- 16 Eylül 2014
- 683
- 627
- 158
- 33
Canim benimkini begenen senmiydin yaaa.seninki inanki xok guzelmis bayildim valla.mvi tatli krem sik ama cokta elegant degil hani cok iyi secimlerde bulunmussun bayildim.agrisiz acisiz gunlerde giy insallah hamis bayanHer şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Maş Allah diyorum kızına. Nazar değmesin. Ben 33+1 im ve 2200 gram henüz. Senin ki iri bir bebiş olacak herhalde. 2 hafta önden gitmesinden de olabilir tabi. SAğlıklı olsunlar inş allah hepsi.
Bende öyle düşünüyorum. Çok şanslıyız :) Valla leke yaparsa benim bebişimde göreceğiz. Pek inanmam öyle şeylere nar yedim diye niye lekeli olsun yaa.
Canım kasım annelerinde atmıştım. Dur pc de vardı atayım tekrar. Ben akdem den aldım. Çifteldeki modeller benim hoşuma gitmemişti ama bayramdan önce gitmiştim oraya yeni modeller geldi mi bilmem. Birde çiftel in karşısında ki mağzada da vardı bir kaç model ama ben Akdem dekileri daha çok beğendim. Eki Görüntüle 1269403 Eki Görüntüle 1269406 Eki Görüntüle 1269407
Canim ben degil ama ablam yasadi.temmuzda dogacakti normalde ama henuz yedi haftalikken yuzune pat diye kalbi atmiyo demisler sok olmus tabi.sekiz haftalik olsun diye bekledi cunku sekiz haftadan once kalp atisi duyulmayabiliyormus bazen oyle demisler.bekledi ama yok kalp calismiyodu.sonra gel zaman git zaman kafayi toparladi ve simdi 11 haftalik hamile.yani bi yili bulmadan tekrar hamile kaldi sakin ha kafana takma verende allah alanda allah isyana gitme allah seni bu zamandaki halinle siniyordur belki.seninde imtihanin tam bu andir belkide.dua et ve moralini yuksek tut. Insallah tekrar olur.vucut kendini toparlayinca hamile kaliyorsun zaten...simdi hem anne hem teyze oluyorum ilkleri yasamak cok guzel..allah sizlerede nasip etsin insallah hic kafaya takma...takarsan psikolojin vucudunu etkileyebilir..opuyorum gecmis olsunnnMerhabalar arkadaşlar 2 ay lik evliyim ve 7 haftalik Bebeğimi kaybettim 3 gün oldu hala moralim düzelmesi gelişmedir bebeğim aldılar kalbi yavaş atıyordu aldılar bunu evliliğin hemen sonra yaşamak çok üzdü çok istiyorduk onu kısmet olmadı. Dr dedi tekrar için kendini hazır hissettiğim zaman olur diye zaten vücud kendini hazirlar dedi hayırlısı tekrar Istiyorum inşallah olur.ALLAH HERKESE NASIL ETSIM. Böyle bi durumda yeniden çok beklemeden tekrar olan varmı acaba cevap yazarsan sevinirim.arkaslar
Ah sonunda beni anlayan birini buldum! Esim burda kimse gormuyor cocugu bak bisey olmuyor diye teselli ediyor guya ama insan bu cagda bu teknolojide cocugunu goremeyince sinirleniyor gercekten! Doktora gidesim bile gelmiyor ben evde ölçerim karnimi diyorum artik :) Almanya daha betermis gerci birde o kadar para oduyorsun demek! Burada en azindan ucretsiz. Bende sirf bebegimi gormek icin 3 boyutlu ultrasona gittim 150 dolar verdim ama sana ne kilosunu ne boyunu soyluyorlar sadece yuzunu gorebiliyorsun... Bidahaki hamileligimi Turkiyede geciririm ins! Sende cok canini skmamaya calis stresten uzak dur bebisin illaki kilo aliyordur saglikla kucagina alirsin umarim...Bende almanyadayim ve ayni konudan muzdaribim canim yaaaa.sanki ne varsa iki jel surup aleti oynatacak dimi? Dort kez bakilio toplam.inanki her ay 400 euro saglik sigortasina kesiliyor ama bakinca ayda 40 euroluk bile masraf yapmiyolar bize.tum vitaminlerimi cebimden oduyorum.inanilcak gibi degil.ben seker yuklemesinde bayildim yaklasik 20 dk baygin kaldim.alti kilo verdim ve hic almadim hala nerdeyse 32 haftalik olduk.aglayarak ayildim ve bebgimi gormek istedim beni nst ye baglayip ses dinlettiler o kadar.sanki ne var bi koyda gorem pamugu dimiii? Arkadaslar her ay gordu.simdide ayda iki kere gorcekler.ben hep para verip verip gormek istiyorum dedi ekstra odedim sende sor belki ekstra verince bakarlar.bide ben gelisiminden korkuyordum dusun yani.kilo aliyomu almiyomu bilmiyodum cunku ben verdigimi bile almayinca endiselenmistim.cok uzun oldu bu arada :) iyice sinirliyimde bu konuda...
