2014 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar..
nihayet balkonda dev bir poşet içinde duran park yatağımız yıkandı. balkonda kuruyor. elifceeeee haklıymışsın canım, şemsiye kumaşı gibi bir şey zaten. şemsiye nasıl kuruyor bu da kurur gider iki günde.
çekmecelerin içine kapitone yaptırıcam. ölçü alıcam akşam. onlar gelsin yıkayım çekmeceleri hazırlayayım sonra da kıyafetleri yıkamaya başlıyorum haftaya inşallah:)

Günaydın canım :) park beşiği yıkadın mı Bende bir tane aldım biride kızımın kullandığı beşik ve kirli sildim ama çok temiz olmadı hangi deterjanla yıkadın

Günaydın canım :) park beşiği yıkadın mı Bende bir tane aldım biride kızımın kullandığı beşik ve kirli sildim ama çok temiz olmadı hangi deterjanla yıkadın

canım tam açmadan yarım açık vaziyette soktuk duşakabine. tazyikli sıcak suyla elimizle ovalaya ovalaya yıkadık. deterjan kullanmadık. iyi durulayamazsam diye tereddüt ettim. sonuçta bebek 8-10 aylık olunca tutunup kalkınca kenarları yiyecek kemirecek. elif amway loc ile yıkamış. silince neden temiz olmadı?

güle güle giy swift.cim sağlıkla çok güzeller
Çok sağol canım benim.
Haha bende işte kendime büyük bir çanta alsam onla idare ederim diyorum eşime. Eşim diyor senin çantalar zaten bavul gibi daha büyüğünü bulabileceğini sanmıyorum
Aynen popo kaldıramama olayı bende de var akıllı ben deterjan almaya diye dün akşam eşimi zorla markete götürdüm. Alınmayacak her şeyi aldım bebiş deterjanını yine unuttum. Bu ikinci oluyor. Eve gelince de üzüldüm. Evin az ilersinde market var halbuki işten dönerken alsamda olur. Ama dün moralmen nedense kötüydüm o yüzden oldu hep
Ayrıca biberon temizleyiciye gerek var mı canlarım ya. Benim bildiğim kaynatılıyor.
Yalnız olmadığıma çok sevindim desem kızmazsın bana demi Alışverişte yoruyor artık be.
Maşallah bebeğine boylu bir oğlusun olacak herhalde, basi asagiya donmus demek bende haftaya gidicem bakalim benim kuzu da döndümü acaba?
Evet boylu olacak gibi gözüküyor. 2 hafta önce de aşağıda sol tarafa kayık duruyordu şimdi tam dönmüş. Senin ki de dönmüş olabilir :)
kızlarrr bu da benim çantam,bugün aldım kraft ın, 52,90 fiyatı bavul gibi kocaman
Çok güzelmiş. Güle güle kullan canım.
İşte illa bir şeyler çıkıyor Sinir oluyorum tam plan yapmışken bir şey çıkınca da.
Gecelik almadım canım bende kullanmayı sevmiyorum. Birde kapalıyım bütün gecelikler dizlerde. Ben onunla sancı çekemem ki. koridorda yürürken bacaklarım falan meydanda. Sevmem öyle şeyi. Gülmeyin ama annemin sabahlıklı mavi gecelikli takımı varmış yerlere kadar. Çokta güzel onu giyeceğim. Eski türk sinemalarından fırlamış bir gecelik
Boşuna para verip almak istemedim.
ay gözün aydın maşallah canım.. hiç gerilme ya ben de hiçbişey yıkamadım. paketlerinden bile çıkarmadım hiçbirşeyi.
SAğol canım. Ben hepsini paketlerinden çıkardım renk renk ayırdım. Kremler,beyazlar,maviler,yeşiller,kırmızılar diye. Tek tek yıkanacak hepsi. İnş allah halledeceğiz hepimiz.
Ayy yok canım ya karın büyüklüğü ile hiç alakası yok. Benim 1,5 ayım kaldı diyorum ee hiç büyümemiş karnın bebk mi zayıf diyorlar. Değil halbuki normal seyrinde her şey. Aynen ölçümlere güven olmuyor. Sağlıklı olsunlar da kilo da alırlar.
Cnm canta bu. Suni deri ama gercek deri gibi.silinebilir.icinde de bays gözü var.tek kaldigi icin 80ebirakti.hem el hem kol hem de sirt çantası olarak kullanilabiliyor
Çok güzelmiş canım. Güle güle kullan. Kullanışlı bir şeye benziyor.

