Günaydın canım :) park beşiği yıkadın mı Bende bir tane aldım biride kızımın kullandığı beşik ve kirli sildim ama çok temiz olmadı hangi deterjanla yıkadıngünaydın arkadaşlar..
nihayet balkonda dev bir poşet içinde duran park yatağımız yıkandı. balkonda kuruyor.elifceeeee haklıymışsın canım, şemsiye kumaşı gibi bir şey zaten. şemsiye nasıl kuruyor bu da kurur gider iki günde.
çekmecelerin içine kapitone yaptırıcam. ölçü alıcam akşam. onlar gelsin yıkayım çekmeceleri hazırlayayım sonra da kıyafetleri yıkamaya başlıyorum haftaya inşallah:)
Günaydın canım :) park beşiği yıkadın mı Bende bir tane aldım biride kızımın kullandığı beşik ve kirli sildim ama çok temiz olmadı hangi deterjanla yıkadın
Çok sağol canım benim.güle güle giy swift.cim sağlıkla çok güzeller
Haha bende işte kendime büyük bir çanta alsam onla idare ederim diyorum eşime. Eşim diyor senin çantalar zaten bavul gibi daha büyüğünü bulabileceğini sanmıyorumBnde adidass sirt cantasi bakmaya girdim ama evdeki sirt cantama benziyodu hepsi hantal ve gözsüzdü.Bebek mavisi bi kol cantasi gördüm büyükce hemen aldim.Kendime almis oldum sanki ama dayanamadim napayim.Resmini koymak istedim ama boyutu büyük dediEvde bi sirt cantam var onu da yikar kullanirim uzun yolda diye düsündüm.Konu komsuya giderken de yeni aldigimi kullanicam ins.
Bnde deterjan olarak e-bebekten baby me sivi deterjan aldim ilk onunla yikayacagim popomu kaldirabilirsem.Dalan roxy de buldum markette ondan da alicam.Birde kizlar baby&me nin biberon temizleyici organik sivisi vardi 9.90 di almadim esim al demesine ragmen pisman oldum.Neyle yikayacagiz emzikleri biberonlari filan? Fairy koksun istemiyorum.Amvayle mi yikasak?Napicaksiniz
Yalnız olmadığıma çok sevindim desem kızmazsın bana demiYok canim yaa ben de daha yikamadimmm canta alamadimmm alisverisim de bitmediii iki kargo paketim var gelecek. Onlari bekliyorum. Haftasonu yine alisverise cikicam. Kalcam cok agriyo fenayim. Kucuk valiz yapicam olmadi.. bi de port bebeyle cantasi var takim onu kullancam.
Evet boylu olacak gibi gözüküyor. 2 hafta önce de aşağıda sol tarafa kayık duruyordu şimdi tam dönmüş. Senin ki de dönmüş olabilir :)Maşallah bebeğine boylu bir oğlusun olacak herhalde, basi asagiya donmus demek bende haftaya gidicem bakalim benim kuzu da döndümü acaba?
Çok güzelmiş. Güle güle kullan canım.kızlarrr bu da benim çantam,bugün aldım kraft ın, 52,90 fiyatıbavul gibi kocaman
İşte illa bir şeyler çıkıyorAmin canım, bugün benim yoğunluğum yoktu öğlen çıkıp annemle alışveriş yapıcaktık ama çocukları bırakmış abimler, benim iş kaldı yine :)
Herkesin ayrı işi gücü oluyor işte yapacak bir şey yok.
Bu arada sen iki takımını da pijama almışsın canım gecelik kullanmayacak mısın? Ben gecelik giymeyi sevmiyorum ama hastanede rahat olur diyorlardı o yüzden gecelik mi alsam diyorum bi tane de
Ben aldım 7 lira gibi bişeydi ama malzemelerin ödemesini yaparken yapmıştım kargo ödemesini de. İçindeydi yani kapıda bir şey ödemedin canım
SAğol canım. Ben hepsini paketlerinden çıkardım renk renk ayırdım. Kremler,beyazlar,maviler,yeşiller,kırmızılar diye. Tek tek yıkanacak hepsi. İnş allah halledeceğiz hepimiz.ay gözün aydın maşallah canım.. hiç gerilme ya ben de hiçbişey yıkamadım. paketlerinden bile çıkarmadım hiçbirşeyi.