Resimleri yüklemeyi çalıştım ama başaramadım tekno özürlü sü olarak.apartmanda konu komşu herkesi çağıroyorum gelin bebiş imin cicilerini bakın die.salona serdim herşeyi Çeyiz gibi görmeye geliyorlar böle de bi görmemişlik bendekiHani nerde sizin cicislerrr..sende resimlerini atsana canimm.meraklandim cimcimenin kiyafetleri icin..araba konusu cok zor haklisin.ben maxi cosi tercih ettim.ama tabi oralarda fazla olabilir fiyati..benim pamugun cantasi babymoov marka free hand modeli.ben almanyadayim canim.birisi daha sormustu sadece yurt disi satisi varmis yani kargo ile tabikide evine getirirler.biraz tuzluya mal olabilir.200 liraya yakin para verdik.arkadaki cantayi ise iki uc yil once yves rocher diye bi markadan almistim.tr dede var.kozmetik urunleri satiliyor.ama suan bu canta yoktur zannetmiyorum..cok sagol begendigin icinde...biz odayi boyadik hali dosendi simdi persembe gunune oda gelecek merakla bekliyoruz bende son hazirliklari yapiyorum
Aldim ama henuz biberonlari yikamaya sira gelmedi, bebisin camasirlarini yikamistim bu aksam onlari utulemekle uğraştim kucuk parcalar ama cok ugrastiriyor valla neyse olsun bunlar tatli guzel yorgunluklar.. bu arada haftasonu ebebekten indirimli baby plus'ın anakucagini aldim baya bir uygun fiyatti.Bende bende :) hatta yikadim bile biberoncuklarihic koku felan kalmadi az kopuruyor birde iyi yani
Switcim hiç alışık değilim senin böle enerjisi z haline dert etme daha çok var benimde herşey sergi modunda şuan kutularda odası gelmedi hem hemde az daha vakit geçsin diorum dert etme annesi herşey i hallederiz biz biz anneyiz bee kim tutar biziay gözün aydın maşallah canım.. hiç gerilme ya ben de hiçbişey yıkamadım. paketlerinden bile çıkarmadım hiçbirşeyi.
Canim aldigin bu muydu?Nasil agirligi kumasi filan iyi mi ?Ben de anakucagi alicam ama hala karar veremedim 89.90 tl diyo e-bebek sitesinde sen ne kadara aldin ?Aldim ama henuz biberonlari yikamaya sira gelmedi, bebisin camasirlarini yikamistim bu aksam onlari utulemekle uğraştim kucuk parcalar ama cok ugrastiriyor valla neyse olsun bunlar tatli guzel yorgunluklar.. bu arada haftasonu ebebekten indirimli baby plus'ın anakucagini aldim baya bir uygun fiyatti.
Ben ilk gebeligimde 5 aylık bebeğimi kaybettim daha sonra 6 ay sonra hamile kaldım ve 6 haftalık ken kendiliğinden düştü sonrasında 1 ay sonra hamile kaldım ve şimdi 32 haftalığım rabbime şükürler olsun inşllh herşey yolunda gider.diyeceğim şu ki çok zor günler atlattım ama pes etmedin direndi Rabbim in taktiri bize hamd etmek düşer sabırlı ol ve inşlh 2 .bebişin uygun ve hayırlı zamanda kapını çalarMerhabalar arkadaşlar 2 ay lik evliyim ve 7 haftalik Bebeğimi kaybettim 3 gün oldu hala moralim düzelmesi gelişmedir bebeğim aldılar kalbi yavaş atıyordu aldılar bunu evliliğin hemen sonra yaşamak çok üzdü çok istiyorduk onu kısmet olmadı. Dr dedi tekrar için kendini hazır hissettiğim zaman olur diye zaten vücud kendini hazirlar dedi hayırlısı tekrar Istiyorum inşallah olur.ALLAH HERKESE NASIL ETSIM. Böyle bi durumda yeniden çok beklemeden tekrar olan varmı acaba cevap yazarsan sevinirim.arkaslar
Ayy cnm sağol benim işime tarayacak.banyo tk almamıßtim.havlusunu.fiyatlarida uygun vallaaarkadaşlar günaydın uzun zamandır girmiyordum nasılsınız? hemde girmişken sizinle birşey paylaşmak istedim gerçi artık yavaş yavaş alınacaklar yapılacaklar yapılmıştır belki birinizin işine yarar dedim :)))Eki Görüntüle 1269028
