- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
İnşallah canim bu günleri de hayirlisiyla atlatacaksin! Sen kendine ve bebisine iyi bak yeter ki...Kuzumm çok sağol. Durumda bi değişiklik yok. Geciktirme tedavisine devam. Kasılmalar hala devam..Ama 33+4 teyiz. Bugüne ulaştırana şükür. 34 bitirebilmek için direniyoruz.
kızlar hepinize maşallah diyorum öncelikle nazar değmesinyetişemiyorum ben artık buraya bile yaagünler çok yoğun geçiyo çok yoruluyorum eski günlerimi özledim artık sanırım bi an önce doğsun bebişlerimiz artık da evimizin hanımı olalım dinlenelim yaa valla kızlar maşallah ahazırlıklar tam gaz devam herkeste tabiki bende de hepinizi öpüyorumm
üzerine ekleyip gerçeğinimi alsakki 2. elHenuz bebek Arabası almayan arkadaslar icin fikir olsun.demet akalinin kızının arabalarindan biri bu. Fiyati mi cok degil 3500-4000 tl civari
kizlar bu çok gerekli bisey mi.herkes aldimi mesela, yada kullanan tavsiye edenben havuzluhandan almıştım canım biraz boş gelmişti alırken ama sanırım ii bişey yaptık annemin ve satışcı bayanın gazına geldim biraz..
Ben bu bebek arabasından iki tane almaya kalksam eşim aman doğurma içinde kalsın derHenuz bebek Arabası almayan arkadaslar icin fikir olsun.demet akalinin kızının arabalarindan biri bu. Fiyati mi cok degil 3500-4000 tl civari
beyazcik canim Allah sabır versin.çok zor gercekten, daha yeni evet ama gecicek insallah merak etme.Allah hayirlisiyla bi an önce kalbondekini verir insallah.canim geçmiş olsun bende 6 aylik evliyken düşük yaptim sonra hic korunmadim insan ikinciyi daha cabuk istiyordu ve 3-4 ay sonra yine hamile kaldim çok şükür çok beklemedim yani zaten düşükten sonra daha cabuk hamile kaliyorsun. Seni anliyorum bende çok üzüldüm çok agladim kabuslar gördüm Çiğlik atarak uyandigimi bilirim ama nasip iste simdi 2-3 aylik olacaktı dogsaydi. Rabbim çok yaratmadan yine verdi sende sukret sagliksiz bebekler düşermiş çünkü Rabbim tekrar saglikli bir yavru nasip etsin sana üzülme olur mu
Bende hic hazirlik yapmadim oglumdan kalan zibinlar vardi onlari yikayip utuledimkızlar hepinionları allah diyorum öncelikle nazar değmesinya merak ediyorum acaba benim gibi daha bi çöp bile almayan var mı hatta bazi şeyleri ilk defa duyuyorum burdan. ev düzenim iyce kötüleşti, "yogunluga yetisemiyorum" diyen arkadaşlara özeniyorum.aslında yapmam gereken aşırı çok sey var.ama neden böyle tembellik yapiyorum hele bu kadar az zaman kalmisken.stresim, heycanim artiyo böyle olunca da.bebişim olunca napicam ki, nasıl yetişicem hepinize kolay gelsin hamarat annelerr sizi
kızlar hepinize maşallah diyorum öncelikle nazar değmesinya merak ediyorum acaba benim gibi daha bi çöp bile almayan var mı hatta bazi şeyleri ilk defa duyuyorum burdan. ev düzenim iyce kötüleşti, "yogunluga yetisemiyorum" diyen arkadaşlara özeniyorum.aslında yapmam gereken aşırı çok sey var.ama neden böyle tembellik yapiyorum hele bu kadar az zaman kalmisken.stresim, heycanim artiyo böyle olunca da.bebişim olunca napicam ki, nasıl yetişicem hepinize kolay gelsin hamarat annelerr sizi
günaydııınnnn..herkese güzel, mutlu gunler olsun..Günaydınlar...
İnşallah canım :)günaydııınnnn..herkese güzel, mutlu gunler olsun..
yalniz olmadgma sevindim, hallederiz insallah en kisa zamandaBende hic hazirlik yapmadim oglumdan kalan zibinlar vardi onlari yikayip utuledim
Yeterli görüyorsan boşuna alma Yada alırsan 3-6 ay alırsınBirde kiz kardeşimin kizindan kalanlar vardi çoğu kullanilmsmis bile onlari yikayip utuledim aslında almamada gerek kalmadi ilk uç ay bebrbrkler hizli büyüdüğü için bence fazla almayin kizim büyüdükçe alirim diye dusunuyorum..
Oyle yapacam sonrasi için çicili biciliseşeyler alaçam..[/QUOTE]Öyle TE="doubleanne, post: 37334950, member: 594129"]Yeterli görüyorsan boşuna alma Yada alırsan 3-6 ay alırsın
bende çok bişey almadım ama çalışınca insan yoğun oluyo gerçekten izne çıkıpta doğum sonrası iznimi azaltmak istemiyorum katlanmaya devam anlayacağın sonra eve git rutin işler birazbebk hazırlıkları yapmaya çalışıyorum kutular felan giysileri yıkadım her akşam birazcık ütülemeye çalışıyorum sonra ertesi akşam oluyo ev gene karışıyo evi toplim derken hazırlıklarımla ilgilenemeiyorum sonraki gece ya arkadaşlar geliyo ya çağırıyolar lak lak derken saat gece oluyo tabi bide gelen gidilen misafirliklerde cabası diyorumki şu gün 24 değilde az daha uzun olaydı diyee :) neyse yetişmeyeni izne çıkınca tamamlarım artık nabalımm ben niye böle yoğunum tek benmiyim bilemedimki keşke siz gibi evde olsamda hazırlıklarımı rahat rahat gevşek gevşek yapsam ama nerdeekızlar hepinize maşallah diyorum öncelikle nazar değmesinya merak ediyorum acaba benim gibi daha bi çöp bile almayan var mı hatta bazi şeyleri ilk defa duyuyorum burdan. ev düzenim iyce kötüleşti, "yogunluga yetisemiyorum" diyen arkadaşlara özeniyorum.aslında yapmam gereken aşırı çok sey var.ama neden böyle tembellik yapiyorum hele bu kadar az zaman kalmisken.stresim, heycanim artiyo böyle olunca da.bebişim olunca napicam ki, nasıl yetişicem hepinize kolay gelsin hamarat annelerr sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?