2014 Aralık Anneleri

Kizlar birmax .com dan bisiler alan var mi ben bebek sekeri malzemelerimi ve mevlüt seker kutularimi aldim ama kargo ücreti alici öder diyor ve bir fiyat bilgisi yok. Ne kadar olur acaba alan varsa sizin ne tuttu? Sonra kapida bayilmayayim

Ben 13,90 a Nuk un biberon ve emzik temizleyicisini aldim.

Yok canim yaa ben de daha yikamadimmm canta alamadimmm alisverisim de bitmediii iki kargo paketim var gelecek. Onlari bekliyorum. Haftasonu yine alisverise cikicam. Kalcam cok agriyo fenayim. Kucuk valiz yapicam olmadi.. bi de port bebeyle cantasi var takim onu kullancam.

Maşallah bebeğine boylu bir oğlusun olacak herhalde, basi asagiya donmus demek bende haftaya gidicem bakalim benim kuzu da döndümü acaba?

Amin canım, bugün benim yoğunluğum yoktu öğlen çıkıp annemle alışveriş yapıcaktık ama çocukları bırakmış abimler, benim iş kaldı yine :)
Herkesin ayrı işi gücü oluyor işte yapacak bir şey yok.
Bu arada sen iki takımını da pijama almışsın canım gecelik kullanmayacak mısın? Ben gecelik giymeyi sevmiyorum ama hastanede rahat olur diyorlardı o yüzden gecelik mi alsam diyorum bi tane de

Kizlar birmax .com dan bisiler alan var mi ben bebek sekeri malzemelerimi ve mevlüt seker kutularimi aldim ama kargo ücreti alici öder diyor ve bir fiyat bilgisi yok. Ne kadar olur acaba alan varsa sizin ne tuttu? Sonra kapida bayilmayayim

Ben aldım 7 lira gibi bişeydi ama malzemelerin ödemesini yaparken yapmıştım kargo ödemesini de. İçindeydi yani kapıda bir şey ödemedin canım

Ben 13,90 a Nuk un biberon ve emzik temizleyicisini aldim.
Bnde alayim bari bi temizleyici kücük ilcede olmak ne zormus bir temizleyiciye bile kargo parasiyla ulasabiliyorum butikbebeye gelmesini bekleyeyim bari orda kargo bedava
kızlarrr bu da benim çantam,bugün aldım kraft ın, 52,90 fiyatı bavul gibi kocaman
Bnde begenmistim bunu canim cok uygun benimki de bu tarz.

Ben baya bisey aldim canim birmaxdan kargo gözükmüyo ondan herhalde ins cok bisey cikarmazlar uyguna alayim derken pisman olmam

Bnde alayim bari bi temizleyici kücük ilcede olmak ne zormus bir temizleyiciye bile kargo parasiyla ulasabiliyorum butikbebeye gelmesini bekleyeyim bari orda kargo bedava

Bnde begenmistim bunu canim cok uygun benimki de bu tarz.
evett canımm çok uygun ve büyük.

ay gözün aydın maşallah canım.. hiç gerilme ya ben de hiçbişey yıkamadım. paketlerinden bile çıkarmadım hiçbirşeyi.

Ben öyle uygun fiyata bi gecelik aldim önden emzirme tarzinda.Ben de sevmiyom ama sezeryan olursan lazim olur dediler.Alttan bakmak icin de kolay oluyomus sanirsam dikislere filan.Pijama da aldim ayrica kirlenirse giyicem hastanede,kirlenmezse pijamalarimi evde giyerim dedim.

canım evet iri olacak gibi. zaten karnımı görsen şimdiden 4kg olmuş bu dersin :)
ölçümler de bazen doğru olmuyo ya. geçen gün bi arkadaşım doğum yaptı. 3kg demiş dr. haftasıyla uyumlu gidiyormuş hep. 2400 doğdu bebek. düşün aradaki farkı. belli olmuyor yani. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat

canım çantanın fotosunu koyabilir misin ya bu işler hiç planladığım gibi gitmio .. çanta hazır diil bi de daha beğenemedimm
Cnm canta bu. Suni deri ama gercek deri gibi.silinebilir.icinde de bays gözü var.tek kaldigi icin 80ebirakti.hem el hem kol hem de sirt çantası olarak kullanilabiliyor

Eklentiler

• 20141014_191246.webp
    122,9 KB · Görüntüleme: 97
  • 20141014_191231.webp
    129 KB · Görüntüleme: 111
Kizlar ne guzel bebislerinizin kac kg oldugunu yanilma payi olsada ogrenebiliyorsunuz! Ben amerikada yasiyorum ve sanki ultrasona sokmak cok zararliymis ya da zormus gibi hamilelik boyunca sadece 3-4 kere bakiyorlar...32.haftamdaym ve bebisimin kac kg oldugunu bilmiyorum taaa 36.haftada ultrason randevum var. Dun doktora gittim ve annemin demesine gore turkiyede 30 yil onceki metodlarla karnimi ölcüp cocugun kalp atisini dinleyip hersey normal diyip eve yolladi Bebisim döndü mü noldu onu bile bilmiyorum... Neyse hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah

Bende almanyadayim ve ayni konudan muzdaribim canim yaaaa.sanki ne varsa iki jel surup aleti oynatacak dimi? Dort kez bakilio toplam.inanki her ay 400 euro saglik sigortasina kesiliyor ama bakinca ayda 40 euroluk bile masraf yapmiyolar bize.tum vitaminlerimi cebimden oduyorum.inanilcak gibi degil.ben seker yuklemesinde bayildim yaklasik 20 dk baygin kaldim.alti kilo verdim ve hic almadim hala nerdeyse 32 haftalik olduk.aglayarak ayildim ve bebgimi gormek istedim beni nst ye baglayip ses dinlettiler o kadar.sanki ne var bi koyda gorem pamugu dimiii? Arkadaslar her ay gordu.simdide ayda iki kere gorcekler.ben hep para verip verip gormek istiyorum dedi ekstra odedim sende sor belki ekstra verince bakarlar.bide ben gelisiminden korkuyordum dusun yani.kilo aliyomu almiyomu bilmiyodum cunku ben verdigimi bile almayinca endiselenmistim.cok uzun oldu bu arada :) iyice sinirliyimde bu konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…