2014 Aralık Anneleri

İkizler erkek canım Kızımda 4 yaşında :) Senin ikiside kız dimi?

yok bacım ilki de bu da oğlan. abimiz aralıkta 3 olacak. kızını hazırlıyabildinmi kardeşe?
benimki gelir karnımı sever, anne ne zaman doğacak falan der. geçen karnıma ağrı girdi, oyuncak steteskopu almış gelmiş ben onuyu muyane etcem dedi , canım onuyum hasta mı oldun miyav kardeşim falan dedi sevdi karnımı ama doğunca ne olacak bilemiyorum.
sen çalışıyordun değilmi? kızına kim bakıyor?

ohh güle güle kirletin :)
ben de yıkama ütüleme işine başlıcam haftaya artık. yıkayıp ütülemediğim için çanta da hazırlayamıyorum. otura otura ütülicem artık :)

Bende 16 aldm dun itibarıyle. Ya 2.5 haftada 5 kilo alınırmıya. Tartıya cıkınca şok oldum
13 kilo aldım bende
Valla ben soyledm cnm. Nealıcaksn bana dedım. Oda bakıcaz artk dedı. Alır heralde bişey. Takı istedgımı üstu kapalı not ettım ona zaten
haha hamile kaldığımdan beri her çarşıya çıkışımızda farklı bir bileklik ya da kelepçe bilezik beğenip bunu al diyorum. Adamın da kafası karıştı ne alacağı konusunda Ama biz birlikte gidip beğeneceğiz ve alacağız. TEk başına almaz zaten :) Am abir şey alacak illa kaçarı yok
Ablam 2 tane çocuk doğurdu hiç bir şey almadı eniştem. Hep ona derim bedavaya gitti senin çocuklar diye. Hiç aklıma bile gelmedi aldırmak diyor. Bizim gözler açık anlaşılan Ben hatıra kalsın istiyorum ya banane
Bende bayılıyorum valla. Senin kide güzelmiş annenin gelinliği falan. Anneminde lizözü varmış ablamda doğumunda giydi onu da alayım bari ablamdan giyerim bende malum kış hem sıcak tutar. Gerçi nasıl bir şeydi hiç hatırlamıyorum ama olsun güzeldir. Zaten eskiler moda oluyor ya hep
valla deli olacam. pazar sabah ile bu sabah arasında 2 kilo var. kendimi iğrenç hissediyorum dev gibi oldum. Bülent Ersoy gibi ya da recep ivedik gibi hissediyorum kendimi. boyum da uzun. enine boyuna bir şey oldum .
Bende dev gibi oldum seni çok iyi anlıyorum. 1.70 boy kilo 72 düşünün halimi. Popom kocaman oldu
kızlarrrrr rüyamda bebişimi gördüm çok güzel emiyordu inş. doğuncada öyle olur..
İnş allah gerçeğinde de öyle olur canım.

Günaydın canım :) park beşiği yıkadın mı Bende bir tane aldım biride kızımın kullandığı beşik ve kirli sildim ama çok temiz olmadı hangi deterjanla yıkadın
cnm ben loc la yıkadım ibtkisel falan diye. bolca durulayınca sorun olmaz. ya da bebek deterjanı aldıysan onla da yıkayabilirsin.

Kızlar gunaydn. Gecmişi okumaktan ancak yazabldm. Herkez ıyıdır inşallah. Biberon temzleyıcısnden bahsetmişsınız. Adı nedır. Nerde bulurum. Yada baska nasıl temizlemeliyım

valla deli olacam. pazar sabah ile bu sabah arasında 2 kilo var. kendimi iğrenç hissediyorum dev gibi oldum. Bülent Ersoy gibi ya da recep ivedik gibi hissediyorum kendimi. boyum da uzun. enine boyuna bir şey oldum .
Ayy Allah seni ya ne güldürdün beni :) eminim öyle durmuyosundur. boyun çok uzun olduğu için toplarlak görünmüyosundur en azından.

