- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Ben 13,90 a Nuk un biberon ve emzik temizleyicisini aldim.Bnde adidass sirt cantasi bakmaya girdim ama evdeki sirt cantama benziyodu hepsi hantal ve gözsüzdü.Bebek mavisi bi kol cantasi gördüm büyükce hemen aldim.Kendime almis oldum sanki ama dayanamadim napayim.Resmini koymak istedim ama boyutu büyük dediEvde bi sirt cantam var onu da yikar kullanirim uzun yolda diye düsündüm.Konu komsuya giderken de yeni aldigimi kullanicam ins.
Bnde deterjan olarak e-bebekten baby me sivi deterjan aldim ilk onunla yikayacagim popomu kaldirabilirsem.Dalan roxy de buldum markette ondan da alicam.Birde kizlar baby&me nin biberon temizleyici organik sivisi vardi 9.90 di almadim esim al demesine ragmen pisman oldum.Neyle yikayacagiz emzikleri biberonlari filan? Fairy koksun istemiyorum.Amvayle mi yikasak?Napicaksiniz
Çantalar alınmış, kıyafetler yıkanmış, her şey hazırlanmış. Ben nerelere kaçsam acaba. Daha ne kıyafet yıkayabildim ne çanta alabildim. Çanta da istediğim gibi bulamadım zaten. Bu günde sebepsiz bir ağırlık var üzerimde. Halbu ki bebişimi de gördüm bu gün. Kontrolümüz var dı her şey yolundaymış. 2200 gr olmuş 33+1 iz bu gün 46 cm boyu olmuş. Tam olarak doğum pozisyonunu da almış. Böyle işte. Sanırım yapılacak işler beni iyice gerdi. Onların huzursuzluğu var üzerimde. Hepinize mutlu günler dilerim
Maşallah bebeğine boylu bir oğlusun olacak herhalde, basi asagiya donmus demek bende haftaya gidicem bakalim benim kuzu da döndümü acaba?Çantalar alınmış, kıyafetler yıkanmış, her şey hazırlanmış. Ben nerelere kaçsam acaba. Daha ne kıyafet yıkayabildim ne çanta alabildim. Çanta da istediğim gibi bulamadım zaten. Bu günde sebepsiz bir ağırlık var üzerimde. Halbu ki bebişimi de gördüm bu gün. Kontrolümüz var dı her şey yolundaymış. 2200 gr olmuş 33+1 iz bu gün 46 cm boyu olmuş. Tam olarak doğum pozisyonunu da almış. Böyle işte. Sanırım yapılacak işler beni iyice gerdi. Onların huzursuzluğu var üzerimde. Hepinize mutlu günler dilerim
Aynen kaçalım vallaBizim de odamız gelmedi o da ayrı dert. Odamızın badanası bile yapılmadı henüz Aynen bizim babaanneden zaten hayır yok gelip yardım etmez, anneannede işin olursa çağır diyor. Teyzemiz desen kendi çocukları hafta içi okula gidiyor diye erken yatıyor diye gelemiyor bize akşamları. Bir cumartesileri kalıyor bize onda da yok düğün dernek mevlüt gün derken zaman kalmıyor toplaşıp bir şeyler yapmaya. Offf sıkıldım valla. Kasım annelerinde 34. ünde 35. inde doğuranları okudukça tedirgin olmaya başladım. Her şey hazır olsun istiyorum. Annemde diyor son 3 hafta evde olacaksın ya yaparız. O zamana kadar Eymen Paşa bekleyecek mi bakalım Allah yardımcımız olsun.
Kizlar birmax .com dan bisiler alan var mi ben bebek sekeri malzemelerimi ve mevlüt seker kutularimi aldim ama kargo ücreti alici öder diyor ve bir fiyat bilgisi yok. Ne kadar olur acaba alan varsa sizin ne tuttu? Sonra kapida bayilmayayim
Bnde alayim bari bi temizleyici kücük ilcede olmak ne zormus bir temizleyiciye bile kargo parasiyla ulasabiliyorum butikbebeye gelmesini bekleyeyim bari orda kargo bedavaBen 13,90 a Nuk un biberon ve emzik temizleyicisini aldim.
