- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
canım hepsi güzel ama ben sana bir tavsiyede bulunayım nacizaneçerçeveler daha kullanışlı oluyor. özellikle ayak izi olan çok güzelmiş. diğer şekerleme modellerini çok dağıtıyo herkes ve insanlar onu alıp evinde en fazla 1-2 hafta tutuyolar ve atıyolar. çünkü tozlanıyor. bende aynısını yapıyorum mesela. pek hatırası kalmıyor. atılıyor koyucak yer bile bulamıyorsun. bissürü oluyo çünkü insanlardada mevlütlerden ama çerçeveyi kullanırlar. kendi çocuklarınında fotolarını koyarlar. öyle kendi hediyenin kullandığını görmekte bi eve gittiğinde çok hoşuna gidiyor insanın.
Kızlaaar bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Ben bebekler için olan deterjanları düşünüyorum ama yumuşatıcı kullanmayacağım. Başka önerisi olan??
Makinede kullanılıyor mu o? Benim makine bir tek sıvı deterjanı kullanmaya uygun amaçevremdki herkes roxy öneriyor
4-5 isim bile yapıyorlar cnm çok da güzel duruyor. yazı karakteri ve büyüklüğü önemli tabi. benimkiler kısa isimli olduğu için kalabalık durmuyor hiç.bende isim kolyesi istedim canım ama 3 isim güzel duracak mı bilemiorum ..
Kizlar ben hala bebek arabasina karar vermedimchicconun magazasina gittim gecen gun 3lu set port bebesi ana kucagi falanda var. Cok hafif kolayda katlaniyor ama port bebe ve anakucagi 6aya kadar kullanilabiliyormus. Benim icin onemli olan oto koltugu zaten. 6 ay kullanabilecegim bisey icin 1.040 tl vermek gereksiz geldi. Model şu:
benimki biraz kilosu önden gidiyormuş bide 1 hafta falan dedi. genetik sanırım bebişin zayıf olmaz senin bu gidişatla dedi.ama o da korkuttu beni kilolu bebeğide normal doğurmak çok zor. bu seferde bebeğin kilolu sezeryan yapalım dicek doktor
öğle yemeğinde etli yemek bulgur pilavi mercimek köftesi yoğurt yedim şuan sancıdan ölüyorum akılsız kafam ya offfff
anladım canım tek sorun kafamdaki sırt çantası çok mu spor kaçar içime tam sinen bi çanta bulursam ne mutlu bana ya poff .. ayrıca haklısın yan takılırsa ve çanta ağır olursa sırt ağrıtırr mantıklı olursak yine sırt çantası bakmalıyızz
Kızlaaar bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Ben bebekler için olan deterjanları düşünüyorum ama yumuşatıcı kullanmayacağım. Başka önerisi olan??
Ohh ne güzel hazırlıklar bitmiş :)canım ben dalan roxy aldım. swift'in ablası kullanıyormuş onu önerdi. üstünde kalıntı kalmıyor dedi. sabun tozlarında genelde bir kaç durulama yaptırmak gerekiyor diye yorumlar okumuştum. dalan roxy de sabun tozu ama bunu un gibi yapmışlar. o yüzden kalıntı kalmadı gerçekten. ikinci durulamada yaptırmadım. çokta güzel kokuyo bebek gibiyumuşatıcı kullanmana gerek yok zaten sabun tozlarında yumuşacık çıkıyo kıyafetler. ben kullandım. kıyafetlerimizi yıkadık yerleştirdik biz. hazırız
Makinede kullanılıyor mu o? Benim makine bir tek sıvı deterjanı kullanmaya uygun ama
Ohh ne güzel hazırlıklar bitmiş :)
Benim haftaya annemler gelecek şehir dışından onlarla birlikte başlayacağız artık hazırlıklara. O yüzden araştırıyorum şimdi neyle yıkasam diye.
Benim makine toz deterjan almıyor diye biliyorum ama acaba kullansam bir şey olur mu ki bilemedim makineyi bozmayım bu sefer deo yüzden tereddütlüyüm. Dalin'in de var sıvı deterjanları acaba onlardan mı kullansam?