Yigidi oldur hakkini yeme demisler su konuda cok takdir ediyorum ama her gittigimde beni a dan z ye kontrol ediyolar.her sefeeinde alttan muayene oluyorum.otuzuncu haftada son ultrason dedi onada girdik cok sukur.bundan sonra her iki haftada ve sonlardada bes gunde bir komtrol olcam.turkiyedede o yokmus hamile arkadaslar var alttan muayene olmuyolarmis oh ne rahat dedim onun derdide ayri bisey cunku temizligu felan.her gitmemde tansiton kilo kan vitamin idrar vs herseyi yapiyolar.otuzuncu haftadan itibaren birde her gittigimde nst ye baglancam artik yirmi bes dakikaymis.son gittigimde girdim benim kipirdak kiz herkesi sasirtti :) o kadar hareketliydiki surekli kalbinin yerini degistirdi hatta calan zil sesinden korktu.kendi hisirtilarindanda korkup irkildi herkes guldu korkak kusuma. Ama elhamdulillah ultrasonda ilk 278 sonra 360 sonra 860 simdide 1500 cikti.yani her seferinde en azindan kilosu boyu ogrendim ama az gordum kuzumu o bakimdan dertliyimAh sonunda beni anlayan birini buldum! Esim burda kimse gormuyor cocugu bak bisey olmuyor diye teselli ediyor guya ama insan bu cagda bu teknolojide cocugunu goremeyince sinirleniyor gercekten! Doktora gidesim bile gelmiyor ben evde ölçerim karnimi diyorum artik :) Almanya daha betermis gerci birde o kadar para oduyorsun demek! Burada en azindan ucretsiz. Bende sirf bebegimi gormek icin 3 boyutlu ultrasona gittim 150 dolar verdim ama sana ne kilosunu ne boyunu soyluyorlar sadece yuzunu gorebiliyorsun... Bidahaki hamileligimi Turkiyede geciririm ins! Sende cok canini skmamaya calis stresten uzak dur bebisin illaki kilo aliyordur saglikla kucagina alirsin umarim...
Insa kokluya kokluya duygulana duygulna utuluyor degilmiiii? Amann ben poposunu ayri sevdim elini kolunu ayri..halbuki ici bos henuz yani :) belini sirtini yorma aman dikkat et.benim kac gundur tek basima canim cikti cok sukur az kaldiAldim ama henuz biberonlari yikamaya sira gelmedi, bebisin camasirlarini yikamistim bu aksam onlari utulemekle uğraştim kucuk parcalar ama cok ugrastiriyor valla neyse olsun bunlar tatli guzel yorgunluklar.. bu arada haftasonu ebebekten indirimli baby plus'ın anakucagini aldim baya bir uygun fiyatti.
Aynen canim benim kızda. 2400 doğdu hatasıyla uyumlu idi 3000 üzerinde. doğar demişti doktorcanım evet iri olacak gibi. zaten karnımı görsen şimdiden 4kg olmuş bu dersin :)
ölçümler de bazen doğru olmuyo ya. geçen gün bi arkadaşım doğum yaptı. 3kg demiş dr. haftasıyla uyumlu gidiyormuş hep. 2400 doğdu bebek. düşün aradaki farkı. belli olmuyor yani. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat
Canim bende ilk gunlerde ayniydim teknoloji ozurlunun biride benim :) bak en asagida dosya yukle var ona tikla sonra sec de sonra galeriye gir resmi sec.sonra asagida minnacik gozukcek sen kucuk resim ekle olana tikla kendi kendine mesaj yazdigin bolume geliyir.sonra cevaplaya tikla.ama bazen hata veriyor sebebi dosya boyutunun buyuk olmasiymis o zamanda ben bilgisayrdan atiyirum.telimdeki resimleri once bilgisayara atiyorum sonra resme sag tik yapip birlikte ac diyorum ve paint i seciyorum.paintte sol ustte degistir secenegi var sanirim oradan dosya boyutu 100 100 yazan yere 40 40 yaz farkli kaydet ve isim verip masaustune kaydet.sonrada ayni telden yaptigun islemi yapabilirsin.o zaman yukluyor.ben boyle bi yontem buldum.cogu resmimi yuksek boyuttan yukleyemiyorum.boyle ugrasiyorum malesef.daha iyi fikri olan banada bildirebilir yaniiii.meraklamdim sende bsnim gibi heveslisin demekki cicileri ne yap et at lutfennKızlar nasıl fotoğraf yükleniyor ben telden giriyorum kurcaladım bişeler ama beceremedim bide bilgi işlem mezunuyum hep hamilelikten bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?