2014 Aralık Anneleri

maşallahhh benimde haftayaa izinnn oleyyyyyyyy parasız izin olucak yoksa aylık 450 tl heyet raporuna vermek baymıştı onun yerine park tayağını içini küvetini birde kendime sırt çantası aldımı ohhh ohh bitti gitti inşallh doğum parasıda hazır

kızlar bu sırt çantalarında da anne-bebek bakım çantası tarzı olanalrı var ama ben sevmedim hantal duryolar bende adidasın pumanın veya nike ın sırt çantasını almayı düşünyorum arada sırada markafoniye trendyola indirime girer ya oralardan alıcam almasına ama yinede danışam dedim normal okul çantası tarzındamı alalım yani yok termus yeri yok falan yeri özellikli olması gerekirmi ne dersiniz

Kızlar hastane için gecelık te aldnzmı. Yoksa hep pijama takımımı aldnz
Canım ben günlük hayatta gecelik kullanmadığım için ona para vermek istemedim. Annemin gençliğinden kalma türk sinema ekranlarından fırlamış mavi sabahlıklı geceliği var çok hoş onu giyeceğim sancı çekerken. Sonrasında zaten pijama takımımı giyer otururum.
kızlarr bebişimin odası geldi bugün, çokkk güzel olduu, artık kıyafetleri yıkayıp ütüleme vaktidir yarından itibaren. Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Geldi mi ? hadi hayırlı olsun güle güle kullan canım acil foto bekliyorum. Sende çiçek mobilya dan mı almıştın nerden almıştın. Ayy çok merak ettim. Kokusu var mı birde mobilyanın.
Canım BPD kafa çapı
AC karın çapı
FL femur kemiği X 7 boyuna ulaşırsın.
Doktorun büyük ihitmalle sat a göre değil usg ölçüsüne göre düzenleyecek raporu. Ne kadar geç rapor o kadar iyi demişti benim doktorum. Hayırlısı olsun kuzum.

FL bacakta bulunan bi kemiğin uzunluğu canım, boyunu yaklaşık olarak bulabilirsin bu rakamı 7'yle çarparak, swiftin de dediği gibi. iyi yani uzun olcak bebişin :)

geldi canım evet, fotosunu çekerim yakında, azcık yerleşeyim de. yok canım çiçekten değil, eşim onların sağlıklı olmadığına kanaat getirdi. mobilyacı kendisi, patronlarına, fabrikadaki boya ustalarına falan danıştı. demişler ki kullanılan malzeme önemli ama küçük sanayideki mobilyacıların hiçbiri (bir tek meltem mobilyayı biraz bunun dışında tutuyorlar) sağlıklı boya kullandığını ispat edemez. zaten kullanıyo olsalar reklam için belgelerini hemen alırlarmış. boya ustası demiş ki asla koku olmaması gerekiyormuş, ki koku vardı o mobilyalarda hatta meltemdekinde bile vardı. patronları da kendi bebeklerine çocuklarına çilekten almışlar, çilek avrupada bilmemkaç ülkede satılıyormuş, hadi türkiyeye güvenmiyorsun da avrupa ülkeleri bebeğe zararlı bi şeyi asla satmazlar demiş. netice itibariyle çilekten aldık biz. hatta oda şu: http://www.cilek.com/Safari-Natura

O da güzel fikir ama yine masraflı :=) en iyisi çikolata verip geçsek mi tabi insan bebişinin bi hatırası olsun istiyo, hevesleniyo. bakalım napcaz.
kızlar daha öncede yazmıştım ama kimse okumadı sanırım bir de sabunlar olabilir.tanesi 1 tlden bende sabun siparişi vermeyi düşünüyorum netten.hem ucuz hemde şık.

kızlar daha öncede yazmıştım ama kimse okumadı sanırım bir de sabunlar olabilir.tanesi 1 tlden bende sabun siparişi vermeyi düşünüyorum netten.hem ucuz hemde şık.

sabun tavsiye etmiyorum canım hele ki netten alacaksan kokusu bir acayip ve bebek şeklinde olanların yüzleri hiç sevimli değil tecrübe ile sabit :)

Güle güle kullanın canım. Güzelmiş mobilyası ama tabi odasında da görmek gerekir :)
Şu boya meselesi çok kafa karıştırıcı. Bende çok araştırdım. Hepsi kimyasal üretim boyaların bebek mobilyalarında en zararsızını kullanıyorlar ama %100 doğal olanı malesef yok diyorlar. Ayrıca çilek genç odasını yeğenim kullandı. Bildiğin sunta üretim yapıyor ve uzun yıllar dayanmıyor. Belki de onların şansına öyle çıktı bilemeyeceğim. Biz mdf genç odası aldık. Hala taş gibi. o Yüzden ben mdf olmasını tercih ettim bebk odasınında. Bakalım deneyerek tecrübe edeceğiz. İnş Allah sende bende ve tüm alanlarda aldıklarından memnun kalırlar.
Ama ben sizinkinin modelini de çok beğendim ya. SAbırsızlıkla resmini bekliyorum ve sana Allah'tan kolaylıklar diliyorum.

Evett hanimlar arabamizi kurduk.anam bu nasil ismis her yerinde bir dugme her yeri nasil calisiyor diye saatlerce ugrastik :) minigimi icinde hayal etmek coook guzelll

ben havuzluhandan almıştım canım biraz boş gelmişti alırken ama sanırım ii bişey yaptık annemin ve satışcı bayanın gazına geldim biraz..

canım tekrar ekliyorum , 1-2 kalıp alsan yeter ama kaç adet yapacaksın bi yandan normalde yapmayacaksan da elinde kalıplar kalacak istersen kolonya dagıt o daa mantıklı sanki sen bilirsin ya da .. içine en çok hangisi siniyorsa onu yap canım ..

Cnm canta bu. Suni deri ama gercek deri gibi.silinebilir.icinde de bays gözü var.tek kaldigi icin 80ebirakti.hem el hem kol hem de sirt çantası olarak kullanilabiliyor

çok saoll canım bakalım haftasonu neler bulcaz biraz bakınmamız gerek artık son düzlüğe girdikk korkuyorum yetişmicek die bazen poffff

canım bende öle yapcam da kararsızım nasıl bi model olacak bakalım sırt cantası olarak kullanım cok mantıklı .. tecrübeli anneler sırt diyorr

canim geçmiş olsun bende 6 aylik evliyken düşük yaptim sonra hic korunmadim insan ikinciyi daha cabuk istiyordu ve 3-4 ay sonra yine hamile kaldim çok şükür çok beklemedim yani zaten düşükten sonra daha cabuk hamile kaliyorsun. Seni anliyorum bende çok üzüldüm çok agladim kabuslar gördüm Çiğlik atarak uyandigimi bilirim ama nasip iste simdi 2-3 aylik olacaktı dogsaydi. Rabbim çok yaratmadan yine verdi sende sukret sagliksiz bebekler düşermiş çünkü Rabbim tekrar saglikli bir yavru nasip etsin sana üzülme olur mu

canim ilk dogumunsa bence hafiften söyle ille pahali birşey olmasına gerek yok durumu neye yeterse ufak bir takı alabilir içinde kalacaksa soylemen daha doğru olur. Valla ben acikcasi söyledim ilk dogumum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…