Bnde begenmistim bunu canim cok uygun benimki de bu tarz.kızlarrr bu da benim çantam,bugün aldım kraft ın, 52,90 fiyatıbavul gibi kocaman
evett canımm çok uygun ve büyük.Bnde alayim bari bi temizleyici kücük ilcede olmak ne zormus bir temizleyiciye bile kargo parasiyla ulasabiliyorum butikbebeye gelmesini bekleyeyim bari orda kargo bedava
Bnde begenmistim bunu canim cok uygun benimki de bu tarz.
ay gözün aydın maşallah canım.. hiç gerilme ya ben de hiçbişey yıkamadım. paketlerinden bile çıkarmadım hiçbirşeyi.Çantalar alınmış, kıyafetler yıkanmış, her şey hazırlanmış. Ben nerelere kaçsam acaba. Daha ne kıyafet yıkayabildim ne çanta alabildim. Çanta da istediğim gibi bulamadım zaten. Bu günde sebepsiz bir ağırlık var üzerimde. Halbu ki bebişimi de gördüm bu gün. Kontrolümüz var dı her şey yolundaymış. 2200 gr olmuş 33+1 iz bu gün 46 cm boyu olmuş. Tam olarak doğum pozisyonunu da almış. Böyle işte. Sanırım yapılacak işler beni iyice gerdi. Onların huzursuzluğu var üzerimde. Hepinize mutlu günler dilerim
canım evet iri olacak gibi. zaten karnımı görsen şimdiden 4kg olmuş bu dersin :)Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maş Allah diyorum kızına. Nazar değmesin. Ben 33+1 im ve 2200 gram henüz. Senin ki iri bir bebiş olacak herhalde. 2 hafta önden gitmesinden de olabilir tabi. SAğlıklı olsunlar inş allah hepsi.
Cnm canta bu. Suni deri ama gercek deri gibi.silinebilir.icinde de bays gözü var.tek kaldigi icin 80ebirakti.hem el hem kol hem de sirt çantası olarak kullanilabiliyorcanım çantanın fotosunu koyabilir misin ya bu işler hiç planladığım gibi gitmio .. çanta hazır diil bi de daha beğenemedimm
Guzelmis gule gule kullan.Cnm canta bu. Suni deri ama gercek deri gibi.silinebilir.icinde de bays gözü var.tek kaldigi icin 80ebirakti.hem el hem kol hem de sirt çantası olarak kullanilabiliyor
Çok güzel canim güle güle kullanin...:) çok beğendim geniş ve rahat...kızlarrr bu da benim çantam,bugün aldım kraft ın, 52,90 fiyatıbavul gibi kocaman
sağolasınn canımmm,daha güzeli senin olsunÇok güzel canim güle güle kullanin...:) çok beğendim geniş ve rahat...
Bende almanyadayim ve ayni konudan muzdaribim canim yaaaa.sanki ne varsa iki jel surup aleti oynatacak dimi? Dort kez bakilio toplam.inanki her ay 400 euro saglik sigortasina kesiliyor ama bakinca ayda 40 euroluk bile masraf yapmiyolar bize.tum vitaminlerimi cebimden oduyorum.inanilcak gibi degil.ben seker yuklemesinde bayildim yaklasik 20 dk baygin kaldim.alti kilo verdim ve hic almadim hala nerdeyse 32 haftalik olduk.aglayarak ayildim ve bebgimi gormek istedim beni nst ye baglayip ses dinlettiler o kadar.sanki ne var bi koyda gorem pamugu dimiii? Arkadaslar her ay gordu.simdide ayda iki kere gorcekler.ben hep para verip verip gormek istiyorum dedi ekstra odedim sende sor belki ekstra verince bakarlar.bide ben gelisiminden korkuyordum dusun yani.kilo aliyomu almiyomu bilmiyodum cunku ben verdigimi bile almayinca endiselenmistim.cok uzun oldu bu arada :) iyice sinirliyimde bu konuda...Kizlar ne guzel bebislerinizin kac kg oldugunu yanilma payi olsada ogrenebiliyorsunuz! Ben amerikada yasiyorum ve sanki ultrasona sokmak cok zararliymis ya da zormus gibi hamilelik boyunca sadece 3-4 kere bakiyorlar...32.haftamdaym ve bebisimin kac kg oldugunu bilmiyorum taaa 36.haftada ultrason randevum var. Dun doktora gittim ve annemin demesine gore turkiyede 30 yil onceki metodlarla karnimi ölcüp cocugun kalp atisini dinleyip hersey normal diyip eve yolladiBebisim döndü mü noldu onu bile bilmiyorum... Neyse hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah
Bende bende :) hatta yikadim bile biberoncuklariBen 13,90 a Nuk un biberon ve emzik temizleyicisini aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?