Ben de dalin alacağım sanırımDalinin sıvı deterjanıyla yıkadım. miss gibi koktu, kalıntı filan da kalmadı. yumuşatıcı kullanmadım ama bence gerek yok
Sirke kokusu kalmadı mıBen hacışakirle yıkadım. yumuşatıcı yerine de sirke koydum. gayet iyi oldu. yumuşak ve hiç koku yok.
Bizimki de fenerbahçeli. çantamız önceden vardı. olmasaydı ben de garanti fenerli alırdım sırf gaza gelsin die
Hayır hiç kalmadı. Eşim sirkeden nefret eder. o duymadıysa bi koku kimse duyamaz :)Sirke kokusu kalmadı mı
Nar erken doğuma neden oluyomuş. ben uzak duruyorum öyle duyunca.kızlar ben çok iyi zamanda hamile olduğumuzu düşünüyordum. her mevsimin meyvesini yiyoruz die bu ara nara takmıştım bakayıım faydaları nelermiş die.. anam neler yazıyor neler.. yok çocukta leke yaparmış filan bilgisi olan varmı?
Bence de çok kullanışlı olacak.varsa kullan onu canım n gerek var masrafa tekrar. içide çok gözlü kullanışlı ama dimi. bebek çantaları bile bazıları bu kadar gözlü değil. tek göz yapmışlar hepsini içine atıyorsun. bişey ararken zor oluyormuş. karıştır karıştır içini bohça gibi. bunun yanlarındada fileler var orayada biberon koyarım dedim
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maş Allah diyorum kızına. Nazar değmesin. Ben 33+1 im ve 2200 gram henüz. Senin ki iri bir bebiş olacak herhalde. 2 hafta önden gitmesinden de olabilir tabi. SAğlıklı olsunlar inş allah hepsi.bugün muayenemiz vardı annişler buluştuk kızımızla.32. hafta raporunu da aldım. daha doğrusu çalışamaz raporu aldım izne ayrılmış oldum yani. herşey yolunda çok şükür. sat a göre 32+2 usg ye göre 34+2 çıktı. 2 hafta öndeyiz yine. 2460 gr olmuş küçük prensesimiz. aslında çok şaşırdım son 2 haftadır kilo mu biraz kontrol altında tutmak için yediklerime çok dikkat ettim kıstım baya hatta kilo almadım. ama bebeğimin büyüme hızı değişmemiş :)
bu aralar çok kasılmalarım oluyordu.karnım bi anda taş gibi oluyo bi tarafa toplanıyo falan. aslında normal olduğunu biliyordum ama biraz sık olduğu için sordum. normalmiş. 32 den sonra artarmış. bebek büyüdüğü için bi de biraz iri olduğu için hareketleri çok güçlü olduğundan rahim bebeği koruma amaçlı kasılırmış. kabızlığı sordum bol su ,gün kurusu, biraz daha hareket falan dedi. onları yapıyorum dedim. activia, yovita yoğurtları önerdi. sabah akşam birer tane. yine de geçmezse magnezyum yazdı suda eriyenden. kalça ağrısına normal dedi üzerinde durmadı hatta. hatta ben sormadan bel kalça ağrıların olur dedi. koşu bandında hafif tempoda yürüyeyim mi diye sordum hayır dedi direkt :)hiç önermiyorum belini falan sakatlarsın dedi hatta. aklıma gelenler bunlar kızlar. umarım bilgilendirici olmuştur sizin için de.
Bende öyle düşünüyorum. Çok şanslıyız :) Valla leke yaparsa benim bebişimde göreceğiz. Pek inanmam öyle şeylere nar yedim diye niye lekeli olsun yaa.kızlar ben çok iyi zamanda hamile olduğumuzu düşünüyordum. her mevsimin meyvesini yiyoruz die bu ara nara takmıştım bakayıım faydaları nelermiş die.. anam neler yazıyor neler.. yok çocukta leke yaparmış filan bilgisi olan varmı?
