeden önceki gün tokluk şekerimin 94e düştüğünü görünce gevşedim. kavun ve üzüm yemeye başladım. bayramda da benim beslenme düzenim ile 180 derece zıt sofralara oturdum. ne bir tas çorba pişiyor, ne zeytinyağlı yemek ne salata. sofraya sadece et ve turşu koyuluyor. turşu beni ödem yaptı. tüm bayram boyu yediğim 2 dilim x, 1 dilim y ve 2 dilim z .3-5 tane minik çikolata. ama evime geldim ertesi gün tartıya çıktım. 5 günde 5 kilo almışım. turşudan kaynaklı ödemdir dedim umursamadım. ama döneli 1 hafta oldu. sadece 2 gitti diğer 3 hala gitmedi ödemse niye gitmiyor. sonuç olarak aldım 15 ioğlumda 14le doğuma gitmiştim. bunda 33. haftada 15im. ama planlarım var, hala umudum var.
bugüne kadar oğlumu kreşten ben alıyordum. 5de işten çık, çocuğu al eve git saat 6 oluyordu. yemek ye sofra toplama vs saat oluyor 20,30. o saatten sonra çıkamıyordum yürüyüşe.
yarın servise başlayacak. dolayısıyla ben 17:15de evdeyim ve otomatik olarak yemek saatimiz de 1 saat öne çekilecek. bende akşamları yürüyüş yapabilicem.
Ben de öyle sanıyordum ama artık daha az hareket edeceğini söylüyorlar yarın doktora da sorarım seni de aydınlatırım canımaynen benimde öyle canım ya. uykum bölük pörçük olduğundan herhalde gün içnidede halsiz kalıyorum. hiç canım temizlik falan yapmak istemiyor. bide çalışıyorum bu uykusuzlukla işe geliyorumbenimde 2-3 gündür hareketleri azaldı korktum bende ama sağolsun burda kızlar normal dedi. yeri daraldığı için normalmiş. ben yine büyüdükçe daha çok hareket edicek. daha sert hareketleri olacak sanıyordum
biz bunu aldık canım. senin gönderdiğin modellerde vardı adidas mağazasında ama buda koldan asmalı olacağı için vazgeçtim. güzel duruyor gerçekten.
valla ben istedim bile. doğum hediyesi ne alacaksın bana dedim. ne alayım dedi.isim kolye istedim. büyük kızım eşim ve küçük kızımın adını yazdırıcaz :)
8,5 ne ki canım ya ben o kadar bulantıya kusmayla 11 kilo aldım. üstelik kuzucuğum da küçük yani öyle tosun falan da doğurmayacağım o kadar kiloya rağmen
Kız lar sizlere secenek sunuyorum benim bu modeller hoşuma gitti fikir amacıyla yolluyorum sizlere
Oyyy cok guzelmis. Hastayim zaten adidasin cantalarina. Bende 1 tane var spor canta ama spor cantasi fazla buyuk gelir
canım hangi adidas mağazasında vardı ya .. sizinki hem kol hem sırt mı koldan nasıl asılıo anlamadım ama bugünden itibaren sırt çantasına yoğunlaşcam
Yani hem bebek tasicaz cantaninda kolay tasinabiliyo olmasi lazim. Ya capraz takilabilen yada sirt. Obur turlu bebek kucagimizdayken omuzdan dusucez vs kufrettirir. Ne zormus ayol alisveris isi bebek yapmak daha kolaydieet canım spor çantası cok büyük olur bende de var eskiden kalma eşiminde var hatta ama minik bavul gibi ikisi de kullanamam onları .. sırt cantası artık mantıklı geliyor ya
Offff mercimek yakar bulgurda gaz yapar. Soda ic cnmöğle yemeğinde etli yemek bulgur pilavi mercimek köftesi yoğurt yedim şuan sancıdan ölüyorum akılsız kafam ya offfff
yok senin gönderdiğin çanta yandan takılıyor ya o yüzden vazgeçtim onu almaktan dedim.güzel duruyo o çantalar çünkü. bide seninkinin uzun asma yeri var çapraz asmak için. o da ağır olursa nasıl asılır falan dedim. bende de bel fıtığı olduğu için en uygunu sırt çantası dedim aldım. benimki sadece sırttan asılıyor canım. ben bursada carrefourdaki adidas mağazasında gördüm bu modelleri bi kaç model vardı. ama bunun aynısıymıydı onu bilemiyorum. hatırlayamadım.
Kız lar sizlere secenek sunuyorum benim bu modeller hoşuma gitti fikir amacıyla yolluyorum sizlere
bunların üzerine de süt içtim o da gaz yaparmış ama ılık gibiydi şimdi sodamı aliim ölese .. aman ya .. soda gaz alır diyen de var gaz yapar diyen de .. midem bomba gibi , yusuf paşa da balık gibi gezioo tekmeleri ciciş yapışları artçı gibi maşallah oğluşa..Offff mercimek yakar bulgurda gaz yapar. Soda ic cnm
Ben de öyle sanıyordum ama artık daha az hareket edeceğini söylüyorlar yarın doktora da sorarım seni de aydınlatırım canım
ben sadece o incelerinden alsam olur muki zaten aşağı katına 6 ay sonra geçilmezmi ozamanda yaz gelir ve ben gerçek karyolasına işbirden yatak alıp takmayı düşünyom. böyle çokçok masraf olacak yoksaa..
gözün aydın bacım aşağıya dönmesi gerekyormu bukadar erkenden. yani dönmüş olsada tekrar düzelmezmi ne bilem merakımdan soruyom ne dedi doktor
Yani hem bebek tasicaz cantaninda kolay tasinabiliyo olmasi lazim. Ya capraz takilabilen yada sirt. Obur turlu bebek kucagimizdayken omuzdan dusucez vs kufrettirir. Ne zormus ayol alisveris isi bebek yapmak daha kolaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?