- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
İkizler erkek canım Kızımda 4 yaşında :) Senin ikiside kız dimi?reca ederim. senin ikizler de mi kız? kızın kaç yaşında idi?
İkizler erkek canım Kızımda 4 yaşında :) Senin ikiside kız dimi?
ohh güle güle kirletin :)günaydın arkadaşlar..
nihayet balkonda dev bir poşet içinde duran park yatağımız yıkandı. balkonda kuruyor.elifceeeee haklıymışsın canım, şemsiye kumaşı gibi bir şey zaten. şemsiye nasıl kuruyor bu da kurur gider iki günde.
çekmecelerin içine kapitone yaptırıcam. ölçü alıcam akşam. onlar gelsin yıkayım çekmeceleri hazırlayayım sonra da kıyafetleri yıkamaya başlıyorum haftaya inşallah:)
teşekkür ederim cnmGuzelmis gule gule kullan.
13 kilo aldım bendeBende 16 aldm dun itibarıyle. Ya 2.5 haftada 5 kilo alınırmıya. Tartıya cıkınca şok oldum
haha hamile kaldığımdan beri her çarşıya çıkışımızda farklı bir bileklik ya da kelepçe bilezik beğenip bunu al diyorum. Adamın da kafası karıştı ne alacağı konusundaValla ben soyledm cnm. Nealıcaksn bana dedım. Oda bakıcaz artk dedı. Alır heralde bişey. Takı istedgımı üstu kapalı not ettım ona zaten
ya deli misin ne gülmesi, ben bayılırım öyle şeylerekına gecemde annemin gelinliğini giydim, şimdi bi tane hamilelik elbisesini giyiyorum, doğumda da kendi ördüğü ve benim doğumumda da giydiği lizözü giyeceğim :) gidip dışarıdan en güzelini satın alsam bu kadar mutlu olmazdım valla ne yalan söyleyeyim :)
Bende dev gibi oldum seni çok iyi anlıyorum. 1.70 boy kilo 72 düşünün halimi. Popom kocaman olduvalla deli olacam. pazar sabah ile bu sabah arasında 2 kilo var. kendimi iğrenç hissediyorum dev gibi oldum. Bülent Ersoy gibi ya da recep ivedik gibi hissediyorum kendimi. boyum da uzun. enine boyuna bir şey oldum .
İnş allah gerçeğinde de öyle olur canım.kızlarrrrr rüyamda bebişimi gördüm çok güzel emiyordu inş. doğuncada öyle olur..
Günaydın tatlımmGünaydın hanımlar :)
ama sonradan hızla büyümüştür :) daha küçük doğan bebekler daha çok kilo alıyo doğduktan sonra. benim çevremdeki örnekler hep öyleAynen canim benim kızda. 2400 doğdu hatasıyla uyumlu idi 3000 üzerinde. doğar demişti doktor
cnm ben loc la yıkadım ibtkisel falan diye. bolca durulayınca sorun olmaz. ya da bebek deterjanı aldıysan onla da yıkayabilirsin.Günaydın canım :) park beşiği yıkadın mı Bende bir tane aldım biride kızımın kullandığı beşik ve kirli sildim ama çok temiz olmadı hangi deterjanla yıkadın
Ayy Allah seni ya ne güldürdün beni :) eminim öyle durmuyosundur. boyun çok uzun olduğu için toplarlak görünmüyosundur en azından.valla deli olacam. pazar sabah ile bu sabah arasında 2 kilo var. kendimi iğrenç hissediyorum dev gibi oldum. Bülent Ersoy gibi ya da recep ivedik gibi hissediyorum kendimi. boyum da uzun. enine boyuna bir şey oldum .
Deterjansız çıkacak gibi değil canım Açık renk olduğundan silincede lekeli lekeli kaldıcnm ben loc la yıkadım ibtkisel falan diye. bolca durulayınca sorun olmaz. ya da bebek deterjanı aldıysan onla da yıkayabilirsin.
resim eklerim size görürsünüz canım.Ayy Allah seni ya ne güldürdün beni :) eminim öyle durmuyosundur. boyun çok uzun olduğu için toplarlak görünmüyosundur en azından.
Kıyamam ya benim kızda aynı sürekli göbeğimi seviyor kardeşlerim ne zaman olcak artık gelsinler diye sabırsızlanıyor Sabah yanlışlıkla eli karnıma geldi hemen öpüyor acıdımı diye soruyor :) Ama doğduktan sonra farklı olabilir ben biraz kıskanıcanı hissediyorum yinede.
Ben çalışmıyorum canım evdeyim Kızımda kreşe başladı iki aydır gidiyor tam gün. Bebeklerede annemle birlikte bakıcaz inşallah çok zorlanırsam bakıcı da düşünüyorum. Sen öğretmendin sanırım senin oğlana kim bakıyor
ben oğlum daha doğmadan kaz tüyü aldım yorganı. ama 1 yaşından sonra kullandım. fazla geliyor yorgan terliyor. battaniye yetiyor.günaydin annisler.bebislerim kis cocugu olacak.yorgani pamuk mu alsam yoksa mikrofiber yorgan mi bilemedim.siz ne kullanacaksiniz?
cnm ben loc la yıkadım ibtkisel falan diye. bolca durulayınca sorun olmaz. ya da bebek deterjanı aldıysan onla da yıkayabilirsin.
Kuzumm çok sağol. Durumda bi değişiklik yok. Geciktirme tedavisine devam. Kasılmalar hala devam..Ama 33+4 teyiz. Bugüne ulaştırana şükür. 34 bitirebilmek için direniyoruz.
Kuzumm çok sağol. Durumda bi değişiklik yok. Geciktirme tedavisine devam. Kasılmalar hala devam..Ama 33+4 teyiz. Bugüne ulaştırana şükür. 34 bitirebilmek için direniyoruz.
GELİŞİMİ İYİ MAŞALLAH CANIM UFAK OLDUĞU İÇİN 40 I ÇIKANA KADAR BAKIMI ZORDU BİRAZ SADECE ŞİMDİ MAŞALLAH 3 YAŞINI BİTİRDİ 13 KG 93 CM BOYUama sonradan hızla büyümüştür :) daha küçük doğan bebekler daha çok kilo alıyo doğduktan sonra. benim çevremdeki örnekler hep öyle
deki "bak kocacım biz bu bebeğin kıyafetlerini yıkamıcak mıyız yıkıcaz. onlarnda vakti gelince kollarını vs yemicek mi yicek. üstelik onları makina durulucak. bunu haldır haldır suyla dilediğimiz kadar kendimiz durulucaz. :)"ben nasıl ikna etsem eşimi yenidne yıkamak için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?