- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
İlk aylar başka odada olmazki canım ya Abisinin odasına yatırsan sende aynı odaya yatsan bu seferde büyük oğlunu uyandırır bebek, uyku düzeni bozulur Bende çok düşünüyorum bu konuda, benim kız hep benimle yatmak istiyor ama izin vermiyoruz Şimdi kardeşlerim yanında yatıyor bende yatıcam diye huysuzlanabilir Ozaman nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum ya Onuda yanıma alsam hem uykusu bölünür hemde öyle alışması iyi olmazya şimdi öğle yemeğinde arkadaşlarla konuşuldu da, bebeği yoğlunuanında yatırma diyor bir arkadaşım. abi kendini dışlanmış hisseder diyor. nereye yatırayım ya ben yenidoğan bebeği
İlk aylar başka odada olmazki canım ya Abisinin odasına yatırsan sende aynı odaya yatsan bu seferde büyük oğlunu uyandırır bebek, uyku düzeni bozulur Bende çok düşünüyorum bu konuda, benim kız hep benimle yatmak istiyor ama izin vermiyoruz Şimdi kardeşlerim yanında yatıyor bende yatıcam diye huysuzlanabilir Ozaman nasıl davranmam gerektiğini hiç bilmiyorum ya Onuda yanıma alsam hem uykusu bölünür hemde öyle alışması iyi olmaz
Evet canım 2,5 dan az olması lazım 0 bedenin. Değiştirirsin. 1 beden alırsın.Benmkı 2.5 dan az yaxıyo galıba eve gıdınce bakım. Olmadı degstrrm napim 1 alim
Bende 1 ile başlayacağım ama erkek bebişler pek sıkıya gelemezmiş o yüzden çabuk 2 ye geçeriz diye düşünüyorum.evet sıfır beden prematüre bebekler için. 1 numara 2-5 kilo içindi sanırım.ben 1 ile başladım sonra 2
Sorma birde o var tabi Benim ikiz olduğundan daha fazla kalacaklar mecburen Benim kız beni hiç dinlemez artık özellikle anneannesi olduğu zaman çok fazla tutturuyoryani benimki 17 aydır odasında yatar ve asla bizimle yatmak gibi bir talebi olmadı. önce bebek uyur, sonra abisini uyutursam sorun olmaz sanırım. offff. birde ilk 15-20 gün evde anane babane. abiyi kudurtacaklar. hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Evet canım 2,5 dan az olması lazım 0 bedenin. Değiştirirsin. 1 beden alırsın.
Bende 1 ile başlayacağım ama erkek bebişler pek sıkıya gelemezmiş o yüzden çabuk 2 ye geçeriz diye düşünüyorum.
ayyy çok sağol canım valla hala eksikler var al al bitmiyor.Kızlar 23 Ekimde A101e bebek urunleri geliyor,haberiniz olsun.
CANIM BEN LANSINOH KULLANDIM ABLAMA TAVSİYE ETTİM GÖĞSÜMÜZ HİÇ ÇATLAMADI KANAMADI YİNE AYNISINI ALACAM DOĞUMA 1 AY KALA BAŞLICAMKızlar gogus kremı konusunda ne düşünüyosunuz. Nezamn baslıcakanz kullanmaya. Eczanelere sordm. Her bebegı olan bayan hiçbir krem işe yaramıyo azda olsa yara oluyo. Kalkan al yeter Acı hissettgn zaman al dedı.
EVET CANIM BEBİŞİN DOĞUM KİLOSUNA GÖRE 2.PAKETE KARAR VERİRSİNDun bebişimn bezını alıcaktm. Anam okadar cok karşıkkı. Tecrubesızlık cok kotu. Cevrdm bı kadını cocugunuz varmı diye konuya gırdmm. Sıfırmı bırmı alsam dıye sordum. Oda yenı ıkıncıye dogum yapmış sansıma baya yardmcı oldu. Ben ona sorarken butun meraklı anneler yanımıza geldı. Oyle baya muabbet ettık. Yanı sonuc bir paket sıfır prıma prımıum aldm. O birince bır yada ikiye gecıcem. Dogrumu almışım sizce kızlar
Bu puset diye gecmiyormu benim ilk cocukdan bu var zaten benim aldigim anakucagi daha farkli salllanan bir tip ebebekde 120 den 59 a duamustu sanirimCanim aldigin bu muydu?Nasil agirligi kumasi filan iyi mi ?Ben de anakucagi alicam ama hala karar veremedim 89.90 tl diyo e-bebek sitesinde sen ne kadara aldin ?
Maş allah çok iyiymiş senin sıpabenim sıpa 4 doğdu. 1 paket 1 numara kullandık. sonra 2 numaraya geçtik. 2den 1,5 paket kullandım. yarım paketi duruyor evde. sonra 2 ay kadar 3 kullandık. ilk 6 ay çabuk kilo alıyorlar. numaralar çabuk değişiyor.
Haklısın canım allah kolaylık versin sana da nedir bu teyzelerden çektiğimiz bulyon reklamında var ya şarkı teyzeler teyzeler fısıfısı fısıfısı aynen öyleler. Allah yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çok takma bunları benim yerimde olsan ne yaparsin bana sorular bebeğin kalbi atiyormu bebek canlimi kötü birsey yok demi tup bebeği nasıl seveceksiniz başka babadan oluyor iyiyim dediğim insanlar defalarca kötü birsey yokmu ıyimisin diyor ne bilim saçma sapan soru soruyorlar doktor birsey demiyor mu yani burada kötü bir şey arıyorlar
Maşallah az kalmış günleriniz sıra bize geliyorevet sıfır beden prematüre bebekler için. 1 numara 2-5 kilo içindi sanırım.ben 1 ile başladım sonra 2
Kızlar gunaydn. Gecmişi okumaktan ancak yazabldm. Herkez ıyıdır inşallah. Biberon temzleyıcısnden bahsetmişsınız. Adı nedır. Nerde bulurum. Yada baska nasıl temizlemeliyım
Kızlar hastane için gecelık te aldnzmı. Yoksa hep pijama takımımı aldnz
frendlyy alacam bendeBende o deterjanı kullandım gayet güzel kokusuz organik ,ilk kıyafetlerini öyle yıkayayım dedim sonrası için belki diğerlerini kullanırım.
olur cnm neden olmasında daha sonrada fermuarlı yerini açık bırakırım içinde oyun oynar diye her 2 yataktanda aldım ben
bacım yazında resimleri göremedim... eminim çok çok güzeldir bu kalıpları alsam bir seferde kaç kalıp çıkartıyorum ilkokuldaki gibi alçıyla yapıyorduk ya tek kalıpmı çalışılıyor yoksa pasta silikon kalıplar gibi çokmu çıkartılıyor inann hiç bilmiyorum hiçcanım bak benim yaptıklarımı ekliorum sabunda marka yok kilosu 15 herkes aynı fiyata satıyor saf beyaz sabun ..
bu taç kalıbı 25 tl civarında genelde canım bunları ben arkadaşım kızı için yapıorum kendime de mavisini yapcam ins .. pembelerin tonları en başta böle oldu ama şimdi açık pembeye döndüm hepsi bitince yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?