Canım kasım annelerinde atmıştım. Dur pc de vardı atayım tekrar. Ben akdem den aldım. Çifteldeki modeller benim hoşuma gitmemişti ama bayramdan önce gitmiştim oraya yeni modeller geldi mi bilmem. Birde çiftel in karşısında ki mağzada da vardı bir kaç model ama ben Akdem dekileri daha çok beğendim._swift_ canım sen pijama fotosu atacaktın ben hala almadım ve nasıl birşey alsam diye kararsızım... bir de nerde güzel vardı acaba? eşim baksın... sen sanırım söylemiştin ama ben o zaman o halde unutuverdim
Çantalar alınmış, kıyafetler yıkanmış, her şey hazırlanmış. Ben nerelere kaçsam acaba. Daha ne kıyafet yıkayabildim ne çanta alabildim. Çanta da istediğim gibi bulamadım zaten. Bu günde sebepsiz bir ağırlık var üzerimde. Halbu ki bebişimi de gördüm bu gün. Kontrolümüz var dı her şey yolundaymış. 2200 gr olmuş 33+1 iz bu gün 46 cm boyu olmuş. Tam olarak doğum pozisyonunu da almış. Böyle işte. Sanırım yapılacak işler beni iyice gerdi. Onların huzursuzluğu var üzerimde. Hepinize mutlu günler dilerim
sağol canım sen de güle güle giy çok güzellermiş...Canım kasım annelerinde atmıştım. Dur pc de vardı atayım tekrar. Ben akdem den aldım. Çifteldeki modeller benim hoşuma gitmemişti ama bayramdan önce gitmiştim oraya yeni modeller geldi mi bilmem. Birde çiftel in karşısında ki mağzada da vardı bir kaç model ama ben Akdem dekileri daha çok beğendim. Eki Görüntüle 1269403 Eki Görüntüle 1269406 Eki Görüntüle 1269407
Aynen kaçalım vallaBen de aynı durumdayım canım, gel beraber kaçalım :) oda gelmedi daha, benek arabası alınmadı, çanta falan ooo ne arar. Kıyafetlerimiz bile hazır değil, anneanneyle babaanne poposunu kaldırabilirse bu ayın sonunda halletmiş olacağız inşallah.
En başta amaaan 8. Ayda bile yaparız ne olacak ki diyodum ama şimdi geciktiğimi farkediyorum :)
Neyse olur hepsi Allah'ın izniyle canım
İyi bari işten ayrılınca yavaştan başlarsın. Benim ayrılmama 1 ay var dahavalla canım bende hiçbirşey yapmadım.. bu ayın sonunda işten ayrılıyorum inş. daha alışveriş bile yapmadım sadece odası kuruldu boyası yapıldı.. daha bebek odası kıyafetleri benim çantam hiçbirşey hazır değil kızlar hazırlık yaptıkça kendime kızıyorum. iyice tembel oldum yahu :)
Sağol canım.sağol canım sen de güle güle giy çok güzellermiş...
Nar erken doğuma neden oluyomuş. ben uzak duruyorum öyle duyunca.
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maş Allah diyorum kızına. Nazar değmesin. Ben 33+1 im ve 2200 gram henüz. Senin ki iri bir bebiş olacak herhalde. 2 hafta önden gitmesinden de olabilir tabi. SAğlıklı olsunlar inş allah hepsi.
Bende öyle düşünüyorum. Çok şanslıyız :) Valla leke yaparsa benim bebişimde göreceğiz. Pek inanmam öyle şeylere nar yedim diye niye lekeli olsun yaa.
Canım kasım annelerinde atmıştım. Dur pc de vardı atayım tekrar. Ben akdem den aldım. Çifteldeki modeller benim hoşuma gitmemişti ama bayramdan önce gitmiştim oraya yeni modeller geldi mi bilmem. Birde çiftel in karşısında ki mağzada da vardı bir kaç model ama ben Akdem dekileri daha çok beğendim. Eki Görüntüle 1269403 Eki Görüntüle 1269406 Eki Görüntüle 1269407
Su gibi güzel bi doğum dilerim. :)cüneyt gençle başladım şükran çakmak la devam ediyorum... şükran çakmak ve epidural normal doğum yapacam İNAŞALLAH
Ben de bir deneyim o zaman :)Hayır hiç kalmadı. Eşim sirkeden nefret eder. o duymadıysa bi koku kimse duyamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?