Ben en iyisi gene Sıvı deterjan alayım dalin'i falan kullanan arkadaşlarım var kötü olsa o kadar kişi kullanmazdı sanırımsenin makine farklı herhalde. bilemiyorum canım kullanılır mı? netten araştır istersen. hakkaten bozarsın bide doğum öncesi en lazım olacak zamandakötü olur. bence araştır canım tehlikeye atma.
Dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım. miss gibi koktu, kalıntı filan da kalmadı. yumuşatıcı kullanmadım ama bence gerek yokBen en iyisi gene Sıvı deterjan alayım dalin'i falan kullanan arkadaşlarım var kötü olsa o kadar kişi kullanmazdı sanırım
Ben de aynısından kullanacağım. Sadece rengi siyah beyaz bizim.biz bunu aldık canım. senin gönderdiğin modellerde vardı adidas mağazasında ama buda koldan asmalı olacağı için vazgeçtim. güzel duruyor gerçekten.
Ben de aynısından kullanacağım. Sadece rengi siyah beyaz bizim.
Ben de hep çerçeve düşünüyodum ama beğendim model 3 küsür lira. çok mu pahalı diyorum şimdi de. sanki herşeyi çok abartıyormuşuz gibi geliyo bazencanım hepsi güzel ama ben sana bir tavsiyede bulunayım nacizaneçerçeveler daha kullanışlı oluyor. özellikle ayak izi olan çok güzelmiş. diğer şekerleme modellerini çok dağıtıyo herkes ve insanlar onu alıp evinde en fazla 1-2 hafta tutuyolar ve atıyolar. çünkü tozlanıyor. bende aynısını yapıyorum mesela. pek hatırası kalmıyor. atılıyor koyucak yer bile bulamıyorsun. bissürü oluyo çünkü insanlardada mevlütlerden ama çerçeveyi kullanırlar. kendi çocuklarınında fotolarını koyarlar. öyle kendi hediyenin kullandığını görmekte bi eve gittiğinde çok hoşuna gidiyor insanın.
Ben hacışakirle yıkadım. yumuşatıcı yerine de sirke koydum. gayet iyi oldu. yumuşak ve hiç koku yok.Kızlaaar bebeklerin kıyafetlerini neyle yıkamayı düşünüyorsunuz. Ben bebekler için olan deterjanları düşünüyorum ama yumuşatıcı kullanmayacağım. Başka önerisi olan??
Ben de hep çerçeve düşünüyodum ama beğendim model 3 küsür lira. çok mu pahalı diyorum şimdi de. sanki herşeyi çok abartıyormuşuz gibi geliyo bazen
Aynen benim kiz kardesimin bebiside aglamiyordu uyuyodu surekli zorla uyandirip emziriyodu ama 2 hafta sonra gozleri fildir fildir gece uyutmuyo. Gerci annenin yedikleride etken gaz yapmamak lazim bebislereahahahha çok güldüm çokkkesinlikle yapmak daa kolaydı kuzumm .. Rabbim hepimize kolaylık versin bu ara duydugum bebekler hiç uyumuyor bakalım biz neler yaşayacağızz
Bizimki de fenerbahçeli. çantamız önceden vardı. olmasaydı ben de garanti fenerli alırdım sırf gaza gelsin diebizim babamız fenerbahçeli olduğu için böyle alalım dedik. gaza gelip hep o taşır belki
O da güzel fikir ama yine masraflı :=) en iyisi çikolata verip geçsek miaynen yok hastanede dağıtılacak çikolatası kurabiyesi. yok mevlüdü hediyesi derken bazen gerçekten abartıyoruz diyorum. ben mevlütte ne dağıtacağım hiç düşünmedim daha. bi ara terlik dediler. ev terliği alıp bi tüle koyuyorlarmış herkese ondan veriyorlar kullanışlıda oluyor diyolar. 5 TL ye falan veriyorlarmış tanesini. acaba öylemi yapsam diyorum böyle incik cıncıkla uğraşacağıma. off valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?