- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Evt pazar gunu bizde sirayla istanbul yolunda ne kadar magaza varsa babymall, ebebek, baby marche hepsine girdik ve yine dayanamayip herseyimiz tam olmasina ragmen aldik bisiler.. bu arada sagma makinesi aldinizmi bende lansinoshun ikili olanini siparis vercem en uygu gittigidiorda buldum. Evde manuel vardi ama bide elektrikliyi deneyelim dedik arkadasim almis cok memnun simdi.Ankaradaki arkadaşlar babymall de çok güzel indirimler başlamış haberiniz olsun :)
evet sat hikaye oluyor sata göre doğum izninde olmamm gerek ama usg geçerli oluyorCanım ben günlük hayatta gecelik kullanmadığım için ona para vermek istemedim. Annemin gençliğinden kalma türk sinema ekranlarından fırlamış mavi sabahlıklı geceliği varçok hoş onu giyeceğim sancı çekerken. Sonrasında zaten pijama takımımı giyer otururum.
Geldi mi ? hadi hayırlı olsun güle güle kullan canım acil foto bekliyorum. Sende çiçek mobilya dan mı almıştın nerden almıştın. Ayy çok merak ettim. Kokusu var mı birde mobilyanın.
Canım BPD kafa çapı
AC karın çapı
FL femur kemiği X 7 boyuna ulaşırsın.
Doktorun büyük ihitmalle sat a göre değil usg ölçüsüne göre düzenleyecek raporu. Ne kadar geç rapor o kadar iyi demişti benim doktorum. Hayırlısı olsun kuzum.
bakalımmm sağlıklı olsunda ne diyimFL bacakta bulunan bi kemiğin uzunluğu canım, boyunu yaklaşık olarak bulabilirsin bu rakamı 7'yle çarparak, swiftin de dediği gibi. iyi yani uzun olcak bebişin :)
geldi canım evet, fotosunu çekerim yakında, azcık yerleşeyim de. yok canım çiçekten değil, eşim onların sağlıklı olmadığına kanaat getirdi. mobilyacı kendisi, patronlarına, fabrikadaki boya ustalarına falan danıştı. demişler ki kullanılan malzeme önemli ama küçük sanayideki mobilyacıların hiçbiri (bir tek meltem mobilyayı biraz bunun dışında tutuyorlar) sağlıklı boya kullandığını ispat edemez. zaten kullanıyo olsalar reklam için belgelerini hemen alırlarmış. boya ustası demiş ki asla koku olmaması gerekiyormuş, ki koku vardı o mobilyalarda hatta meltemdekinde bile vardı. patronları da kendi bebeklerine çocuklarına çilekten almışlar, çilek avrupada bilmemkaç ülkede satılıyormuş, hadi türkiyeye güvenmiyorsun da avrupa ülkeleri bebeğe zararlı bi şeyi asla satmazlar demiş. netice itibariyle çilekten aldık biz. hatta oda şu: http://www.cilek.com/Safari-Natura
çokçok cici yapmışın bacımmm bunları tülle süsüleyip mi verecencanım tekrar ekliyorum , 1-2 kalıp alsan yeter ama kaç adet yapacaksın bi yandan normalde yapmayacaksan da elinde kalıplar kalacak istersen kolonya dagıt o daa mantıklı sanki sen bilirsin ya da .. içine en çok hangisi siniyorsa onu yap canım .. Eki Görüntüle 1270297
Dediğin site adı nedir acaba ??kızlar daha öncede yazmıştım ama kimse okumadı sanırım bir de sabunlar olabilir.tanesi 1 tlden bende sabun siparişi vermeyi düşünüyorum netten.hem ucuz hemde şık.
Güle güle kullanın canım. Güzelmiş mobilyası ama tabi odasında da görmek gerekir :)
Şu boya meselesi çok kafa karıştırıcı. Bende çok araştırdım. Hepsi kimyasal üretim boyaların bebek mobilyalarında en zararsızını kullanıyorlar ama %100 doğal olanı malesef yok diyorlar. Ayrıca çilek genç odasını yeğenim kullandı. Bildiğin sunta üretim yapıyor ve uzun yıllar dayanmıyor. Belki de onların şansına öyle çıktı bilemeyeceğim. Biz mdf genç odası aldık. Hala taş gibi. o Yüzden ben mdf olmasını tercih ettim bebk odasınında. Bakalım deneyerek tecrübe edeceğiz. İnş Allah sende bende ve tüm alanlarda aldıklarından memnun kalırlar.
Ama ben sizinkinin modelini de çok beğendim ya. SAbırsızlıkla resmini bekliyorum ve sana Allah'tan kolaylıklar diliyorum.
Evt pazar gunu bizde sirayla istanbul yolunda ne kadar magaza varsa babymall, ebebek, baby marche hepsine girdik ve yine dayanamayip herseyimiz tam olmasina ragmen aldik bisiler.. bu arada sagma makinesi aldinizmi bende lansinoshun ikili olanini siparis vercem en uygu gittigidiorda buldum. Evde manuel vardi ama bide elektrikliyi deneyelim dedik arkadasim almis cok memnun simdi.
Bende ameda lactaline aldım çift pompalıEvt pazar gunu bizde sirayla istanbul yolunda ne kadar magaza varsa babymall, ebebek, baby marche hepsine girdik ve yine dayanamayip herseyimiz tam olmasina ragmen aldik bisiler.. bu arada sagma makinesi aldinizmi bende lansinoshun ikili olanini siparis vercem en uygu gittigidiorda buldum. Evde manuel vardi ama bide elektrikliyi deneyelim dedik arkadasim almis cok memnun simdi.
Selam kızlar ben de 32. Haftadayım 5 hafta daha çalışma raporumu Pzt aldım. İşe gitmeye devam ediyorum maalesef. Bebek 4 Aralık'ta doğar dedi doktor mecburen sezeryan olacak ilki gibi. Ankara'dayım lohusa gecelik, sabahlık ve pijama takımımı henüz almadım. Hem kaliteli hem hesaplı olsun istiyorum nereden alayım sizce? Bir de bebek şekerini sabun yerine tatlı bir
Evet ameda da iyi ama fiyat olarak biraz pahali geldi acikcasi gittigidiyorda 200 e buldum lansinoshu yorumlardda iyi genelde sanirim onu vericemBende ameda lactaline aldım çift pompalı
Canım sanki joker.com da daha uygundu lansinohbabyjoker. post: 37331995 .!.:Evet ameda da iyi ama fiyat olarak biraz pahali geldi acikcasi gittigidiyorda 200 e buldum lansinoshu yorumlardda iyi genelde sanirim onu vericem
çok ucuzmuş hemen alalım 10-15 tane. doğum yapacak tanıdığımız olursa hediye ediveririzHenuz bebek Arabası almayan arkadaslar icin fikir olsun.demet akalinin kızının arabalarindan biri bu. Fiyati mi cok degil 3500-4000 tl civari
Henuz bebek Arabası almayan arkadaslar icin fikir olsun.demet akalinin kızının arabalarindan biri bu. Fiyati mi cok degil 3500-4000 tl civari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?