aminnnnnnnnnnnnn cümlemizeee bacımSu gibi güzel bi doğum dilerim. :)
maşallahhh benimde haftayaa izinnn oleyyyyyyyy parasız izin olucak yoksa aylık 450 tl heyet raporuna vermek baymıştı onun yerine park tayağını içini küvetini birde kendime sırt çantası aldımı ohhh ohh bitti gitti inşallh doğum parasıda hazırCanım benimki hep yan yuz üstu duruyodu. Hiç degıstrmıyodu pozızyonunu. Oyüzden dönmesı cok sevndrdı bizi. Tabiki erken daha ama en azndan dondu. Buarada haftaya iş hayatmda son inş. Bebişim hiç durmuyo kızlar. Karnmda yulan var sankı maşallahı var hiç durmuyo
Canım ben günlük hayatta gecelik kullanmadığım için ona para vermek istemedim. Annemin gençliğinden kalma türk sinema ekranlarından fırlamış mavi sabahlıklı geceliği varKızlar hastane için gecelık te aldnzmı. Yoksa hep pijama takımımı aldnz
Geldi mi ? hadi hayırlı olsun güle güle kullan canım acil foto bekliyorum. Sende çiçek mobilya dan mı almıştın nerden almıştın. Ayy çok merak ettim. Kokusu var mı birde mobilyanın.kızlarr bebişimin odası geldi bugün, çokkk güzel olduu, artık kıyafetleri yıkayıp ütüleme vaktidir yarından itibaren. Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Canım BPD kafa çapıSELAMLAR KIZLAR bugün devlet doktoruna gittik olaki 32 haftayı doldurduysak doğum izni raporu alalım diye ama 3 günlük normal rapor verdi yolladı pazartesi doğum izninni yazacak çünkü bizim ölçümlerimiz şöyle çıktı
BPD 78mm 31+3
AC 270mm 31+1
FL 60,9mm 31+5
bizim hep ama hep fl diğerlerinden yüksek çıkıyor ne yapsam bilemedim nedir bu iyimi kötümü
SELAMLAR KIZLAR bugün devlet doktoruna gittik olaki 32 haftayı doldurduysak doğum izni raporu alalım diye ama 3 günlük normal rapor verdi yolladı pazartesi doğum izninni yazacak çünkü bizim ölçümlerimiz şöyle çıktı
BPD 78mm 31+3
AC 270mm 31+1
FL 60,9mm 31+5
bizim hep ama hep fl diğerlerinden yüksek çıkıyor ne yapsam bilemedim nedir bu iyimi kötümü
Canım ben günlük hayatta gecelik kullanmadığım için ona para vermek istemedim. Annemin gençliğinden kalma türk sinema ekranlarından fırlamış mavi sabahlıklı geceliği varçok hoş onu giyeceğim sancı çekerken. Sonrasında zaten pijama takımımı giyer otururum.
Geldi mi ? hadi hayırlı olsun güle güle kullan canım acil foto bekliyorum. Sende çiçek mobilya dan mı almıştın nerden almıştın. Ayy çok merak ettim. Kokusu var mı birde mobilyanın.
Canım BPD kafa çapı
AC karın çapı
FL femur kemiği X 7 boyuna ulaşırsın.
Doktorun büyük ihitmalle sat a göre değil usg ölçüsüne göre düzenleyecek raporu. Ne kadar geç rapor o kadar iyi demişti benim doktorum. Hayırlısı olsun kuzum.
kızlar daha öncede yazmıştım ama kimse okumadı sanırım bir de sabunlar olabilir.tanesi 1 tlden bende sabun siparişi vermeyi düşünüyorum netten.hem ucuz hemde şık.O da güzel fikir ama yine masraflı :=) en iyisi çikolata verip geçsek mitabi insan bebişinin bi hatırası olsun istiyo, hevesleniyo. bakalım napcaz.
ayyy çok sağol canım valla hala eksikler var al al bitmiyor.
kızlar daha öncede yazmıştım ama kimse okumadı sanırım bir de sabunlar olabilir.tanesi 1 tlden bende sabun siparişi vermeyi düşünüyorum netten.hem ucuz hemde şık.
