2014 Aralık Anneleri

Kuzumm çok sağol. Durumda bi değişiklik yok. Geciktirme tedavisine devam. Kasılmalar hala devam..Ama 33+4 teyiz. Bugüne ulaştırana şükür. 34 bitirebilmek için direniyoruz.
İNŞALLAH CANIM BİRGÜN BİRGÜN RABBİM HAYIRLISINI BİLİR İNŞALLAH SAĞLICAKLA DOĞAR

Ben mikrofiber aldım bakalım. Beğenmezsek yenisini alırız ne yapalım.
Kuzumm çok sağol. Durumda bi değişiklik yok. Geciktirme tedavisine devam. Kasılmalar hala devam..Ama 33+4 teyiz. Bugüne ulaştırana şükür. 34 bitirebilmek için direniyoruz.
Evet canım çok şükür bugünlere geldiniz. az kaldı 34 ü bitirmene. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş Allah.

canım arada yaz aklımız sende. inşallah en hayırlı zamanda gelir bebiş. ben rahatsızlandım çocuk hastalandı hiç okuyamadım tefriciyeyi. tam biz toparlandık mesajını gördüm tamamaladık yazmışsın. ALlah kabul etsin inşallah canım

benim kızım da kasım sonu 4 olacak düne kadar herşey iyiydi hoştu yarım gün kreşe gidiyor dün dank etti ee diyo biz okula gidince kardeşim ne olacak dedim öğlen biz geliyoruz ya öğleye kadar babaannen bakar öğleden sonra birlikte bakarız olmaz da olmaz ya okula gitmem ben kardeşime bakarım ya da onu da yanımda götürürüm diyo:) yavaş yavaş anlayacaklar ama hayırlısı...

ne bilim canim bazi arkadaslar mikrofiber al dio bazilari kesinlikle tavsiye etmio kafam cok karisti

Valla ben soyledm cnm. Nealıcaksn bana dedım. Oda bakıcaz artk dedı. Alır heralde bişey. Takı istedgımı üstu kapalı not ettım ona zaten

Ben de soyledim hehe :)) adettir yani.. hem isterim ben ufak da olsa altin bi taki uygundur.. tabi abartmamak lazim..

Çok takma bunları benim yerimde olsan ne yaparsin bana sorular bebeğin kalbi atiyormu bebek canlimi kötü birsey yok demi tup bebeği nasıl seveceksiniz başka babadan oluyor iyiyim dediğim insanlar defalarca kötü birsey yokmu ıyimisin diyor ne bilim saçma sapan soru soruyorlar doktor birsey demiyor mu yani burada kötü bir şey arıyorlar

Alt degistirme masamizin uzerine koyacagimiz kutular nasil hanimlar? Odamiz gri pembe sari oldugu icin bunu tercih ettim.icine bezlerimizi pamuklarimizi vs koyacagiz.yani bebek masadayken onu tek birakmamak icin herseyin el altinda olmasini istedik :)

Kızlar gogus kremı konusunda ne düşünüyosunuz. Nezamn baslıcakanz kullanmaya. Eczanelere sordm. Her bebegı olan bayan hiçbir krem işe yaramıyo azda olsa yara oluyo. Kalkan al yeter Acı hissettgn zaman al dedı.

Guzelmiş cnm benmde beya yuvarlak sevmli bi raflarm vardı. Onları eşim sprey boyayla bembeye boyıcak bende altnı degstrıcegm yerın ustune takıcam onları. Hem sevmlı duruyo hemde kremler falan elının altnda oluyo

Dun bebişimn bezını alıcaktm. Anam okadar cok karşıkkı. Tecrubesızlık cok kotu. Cevrdm bı kadını cocugunuz varmı diye konuya gırdmm. Sıfırmı bırmı alsam dıye sordum. Oda yenı ıkıncıye dogum yapmış sansıma baya yardmcı oldu. Ben ona sorarken butun meraklı anneler yanımıza geldı. Oyle baya muabbet ettık. Yanı sonuc bir paket sıfır prıma prımıum aldm. O birince bır yada ikiye gecıcem. Dogrumu almışım sizce kızlar

kızlar merhabaaaa,

yenidoğan kullanabileceği kanguru ya da sling alanınız var mı?Tavsiye edebileceğiniz marka var mı?

