2014 Aralık Anneleri

Bizimki de fenerbahçeli. çantamız önceden vardı. olmasaydı ben de garanti fenerli alırdım sırf gaza gelsin die


varsa kullan onu canım n gerek var masrafa tekrar. içide çok gözlü kullanışlı ama dimi. bebek çantaları bile bazıları bu kadar gözlü değil. tek göz yapmışlar hepsini içine atıyorsun. bişey ararken zor oluyormuş. karıştır karıştır içini bohça gibi. bunun yanlarındada fileler var orayada biberon koyarım dedim
 
Merhabalar arkadaşlar 2 ay lik evliyim ve 7 haftalik Bebeğimi kaybettim 3 gün oldu hala moralim düzelmesi gelişmedir bebeğim aldılar kalbi yavaş atıyordu aldılar bunu evliliğin hemen sonra yaşamak çok üzdü çok istiyorduk onu kısmet olmadı. Dr dedi tekrar için kendini hazır hissettiğim zaman olur diye zaten vücud kendini hazirlar dedi hayırlısı tekrar Istiyorum inşallah olur.ALLAH HERKESE NASIL ETSIM. Böyle bi durumda yeniden çok beklemeden tekrar olan varmı acaba cevap yazarsan sevinirim.arkaslar
 
Son düzenleme:
kızlar ben çok iyi zamanda hamile olduğumuzu düşünüyordum. her mevsimin meyvesini yiyoruz die bu ara nara takmıştım bakayıım faydaları nelermiş die.. anam neler yazıyor neler.. yok çocukta leke yaparmış filan bilgisi olan varmı?
 
_swift_ canım sen pijama fotosu atacaktın ben hala almadım ve nasıl birşey alsam diye kararsızım... bir de nerde güzel vardı acaba? eşim baksın... sen sanırım söylemiştin ama ben o zaman o halde unutuverdim
 
Nar erken doğuma neden oluyomuş. ben uzak duruyorum öyle duyunca.
 
Bence de çok kullanışlı olacak.
 
Çantalar alınmış, kıyafetler yıkanmış, her şey hazırlanmış. Ben nerelere kaçsam acaba. Daha ne kıyafet yıkayabildim ne çanta alabildim. Çanta da istediğim gibi bulamadım zaten. Bu günde sebepsiz bir ağırlık var üzerimde. Halbu ki bebişimi de gördüm bu gün. Kontrolümüz var dı her şey yolundaymış. 2200 gr olmuş 33+1 iz bu gün 46 cm boyu olmuş. Tam olarak doğum pozisyonunu da almış. Böyle işte. Sanırım yapılacak işler beni iyice gerdi. Onların huzursuzluğu var üzerimde. Hepinize mutlu günler dilerim
 
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maş Allah diyorum kızına. Nazar değmesin. Ben 33+1 im ve 2200 gram henüz. Senin ki iri bir bebiş olacak herhalde. 2 hafta önden gitmesinden de olabilir tabi. SAğlıklı olsunlar inş allah hepsi.
Bende öyle düşünüyorum. Çok şanslıyız :) Valla leke yaparsa benim bebişimde göreceğiz. Pek inanmam öyle şeylere nar yedim diye niye lekeli olsun yaa.
Canım kasım annelerinde atmıştım. Dur pc de vardı atayım tekrar. Ben akdem den aldım. Çifteldeki modeller benim hoşuma gitmemişti ama bayramdan önce gitmiştim oraya yeni modeller geldi mi bilmem. Birde çiftel in karşısında ki mağzada da vardı bir kaç model ama ben Akdem dekileri daha çok beğendim.
 

Ben de aynı durumdayım canım, gel beraber kaçalım :) oda gelmedi daha, benek arabası alınmadı, çanta falan ooo ne arar. Kıyafetlerimiz bile hazır değil, anneanneyle babaanne poposunu kaldırabilirse bu ayın sonunda halletmiş olacağız inşallah.
En başta amaaan 8. Ayda bile yaparız ne olacak ki diyodum ama şimdi geciktiğimi farkediyorum :)
Neyse olur hepsi Allah'ın izniyle canım
 
Çantalar alınmış, kıyafetler yıkanmış, her şey hazırlanmış. Ben nerelere kaçsam acaba. Daha ne kıyafet yıkayabildim ne çanta alabildim. Çanta da istediğim gibi bulamadım zaten. Bu günde sebepsiz bir ağırlık var üzerimde. Halbu ki bebişimi de gördüm bu gün. Kontrolümüz var dı her şey yolundaymış. 2200 gr olmuş 33+1 iz bu gün 46 cm boyu olmuş. Tam olarak doğum pozisyonunu da almış. Böyle işte. Sanırım yapılacak işler beni iyice gerdi. Onların huzursuzluğu var üzerimde. Hepinize mutlu günler dilerim


valla canım bende hiçbirşey yapmadım.. bu ayın sonunda işten ayrılıyorum inş. daha alışveriş bile yapmadım sadece odası kuruldu boyası yapıldı.. daha bebek odası kıyafetleri benim çantam hiçbirşey hazır değil kızlar hazırlık yaptıkça kendime kızıyorum. iyice tembel oldum yahu :)
 
sağol canım sen de güle güle giy çok güzellermiş...
 
Aynen kaçalım valla Bizim de odamız gelmedi o da ayrı dert. Odamızın badanası bile yapılmadı henüz Aynen bizim babaanneden zaten hayır yok gelip yardım etmez, anneannede işin olursa çağır diyor. Teyzemiz desen kendi çocukları hafta içi okula gidiyor diye erken yatıyor diye gelemiyor bize akşamları. Bir cumartesileri kalıyor bize onda da yok düğün dernek mevlüt gün derken zaman kalmıyor toplaşıp bir şeyler yapmaya. Offf sıkıldım valla. Kasım annelerinde 34. ünde 35. inde doğuranları okudukça tedirgin olmaya başladım. Her şey hazır olsun istiyorum. Annemde diyor son 3 hafta evde olacaksın ya yaparız. O zamana kadar Eymen Paşa bekleyecek mi bakalım Allah yardımcımız olsun.
İyi bari işten ayrılınca yavaştan başlarsın. Benim ayrılmama 1 ay var daha Bende kendime kızıyorum neden daha çnceden yapmadım diye. Geceleri yetmiyor ki hiç bir şeye. İşten gel yemek yap ortalık topla temizlik çamaşır ütü bulaşık daraldım valla yazarken. Bak bu akşam da yemek lazım şimdi.
sağol canım sen de güle güle giy çok güzellermiş...
Sağol canım.
 

güle güle giy swift.cim sağlıkla çok güzeller
 
Bnde adidass sirt cantasi bakmaya girdim ama evdeki sirt cantama benziyodu hepsi hantal ve gözsüzdü.Bebek mavisi bi kol cantasi gördüm büyükce hemen aldim.Kendime almis oldum sanki ama dayanamadim napayim.Resmini koymak istedim ama boyutu büyük dedi Evde bi sirt cantam var onu da yikar kullanirim uzun yolda diye düsündüm.Konu komsuya giderken de yeni aldigimi kullanicam ins.
Bnde deterjan olarak e-bebekten baby me sivi deterjan aldim ilk onunla yikayacagim popomu kaldirabilirsem.Dalan roxy de buldum markette ondan da alicam.Birde kizlar baby&me nin biberon temizleyici organik sivisi vardi 9.90 di almadim esim al demesine ragmen pisman oldum.Neyle yikayacagiz emzikleri biberonlari filan? Fairy koksun istemiyorum.Amvayle mi yikasak?Napicaksiniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…