2014 Aralık Anneleri

ya canim heralde şöyle bisey, insanın meşguliyeti olunca daha cok zaman degerlendirmek istiyo,ve tabi yetmiyo.bana sanirim boş zaman vehameti çöktühepimiz ayrı işte

canım moda çarşının girişinde ve altında bir mağaza var geçen cuma ordaydım. ikisi ortakmış zaten ama ben satıcılardan hoşlanmadım. 35 tl'ye nakit pijama takımları vardı bir kaç tane de gebeler için var ama beden kısıtlıydı. Tama bir pijama takımı alacaktım güya 90'dan 35'e düşmüş vs. satanların sabırsızlığına ve bilmişliğine sinir oldum almadım. Bazen pahalı olsa da satıcıyı seversem alırım bazen çok ucuz olsa da gıcık olduysam almam. Herkes esnaf olmamalı. O yüzden benim alışveriş yapmayı en sevdiğim yerler alışveriş merkezleri, fiyatları belli olan mağazalardır. İyi şeyler heryerde olduğu gibi orada da pahalı. Bir de onun yakınında bir pasaj var kocabeyoğlu mu ne pijama dünyası diye bir yer var alt katında. İç çamaşırları satılıyor. Oraya da bakabilirsin. Ulus'ta iyi yerler var mıdır bu konuda acaba?

Hanimlar 12 saatlik kabizlikla bile bas edemedim allah kabiz hamilelere kolaylik versin.karnim catlayacakti acidan agladim o ne yaaaaa.sabah sut icmistim laktoz intoleransimi yukseltti sanirim tobe bidaha icmem bundan boyle bebegim icerde bildiginiz kivrandi rahmime baskilar yapti.butun gece cok zordu.cok sukur suan daha iyiyim ama tamda toparlanamadim allah kolay hacet gidermeler nasip etsin :)

moda çarşısında bahsettiğin yeri biliyorum canım hatta annem bana oradan pijama takımı almıştı ama normalden pahalı fiyat veriyorlar gibi geldi bana. kocabeyoğlunu unutmuştum bak, bildiğim kadarıyla büyük bi yerdi orası, güzel şeyler olabilir, saol canım bakarım ona da :)
dediğin gibi en güzeli avm ler ve büyük mağazalar ama ben geçen gün boynerde miss claire in bir geceliğini beğendim takım olarak 180 civarıydı çok pahalı geldi almadım.
ulusta da vardır da çok karışık geliyor bana ulus, bilmediğim için de olabilir.araştırıp gidersen bulabilirsin orda da muhakkak.

Selam arkadaşlar ben de aranıza yeni katılıyorum biraz geç oldu ama Ankaradayım ben de gecelik,pijama falan alamadım daha.bi de lohusa tacı satan yerler var mı biliyomusunuz? nkaradaki arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

bende ankaradayım arkdşlar suluhandan almış yaptırmış bişeyler ama benimde oraya gidecek ne halim nede zamanım var eşimede bu konuda güvenemiyorum abartır o gereksiz bakalım ne olacak... lohusa takımlarını loya mıydı ne kızılay ykm nin yanındaki yere bakabilirsin.. ben 1 takım dagiden önden düğmeli pijama aldım
1 takım gecelik aldım 1 de 3 lü takım emzirmeli pijamalı aldım hepsi mavi tonlarında dolayısıyla geceliğin üstünede pijamanın 3 lü takımının sabahlığı cuk dedi oldu. ayrıca kolları kısaları tercih ettim katetral vs birde onunla uğraşamam hasta hasta

Yeterli görüyorsan boşuna alma Yada alırsan 3-6 ay alırsın
bende de durum şöyle ne zaman alışverişe çıksam zıbınları 3-6 ay almışım diğerleri gözüme ufak görünyor aman büyüdüğünde giyer mantığı olan annelerden oldum galiba eski kafa :)
neyse 2 set aldık biri trendyoldan hala gelmedi şu sözde organik setlerden kahvemsi kremimsi bakalım nasıl çıkacak eee çıkıp gezemiyorum bende nete vurdummm kendimi