Güle güle kullanın canım. Güzelmiş mobilyası ama tabi odasında da görmek gerekir :)FL bacakta bulunan bi kemiğin uzunluğu canım, boyunu yaklaşık olarak bulabilirsin bu rakamı 7'yle çarparak, swiftin de dediği gibi. iyi yani uzun olcak bebişin :)
geldi canım evet, fotosunu çekerim yakında, azcık yerleşeyim de. yok canım çiçekten değil, eşim onların sağlıklı olmadığına kanaat getirdi. mobilyacı kendisi, patronlarına, fabrikadaki boya ustalarına falan danıştı. demişler ki kullanılan malzeme önemli ama küçük sanayideki mobilyacıların hiçbiri (bir tek meltem mobilyayı biraz bunun dışında tutuyorlar) sağlıklı boya kullandığını ispat edemez. zaten kullanıyo olsalar reklam için belgelerini hemen alırlarmış. boya ustası demiş ki asla koku olmaması gerekiyormuş, ki koku vardı o mobilyalarda hatta meltemdekinde bile vardı. patronları da kendi bebeklerine çocuklarına çilekten almışlar, çilek avrupada bilmemkaç ülkede satılıyormuş, hadi türkiyeye güvenmiyorsun da avrupa ülkeleri bebeğe zararlı bi şeyi asla satmazlar demiş. netice itibariyle çilekten aldık biz. hatta oda şu: http://www.cilek.com/Safari-Natura
kızlar bu arada çamaşır filesi aldınız mı bilmiyorum da almadıysanız gittigidiyorda http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/ships-camasir-yikama-filesi-123206496 dün aldım, bugün geldi, kargo parası da yok. gayet beğendim. hatta aklıma bi fikir geldi, çamaşır filelerini hastane çantasına koyacaklarımızı kategorilere ayırıp bu filelere koyabiliriz.
bacım yazında resimleri göremedim... eminim çok çok güzeldir bu kalıpları alsam bir seferde kaç kalıp çıkartıyorum ilkokuldaki gibi alçıyla yapıyorduk ya tek kalıpmı çalışılıyor yoksa pasta silikon kalıplar gibi çokmu çıkartılıyor inann hiç bilmiyorum hiç
Eki Görüntüle 1270273 Eki Görüntüle 1270274 Eki Görüntüle 1270275 Eki Görüntüle 1270276 Eki Görüntüle 1270278 Evett hanimlar arabamizi kurduk.anam bu nasil ismis her yerinde bir dugme her yeri nasil calisiyor diye saatlerce ugrastik :) minigimi icinde hayal etmek coook guzelll
Cnm canta bu. Suni deri ama gercek deri gibi.silinebilir.icinde de bays gözü var.tek kaldigi icin 80ebirakti.hem el hem kol hem de sirt çantası olarak kullanilabiliyor
kızlar bu sırt çantalarında da anne-bebek bakım çantası tarzı olanalrı var ama ben sevmedim hantal duryolar bende adidasın pumanın veya nike ın sırt çantasını almayı düşünyorum arada sırada markafoniye trendyola indirime girer ya oralardan alıcam almasına ama yinede danışam dedim normal okul çantası tarzındamı alalım yani yok termus yeri yok falan yeri özellikli olması gerekirmi ne dersiniz
Sagol teyzesi allahim herkese daha iyilerini nasip etsin insallah..onemli olan sagliklari yoksa insanin gozu hiv biseyi gormezcanım çook begendim arabanızı gül güle kullanın inş
canim geçmiş olsun bende 6 aylik evliyken düşük yaptim sonra hic korunmadim insan ikinciyi daha cabuk istiyordu ve 3-4 ay sonra yine hamile kaldim çok şükür çok beklemedim yani zaten düşükten sonra daha cabuk hamile kaliyorsun. Seni anliyorum bende çok üzüldüm çok agladim kabuslar gördüm Çiğlik atarak uyandigimi bilirim ama nasip iste simdi 2-3 aylik olacaktı dogsaydi. Rabbim çok yaratmadan yine verdi sende sukret sagliksiz bebekler düşermiş çünkü Rabbim tekrar saglikli bir yavru nasip etsin sana üzülme olur muMerhabalar arkadaşlar 2 ay lik evliyim ve 7 haftalik Bebeğimi kaybettim 3 gün oldu hala moralim düzelmesi gelişmedir bebeğim aldılar kalbi yavaş atıyordu aldılar bunu evliliğin hemen sonra yaşamak çok üzdü çok istiyorduk onu kısmet olmadı. Dr dedi tekrar için kendini hazır hissettiğim zaman olur diye zaten vücud kendini hazirlar dedi hayırlısı tekrar Istiyorum inşallah olur.ALLAH HERKESE NASIL ETSIM. Böyle bi durumda yeniden çok beklemeden tekrar olan varmı acaba cevap yazarsan sevinirim.arkaslar
canim ilk dogumunsa bence hafiften söyle ille pahali birşey olmasına gerek yok durumu neye yeterse ufak bir takı alabilir içinde kalacaksa soylemen daha doğru olur. Valla ben acikcasi söyledim ilk dogumum çünkükızlar bi şey sorcam. doğum hediyesi gibi bi şey alcak mı eşleriniz? böyle bi adetiniz var mı? ben söylemezsem bizimki akıl edemez ama zaten bi sürü masraf falan oluyo diye söylemesem mi acaba diyorum? siz ne yapıcaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?