Guzelmiş cnm benmde beya yuvarlak sevmli bi raflarm vardı. Onları eşim sprey boyayla bembeye boyıcak bende altnı degstrıcegm yerın ustune takıcam onları. Hem sevmlı duruyo hemde kremler falan elının altnda oluyo
Evet aynen el altinda olmasu iyi bizimde rafimiz olcak ama suslu pakize ben orasi icin cerceveler aldim onlari dizicem :) bu arada gogus kremi lansinoh lanolin aldim ebemiz onu onerdi.en gec iki haftaya kullanmaya baslicam.kiruluk var zaten cildimde gogus uclarimda dokuluyor hep. Bebe yagi ile yumusatiyordum bundan sonra lanoline baslicam.baktilarki sut grliyor aci var o zaman hastaneden bi adet kalkan veriyolar zaten.yani basimiz eczane hepimizinde gerekirse aliriz.hic dusunmuyorum gelecek hepimizinkide llkir likir :) ama yumusamaya ihtiyaci var o ayri sekil renk hersey degisti zaten uc kisminda

Kızlar gogus kremı konusunda ne düşünüyosunuz. Nezamn baslıcakanz kullanmaya. Eczanelere sordm. Her bebegı olan bayan hiçbir krem işe yaramıyo azda olsa yara oluyo. Kalkan al yeter Acı hissettgn zaman al dedı.
canım ben lansınoh aldım 32.haftamdayım başlıcam kullanmaya tecrübeli anneler de öneriyo kesinlikle yara olsa da az olur

Seninki biraz daha küçük olduğundan dediğin gibi gitmek istemeyebilir Bir pedagogdan falan yardım alırız çok fazla sorun çıkarırlarsa ama inşallah bizi fazla zorlamazlar

Seninki biraz daha küçük olduğundan dediğin gibi gitmek istemeyebilir Bir pedagogdan falan yardım alırız çok fazla sorun çıkarırlarsa ama inşallah bizi fazla zorlamazlar

ya şimdi öğle yemeğinde arkadaşlarla konuşuldu da, bebeği yanında yatırma diyor bir arkadaşım. abi kendini dışlanmış hisseder diyor. nereye yatırayım ya ben yenidoğan bebeği

ne bilim canim bazi arkadaslar mikrofiber al dio bazilari kesinlikle tavsiye etmio kafam cok karisti
Valla canım deneyip göreceğiz yapacak bir şey yok.
Bu insanları anlamıyorum gerçekten. Kötü bir şey olsa zil takıp oynayacaklar sanırsam.
Güle güle kullanın güzellermiş.
Canım lansinoh aldım bende. Birde arkadaşım kolonya sür dedi. Uçlarını sertleştiriyormuş. Açıkçası yara olmaması için göğüs ucunun hava alması gerekir. Onu da kalkan sayesinde hava aldırabiliriz. Ben kalkan aldım. KRem de var. Göreceğiz bakalım neler olacak :)
Canım bildiğim sıfır beden prematüre bebekler için. Üzerinde kaç kilo yazıyor. 1 numara 2-5 kg arası. 2 numara 3-6 kg arası diye başlıyor. Ben 1 bedenden 1 paket aldım içinde 50 adet var. 2 bedenden de 2 paket almıştım geçenlerde 1 paket daha aldım 3 paket oldu. İlk 1-1,5 ay yeter diye düşünüyorum. Sonrasında bebişin kilosu belirleyecek hangi numarayı alacağımızı. Ama sıfır prematüre diye biliyorum. paket üzerinde ki kilo kısmına bak ve Değiştirme imkanın varsa değiştir.

Benmkı 2.5 dan az yaxıyo galıba eve gıdınce bakım. Olmadı degstrrm napim 1 alim

evet sıfır beden prematüre bebekler için. 1 numara 2-5 kilo içindi sanırım.ben 1 ile başladım sonra 2

Kızlar 23 Ekimde A101e bebek urunleri geliyor,haberiniz olsun.

Eklentiler

• CYMERA_20141015_112429.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…