2014 Aralık Anneleri

göreceksin ilkinden daha hızlı kilo vereceksin. yaşları birbirine yakın iki erkek çocuk :)

Ben de öyle sanıyordum ama artık daha az hareket edeceğini söylüyorlar yarın doktora da sorarım seni de aydınlatırım canım

Kizlar ben hala bebek arabasina karar vermedim chicconun magazasina gittim gecen gun 3lu set port bebesi ana kucagi falanda var. Cok hafif kolayda katlaniyor ama port bebe ve anakucagi 6aya kadar kullanilabiliyormus. Benim icin onemli olan oto koltugu zaten. 6 ay kullanabilecegim bisey icin 1.040 tl vermek gereksiz geldi. Model şu:

Eklentiler

• lCHI-607937-B_1.webp
    90,1 KB · Görüntüleme: 88
biz bunu aldık canım. senin gönderdiğin modellerde vardı adidas mağazasında ama buda koldan asmalı olacağı için vazgeçtim. güzel duruyor gerçekten.

canım hangi adidas mağazasında vardı ya .. sizinki hem kol hem sırt mı koldan nasıl asılıo anlamadım ama bugünden itibaren sırt çantasına yoğunlaşcam

8,5 ne ki canım ya ben o kadar bulantıya kusmayla 11 kilo aldım. üstelik kuzucuğum da küçük yani öyle tosun falan da doğurmayacağım o kadar kiloya rağmen

benimki biraz kilosu önden gidiyormuş bide 1 hafta falan dedi. genetik sanırım bebişin zayıf olmaz senin bu gidişatla dedi. ama o da korkuttu beni kilolu bebeğide normal doğurmak çok zor. bu seferde bebeğin kilolu sezeryan yapalım dicek doktor

Kız lar sizlere secenek sunuyorum benim bu modeller hoşuma gitti fikir amacıyla yolluyorum sizlere

oğluma ayak şeklinde olandan yaptırdım. faceden birine. bu kadar adi birşey olamaz. eğer netten alacaksan görmeden dokunmadan alma derim.

Oyyy cok guzelmis. Hastayim zaten adidasin cantalarina. Bende 1 tane var spor canta ama spor cantasi fazla buyuk gelir

eet canım spor çantası cok büyük olur bende de var eskiden kalma eşiminde var hatta ama minik bavul gibi ikisi de kullanamam onları .. sırt cantası artık mantıklı geliyor ya

canım hangi adidas mağazasında vardı ya .. sizinki hem kol hem sırt mı koldan nasıl asılıo anlamadım ama bugünden itibaren sırt çantasına yoğunlaşcam

yok senin gönderdiğin çanta yandan takılıyor ya o yüzden vazgeçtim onu almaktan dedim.güzel duruyo o çantalar çünkü. bide seninkinin uzun asma yeri var çapraz asmak için. o da ağır olursa nasıl asılır falan dedim. bende de bel fıtığı olduğu için en uygunu sırt çantası dedim aldım. benimki sadece sırttan asılıyor canım. ben bursada carrefourdaki adidas mağazasında gördüm bu modelleri bi kaç model vardı. ama bunun aynısıymıydı onu bilemiyorum. hatırlayamadım.

eet canım spor çantası cok büyük olur bende de var eskiden kalma eşiminde var hatta ama minik bavul gibi ikisi de kullanamam onları .. sırt cantası artık mantıklı geliyor ya
Yani hem bebek tasicaz cantaninda kolay tasinabiliyo olmasi lazim. Ya capraz takilabilen yada sirt. Obur turlu bebek kucagimizdayken omuzdan dusucez vs kufrettirir. Ne zormus ayol alisveris isi bebek yapmak daha kolaydi

anladım canım tek sorun kafamdaki sırt çantası çok mu spor kaçar içime tam sinen bi çanta bulursam ne mutlu bana ya poff .. ayrıca haklısın yan takılırsa ve çanta ağır olursa sırt ağrıtırr mantıklı olursak yine sırt çantası bakmalıyızz

Kız lar sizlere secenek sunuyorum benim bu modeller hoşuma gitti fikir amacıyla yolluyorum sizlere

canım hepsi güzel ama ben sana bir tavsiyede bulunayım nacizane çerçeveler daha kullanışlı oluyor. özellikle ayak izi olan çok güzelmiş. diğer şekerleme modellerini çok dağıtıyo herkes ve insanlar onu alıp evinde en fazla 1-2 hafta tutuyolar ve atıyolar. çünkü tozlanıyor. bende aynısını yapıyorum mesela. pek hatırası kalmıyor. atılıyor koyucak yer bile bulamıyorsun. bissürü oluyo çünkü insanlardada mevlütlerden ama çerçeveyi kullanırlar. kendi çocuklarınında fotolarını koyarlar. öyle kendi hediyenin kullandığını görmekte bi eve gittiğinde çok hoşuna gidiyor insanın.

Offff mercimek yakar bulgurda gaz yapar. Soda ic cnm
bunların üzerine de süt içtim o da gaz yaparmış ama ılık gibiydi şimdi sodamı aliim ölese .. aman ya .. soda gaz alır diyen de var gaz yapar diyen de .. midem bomba gibi , yusuf paşa da balık gibi gezioo tekmeleri ciciş yapışları artçı gibi maşallah oğluşa..

olur cnm neden olmasında daha sonrada fermuarlı yerini açık bırakırım içinde oyun oynar diye her 2 yataktanda aldım ben

Yani hem bebek tasicaz cantaninda kolay tasinabiliyo olmasi lazim. Ya capraz takilabilen yada sirt. Obur turlu bebek kucagimizdayken omuzdan dusucez vs kufrettirir. Ne zormus ayol alisveris isi bebek yapmak daha kolaydi

ahahahha çok güldüm çokk kesinlikle yapmak daa kolaydı kuzumm .. Rabbim hepimize kolaylık versin bu ara duydugum bebekler hiç uyumuyor bakalım biz neler yaşayacağızz

Kızlaaar bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Ben bebekler için olan deterjanları düşünüyorum ama yumuşatıcı kullanmayacağım. Başka önerisi olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…