KıyamamUOTE="esr06, post: 37319663, member: 562490"]yok bacım ilki de bu da oğlan. abimiz aralıkta 3 olacak. kızını hazırlıyabildinmi kardeşe?
benimki gelir karnımı sever, anne ne zaman doğacak falan der. geçen karnıma ağrı girdi, oyuncak steteskopu almış gelmiş ben onuyu muyane etcem dedi , canım onuyum hasta mı oldun miyav kardeşim falan dedi sevdi karnımı ama doğunca ne olacak bilemiyorum.
sen çalışıyordun değilmi? kızına kim bakıyor?[/QUOTE]
Kıyamam ya benim kızda aynı sürekli göbeğimi seviyor kardeşlerim ne zaman olcak artık gelsinler diye sabırsızlanıyor Sabah yanlışlıkla eli karnıma geldi hemen öpüyor acıdımı diye soruyor :) Ama doğduktan sonra farklı olabilir ben biraz kıskanıcanı hissediyorum yinede.
Ben çalışmıyorum canım evdeyim Kızımda kreşe başladı iki aydır gidiyor tam gün. Bebeklerede annemle birlikte bakıcaz inşallah çok zorlanırsam bakıcı da düşünüyorum. Sen öğretmendin sanırım senin oğlana kim bakıyor

günaydin annisler.bebislerim kis cocugu olacak.yorgani pamuk mu alsam yoksa mikrofiber yorgan mi bilemedim.siz ne kullanacaksiniz?

Ayy Allah seni ya ne güldürdün beni :) eminim öyle durmuyosundur. boyun çok uzun olduğu için toplarlak görünmüyosundur en azından.
resim eklerim size görürsünüz canım.

ben mühendisim canım oğlum 2 ay oldu kreşe başladı tam gün. şimdilik sorun yok kreşi sevdi, ama bebek dğunca benim onunla evde kaldığıı anlarsa gitmek istemeyebilir. evde olduğumu anlamaması için ne yapabilirim onu düşünüyoruz son bir haftadır.

günaydin annisler.bebislerim kis cocugu olacak.yorgani pamuk mu alsam yoksa mikrofiber yorgan mi bilemedim.siz ne kullanacaksiniz?
ben oğlum daha doğmadan kaz tüyü aldım yorganı. ama 1 yaşından sonra kullandım. fazla geliyor yorgan terliyor. battaniye yetiyor.
cnm ben loc la yıkadım ibtkisel falan diye. bolca durulayınca sorun olmaz. ya da bebek deterjanı aldıysan onla da yıkayabilirsin.

ben naısl ikna etsem eşimi yenidne yıkamak için:)

günaydın kızlar ben erkenden kalktım tirilaylom dan haberiniz var mı acaba? çok merak ettim?
Kuzumm çok sağol. Durumda bi değişiklik yok. Geciktirme tedavisine devam. Kasılmalar hala devam..Ama 33+4 teyiz. Bugüne ulaştırana şükür. 34 bitirebilmek için direniyoruz.

Kuzumm çok sağol. Durumda bi değişiklik yok. Geciktirme tedavisine devam. Kasılmalar hala devam..Ama 33+4 teyiz. Bugüne ulaştırana şükür. 34 bitirebilmek için direniyoruz.

hadi hayırlısı benim yengemde 34 te yaptı bebişimiz gayet sağlıklı ve hiç sorun yaşamadık hayırlısı hakkımızda canım

ama sonradan hızla büyümüştür :) daha küçük doğan bebekler daha çok kilo alıyo doğduktan sonra. benim çevremdeki örnekler hep öyle
GELİŞİMİ İYİ MAŞALLAH CANIM UFAK OLDUĞU İÇİN 40 I ÇIKANA KADAR BAKIMI ZORDU BİRAZ SADECE ŞİMDİ MAŞALLAH 3 YAŞINI BİTİRDİ 13 KG 93 CM BOYU

ben nasıl ikna etsem eşimi yenidne yıkamak için:)
deki "bak kocacım biz bu bebeğin kıyafetlerini yıkamıcak mıyız yıkıcaz. onlarnda vakti gelince kollarını vs yemicek mi yicek. üstelik onları makina durulucak. bunu haldır haldır suyla dilediğimiz kadar kendimiz durulucaz. :)"
bebek deterjanını dök life. köpürte köpürte ohh miss valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…