2014 Aralık Anneleri

eğer erkek bebek ise alın size orijinal hediye

Eklentiler

• FO,538,20,fes-kina-kutusu-kina-kutulari.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 71

port bebe 6. aya kadar bile kullanılmıyor canım çünkü o zaten ağır ve hantal ve bebek ağırlaştıkça kullanmak zorlaşıyor. üstelik arabada da 2 kişilik yer kaplıyor neredeyse
yeğenimin arabası aynısıydı bunun ve dediğim gibi port bebesini en fazla 2 ay falan kullanmışlardır. anakucağı ve puset şeklinde 2li set olanlara bak derim ben, anakucağı oto koltuğu olarak da kullanılıyor zaten.

hiç düşünme bunu boş ver, zamanı gelince düşüneceğiz zaten mecburen :) sağlıklı olsun da, ister sıska olsun ister tosun olsun, normal olsun, sezaryen olsun hiiiç önemli değil :)

öğle yemeğinde etli yemek bulgur pilavi mercimek köftesi yoğurt yedim şuan sancıdan ölüyorum akılsız kafam ya offfff

ooo üçü bir arada yapmışsın canım biraz yürü istersen, rahatlarsın belki.

valla tecrübeli annelerin dediği hep bi zaman sonra çocukla dışarı çıkmak zaten zor bide çanta taşımak insana zulüm geliyor diyolar. o yüzden kullanışlı bişeyler olsun istiyorsunuz diyolar. hatta bazıları yandan çanta alsada sırt çantasına dönmüş çocuk 5-6 ayı geçtikten sonra. çocukta ağırlaşıyor çünkü. hiç çantayla uğraşılmıyor diyolar.

Kızlaaar bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Ben bebekler için olan deterjanları düşünüyorum ama yumuşatıcı kullanmayacağım. Başka önerisi olan??

canım ben dalan roxy aldım. swift'in ablası kullanıyormuş onu önerdi. üstünde kalıntı kalmıyor dedi. sabun tozlarında genelde bir kaç durulama yaptırmak gerekiyor diye yorumlar okumuştum. dalan roxy de sabun tozu ama bunu un gibi yapmışlar. o yüzden kalıntı kalmadı gerçekten. ikinci durulamada yaptırmadım. çokta güzel kokuyo bebek gibi yumuşatıcı kullanmana gerek yok zaten sabun tozlarında yumuşacık çıkıyo kıyafetler. ben kullandım. kıyafetlerimizi yıkadık yerleştirdik biz. hazırız

Ohh ne güzel hazırlıklar bitmiş :)
Benim haftaya annemler gelecek şehir dışından onlarla birlikte başlayacağız artık hazırlıklara. O yüzden araştırıyorum şimdi neyle yıkasam diye.
Benim makine toz deterjan almıyor diye biliyorum ama acaba kullansam bir şey olur mu ki bilemedim makineyi bozmayım bu sefer de o yüzden tereddütlüyüm. Dalin'in de var sıvı deterjanları acaba onlardan mı kullansam?

senin makine farklı herhalde. bilemiyorum canım kullanılır mı? netten araştır istersen. hakkaten bozarsın bide doğum öncesi en lazım olacak zamanda kötü olur. bence araştır canım tehlikeye atma.

senin makine farklı herhalde. bilemiyorum canım kullanılır mı? netten araştır istersen. hakkaten bozarsın bide doğum öncesi en lazım olacak zamanda kötü olur. bence araştır canım tehlikeye atma.
Ben en iyisi gene Sıvı deterjan alayım dalin'i falan kullanan arkadaşlarım var kötü olsa o kadar kişi kullanmazdı sanırım

Ben en iyisi gene Sıvı deterjan alayım dalin'i falan kullanan arkadaşlarım var kötü olsa o kadar kişi kullanmazdı sanırım
Dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım. miss gibi koktu, kalıntı filan da kalmadı. yumuşatıcı kullanmadım ama bence gerek yok

Ben de hep çerçeve düşünüyodum ama beğendim model 3 küsür lira. çok mu pahalı diyorum şimdi de. sanki herşeyi çok abartıyormuşuz gibi geliyo bazen

Kızlaaar bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Ben bebekler için olan deterjanları düşünüyorum ama yumuşatıcı kullanmayacağım. Başka önerisi olan??
Ben hacışakirle yıkadım. yumuşatıcı yerine de sirke koydum. gayet iyi oldu. yumuşak ve hiç koku yok.

Ben de hep çerçeve düşünüyodum ama beğendim model 3 küsür lira. çok mu pahalı diyorum şimdi de. sanki herşeyi çok abartıyormuşuz gibi geliyo bazen

aynen yok hastanede dağıtılacak çikolatası kurabiyesi. yok mevlüdü hediyesi derken bazen gerçekten abartıyoruz diyorum. ben mevlütte ne dağıtacağım hiç düşünmedim daha. bi ara terlik dediler. ev terliği alıp bi tüle koyuyorlarmış herkese ondan veriyorlar kullanışlıda oluyor diyolar. 5 TL ye falan veriyorlarmış tanesini. acaba öylemi yapsam diyorum böyle incik cıncıkla uğraşacağıma. off valla

ahahahha çok güldüm çokk kesinlikle yapmak daa kolaydı kuzumm .. Rabbim hepimize kolaylık versin bu ara duydugum bebekler hiç uyumuyor bakalım biz neler yaşayacağızz
Aynen benim kiz kardesimin bebiside aglamiyordu uyuyodu surekli zorla uyandirip emziriyodu ama 2 hafta sonra gozleri fildir fildir gece uyutmuyo. Gerci annenin yedikleride etken gaz yapmamak lazim bebislere

O da güzel fikir ama yine masraflı :=) en iyisi çikolata verip geçsek mi tabi insan bebişinin bi hatırası olsun istiyo, hevesleniyo. bakalım napcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…