2014 Aralık Anneleri

Herkese tekrar merhabalarrr. Günler geçmek bilmiyor ifrit oldum :)

Kızlar burda olaylar basladı yine. Karstı heryer cıktk işten eve gıdıyrz. Bune bıktık valla. Cok korkuyrm bu olaylardan. Acayp strese gırıyrm.

Ankaradaki arkadaşlar babymall de çok güzel indirimler başlamış haberiniz olsun :)
Evt pazar gunu bizde sirayla istanbul yolunda ne kadar magaza varsa babymall, ebebek, baby marche hepsine girdik ve yine dayanamayip herseyimiz tam olmasina ragmen aldik bisiler.. bu arada sagma makinesi aldinizmi bende lansinoshun ikili olanini siparis vercem en uygu gittigidiorda buldum. Evde manuel vardi ama bide elektrikliyi deneyelim dedik arkadasim almis cok memnun simdi.

yetişemiyorum ben artık buraya bile yaa günler çok yoğun geçiyo çok yoruluyorum eski günlerimi özledim artık sanırım bi an önce doğsun bebişlerimiz artık da evimizin hanımı olalım dinlenelim yaa valla kızlar maşallah ahazırlıklar tam gaz devam herkeste tabiki bende de hepinizi öpüyorumm

evet sat hikaye oluyor sata göre doğum izninde olmamm gerek ama usg geçerli oluyor

bakalımmm sağlıklı olsunda ne diyim

çokçok cici yapmışın bacımmm bunları tülle süsüleyip mi verecen

Selam kızlar ben de 32. Haftadayım 5 hafta daha çalışma raporumu Pzt aldım. İşe gitmeye devam ediyorum maalesef. Bebek 4 Aralık'ta doğar dedi doktor mecburen sezeryan olacak ilki gibi. Ankara'dayım lohusa gecelik, sabahlık ve pijama takımımı henüz almadım. Hem kaliteli hem hesaplı olsun istiyorum nereden alayım sizce? Bir de bebek şekerini sabun yerine tatlı bir

şey olmasını istiyorum. Suluhan'da çeşit çok ve uygun diyorlar. Öyle mi? Babymall'den ben de bol bol zıbın aldım çıtçıtlı badi yani. Hastane çıkışı almadım parça parça aldım ya da şu ceket pantolon takımlardan. Hiç birisini yıkayım ütülemedim hala. Millet hazırda bekler artık çantayı diyor.

:) aynen kolaylık lazım bize, hakikaten 3olu haftaları geçince her şey zorlaşıyomuş. en basit iş bile gözümde büyüyo.

Babymall in üstünde işle ilgili bi görüşmem vardı nasıl koşa koşa gittim anlatamam :) önceden eziyet gelirdi bana taa oraya gitmek
Ben manuel aldım, hemen işe başlamayacağım için elektrikli almadım şimdilik. Ama lansinohunkini beğeniyor çoğu kişi. Swift de ondan almıştı sanırım

Bende ameda lactaline aldım çift pompalı

Gecelik ve pijama için ben de yarın çıkacağım, kızılayda moda çarşısının altına bakayım diyorum bir de ülkealan pasajının orada var 1-2 mağaza onlara bakacağım. Yarın alırsam yazarım sana fiyatlarını vs canım

babyjoker. post: 37331995 .!.:
Evet ameda da iyi ama fiyat olarak biraz pahali geldi acikcasi gittigidiyorda 200 e buldum lansinoshu yorumlardda iyi genelde sanirim onu vericem
Canım sanki joker.com da daha uygundu lansinoh

Henuz bebek Arabası almayan arkadaslar icin fikir olsun.demet akalinin kızının arabalarindan biri bu. Fiyati mi cok degil 3500-4000 tl civari
çok ucuzmuş hemen alalım 10-15 tane. doğum yapacak tanıdığımız olursa hediye ediveririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…