Zor canım sizin durumunuzda haklısın valla.
Canim benimkini begenen senmiydin yaaa.seninki inanki xok guzelmis bayildim valla.mvi tatli krem sik ama cokta elegant degil hani cok iyi secimlerde bulunmussun bayildim.agrisiz acisiz gunlerde giy insallah hamis bayan
Hiç hatırlamıyorum canım beğenmişte olabilirim SAğol canım. Çok içime sinerek aldım sadece 2 beden olması kötü oldu. Gerçi 1 beden de olmuştu ama ablam tayt gibi oldu altı dediği için 2 aldım mecburen Hala kendimi 36 beden sanıyorum
Yok kız görmemişlik değil biz bakmaya doyamıyoruz ya herkes baksın istiyoruz İlk heves :)
Bende alışık değilim kuzum zaten ama yok geçti toparlandım çok şükür eski enerjime kavuştum. Dün çok bunaldığım için eşime bile msj attım evde durmak istemiyorum yemek te yapasım yok dışarda yiyelim diye işten çıkmadan önce. 10 dk sonra evime gittim tekrar msj attım gel eve gel markete gideriz diye. Nasıl bir ruh halindeydim dün inan bende bilmiyorum. İnş Allah canım halledeceğiz hepsini.
Dur bakalım daha şimdiden sütün gelmezse muhabbetine hiç girme. neden gelmeyecekmiş canım ya. ÖYle düşünme hiç. Gelecek hepimizin sütü. Mamaya falan gerek kalmayacak. SÜtün olması düzenli düzgün bir emzirmeye bakar. Ne kadar sık ve kaliteli emzirirsen ve bol sıvı alırsan o kadar çok olur. Kimseyi de sallama boşver.
günaydın kızlar ben erkenden kalktım tirilaylom dan haberiniz var mı acaba? çok merak ettim?
Günaydın canım. Bende merak ediyorum tirilaylom u.
Yok be kimse tamamlamadı Günaydın bu arada canım sanada.

Günaydın canım. Ohh bir işi daha bitirmenin gururu var sanırsam üzerinde :)
GÜNAYDIN GEBİŞLERRRRRRR
Günaydın gebiş sana da

ah canım onlar hiç bitmez ya, ben şöyle bakacağım dersin ay biz öyle bakmadık da n'oldu bak sapasağlam duruyor çocuklarımız derler, onu ye bunu yeme, çocuğun üstü ince üşür hasta olur, üstü kalın oldu terler hasta olur, kilo aldın dikkat et yok kilo verdin bebeğe bakamazsın vs vs aaay imdaaat diye çığırasın gelir hiç duymamak lazım aslında he diyip geçeceğiz kendi bildiğimizi yapacağız bazen çok zor olsa da :)

ben de kaynatacağım canım, bildiğin eski usul fokur fokur kaynatarak temizlemeyi düşünüyorum :) evde kullandığım sürahileri, şişeleri bile öyle yapıyorum bazen, belki daha temiz yolları vardır ama kaynatınca içime siniyor ne bileyim

kolay gelsin canım, kapitoneyi unutmuştum ya iyi oldu söylediğin bak.yarın alışverişe çıkacağız annemle, bursa kumaş pazarı yolları göründü bize yine :)

Canım benimki hep yan yuz üstu duruyodu. Hiç degıstrmıyodu pozızyonunu. Oyüzden dönmesı cok sevndrdı bizi. Tabiki erken daha ama en azndan dondu. Buarada haftaya iş hayatmda son inş. Bebişim hiç durmuyo kızlar. Karnmda yulan var sankı maşallahı var hiç durmuyo

Canım açık renk kenarları birde koltuğun altına koyuvermiş eşim öylece Çantasına koymamış yani iyice kirlenmiş Bende öyle yapayım Peki nerde kurumaya bıraktın

kızlar bir de tozlugiyim den alışveriş yapan var mı?? ürünler falan nasıl acaba? hoşuma giden bir kaç şey oldu da

ben her zaman yapıyorum canım çok iyi ve uygun bir site markafoni ile aynı ürünleri satıyorlar.. çok parada vermemiş oluyorsun :)

Canım açık renk kenarları birde koltuğun altına koyuvermiş eşim öylece Çantasına koymamış yani iyice kirlenmiş Bende öyle yapayım Peki nerde kurumaya bıraktın

yıkadık sonra duşakabinde kapalı vaziyette yarım saat kaldı. suyu süzüldü. sonra cam balkona koyduk, full açtık canım. kumaşı naylonlu zaten şemsiye kumaşı gibi canım. düşün yağmurda ıslanırız şemsiyeyi açarız balkona 1 gece de kurur. eminim bu akşam işten eve gittiğimde kurumuş olacak.

Canm ben yapıyrm sık sık hiç şikayetçı degılım. Kalıte olarak gayet iyi

Valla ben soyledm cnm. Nealıcaksn bana dedım. Oda bakıcaz artk dedı. Alır heralde bişey. Takı istedgımı üstu kapalı not ettım ona zaten

ya deli misin ne gülmesi, ben bayılırım öyle şeylere kına gecemde annemin gelinliğini giydim, şimdi bi tane hamilelik elbisesini giyiyorum, doğumda da kendi ördüğü ve benim doğumumda da giydiği lizözü giyeceğim :) gidip dışarıdan en güzelini satın alsam bu kadar mutlu olmazdım valla ne yalan söyleyeyim :)

Bende 16 aldm dun itibarıyle. Ya 2.5 haftada 5 kilo alınırmıya. Tartıya cıkınca şok oldum

valla deli olacam. pazar sabah ile bu sabah arasında 2 kilo var. kendimi iğrenç hissediyorum dev gibi oldum. Bülent Ersoy gibi ya da recep ivedik gibi hissediyorum kendimi. boyum da uzun. enine boyuna bir şey oldum .

Haklısın canım kumaşı aynen şemsiye gibi teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…