Ayy yok canım ya karın büyüklüğü ile hiç alakası yok. Benim 1,5 ayım kaldı diyorum ee hiç büyümemiş karnın bebk mi zayıf diyorlar. Değil halbuki normal seyrinde her şey. Aynen ölçümlere güven olmuyor. Sağlıklı olsunlar da kilo da alırlar.canım evet iri olacak gibi. zaten karnımı görsen şimdiden 4kg olmuş bu dersin :)
ölçümler de bazen doğru olmuyo ya. geçen gün bi arkadaşım doğum yaptı. 3kg demiş dr. haftasıyla uyumlu gidiyormuş hep. 2400 doğdu bebek. düşün aradaki farkı. belli olmuyor yani. dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi teferruat
Çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Kullanışlı bir şeye benziyor.Cnm canta bu. Suni deri ama gercek deri gibi.silinebilir.icinde de bays gözü var.tek kaldigi icin 80ebirakti.hem el hem kol hem de sirt çantası olarak kullanilabiliyor
Zor canım sizin durumunuzda haklısın valla.Kizlar ne guzel bebislerinizin kac kg oldugunu yanilma payi olsada ogrenebiliyorsunuz! Ben amerikada yasiyorum ve sanki ultrasona sokmak cok zararliymis ya da zormus gibi hamilelik boyunca sadece 3-4 kere bakiyorlar...32.haftamdaym ve bebisimin kac kg oldugunu bilmiyorum taaa 36.haftada ultrason randevum var. Dun doktora gittim ve annemin demesine gore turkiyede 30 yil onceki metodlarla karnimi ölcüp cocugun kalp atisini dinleyip hersey normal diyip eve yolladiBebisim döndü mü noldu onu bile bilmiyorum... Neyse hepimiz saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah
Hiç hatırlamıyorum canım beğenmişte olabilirimCanim benimkini begenen senmiydin yaaa.seninki inanki xok guzelmis bayildim valla.mvi tatli krem sik ama cokta elegant degil hani cok iyi secimlerde bulunmussun bayildim.agrisiz acisiz gunlerde giy insallah hamis bayan
Yok kız görmemişlik değil biz bakmaya doyamıyoruz ya herkes baksın istiyoruzResimleri yüklemeyi çalıştım ama başaramadım tekno özürlü sü olarak.apartmanda konu komşu herkesi çağıroyorum gelin bebiş imin cicilerini bakın die.salona serdim herşeyi Çeyiz gibi görmeye geliyorlar böle de bi görmemişlik bendekiaraba ya gelince evt hala karar veremedik netten bakım dediğin markalara
Bende alışık değilim kuzum zaten ama yok geçti toparlandım çok şükür eski enerjime kavuştum. Dün çok bunaldığım için eşime bile msj attım evde durmak istemiyorum yemek te yapasım yok dışarda yiyelim diye işten çıkmadan önce. 10 dk sonra evime gittim tekrar msj attım gel eve gel markete gideriz diye. Nasıl bir ruh halindeydim dün inan bende bilmiyorum. İnş Allah canım halledeceğiz hepsini.Switcim hiç alışık değilim senin böle enerjisi z haline dert etme daha çok var benimde herşey sergi modunda şuan kutularda odası gelmedi hem hemde az daha vakit geçsin diorum dert etme annesi herşey i hallederiz biz biz anneyiz bee kim tutar bizi
Dur bakalım daha şimdiden sütün gelmezse muhabbetine hiç girme. neden gelmeyecekmiş canım ya. ÖYle düşünme hiç. Gelecek hepimizin sütü. Mamaya falan gerek kalmayacak. SÜtün olması düzenli düzgün bir emzirmeye bakar. Ne kadar sık ve kaliteli emzirirsen ve bol sıvı alırsan o kadar çok olur. Kimseyi de sallama boşver.Kızlar canım sıkkın benim ya...şimdiden her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Kayınvalidem bir taraftan komşu teyzeler bir taraftan herkes akıl veriyor.yok sütün gelmezse pirinç unu yedir, yok şunu giydirme bunu giydir. Bir gün birine patlayacagim ama kime bilmem. Zaten gerginim şu ara psikologa ihtiyacım var galiba
Günaydın canım. Bende merak ediyorum
Yok be kimse tamamlamadıGunaydin anneler. Telefonum forum uygulamasini acmayinca cok uzak kaldim sizlerden. Hazirliklar tamamlanmis nerdeyse. Bende de buyuk parcalar eksik.. ikea besik aldim ama sonra icime sinmedi park yatak almaya karar verdim. Park yatak alanlar varsa yardimci olabilir mi..
Günaydın canım. Ohh bir işi daha bitirmenin gururu var sanırsam üzerinde :)günaydın arkadaşlar..
nihayet balkonda dev bir poşet içinde duran park yatağımız yıkandı. balkonda kuruyor.elifceeeee haklıymışsın canım, şemsiye kumaşı gibi bir şey zaten. şemsiye nasıl kuruyor bu da kurur gider iki günde.