güle güle kullan bacım bende şu babymalla gidesim var ama eşim götürseeee haftasonu sabah 10 da açacam dükkanları o derece kalabalık olmadan gidip gelsek harika olur... bezlerini stoklaman harika olmuş bende 1 er adet premiumcare 1 beden ve 2 beden var arkadaş günde 10 adet kullandık ilk hafta dedi ve 3 hafta sonra 2 bedene geçmişler ne edecez bilmiyom öyle her markette de yok bakalım. birde dün tv de izledim migroslarda bebek bezlerind e1 alana 2.si %40 indrimli oluyormuş ama yakında migrosda yok ki gidip bakam ama 26 tl ye düşmüşse harikaaa

kızlar size bişey danışacağım bu hafta bunuda almak istiyorum ne dersiniz?
malum bebişlere az kaldı eve bebeğin gelmesi derken büyümesi emeklemesi yürümesi ve beni daha temiz biri olmaya itecek maalesef
ev işi yapmakda çok çok yoruyor hele o zaman ne olur halimiz düşünemiyorum bile...ben şu h2o mop varya buharlı temizleyici ondan almayı düşünyorum ne dersiniz. aranızda onu kullanan bilen var mı?
öneriniz nedir buharlı temizleyicilerde... çamaşır suyuna benimde alerjim var ama 2 haftada 1 domestos bitiririm ilk bebeğimde zehirlenmiştim bunda bebeğe de bişey olur diye pek sık kullanamaz oldum ama evi bok götüryor gibi hissediyorum nitekim öylede... halıları yıkamaya verecez daha perdeler yıkanıp takılcakk yapılacaklar çok çok birikti bu ürünü alsam da öyle temizlesem ne dersiniz

1 ay oluk oluk kanama çeken biri olarak kabızlığı çok iyi bilirim feci bir acı geçmiş olsun bacım

canım bunları arkadaşımın kızı için yapıorum o ne diyecek bilmiorum ben kendime aynısının mavisini yapıp asetatlı kutu alacağım.üzerine tül kurdele düşünüyorum
asetatlı kutu nasıl oluyor hazırı var mıdır yoksa bacım, sen mi asetatlardan kutu yapacan ayyy ne cahilmişim ben asetatı sadece tepegözün üzerinde yansıtıp ders anlatmayı bilirdim daha neler öğrencezzz demek ellerine sağlık şimdiden

kızlar birde bu emzirme olayına hazırlık olarak göğüs ucunun yara olmasını azaltmak için son 1 ay kala aldığımız özel kremleri sürmemiz gerektiğini tecrübeli bir arkdşm söyledi, sizce ne yapalım kasımda başlayayımmı çatlak kremi gibi bunuda sürmeye..

günaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)

Eklentiler

• 7102_10152512521298867_5497270482110657038_n.webp
    18 KB · Görüntüleme: 126
  • 10696253_10152512521208867_328641282561469028_n.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 135
  • 10371889_10152512521143867_146282030261891753_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 122
  • 10624654_10152512521458867_6144822261316678230_n.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 118
günaydın kızlarrr .çok şükür odamız geldıııo dertte bıttı cok sukur sımdı bebıs kaldı sadece:)
bacım güle güle kullanın bizimkinin aynısı nerdeyse bende halısını alamadım henüz kararsız kaldım çocuk halıları pek bir renkli öylemi alsam sen gibi yere ufak bir halımı atsam bilemedim. ayrıca beşiği de çok çok şeker bizde ilk 4-5 ay için beşik düşünk ama hem çok çok pahalı olması hemde içinin yatağı yok sert olacakmış dediler durdular kafamız karıştı hala da almadık ne yapsak bilemiyoz ya park yatak alıcaz daha makul fiyata yada yine böyle bir beşik.... güle güle kullanınnnn tekrarr bebişinize de sağlıkla kavuşmanız dileğiyle :)

Arkadaşlar mrb ben de ikinci çocuğumu bekliyorum 2011 mart doğumlu bi oğlum var,belki aranızda Mart annesi olan vardır karnımdaki cimcime 32.haftayı bitirmesine rağmen dönmememiş makat pozisyonunda ( sizinkiler ne durumda dönmüş mü ?doktor henüz erken daha dönebilir dedi ama benim kafaya bi tilki düştü, normal doğum olsun çok istiyorm...

arkadaşalar bu arabayı görüp begenmiştim bugun de tesadüfen gördüm n11.comda.her yerde 800tlyken orda 672ye düşmüş aldım hemen.almayanlar bakabilir.

Eklentiler

• Chicco-Lite-Way-Plus-Travel-Set-Puseti-7465.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…