çekmecelerin içine kapitone yaptırıcam. ölçü alıcam akşam. onlar gelsin yıkayım çekmeceleri hazırlayayım sonra da kıyafetleri yıkamaya başlıyorum haftaya inşallah:)
Günaydın gebiş sana daGÜNAYDIN GEBİŞLERRRRRRR
Kızlar canım sıkkın benim ya...şimdiden her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Kayınvalidem bir taraftan komşu teyzeler bir taraftan herkes akıl veriyor.yok sütün gelmezse pirinç unu yedir, yok şunu giydirme bunu giydir. Bir gün birine patlayacagim ama kime bilmem. Zaten gerginim şu ara psikologa ihtiyacım var galiba
günaydın kızlar. bişey sorcam, biberon ve emzik deterjanını ilk yıkamada kullanmak gerekiyor mu? peki bununla yıkayınca kaynatmaya gerek var mı?sterilizatör alcam fakat daha alamadım, o yüzden kaynatmayı düşünüyordum.
günaydın arkadaşlar..
Canım benimki hep yan yuz üstu duruyodu. Hiç degıstrmıyodu pozızyonunu. Oyüzden dönmesı cok sevndrdı bizi. Tabiki erken daha ama en azndan dondu. Buarada haftaya iş hayatmda son inş. Bebişim hiç durmuyo kızlar. Karnmda yulan var sankı maşallahı var hiç durmuyoben sadece o incelerinden alsam olur muki zaten aşağı katına 6 ay sonra geçilmezmi ozamanda yaz gelir ve ben gerçek karyolasına işbirden yatak alıp takmayı düşünyom. böyle çokçok masraf olacak yoksaa..
gözün aydın bacım aşağıya dönmesi gerekyormu bukadar erkenden. yani dönmüş olsada tekrar düzelmezmi ne bilem merakımdan soruyom ne dedi doktor
Canım açık renk kenarları birde koltuğun altına koyuvermiş eşim öylece Çantasına koymamış yani iyice kirlenmiş Bende öyle yapayım Peki nerde kurumaya bıraktıncanım tam açmadan yarım açık vaziyette soktuk duşakabine. tazyikli sıcak suyla elimizle ovalaya ovalaya yıkadık. deterjan kullanmadık. iyi durulayamazsam diye tereddüt ettim. sonuçta bebek 8-10 aylık olunca tutunup kalkınca kenarları yiyecek kemirecek. elif amway loc ile yıkamış. silince neden temiz olmadı?
Günaydın canım. Ohh bir işi daha bitirmenin gururu var sanırsam üzerinde :)
Günaydın gebiş sana da
Bende 16 aldm dun itibarıyle. Ya 2.5 haftada 5 kilo alınırmıya. Tartıya cıkınca şok oldumben 15 aldım sen ne diyon şekerim. 8,5 öp de başına koy
Canım açık renk kenarları birde koltuğun altına koyuvermiş eşim öylece Çantasına koymamış yani iyice kirlenmiş Bende öyle yapayım Peki nerde kurumaya bıraktın
Canm ben yapıyrm sık sık hiç şikayetçı degılım. Kalıte olarak gayet iyikızlar bir de tozlugiyim den alışveriş yapan var mı?? ürünler falan nasıl acaba? hoşuma giden bir kaç şey oldu da
ben her zaman yapıyorum canım çok iyi ve uygun bir site markafoni ile aynı ürünleri satıyorlar.. çok parada vermemiş oluyorsun :)
Valla ben soyledm cnm. Nealıcaksn bana dedım. Oda bakıcaz artk dedı. Alır heralde bişey. Takı istedgımı üstu kapalı not ettım ona zatenkızlar bi şey sorcam. doğum hediyesi gibi bi şey alcak mı eşleriniz? böyle bi adetiniz var mı? ben söylemezsem bizimki akıl edemez ama zaten bi sürü masraf falan oluyo diye söylemesem mi acaba diyorum? siz ne yapıcaksınız?
İşte illa bir şeyler çıkıyorSinir oluyorum tam plan yapmışken bir şey çıkınca da.
Gecelik almadım canım bende kullanmayı sevmiyorum. Birde kapalıyım bütün gecelikler dizlerde. Ben onunla sancı çekemem ki. koridorda yürürken bacaklarım falan meydanda. Sevmem öyle şeyi. Gülmeyin ama annemin sabahlıklı mavi gecelikli takımı varmış yerlere kadar. Çokta güzel onu giyeceğim.Eski türk sinemalarından fırlamış bir gecelik
Boşuna para verip almak istemedim.
Bende 16 aldm dun itibarıyle. Ya 2.5 haftada 5 kilo alınırmıya. Tartıya cıkınca şok oldum
Haklısın canım kumaşı aynen şemsiye gibi teşekkür ederim :)yıkadık sonra duşakabinde kapalı vaziyette yarım saat kaldı. suyu süzüldü. sonra cam balkona koyduk, full açtık canım. kumaşı naylonlu zaten şemsiye kumaşı gibi canım. düşün yağmurda ıslanırız şemsiyeyi açarız balkona 1 gece de kurur. eminim bu akşam işten eve gittiğimde kurumuş olacak.
reca ederim. senin ikizler de mi kız? kızın kaç yaşında idi?Haklısın canım kumaşı aynen şemsiye gibi teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?